Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by koray_capello
    siz kimsiniz?taşdelenspor mu?
    +11111111111111

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Tabi kardeşim Amatör kümeden takıma yenildik demek istiyosan bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

oynamışız ve yenilmişiz tüh yazık oldu bjk ye

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

İşte fenerbahçe gerçeği...
    asıl güldüğüm olay 1 kişinin ayıbını affettirmek için Galatasaray, Beşiktaş taraftarının hepsi seferber olurken; Fenerbahçe de 5bin kişi ayıp işliyor, kalan kısım en ufak affettirme girişiminde bulunmuyor..

İnsana Fenerbahçeli olmadığı için şükrettiriyorlar ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    İşte fenerbahçe gerçeği...
    asıl güldüğüm olay 1 kişinin ayıbını affettirmek için Galatasaray, Beşiktaş taraftarının hepsi seferber olurken; Fenerbahçe de 5bin kişi ayıp işliyor, kalan kısım en ufak affettirme girişiminde bulunmuyor..

İnsana Fenerbahçeli olmadığı için şükrettiriyorlar ..
    Çok saçma.
    Beşiktaş taraftarları küfür ettiklerini kabul ediyorlar, Galatasaray taraftarlarının Hasan Şaş'a ettikleri küfürü herkes biliyor (Ersun Yanal'a ettiklerini de öğrendim ama kimse konuşmamış nedense basında).
    Herhangi bir özür göremedim?

Bir kısım taraftarın yaptığını Aziz Yıldırım'a bağlamak da çok saçma.
    Aziz Yıldırım'ın ne alakası var, Aziz Yıldırım bu tür konular le uğraşır mı?

Söylediklerine tamamen ters ve o tribünden gelen Ümit Özat eleştirilerini bile engelleyemiyorken bahsettiğinizin bir anlamı kalmıyor..

Benim de hoşuma gitmedi o olay ama belli bir grubun organize etiği bir olaydı ve konuşulduğu için Fenerbahçe cephesinden de gelen tepkiler yüzünden o grup bir daha yapmaya cesaret edemez sanırım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

hasana 4 kişi küfür etti ve artık stada bile giremiyorlar. ersun yanal a küfür falan edilmedi nerden öğrendi bilmiyorum bu yanlış bilgiyi...
    bir kısım tarftar dediğin koca bir tribün erman toroğlunun dediği gibi bu tür şeylerin olması için çok uzun süre uğraşılır öle bi günde olmaz bu pankart olayı yani adamların bunu en az bi 4-5 gün önceden hazırlamaya başlaması lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    hasana 4 kişi küfür etti
    Buna inanmamı beklemiyorsun herhalde?
    4 kişi olduğunu nasıl anlayabildin?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

git siteyi oku numaralıda ki 4 kişilik bi grupla yaşandı tartışma ve bu insanlar tespit edildi kameralar sayesinde bence bunları incele ondan sonra yorum yap arkadaşım

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe stadındaki o gösterinin yönetimin bilgisi dahilinde yapılmamış olması imkansız, insanlar pantolonlarının içine sakladıkları bir pankartı açmıyorlar ki, tüm maraton alt tarafı oldukça organize bir şekilde aynı anda o yazıyı çıkarıyorlar... Bundan Aziz Yıldırım'ın haberi olmaması imkansız, o gruplar Aziz Yıldırm' a danışmadan bu kadar büyük ve organize bir iş yapamazlar...

Hasan Şaş' a küfür edenler tüm stad yada bir bölüm stad değildi, bunu kendim de gördüm, trübünde pinekleyen 3-5 kişiydi ve bunlar daha sonradan savcılığa verildi... Ersun Yanal' a edilmiş bir küfür varsa da bu 3-5 kişinin kabahatidir, zira orada olan olaylar bu kişiler tarafından hasan şaş içeri girerken başlatıldı..

Ayrıca Ersun Yanal' a edilmiş olan küfürü kim nerede ve nasıl duydu? Basına nasıl sızmadı bu, TV lerden veya başka bir medya organından niye izlemedik, niye okumadık? Lütfen bazı konuları "Kulaktan dolma" şeklinde yorumlayarak yazmayalım...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Fenerbahçe stadındaki o gösterinin yönetimin bilgisi dahilinde yapılmamış olması imkansız, insanlar pantolonlarının içine sakladıkları bir pankartı açmıyorlar ki, tüm maraton alt tarafı oldukça organize bir şekilde aynı anda o yazıyı çıkarıyorlar... Bundan Aziz Yıldırım'ın haberi olmaması imkansız, o gruplar Aziz Yıldırm' a danışmadan bu kadar büyük ve organize bir iş yapamazlar...

Hasan Şaş' a küfür edenler tüm stad yada bir bölüm stad değildi, bunu kendim de gördüm, trübünde pinekleyen 3-5 kişiydi ve bunlar daha sonradan savcılığa verildi... Ersun Yanal' a edilmiş bir küfür varsa da bu 3-5 kişinin kabahatidir, zira orada olan olaylar bu kişiler tarafınddan hasan şaş içeri girerken başlatıldı..

Ayrıca Ersun Yanal' a edilmiş olan küfürü kim nerede ve nasıl duydu? Basına nasıl sızmadı bu, TV lerden veya başka bir medya organından niye izlemedik, niye okumadık? Lütfen bazı konuları "Kulaktan dolma" şeklinde yorumlayarak yazmayalım...
    imzamı atarım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar it-aat et olayına beşiktaştan misilleme...

haGAYret FB-belki seneye...

taraftarlarımızın yaratıcılığı işte bu yönde.ne diyim ki.

Nesil
    2005
    Yer
    34

arkadaşlar lutfen bunu savunmayın resmen yonetim yaptırmıs. besiktas taraftarı yapmıyo demiyorum ama yonetimce boyle bi sekilde yapmaları gercekten ayıp.aziz yıldırımın ayıbı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by comandante
    arkadaşlar it-aat et olayına beşiktaştan misilleme...

haGAYret FB-belki seneye...

taraftarlarımızın yaratıcılığı işte bu yönde.ne diyim ki.
    Beşiktaşlı bir kaç taraftar bir pankart hazırlayıp maçtan önce açtılar.açıldıktan sonraki on dakika içinde yönetim görünce pankartı kaldırttı hemen.
    tabiki İtaat et gösterisini pul kadar yazan medyamız bunu yarım sayfa verdi.buda medyamızın tarafsızlığını fazlasıyla gösteriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

ya boşuna nefes tüketmeyelim ....
    tesadüftür canım ... 5 bin tane karton tesadüfen gelmiştir oraya, 5bin kişi birden aynı anda tesadüfen kaldırmıştır.tesadüfen de itaat et yazmıştır..
    herşey tesadüf nasıl olsa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

"Medya da Fenerli" denilmediği kalmıştı, tam oldu...Bakalım başka kimler fenerli çıkacak..FIFA başkanı mı yoksa UEFA başkanı mı...
    Demek ben medyanın FB ile ilgli haberlerine boşuna tepki gösteriyormuşım, anlamıyomuşm, meğer tüm sene bizi değil başkalarını sürekli eleştiriolarmış bizi destekleriyle ayakta tutuyomuş medya...
    Bu pankart olayına tepkimizi gösterdk FBliler de dahil, ayıpladık hoş olmadığını söyledik, daha ne yapmamız gerekiyo FByi bırakalım mı bunlardan dolayı...
    Ama hala FB'ye kin kusuluyo sanki biz Yunan takımıyız(ki yunan takımına kin duymak bile doğru değil)...üzülüyorum bunları okudukça ama yine de şanslıyım çünkü hiç GS ye BJK ye kin duymadm..Duymam da. Onun yerine saygı duyarım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    ya boşuna nefes tüketmeyelim ....
    tesadüftür canım ... 5 bin tane karton tesadüfen gelmiştir oraya, 5bin kişi birden aynı anda tesadüfen kaldırmıştır.tesadüfen de itaat et yazmıştır..
    herşey tesadüf nasıl olsa
    katılmamak elde değil gerçekten.o kartonlar muhakkak maçtan önce oralara bıraklımıştır.ama beşiktaşın açtığı pankart ufaktı ama eminim planlıydı...ama ben bugün 4 gazete okudum abi de yarım sayfa görmedim bu olayı.maçtan notlar kısmındaydı hep...ya da aynı gazetelere denk gelmedik.iki tarafında yaptığı gerçekten ayıp.ha galatasaray taraftarı az mı?değil.maçtaydım gördüm.takımı desteklemiyolar fenere gönderme yapıyorlar.tabiki istenilen şeyler değil bunlar...

Quote Originally Posted by Neron_FB
    "Medya da Fenerli" denilmediği kalmıştı, tam oldu...Bakalım başka kimler fenerli çıkacak..FIFA başkanı mı yoksa UEFA başkanı mı...
    Demek ben medyanın FB ile ilgli haberlerine boşuna tepki gösteriyormuşım, anlamıyomuşm, meğer tüm sene bizi değil başkalarını sürekli eleştiriolarmış bizi destekleriyle ayakta tutuyomuş medya...
    Bu pankart olayına tepkimizi gösterdk FBliler de dahil, ayıpladık hoş olmadığını söyledik, daha ne yapmamız gerekiyo FByi bırakalım mı bunlardan dolayı...
    Ama hala FB'ye kin kusuluyo sanki biz Yunan takımıyız(ki yunan takımına kin duymak bile doğru değil)...üzülüyorum bunları okudukça ama yine de şanslıyım çünkü hiç GS ye BJK ye kin duymadm..Duymam da. Onun yerine saygı duyarım
    biz FB ye kin duymuyoruz sadece burda bu işe organize değil dendi ona yorum yapıyoruz tabi ki her takıma saygımız var fener beşiktaş galatasaray trabzon bu takımlardan biri olmasa ligin zevki kalmaz her takıma saygımız sonsuz... artık bence bu konu kapatılsın ve kilitlensin bakalım bu hafta temiz futbol ve stadyum olayları başladı inşallah devam eder

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    Artık bence bu konu kapatılsın ve kilitlensin bakalım bu hafta temiz futbol ve stadyum olayları başladı inşallah devam eder
    Noktasına kadar katılıyorum...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Benimde hiç bir takıma karşı kinim yok Allah'a şükür ama medyanın da fenerli olduğunu (fener ağırlıklı diyelim) yeni duyuyorsan günaydın derim kardeş.Bu bir spor ve kin duymak son derece yanlış.bunları bende tasvip etmiyorum.gerçek fenerliler benim kanımca pankarta tepki gösterenlerdir,sadece kendilerine edilen küfüre değil herkese tepki gösterenlerdir.tatlı atışmalar tabi olacaktır ama hakaret olmamalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Benimde hiç bir takıma karşı kinim yok Allah'a şükür ama medyanın da fenerli olduğunu (fener ağırlıklı diyelim) yeni duyuyorsan günaydın derim kardeş.Bu bir spor ve kin duymak son derece yanlış.bunları bende tasvip etmiyorum.gerçek fenerliler benim kanımca pankarta tepki gösterenlerdir,sadece kendilerine edilen küfüre değil herkese tepki gösterenlerdir.tatlı atışmalar tabi olacaktır ama hakaret olmamalı.
    Tabiki hakareti tasvip etmediğimizi söyledim haklısın onda..
    Ancak, bizim en çok şikayet ettiğimiz şeylerden biri(özellikle de daumun) medya..Lütfen fener lehine demeyin medya için..çünkü gerçekten değil..olmasın da zaten Nötr olsun..
    Neyse bu tür Pankartlar olmaz umarım daha..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tabiki hakareti tasvip etmediğimizi söyledim haklısın onda..
    Ancak, bizim en çok şikayet ettiğimiz şeylerden biri(özellikle de daumun) medya..Lütfen fener lehine demeyin medya için..çünkü gerçekten değil..olmasın da zaten Nötr olsun..
    Neyse bu tür Pankartlar olmaz umarım daha..
    bende umarım bu tür yazılar pankartlar olmaz ama kendi görüşümü söyleyim,daumdan kurtulduğunuz gün avrupada şampiyonluğa oynarsınız

haha tümere katılmamak elde değil hani neyse bu konu artık bitsin herkes uzlaştı burda

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beni yanlış anladınız ya neyse.
    Bence yaptığımız kötü bir davranış...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Küfür ve kötü tezahüratı bitirdik diyen Fenerbahçe'nin kaç tane mavi bayrağı var?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Küfür ve kötü tezahüratı bitirdik diyen Fenerbahçe'nin kaç tane mavi bayrağı var?
    süper bir soru ben bjk nin var demiyorum ama fenerliler de çıksın söylsin bakalım kaç tane var

Valla gecen FbTv de cikmisti su mavi bayrak aldigimiza dair,

ama unutmayin Fenerbahce tribunlerinde Ulusoy istifa diye bagriliyo ve buna ceza veriliyo.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

bu tür işlere bulaşanların hepsi şerefsizdir. hem fb li hem bjk li hem gs li hem ts li hemde...... stada futbol izlemek için gidilir. güzellik görmek rekabet görmek için gidilir.
    gün gelir senin takım yenilir gün gelir senin takım yener. bu kadar uğraşmaya gerek yok ama
    aslında federasyon tüm klüplerin mali külfetini karşılayacak 1 yıl maçlara adam alınmayacak tv den geniş şekilde verilecek ozaman küfür edecekte kavga edecekte evinde kendi kendine uğraşsın ama bunu türkiye kaldıramaz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by smnfrh
    bu tür işlere bulaşanların hepsi şerefsizdir. hem fb li hem bjk li hem gs li hem ts li hemde...... stada futbol izlemek için gidilir. güzellik görmek rekabet görmek için gidilir.
    gün gelir senin takım yenilir gün gelir senin takım yener.
    çok doğru söyledin kardeş...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

yada öyle bişey olacakki maçı izleyenler kedi köpeğin kayıt altında tutulduğu, takip edildiği gibi maçlara alınacak. küfür olduğu zaman maç izlemekten ban olacak. ha bu avrupada böyle maç girişleri kontrollü, kaçak seyirci izleyemiyor maçları izleyen taraftar rakamı belli. maç geliri belli. ödedikleri vergi belli.. Türkiye'de mi ? işte o çok zor. bizim değişmemiz çok zor .. küfürde bitmez. millet olarak kaç bin çeşit küfür biliyoruz? artık bu bir hayat tarzı olmuş.. kaç kişi gününü küfür etmeden geçiriyor? bazıları her kelimesinin sonuna ya işte be gibi Türkçe'yi bozan kalıplar eklerken bazılarıda vay a.k demesini her laftan sonra biliyor. Öyle bir toplum olduk ki nereden düzeltmeye başlanır? Futbolda ki küfürü temizlemeden önce başka bulaşmış diğer kara lekeleri temizlememiz gerekir...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

beyler forum u çrkinlestiriyosunuz . bunları yapanlarda insan sonucta (ş...) kelimesini kullanmasak ii olur. ''küfür yok'' demiyormusunuz siz. Ne dediginizin farkında bile deilsiniz. Küfrederek olmas..

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri