Antalyaspor
Beşiktaş
Beraberlik
Serge attı 2 oldu.
2-0 oldu Serge attı. Bjk savunması sagdan yerden yapilan ortayı önleyemedi Serge golü attı. Bjk buradan cok zor cevirir macı; zira cok cok kötü oynuyor.
Beşiktaş'ın yaptığına futbol katliamı denir. Lige merhaba demiş Antalyaspor karşısında yokları oynuyorlar. Bobo rezalet, anlaşılan gitmek istiyor.
Bobo, Delgado, Holosko bu adamları göndermek lazım.. En iyisi bu adamları gönderirsek stres çekmeyiz..
Aydın oyundan alındı 2. golden sonra Serdar Özkan girdi. Erken bir müdahale Ertugrul Saglam'dan...
Yine aynı taas aynı hamam...
HoLosko çürüdü sağ kanatta yahu gör be adam !
Bobo ziyaretçi zaten,Aydının yerine Serdarı aLması da süper(!) bir hamLe !
SöyLediğim yine çıktı yeni şeyLer buLmaya çaLışan bir ekipLe bu iş yürümez.
maçı izlemediğim için yorum yapamıyorum ama bu skordan anladığım kadarıyla antalyanın yabancıları iyi çıkmış.
Ayrıca bu taraftar kavgalarının büyük bir sebebi de son zamanlarda başlayan
Anti istanbul hareketi
Beşiktaş takım halinde çok kötü sivok un gerçek mevkisinin stoper olmadığını düşünüyodum haksız olmadğımı anladım ..antalya forvetleri resmen dövdü sivok u...
Antalya cesur oynarsa fark açılır
Gokhan Zan tam bir kalas oldugunu ve bu sezon da degismeyecegini gosterdi bizlere, tekrar tekrar. En asagi 2 tane bariz hatasini saydim. Baki gitti diye zil takip oynayanlara Gokhan gibileri mustehak zaten. Ilk goldeki hatasini ben bile yapmam yahu.
Holosko da cok kotu. 2 net firsat harcadi ve cok top kaybi yapiyor. Gerci takimin 29. dakikada 31 top kaybi vardi, varsin Holosko da versin 2 tane rakibe, cok mu.
Ugur disinda iyi birini goremedim takimda su dakikaya dek. Antalya da pek oynamiyor aslinda, bireysel 2 hatadan 2 gol buldular. Kazanabiliriz hala. Ama abartilan ve kendini star sanan Delgado'nun ayagina bakan bi' takimdan uzun vadede pek bi' sey beklememek lazim. Hele bir de o takimin defansinda Zan ve Tandogan da oynuyorsa.
Serdar Kurtuluş'un bir sakatlığı falan mı var ? Sağ bekte Ali'den daha iyi olmaz mıydı ?
forveti çiftlemesi lazım Ertuğrul hocanın..bobo çok isteksiz..Antalya nın stoperleri arasında kayboldu
Ömer 2002'den sonraki düşüsünün acısını çıkartıyor. Kalede iyi işler çıkarttı. Beşiktaş oyuna hakim ama; Antalyaspor skordan sonra adeta yattı. Yabancıları Antalya'yı bugün taşıdılar. Eğer bir iki takviye daha yaparlar ise iyi takım olabilirler.
2-1 oldu. Delgado.
Antalya kapanmanın cezasını çekti.
Yıldırım Demirören sinirlendi. Sanırım oturduğu yerde küfür yemeye başladı.
Maçı Beşiktaş artık buradan kazanacak diye düşünüyorum. Ama Antalya artık gol atmak uğraşırsa maç baya zevkelnecek.
Büyük takım olmak böyle birşey heralde. 2-2 oldu. Bobo attı.
2-2.Bjk maçı alır gibime geliyor.
2-2 Bobo![]()
2-2 oldu Bobo. Ard arda buldu golleri Bjk. Son dakikalarda galibiyet için bastırıyor.
78 dakika kendi evinde 2-0 önde olupta 2 dakika da 2 gol yiyen bir takım Turkcell Süper Ligde oynamamalı..!
umarım maç 2-3 olur o da yetmez 2-4 olsun.
Maç yoksa dönecek mi![]()
3-2 bobo ....
3 olduAntalya'nın bu ligde işi yok..!
Hey yavrum maça bak bee3-2.
Atamayana atarlar. Antalya %100 gol kaçırdı, Bobo attı çalımları ve topu filelere bıraktı. Antalya isim olarak Süper ligde ama hala ikinci lig takımı.