Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

maçı baştan sona izledim. nedendir bilmiyorum ama çok sıktı beni bu maç izlerken. yani bi hareketlilik bi canlılık falan yoktu. beşiktaş bulduğu pozisyonları değerlendirdi ama hakem faul kararı verdiği için goller geçerli sayılmadı tabi. fakat gördüğüm kadarıyla nobrenin kaleciye faul yaparak attığı golde verilen faul doğru karardı.

çünkü kaleci topa dokunuyor ve nobre sonra dokunuyor bi de dizi kalecinin kafasına çarpıyordu. özellikle 6 pas içinde kaleciye dokunduğunuz her hareket faul olarak nitelendiriliyor yeni kurallara göre.

ayrıca yorumcuların söyledikleri yorumlara kesinlikle katılıyorum. (stat için)

hepimiz biliyoruz ki olimpiyat stadı hem taraftarlar hem yayıncı kuruluş hem futbolcular kısacası herkes için bir eziyet. maçlarını daha merkez noktaya asy, kadıköy, inönü gibi yerlerde oynaması belediye için çok daha iyi olacaktır hem de daha fazla kasası dolacaktır. bunu kesinlikle düşünmeliler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abı kendı ellerınle yazmıssın kalecıye dokundugunuz her pozısyon faul olur dıye nobre toptan baska bır seye dokunuyormu?? vurduktan sonrakı posızyon ayrı onun faulle alakası yok ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abı kendı ellerınle yazmıssın kalecıye dokundugunuz her pozısyon faul olur dıye nobre toptan baska bır seye dokunuyormu?? vurduktan sonrakı posızyon ayrı onun faulle alakası yok ..
    poziyonu iyi izledin mi tam bilmiyorum anılcım ama şöyleki:

kaleci topa eliyle dokundu yani topu tuttuktan sonra nobre topa vurdu ki bu da fauldur. sonra da dizi kafasına çarptı kalecinin zaten. kaleci topa müdahale ettiği anca dokundu anda bişi yapamazsın artık. adam bu yüzden kaleci zaten. bu yüzden diğer oyunculara nazaran fazladan avantası var.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Topu tutma yok yanıldığın nokta bu Çağrı.

Topun üstüne elini koymuş yani kontrolünde falan değil top.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Topu tutma yok yanıldığın nokta bu Çağrı.

Topun üstüne elini koymuş yani kontrolünde falan değil top.
    topun üstüne elini koyma tutma olmuyor mu? temas var sonuçta..

arkadaşlar bakın:
    kaleci topa temas ettiği anda dokunursanız fauldur bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yani öyle veya böyle illa Beşiktaş'ın puanları gidecek .. neden hep bizsek artık ..?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    yani öyle veya böyle illa Beşiktaş'ın puanları gidecek .. neden hep bizsek artık ..?
    aslında şöyle bi durum var. hakemlerden herkes şikayetçi. yani türkiyede bence bu her zaman olacak olan bi konudur. galatasaray da faullerin verilmediğinden şikayetçi mesela. ayrıca geçen sefer bu kaleci faulunden ötürü fenerbahçe de şikayetçi oldu. o yüzden bunlar her zaman olacak ve ben açıkçası artık bu hakem kararlarının türkiyede tartışılmasına karşıyım.

çünkü hepimiz biliyoruz ki bunlar her zaman olacak ve biz hep bunları forumumuzda tartışacağız ve yine değişen bişi olmicak malesef. boşuna elimizi çenemizi yorup üstüne üstlük yeri geldiğinde de boşu boşuna kendimizi kırıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle kendimize ve sinirlerimize hakim olalım arkadaşlar. Yapamayan arkadaşlarımız varsada başlık bir yere gitmiyor. Daha sakin olduğunuz bir süreçte yazarsınız.

Maça gelirsek gayet sıkıcı bir maçtı. Bana göre iki pozisyonda fauldü. Ben anlatırım sizlerde başka bakış açısı getirirsiniz bu uzar gider. Hakem takdir hakkını böyle kullandı. Siz temas etmeye, denge bozmaya faul vermezsiniz hakem bugün vermeyi tercih etti ve goller iptal oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Pişkinliğin böylesi görülmedi..

-''HAKEM 'KUSURA BAKMAYIN' DEDİ-

Nobre'nin attığı golü saymayan hakem Bülent Yıldırım ile bir konuşma yapıp yapmadıkları sorusunu üzerine Sağlam, ''Bir konuşmamız olmadı. Ancak koridorda sadece 'Kusura bakmayın' dedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ona kaLırsa Nobre nin iLk yarı da bir pozisyonu var. Bence temiz penaLtı. Daha bunu konuşma gereği duymuyorum biLe. Neyse oLan oLdu. Biz artık tamam önümüze bakaLım dicem ama diyemiyorum, çünkü artık bu oLayLar Beşiktaş taraftarını bezdirme noktasına getirdi.

Sonuç oLarak yinede kendimize hakim oLaLım. Bu takım iyi yoLda. BaşaracakLar. Herşeye rağmen başaracakLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Söylenecek hiç bir şey yok...

Aslında gereken yapıldı,daha 5.haftadan 7 puan fark olursa ligin zevki mi kalır?Her sene böyle olsun,olan bize olsun,sonra unutulup gitsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu Ekrem Ekşioğlu ise Nobre´nin attığı‚ ancak hakem tarafından sayılmayan gol konusundaki soruyu‚ ´´Pozisyona yakındım. Bence goldü ama hakemin kararı. Saygı duyuyoruz. Tekrarını izleyemedim‚ tahminimce goldü´´ dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Demek ki Çağrı dediğin gibi değilmiş.İBB'li oyuncu ve hakemde böyle birşey diyorsa bence başka birşey var.Her neyse giden 2 puan olsun herkes gördü sonuçta neyin ne olduğunu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Fenerin Puan kaybını bizden cıkardılar Yarında galatasaray yenıcek yine aynı puanlarda devam edilecek. 2. Sivok sakatlandıktan sonra Gökhanı alması ilginç durum birbiriyle oynamıs Toraman ve Zapo varken hiç daha yan yana oynamamış Gökhanı alıyorsun.
    2 golümüzü vermeyen Bülent Yıldırım'a tebriklerimi sunuyorum gerekeni yaptı.Fenerbahçe'nin puan kayıplarının kurbanı biz olduk.

Olsun bu sene de ancak bizi hakemlerle durdurabilirler
    Bu ne demek arkadaşlar? İkinizden biri bu yorumu açıklayabilir mi?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben açıklayayım Eren.

Fenerbahçe puan kaybetti ve eğer Beşiktaş kazansa idi bu hafta da puan farkı açılacaktı.Beşiktaş'ta oldukça formda olduğu bir dönemde,Fenerbahçe ise aksine kötü bir dönemdeydi.Puan farkı daha da açılabilir,kapanmayabilirdi.Bu yüzden bana göre Federasyon bu duruma el attı ve Beşiktaş'ın arayı açmasını engelledi.Yani demek istediğim şu ki Fenerbahçe kazanmış olsaydı Beşiktaş'ın bu akşam attığı 2 golden en az 1 tanesi verilidi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

FutboLun başındakı isimler değişiyor ama Beşiktaşlıların hakemden yana olan feryatları bir türlü son bulmuyor.

Maçı izlemediğim için pozisyonlar hakkında yorum yapamıyorum. Ama arkadaşların dediğine göre Beşiktaş iyi oynamamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    FutboLun başındakı isimler değişiyor ama Beşiktaşlıların hakemden yana olan feryatları bir türlü son bulmuyor.

Maçı izlemediğim için pozisyonlar hakkında yorum yapamıyorum. Ama arkadaşların dediğine göre Beşiktaş iyi oynamamış.
    Evet çok iyi oynamadık sadece 3 gol atabildik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet aslında onuda konuşmak lazım.İyi değildik.Bugün geçen seneki Beşiktaş vardı sahada.Cisse tek önlibero,önünde Delgado,sol bek Üzülmez,bir de G.Zan girince film koptu zaten.Şu maç tam çift önlibero oynanılacak maç.Çünkü rakibin orta sahası hem basan hem top yapan oyunculardan kurulu.Kendi saha ve seyircin önünde tek önlibero çift forvet oynarsın,eyvallah ama deplasmanda çok zor...

Ama ne olursa olsun sonuç olarak galibiyeti getirecek golü attık biz.Ama demek ki kurallar gereği bundan sonra galip gelmek için aynı zamanda iyi oynamak gerekiyor.Kötü oynayıp gol atarsan sayılmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben açıklayayım Eren.

Fenerbahçe puan kaybetti ve eğer Beşiktaş kazansa idi bu hafta da puan farkı açılacaktı.Beşiktaş'ta oldukça formda olduğu bir dönemde,Fenerbahçe ise aksine kötü bir dönemdeydi.Puan farkı daha da açılabilir,kapanmayabilirdi.Bu yüzden bana göre Federasyon bu duruma el attı ve Beşiktaş'ın arayı açmasını engelledi.Yani demek istediğim şu ki Fenerbahçe kazanmış olsaydı Beşiktaş'ın bu akşam attığı 2 golden en az 1 tanesi verilidi.

Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?

Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?

Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.

Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??

Bunlar çok basit düşünceler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belgelerle ispatlayamacağınız konularda eminmiş gibi konuşmayınız. Devamı halinde gerekli işlem uygulanacaktır. Bilginize...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?

Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?

Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.

Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??

Şikeyse şikedir.

Benim tepkim başa kimin gelip geçtiği değil.Yaptığı görev.Görüyorsunuz geçen sene de hakemler bizle uğraşıyordu bu senede eee.Ne yapalım biz.Başta A var B var.Bu bizim sorunumuz değil.İsterse başa X geçsin ama haksızlık olmasın.Gol atıyosak verilsin.

Bu maçta süper oynamadık ama tekrar ediyorum 3 gol atabildik.

Trabzon maçına gelince izlemedim yorum yapamayacağım.İstatistiklerden gördüm şut atamadığımızı.

Antalya maçına gelince yorgun takım 2-0 geriye düşmüş ama maçı bırakmamış 3-2 çevirmiş bence bu iyi olduğunun kanıtı.

Uefa maçına gelince haklı olabilirsin.Orada da hakem hatası var.Ama lehimize olsun ama alehimize hata olsun istemiyorum ben.Eğer o maçta kötüysek eyvallah yenilelim ama bu şekilde puanları bırakmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süper oynadık falan demiyorum ama hakem engelledi diyorum.

Trabzon maçında Trabzon'un şutu vardı da ne oldu , hepsi orta sahadan kalecinin üstüne giden toplar.Gollük şut Serkan'ınki olabikirdi.

Antalya maçı istisna , ligin ilk maçıydı.Defansta Zapo-Sivok ikilisi beraber değildi ve sağ bek Ali Tandoğan'dı.Ona rağmen Antalya son dakika golü kaçırdı da aldınız diyorsun biz daha fazla kaçırdık o maçta.Geneline bakarsak o maçı haketmiştik.

Maçı hakem sayesinde falan kazanmadık.2. yarının hemen başında gol geldi, o gol gelmese de Beşiktaş rakibi üstüne baskıyı kurar eninde sonunda açardı oyunu.Zaten rakip geriye yaslanarak oynadığı için zor maç oldu, deplasmandaki maç çok daha kolay olacak.Çünkü onlara gol gerek.Uefa maçında golümüz ofsayt doğru ama geçmiş yıllarda Avrupa'da aleyhimize yapılan hakem hatalarına da biliyoruz.Son uefa gruplarında Bükreş ve Leverkusen deplasmanlarında hediye edilen penaltılar,geçen sene Marsilya deplasmanında hakemin Beşiktaş'ı katletmesi vs.Avrupa'da lehimize 40 yılın başında hata yapılmış bu da zoruna gittiyse bilemem.Ama lig ayrı; ligde bu hatalar hep yapılıyor, geçen sene sayısız puanımız gasp edildi, bu maçta da bir tane olsa neyse de 2 tane net golümüz yendi.Ben bunun altında art niyet ararım ki umarım öyle bişey yoktur.İlerleyen haftalarda aynı senaryolarla karşılaşmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar burada herkes birşeyler söylüyor ama kimse net kuralları bilmiyor. Değişen kurallara göre kaleci topa deyiyorsa orada kaleciye ya da topa müdahale yapamazsın, bu faul olur. Bu nedenle Nobre'nin attığı gol geçersizdir.

Diğer pozisyonda da eğer maçı canlı izlediyseniz daha top Delgado'ya gelmeden hakemin düdüğü duyuldu. Orada da Nobre'nin müdahalesi var.

Hakem düdüğü çalıp oyunu durdurduktan sonra atılan golü golümüz verilmedi diye hesap ediyorsanız o zaman mesela ofsayt diye verilmeyen gol olduğunda da golümüz verilmedi diyelim.

Hakemden şikayet edilecekse bence Nobre'nin penaltı pozisyonundan dolayı olabilir bu. Ben maçı tarafsız gözle izledim ve dedim ki eğer hakem Beşiktaş'ı yakıyorsa ne olur, İBB'nin maç içersinde galip gelmesini sağlayacak pozisyonlar olabilirdi ama hakem kimisinde faul verdi oyunu durdurdu, eğer maçı Beşiktaş'ın kaybetmesini istese bunu çok rahat yapardı.

Hani engellenemez diyorsunuz ya bence engelleyen Ertuğrul Sağlam. Sezona Beşiktaş iyi başladı ama son maçlarda hem kadro çok değişmeye başladı hem de Beşiktaş o havasını kaybetti. Ertuğrul Sağlam sezona başladığı gibi devam etse bugün kazanırdı Beşiktaş.

Attık ama verilmedi şeklindeki isyanlarınızı puan kaybetmenin verdiği sinirle anlayışla karşılamak istiyorum ama olmuyor, İBB'de attı ama verilmedi örneğin golleri ama kurallara göre o ofsayttı ve çıkıp da İBB'liler biz attık ama verilmedi diyemezler. Beşiktaş'ınkiler de fauldü ve oyun durdu goller verilmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yanlış konuşuyosunuz. Unutmayın Beşiktaş'la aynı puanda olan Trabzonspor kazandı ve Trabzonla FB arasındaki puan farkı açıldı.

Arkadaşlar burada herkes birşeyler söylüyor ama kimse net kuralları bilmiyor. Değişen kurallara göre kaleci topa deyiyorsa orada kaleciye ya da topa müdahale yapamazsın, bu faul olur. Bu nedenle Nobre'nin attığı gol geçersizdir.
    bende aynı şeyleri sölüyorum ama arkadaşlar yeni kuralların farkında değiller galiba..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar yarın bütün hakem hocalarını dinleyin, eminim ki 1 tanesi bile gol demeyecektir ilk pozisyon için.

2.sini daha çok tartışacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bana kalırsa ikiside temiz goldü.

Fanatikce söylemiyorum kesinlikle tarafsız olarak söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

2.ci golün tartışılacak bir yönü yok diye düşünüyorum. Resim resim buraya bırakıp darbeyimi gösterelim.

İlk pozisyonda ise Nobre topa vurarken kaleciye temas etmiyor. Ancak topa vurduktan sonra kalecinin kafasına dizi geliyor. Eğer kural kaleciye ve topa dokunulmaz diyorsa faul olduğu bir gerçektir. Ama öyle birşey yoksa 2. gol temiz diye düşünüyorum. Gerçi başta 2'side faul demiştim ama şimdi defalarca izleyince topa ilk vurduğu anda kaleciyi bozan temas eden birşeyi yok. Devamında top kaleye giriyor ve Nobre'nin dizide kalecinin kafasına geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaleci topa eli veya kolu ile dokunduğundan topu kontrol altına almış sayılır. Topa sahip olmak kalecinin topu bilerek elle veya kolla kontrol etmesi durumunu da kapsar. Fakat hakem, kaleci bir kurtarış yaparken topu çeldiğinde veya topun kaleciden sektiğine kanaat getirirse bu durumda kaleci topu kontrol etmiş sayılmaz.
    Top kaleciden sekiyor doğru ama sonra tek eliyle topa değiyor. Yani kontrol etmiş sayılıyor. Bu kuralada göre yapılan faul oluyor. Şimdi diyeceksiniz ki hakem bu kuralı nerden hatırladı bize kastı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak ikinci golde nerede Nobre'nin müdahalesi var ? Nobre kayarak topa dokunuyor rakipte hoop atlıyor yere cart faul.

İlk gol için kaleciye temas falan diyorsun gol olduktan sonra.

Nouma'nın attığı bir gol vardı G.Saray'a.Taffarel'in omzunu mu ne kırmıştı.Uçan kafa vurduktan sonra Taffarel'e çarpmıştı.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri