Evet Bobo'nun maçı olabilir bu maç geçen seneki yaşananlardan sonra.Ertuğrul hocaya çıkaracağı kadro konusunda güveniyorum.Bu maça çıkılabilecek en iyi kadroyu çıkartacaktır.
İBB
Beşiktaş
Beraberlik
Evet Bobo'nun maçı olabilir bu maç geçen seneki yaşananlardan sonra.Ertuğrul hocaya çıkaracağı kadro konusunda güveniyorum.Bu maça çıkılabilecek en iyi kadroyu çıkartacaktır.
So what?
Saike
Ben pek güvenmiyorum.
Antep maçında erken goL buLamasak ve kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...
Antep'e o kadar çok oynama şansı vermezdik.Antep maçında erken goL buLamasak
Kırmızı olmasaydı rahat bir galibiyet alamazdık o kadar.Yine kazanırdık.Zira ilk yarıda 11 kişilerdi ama net pozisyonları yoktu.kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir
Bende bir çok kişi gibi Serdar'ın orta sahada çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Hatta orta sahada daha iyi oynuyorda diyebiliriz..Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.
Antep oynadı ama o kadar net pozisyona giren tarafta bizdik.Eğer o pozisyonlar değerlendirilseydi fark olurdu.Ha Antep sağlı sollu ataklarla defansımızı zorlasa,bize ecel terleri döktürse dediğinde haklı olabilirdin ama adamlar orta sahada çok pas yaparak topa sahip oldular.Gerisini getirtmedik..İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.
Bu konu hocanın kararı.Bunu şov olarak nitelendirmek doğru değil bence.Geçen sene aynı oyuncularla devam ede ede belli bir süre sonra çöküşe geçmiştik.(Devrenin sonlarına doğru) Hoca bundan ders almışki elindeki alternatifli kadroyu kullanıyor.Delgado yokken pozisyon sıkıntısı çekseydik bir şey diyemezdim ama o maçta eksikliğini hissetmedik.Ayrıca Delgado'yada formasının her zaman garanti olmadığını göstermek açısından bence olumlu bir hamleydi.Zira çok iyi başladığı ligde hafif performans düşüklüğü yaşamaya başlamıştı..Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.
Metalist maçında şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz ama Antep maçında bunu söylemek yanlış bence.Ne yani adamların üst üste net pozisyonları,direkten dönen topları,çizgiden çıkarılan toplarımı vardıda böyle düşünüyorsun? Ortasahada topa sahip olup,daha çok pas yaptıkları için böyle düşünmek yanlış..İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.
Allah'a emanet ilerliyoruz ve şu an takım ligde lider,Avrupa'da 3 te 3 yapmış.Son 5 resmi maçta gol yememişiz.Allah bizi bu sene baya kolluyor anlaşılan.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...
Yine yanlış düşünüyorsun bence.Ertuğrul hoca performansını istikrarlı bir şekilde yükseltiyor.Bu sezon geçen sezondan dersler almış görüntüsü veriyor.Her sene üstüne koyarak böyle devam ettiği takdirde Beşiktaş'ın Ferguson'u olacağını düşünüyorum.Tabii büyük kulüplerin dikkatini çekmezse..
Bu sene tek hatasını Trabzon maçında beraberliğe razı olmakla yaptı ama Trabzon deplasmanında 1 puanlık sonuçta fena sayılmaz hani.Takım bu kadar iyi giderken böyle olumsuz düşüncelere sahip olman beni şaşırttı açıkcası..
So what?
Saike