Arsenal
Fenerbahçe
Beraberlik
Serkan haklı biss keyler yemiyor..
Fenerbahce'de yardımlaşma üst seviyede olursa puan alabilir..Her yönüyle ilginç bir maç bizi bekliyor..Hikmen karaman'da Arsenal'i baya kötü takım yaptı..Senad'ın yanındaki adam kimdi??..Yok 6 puan geriden şampiyon olamaz..Şl kupasını alamaz falan dedideStad bomboş 10 dakika içinde full olur sanırım
Başarılar Fenerbahce
Sporx'e gidimde şu onbirlere bir bakim![]()
Josico izlediğimiz az süre içerisinde bile Maldonado'dan daha iyi olduğunu göstermişti. Sanırım sakatlığı tam geçmediği için bu maçta yedek. Selçuk ve Maldonado yan yana durup stoperlerin arasında kalırkarsa Alex'in de olmadığı bir maçta ileride hiç top yapamayabiliriz. Maldonado'dan bu konuda umudum yok ama Selçuk'un ileriye daha çok destek vermesi gerekiyor. Yan yana değil hafif önlü arkalı oynamaları daha faydalı olur.
"YÜCE ATATÜRK"
ARSENAL: Fabianski, Djouru, Toure, Silvestre, Clichy, Nasri, Denilson, Fabregas, Aaron Ramsey, Bendtner, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado, Uğur Boral, Semih, Daniel Güiza
Nicklas Bendtner'e dikkat.
bu Bendtner'e bi türlü ısınamadım ..fazla bir artısını göremedim .. Yani çok iyi bir oyuncu ya da Arsenal'in gelecekte gol yükünü sırtlayacak biri oldugunu düşünmüyorum .. Aliadiere'e benzeyecek sonu![]()
Maldonado oynuyorsa kaybettik. Geçmiş olsun umarım maç başlamadım Maldonado'yu çıkarır yerine kimi alırsa alsın razıyım. İnanmıyorum Ramsey oynuyor.
Maldonado-Selçuk ikilisi yerine Appiah-Aurelio ikilisi olsaydı bu maçta Arsenal'i darma duman ederdik bu kadar net konuşuyorum.
Ramsey oynicak tabi. Adam geLecekte Fabregası biLe keserse şaşırmayın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bendtner ve Ramsey bu maç çok hırslı oynayacaklardır.Kendilerini iyice kanıtlamak için büyük fırsat geçti ellerine.
Volkan Neler Çıkarıyor Öyle..
Ans tv Fight Club'ı veriyor maalesef ...Bir maç izleyemiyoruz ya off..
Umut çanları Fenerbahçe için çalıyor.Tabi duyarlarsa![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Dİrekten Döndü..V.Persie
Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilir. daha topu oyuna sokmayı bile beceremiyoruz. Takım ne hale gelmiş gerçekten yazık.
Fenerbahçe çok şanslıymış, radyodan dinlediğim kadarıyla... Bakalım neler olacak. Ah birde izleyebilseydim.
Fenerbahçe çok şanslıydı ilk yarı.Ama ikinci yarı muhakkak kalelerinde gol görürler böyle giderse.
Maç rezil bir maç gerçekten ama Gökhan ve Volkan'ı beğendim.Tek iyi yan bu olsa gerek.
Volkan Demirel artık bir kaç sezon daha Fenerbahçe'de olduğunu bu maçta kanıtladı. Volkan bu gün iyi olmassa 3-4 gol yemiştik. Carlos çok kötü oynuyor. Selçuk'a hayran kaldım ama; cebinde sarı kartı var.
Maldonado Selçuk ile olmaz bu işler Aziz başkan. Nerede Aurelio nerede Appiah ? sorarlar adama.
İki yönlü oynayabilecek ön liberolarımız olsa şuan skor daha farklı olurdu. Maldonado ayağına top geldiği zaman panikatak ne yapacağını bilmiyor Selçuk desen dağlara taşlara hani nerede Josico ? Bu ikiliyle anca bu kadar boşuna yırtınmasın kimse bu sene bu takımdan hayır yok.
Carlos ne yapıyor öyle hiç bu kadar kötü görmemiştim .. Gol yemesede çok rezil futbol var .. Oyunu yarı sahasıda kabul etti resmen Fenerbahçe .. Bunu bugün Cluj , BATE , Anorthosis bile yapmıyor ..
Fenerbahçe kötü oynuyor, ama bugün şansı yanında. Belki bu şansla bir gol bulup maçı bile alabilirler. O derece yani...
Maldonado öldürdü beni ya Allah fenerli arkadaşlara sabır versin başka bir şey demiyorum..
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kazım-Ali Bilgin Değişikliği ..
Ramsey-Bentdtner Çıktı..
Vela ve Dİaby girdi ..
Aragones
Ali Bilgin kadar taş düşsün başına
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bendtner bugün hiç etkili değildi, Fenerbahçe için çok iyi oldu kötü oynaması.
Ama şimdi sırada Vela var, Fenerbahçe Vela'ya dikkat etmeli bence.
Edit: Roberto Carlos 3 yaşından beri bu kadar kötü oynamış mıdır acaba?
Şaka maka Fenerbahçe bu maçı kurtarıyor.![]()
son dakikalar artık ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biter 0-0 ...
Last edited by Fietra 10 : 06.Kasım.2008 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)