Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

--------------------------------------------------------------------------------

1-tatile çıkamıyorum
    2-belli bi süre oynadıktan sonra hata mesajı alıp oyun kapanıyor
    3-2d maç esnasında çıkan pop-up penceresi takılıp kalıyor,kapanmıyor
    4-genç oyuncular hariç as oyuncularımın hiçbiri kontrat yenilemiyor
    5-mesajlara cevap verdigim zaman yanlarda çıkan sarı ya da kırmızı renkli noktalar silinmiyor(önemsiz görünebilir ama cevap verdip vermedigimi anlayamıyorum)
    6-top kalecimde,önünde kimse yok herkes orta saha çizgisinde ama dönüp topu taca atıyor hiçbi anlam veremedim ve bu birden fazla oldu(kalecim volkan belki o yüzdendir diycem ama volkan bile o kadar salak degil )
    7-benim futbolcular maça hap alıp çıkıyor heralde arada dönüp kendi kalelerine şut çekiyorlar,ugur boral bile aml oynarken kendi kalesine şut çekti ve gol attı...
    8-ve şuan aklıma gelmeyen bisürü sorun
    9-sabırsızlıkla bekledigim oyundan 4 günde SOĞUDUMMM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    --------------------------------------------------------------------------------

1-tatile çıkamıyorum
    2-belli bi süre oynadıktan sonra hata mesajı alıp oyun kapanıyor
    3-2d maç esnasında çıkan pop-up penceresi takılıp kalıyor,kapanmıyor
    4-genç oyuncular hariç as oyuncularımın hiçbiri kontrat yenilemiyor
    5-mesajlara cevap verdigim zaman yanlarda çıkan sarı ya da kırmızı renkli noktalar silinmiyor(önemsiz görünebilir ama cevap verdip vermedigimi anlayamıyorum)
    6-top kalecimde,önünde kimse yok herkes orta saha çizgisinde ama dönüp topu taca atıyor hiçbi anlam veremedim ve bu birden fazla oldu(kalecim volkan belki o yüzdendir diycem ama volkan bile o kadar salak degil )
    7-benim futbolcular maça hap alıp çıkıyor heralde arada dönüp kendi kalelerine şut çekiyorlar,ugur boral bile aml oynarken kendi kalesine şut çekti ve gol attı...
    8-ve şuan aklıma gelmeyen bisürü sorun
    9-sabırsızlıkla bekledigim oyundan 4 günde SOĞUDUMMM
    arkadaşım sen oyunu nerden aldın ne yaptın helal olsun vallaha bu kadar hata
    bende bir tek 1 oluyo sadece bir kerede 2 oldu

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    arkadaşım sen oyunu nerden aldın ne yaptın helal olsun vallaha bu kadar hata
    bende bir tek 1 oluyo sadece bir kerede 2 oldu
    3 numaralı hata da çok sık oluyor. sarı kart gösterildiği zaman belli bir süre geçince sarı kartı gösteren pencere kendi kendine kapanıyor ya eğer o pencere kapanana kadar süre geçmeyip 3d ekrandan çıkarsa bir dahaki faule ya da sarı karta kadar o kart penceresi açık kalıyor. bazen 3. dakikada gösterilmiş sarı kart penceresi 80. dakikaya kadar duruyor orada hatalarda 2d maçta deniyor ama bende 3d'de oluyor. 2d oynamadım demek ki onda da oluyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cassio Lincoln kornerden direkt olarak topu ağlara gönderdi ..

İşte videosu..

http://rapidshare.com/files/172101390/Lincoln.rar

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Cassio Lincoln kornerden direkt olarak topu ağlara gönderdi ..

İşte videosu..

http://rapidshare.com/files/172101390/Lincoln.rar
    bendede bugun arda attı kornerden ama video felan yapmadım

denizlispor ile maç yaptım.3-0 yendim.adamların toplam 2 kaleyi bulan 0 şutu var ama maçın adamı nasılsa volkan demirel oluyor.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    denizlispor ile maç yaptım.3-0 yendim.adamların toplam 2 kaleyi bulan 0 şutu var ama maçın adamı nasılsa volkan demirel oluyor.

eğer volkan asis yapmışsa olabilir 2 kez defans arkasına top atıp gol olmuşsa olur

3D maç ekranında oyuncuların yarısı normal futbolcu gibi gözükürken, diğer yarısı 2D maç ekranındaki yuvarlak futbolcuların 3 boyutlu haline dönüştüler. Pozisyon geçene kadar sahada dolaşan bir sürü yuvarlak 3 boyutlu şekil vardı

logolar için neden bir link verilmiyor da hep pm isteniyor??!?!?

paylaşın da biz de kullanalım yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Juventus'un bütün oyuncuları hayalet

girin bakın oyuna hiçbirinin face'i yok. başka takımlarda da aynı şey var mı bilmiyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

manchester city de 23 numara ömür boyu rafa kaldırılmış..resimini koyacaktım ama nerden baktıgımı bulamadım

Türkiye liginde 2. sezonum.Lig arasında oyuncu kayıtları için registration window acılmadı.Kadro secim ekranında altta registration'un bitiş tarihi gözüksede Change buttonu ve kadro numaraları buttonu yok.Aldığım adamları oynatamıyorum.Bu çok garip bir sorun.

arkadaşlar fm 2009un içerdiği en büyük ilginçlik şu linkte. sürpriz olması için linkini verdim.

http://img442.imageshack.us/img442/2405/giza.jpg

ilginç değil mi?

napoli de de 10 numara verilmiyor kimseye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

İlginçliğinden çok, sinir edici birşey ama benimi bulacak hep

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    İlginçliğinden çok, sinir edici birşey ama benimi bulacak hep

90+4 denildiğinde en az 4 dakika oynatacak anlamındadır..Daha az oynatamaz ama fazla oynatabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    90+4 denildiğinde en az 4 dakika oynatacak anlamındadır..Daha az oynatamaz ama fazla oynatabilir
    Bende 93: 59 oldu bekliyordum öyle bitecek diye :P

Burda son dakikada, hatta son dakikada değil, uzatmanın bile bittiği anda; önce kart görüp, , sonra mağlubiyet golümü göstermeye çalıştım zaten =)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu kadarını ben Hayal-ed-emezdim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

bu ne yaaa . Arkadaşlar resim hatası deil ordaki 2 alexide yerinden oynatabiliom guizayıda başka mevkilere koyulabiliolar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kocari View Post
    bu ne yaaa . Arkadaşlar resim hatası deil ordaki 2 alexide yerinden oynatabiliom guizayıda başka mevkilere koyulabiliolar

bu hata bendede var babacan.sinir bozucu gercekten.bug mu yoksa normal mi anlamadim

+ forumdaki diger arkadaslariminda dikkatini cektimi bilmiyorum ama klüplerin Information bölümünde stadyum adi ,kapasite yazmiyor artik. sizdede böyle mi?

ve menajerimizi tatile yollayamiyoruz nedense. go on holidaye tikliyorum STATUS bölümüne giriyor

Quote Originally Posted by Metin85 View Post
    bu hata bendede var babacan.sinir bozucu gercekten.bug mu yoksa normal mi anlamadim

+ forumdaki diger arkadaslariminda dikkatini cektimi bilmiyorum ama klüplerin Information bölümünde stadyum adi ,kapasite yazmiyor artik. sizdede böyle mi?

ve menajerimizi tatile yollayamiyoruz nedense. go on holidaye tikliyorum STATUS bölümüne giriyor
    Aynen öyle kardeş. Ne stad kapasitesi yazıyor, ne tatile gidebiliyorsun, ne information yazıyor, ne altyapı durumunu görebiliyorsun... Yamasız oynanmıyor bu oyun. iyice hevesimiz kursağımızda kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kocari View Post

Hep mi böyle yoksa ara sıra mı?

kaleci tolga zengin 1 ay sakatlanmıştı.sakatlığı geçti haberi geldi.ve bu haberi veren mesajdan bir sonraki mesajda tekrar 1 ay sakatlandığı yazıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tolga'yı takım içinde çekemeyenler var demek ki,ağırlık çalışırken sabotaj yapmışlar

tatile yollayamama olayı ne hakkaten,niye olmuyor?

Quote Originally Posted by ncdtcpr View Post
    tatile yollayamama olayı ne hakkaten,niye olmuyor?
    korsanlarda olmuyo

Kaleci volkan kaleden kaleye gol attı =) Şamp. Ligi maçı 90+2 de hemde 1-0 kazandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Metin85 View Post

Orjinal oyun oynuyorum ve bu hata bende de var sinir oluyorum bi çözümü var mı ???
    Last edited by maestro_alper : 21.Kasım.2008 at 14:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

miguel velaso nun önü bomboş top kullanacağı onca adam varken rakip takımın oyuncusu benim ceza sahamdan geri dönüyor ve mal velaso dönüp o adama pas atıyor..Allah ım kafayı yiyecem..

Sayfa 3 / 21 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri