Henüz maçın 3.dk'sında öne geçiyorduk penaltı ile ama Selçuk Dereli ( Son 2 haftada oynanan oyunların bir halkası) sagolsun 2 penaltıyı vermedi bir el , bir Umut'a yapılan bir de son dakiklardaki var ama o verilmeyebilirdi ona itiraz etmeyeceğim ..Anlamıyorum penaltı olması için adamın ayagının eline verilmesi gerekiyor !! Tabi biz konuşsak ne olur İstanbul takımlarına olacakki sesleri çıksın(Penaltıların bahsi geçmiyor programlarda..yok Ersun hocaya alkış , Bülentt hocaya alkış ..) Banane kardeşim benim puanım gitmiş ..
Çok hızlı başladık maça Avni Aker'deki bu sezonki bütün maçlardaki gibi .. Golü bulsaydık çok daha zevkli bir maç olacaktı .. Maçı konuşmak dahi istemiyorum .. Sadece şunu söylüyorum sadece Trabzonspor değil Türk futbolunun üstünde kara bulutlar dolaşıyor kimse sesini çıkarmıyor .. Maç konusunda da tartışamıyoruz dogal olarak ..
Bir cuma maçı daha oynayacagız bu hafta .. Ne diyebilirim ki şaşırmıyorum artık ..!!
Ha birde istemiyorum iyi oynayıp kaybetmek .. Kötü oynayıp 3 puan alalım .. Bu lig ne kötü oynayıp kazanılan şampiyonluklar gördü .. Varsın Trabzon kötü oynadı desinler .. A.Gücünün yeneriz kolay rakip derler .. Kendileri gidip takılırlar .. GEnçlerbirliği'ni yeneriz şans olur , Konya'yı yeneriz kötü oyunla derler .. Ama unutukları bir şey var .. Bizim kötü oyunumuz bile onlarınkinden çok daha iyi .. O yüzden 27 puanla lideriz ..