Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

6 37.50%
  • Sivasspor

2 12.50%
  • Beraberlik

8 50.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Trabzonspor - Sivasspor [ TSL 12. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Henüz maçın 3.dk'sında öne geçiyorduk penaltı ile ama Selçuk Dereli ( Son 2 haftada oynanan oyunların bir halkası) sagolsun 2 penaltıyı vermedi bir el , bir Umut'a yapılan bir de son dakiklardaki var ama o verilmeyebilirdi ona itiraz etmeyeceğim ..Anlamıyorum penaltı olması için adamın ayagının eline verilmesi gerekiyor !! Tabi biz konuşsak ne olur İstanbul takımlarına olacakki sesleri çıksın(Penaltıların bahsi geçmiyor programlarda..yok Ersun hocaya alkış , Bülentt hocaya alkış ..) Banane kardeşim benim puanım gitmiş ..

Çok hızlı başladık maça Avni Aker'deki bu sezonki bütün maçlardaki gibi .. Golü bulsaydık çok daha zevkli bir maç olacaktı .. Maçı konuşmak dahi istemiyorum .. Sadece şunu söylüyorum sadece Trabzonspor değil Türk futbolunun üstünde kara bulutlar dolaşıyor kimse sesini çıkarmıyor .. Maç konusunda da tartışamıyoruz dogal olarak ..

Bir cuma maçı daha oynayacagız bu hafta .. Ne diyebilirim ki şaşırmıyorum artık ..!!

Ha birde istemiyorum iyi oynayıp kaybetmek .. Kötü oynayıp 3 puan alalım .. Bu lig ne kötü oynayıp kazanılan şampiyonluklar gördü .. Varsın Trabzon kötü oynadı desinler .. A.Gücünün yeneriz kolay rakip derler .. Kendileri gidip takılırlar .. GEnçlerbirliği'ni yeneriz şans olur , Konya'yı yeneriz kötü oyunla derler .. Ama unutukları bir şey var .. Bizim kötü oyunumuz bile onlarınkinden çok daha iyi .. O yüzden 27 puanla lideriz ..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ya selçuk dereli hani görmedi diyelim yav yardımcı hakemde mi görmedi tam önünde pozisyon anlamıyorum bu hakemleri topu kurtardı umut çok sert bi hareketle yere düşürüldü penaltının allahı ya anlayamıyorum bu hakemleri bu sene çok kötü durumdalar.
    cuma günleri maç olmasından artık sıkıldım pazar oynadık dinlenmeden cuma maç oynuyoruz bu birkaç kere başımıza gelmişti.şu türkiye liglerinde cuma günü en çok maç oynayan takım biziz bununda sebebi lig tv yüzündendir.haftada 4 maç yayınlamak zorunda olduğu için federasyon böle bir çözüm buluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

13 isabetli orta açmışız bu maç ama gol atamdıkya yazık ya bu frovetlerın bır an evvel toplanıp kenine gelmesi lazım. ozmn hiç tutulmaz oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ersen yada fatih olsa bu pozisyonlar onların ayagına gelse of of
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri