Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mustafa Hocanın kadrosunu gördüğümde cok sasırdım gercekten Dede de öyle yapmıs ve hemen Josico'nun yerine Deivid'i almıs 11e...
    Macta hatalar sonucu 3 gol oldu ve de Cisse atıldı gereksiz 2 noktada arkadan müdahale yaptı ve atıldı...Aragones 60.dk gibi Alex ya da Deivid'i oyundan alacaktır...

Nesil
    2006

Lig TV herhalde, pazartesi günkü eylemden korkmuş olacakki maç öncesinde Fenerbahçe tribününde ki şovu gösterdi. Ama anlamadığım 2bin kişi üçlü çekiyor TV'de duyuyorum. 30bin kişi İnleyen Nağmeleri söylüyor TV'de duyamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Lig TV herhalde, pazartesi günkü eylemden korkmuş olacakki maç öncesinde Fenerbahçe tribününde ki şovu gösterdi. Ama anlamadığım 2bin kişi üçlü çekiyor TV'de duyuyorum. 30bin kişi İnleyen Nağmeleri söylüyor TV'de duyamıyorum.
    Beşiktaş tribünün önüne bakarsan mikrofonun nerde olduğunu göreceksin. Maç tekrarlarında SS alıp koyacağım buraya. Tribünün ortasında olması gereken mikrofon nerede
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yahu bir kerede iki takımın maçı oLsun Lütfen!
    Yah usen nasıL bir hocasın.Fener depLasmanına gidiyorsun.Her maç kötü oLduğu haLde inatLa oynattığın kontr atak topçusu HoLoskoyu oynatmıyorsun.Hiç oynatmadığın Serdarı oynatıyorsun.Bu nasıL bir mantıktır ?
    Boş aLanda süper oynadığını biLdiğin TeLLoyu bu maçtamı kesiyorsun ?Peki bu nasıL bir mantıktır ?
    Tüm bu duruma karşı yinede sahaya hakimiz.Topu oynayan biziz ama dünyada görüLmemiş iki goL yiyoruz.Yahu sen nasıL kornerde ön direkte adam tutmazsın.Ön direkt bomboş!DeLgado denen futboLcu orda duruyor ama ne öndirek !Ne adam tutuyor nede başka bişey.Hiç bişey yapmadan bekLiyor ceza sahasının orda.Bari ön direği boş bırakma sana çarpar beLki.Kurtarmanı geçtim zaten!
    Yahu Zapo iyisin hoşsunda bir futboLcu hermaçmı kesinLikLe bir hata yapar ?Onuda affetmedi işte.Orta sahanın payı oLmadan goL yedik oLaya bakın.Gökhan Zanın ne kadar estetik oLduğunuda gördük.AsLanım ceza sahasında ayağını bir kaLdırıyor !
    Bu kadar korkak bir kadro çıkarıLamaz arkadaş.İsyanda ederim kusura bakmasınLar küfürde ederim.AçıkLama yapmak koLay.Korkusuzuz gaLibiyet için geLdik demek koLay.6 kişi defansta 4 kişi iLerde oynatmakta işin cabası oLuyor.Yani buna rağmen iyi oynuyoruz işe bakın.Peki sorun nerde ?

Fb kabloları kesiyo diye Bjk tribününe almışlardır mikrofonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kesilen kablo mikrofonun değil, Görüntünün dü hatırlatırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İşte bu kadar Yendik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Demiştim Fenerbahçe derbi takımı olduğu için bu maçı alır diye.Öyle de oldu.İki takımı da tebrik ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

BJK'nin attığı 2 sayılmayan gol bariz ofsayt. İkinci yarı lakayıt oyun az kalsın puanlara malolacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Hakem bence bugün iyi değildi.O kırmızı kart oldukça saçma tamam 2 sarı kart doğru olabilir ama ilk sarı kart kesinlikle yanlış...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Kasım.2008 at 18:40
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Hakem bence bugün iyi değildi.O kırmızı kart oldukça saçma tamam 2 sarı kart doğru olabilir ama ilk sarı kart kesinlikle yanlış...
    1 sarı kart yanlış ve hakem iyi değildi? Bence yanlış düşünüyorsun.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Kasım.2008 at 18:41

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fener kötü oynadı ama 3 puanı aldı. Holosko ile baslamamasının bedelini ödedi Denizli. Holosko topu her aldığında zor durumda bıraktı Fenerbahce defansını. Golü de attı ama net ofsayttı. Berabere bitmesini istiyordum; olmadı. Beraberlik olmazsa Fener kazansın diyordum, Fener kazandı Tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Beşiktaş çok kaçırdı ama fenerbahçeninde kaçırdığı çok fazla gol var. Sonuç olarak 3 puanı biz aldık. Sarı kartlar ise cisse konusunda tamamen doğru. İlk sarı kartta aktif atağa kalkan oyuncuyu arkadan müdehale ederken yere düşürüyorsun. İkinci pozisyonu tartışmaya bile açmaya gerek yok.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Kasım.2008 at 18:42

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli Bobo-Tello-Holosko'yu yedek bırakarak lafta olmasada sahada 1 puan için oynayacağını gösterdi. Fakat Fenerbahçe fazla presle başlamadı maça , sonra artık klasikleşmiş bir şekilde selçuk'un kornerden kafayla attığı golle öne geçti. Bu dakikadan sonra Beşiktaş biraz hareketlendi ve Rüştü'nün güzel degajında adamını kaçıran Edu Yüzünden Ekrem Çok Güzel bir pas çıkardı ve bomboş nobre attı golü. Aslında Mustafa Denizli defansif kadro süreceğim diye bir anlamda sivok-zapo ikilisini bozarak defansın dengesinide bozmuş oldu ve Güiza'nın golünde o topu gökhanda zapo'da izledi. Bu arada Cisse'nin ilk sarı kartı bence yanlış ama 2. kart gayet doğru. Fenerbahçeyi tebrik ederim Fakat Şu Tribüne bir ceza verilmesi gerek maç boyunca sürekli sahaya top attılar.

Nesil
    2006

Gelenek mi oldu ne, son üç maçıda 2-1 kazandık.

Fenerbahçe bu kadar kötü olmasına rağmen bu maçta hiç bulamadığı pozisyonları buldu. Takımda ki bencillik yüzünden harcadık. Kazım'a verilmeyen toplar. Kazım'ın başkalarına vermediği toplar Fenerbahçe'yi belki yakabilirdi.

Hakem bugün mükkemmel bir maç yönetti. Kendisini tebrik ediyorum.

Fenerbahçe bugün kazandı ise Mustafa Denizli sayesinde. Aynı şekilde Beşiktaş kaybetti ise Mustafa Denizli sayesinde...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Böyle rezil ve Korkak futbol olmaz..Bjk 1o kişi kalmasa biraz akıllı oynasa yenilebilirdik..Hakem 1-2 pozisyon dışında iyiydi..Derbilerin Takımı Olduğumuzu zorda olsa gösterdik ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    1 sarı kart yanlış ve Fenerbahçe forması giyse daha iyi?Fanatiklik dicem rakip Galatasaray değil Beşiktaş
    Arkadaşım bu benim görüşüm ama ilk sarı kart bence kesinlikle yanlış tamam hadi gösterdin 2. sarı kartı gösterirken tereddüt etmeliydi.Bu takımla alakalı değilllll hemen fanatikliğe geçme!!!
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tüm Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum.

Maçı izleyenler zaten neyin ne olduğunu görmüştür maçı anlatmaya gerek yok

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu yenilginin bas kahramanlari Rüstü ve Mustafa Denizlidir bana göre.
    Rüstü yillardir hep ayni hatalari yapiyor,yine 2 kere bosa cikti ve Bjk golleri kalesinde gördü.

Mustafa Denizli ise cok sacma,korkak bir taktikle takimini sahaya sürdü.Takiminin maci kazanmasi icin en ufak bir müdahalede bulunmadi,oyun kötü gidiyor ama sen gidip son 20 dakikada ölümcül degisiklikleri yapiyorsun.Cok yanlis secimler yapti Mustafa Denizli bugün.

Holosko,Bobo,Tello(sakatligi yoksa),Ugur inceman gibi isimler ilk 11de maca baslamalilardi.Gökhan Zan,Ekrem,Serdar Özkan tercihleri yanlisti.
    Besiktas´in ileride top yapacak oyuncusu yoktu,Delgado yanliz kaldi,Ekrem Dag sadece kostu asistini saymazsak.Eger Besiktas düzgün bir taktikle maca ciksaydi sansi daha fazla olurdu.Nitekim bugün iyi oynayan taraf Besiktas´ti ama defansif,bireysel hatalar sonucu cok önemli bir 3 puani kaybettiler.

Fenerbahce ise cesur ama bir okadar da riskli bir taktikle maca basladi.Nitekim de mac boyunca orta sahanin bos kaldigini gördük,Besiktas ileride top yapabilen oyunculari oynatsaydi ele gecirilen sanslari kullanabilirdi.
    Fenerbahce macin 2.yarisinda cok laubali oynadi,anlamsiz sutlar,kacirilan goller,paslasma hatalari,son dakikalardaki gereksiz baski az daha maci veriyordu Fenerbahce.
    Güiza attigi golün disinda cok kötü bir performans sergiledi.Sanki Bjk 2.yari 11 kisi gibi oynuyordu,Güiza Bjk defansina yardim ediyor gibiydi.Mac boyunca sayisiz pozisyonlardan yararlanamadi,takimini büyük baski altina soktu.

Aragones´in Alexi bitirme planlari var galiba,gercekten anlamsiz isler pesinde Aragones.Alex mac boyunca cok etkisizdi,Deivid´ten Alex olusturmaya calisiyor ama elinde senin Alex var,neden onu harciyorsun ki ?

2 takim da cok fazla top kaybiyla oynadi,oyunun kalitesini düsürdü bu ama yine de zevkli bir mac oldu.

Nitekim zevkli ama hatalarin ön planda oldugu bir mac oldu.Besiktas zirve yolunda agir bir darbe aldi,Fenerbahce ise cok önemli bir 3 puanin sahibi oldu.Tebrikler ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazansaydık iyi olacaktı ama kaybettik napalım dünyanın sonu değil. Ama 2. yarı 10 kişi oynamamıza rağmen başabaş bir mücadele vermiş oyuncular. Hepsini tebrik etmek lazım.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kazansaydık iyi olacaktı ama kaybettik napalım dünyanın sonu değil. Ama 2. yarı 10 kişi oynamamıza rağmen başabaş bir mücadele vermiş oyuncular. Hepsini tebrik etmek lazım.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz.
    Başa baş diyorsunda, Fenerbahçe'nin bulduğu pozisyonlar pres yaptığı zaman Beşiktaş'ın kendi alanından çıkışı olmadı. Fenerbahçe eğer bitiricilikte başarılı olsaydı maç farka gidebilirdi. Kendi kendimiz orada yaktık. İlerde oynayanlar şutlarında etkili olamadı ve bencilliğimiz bitirdi. Beşiktaş'ın başabaş oynadığını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özellikle 2. Yarıda Deivid'in bir şutu vardı İnter Maçındaki Gibiydi Valla Gol Olsa 2008'in En Güzel Gollerinden Biri Olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Özellikle 2. Yarıda Deivid'in bir şutu vardı İnter Maçındaki Gibiydi Valla Gol Olsa 2008'in En Güzel Gollerinden Biri Olurdu
    Gerçekten müthiş 3 posizyondu ard arda.

Önce hakemin topu kapması ve sağ kanada pası daha sonra Deivid'in müthiş vole'si ve en son da Rüştü'nün çıkarışı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maça çok iyi basladık Ama klasık fenerbahçe golü duran top ve gol. Golü yedikten sonra baskıyı arttırdık ve skoru esitledık. 2. goLü ararken tek topda kalemızde gol gördük. baskıLarımızı arttırırken çok gereksiz bir kırmızı kart gorduk 2. sarı kart haklı olabilir ama 1. sarı kart böyle bisey olamaz yani ayıp bu pozisyona sarı kart veren hakem maçlardaki daha sert pozisyona nie kart göstermez ilginç durum. 2. Yarıdaki oyunumuzun ilk yarıdaki oyunla iligis yoktu. sen 10 kisi oynuyosun dk 70 Rakip takım 2 oyuncu degisikligi yapmıs ve sen daha kulübende duruyosun.
    Maçın skoru böle bitmemesi Lazımdı 10 kisi oynamamıza Ragmen maç ortadaydı. ZorLa Feneri üst sıralara çıkardılar yani.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe derbilerin takımı olduğunu gösterdi, Beşiktaş takımı 10 kişi kalmalarına rağmen iyi oynadı gol aradı tebrik ediyorum.

Hakemlere gelecek olursam; orta hakem Genel olarak maçı iyi yönetti. yan hakemler ofsaytları iyi süzdüler helal olsun. (bence) kırmızı kart biraz ağırdı. orta hakemin tek hatası buydu.

Lig çok çekişmeli bir hál aldı, umarım sezon sonuna kadar ligin heyecanı devam eder.

Zevkli ve çekişmeli bir maç izlettikleri için iki takımada teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Guiza golü attı ama yine bir sürü pozisyonu harcadı, Carlos'un soldan indirdiği topta bomboş kalede topun bacak arasından geçmesi, ikinci yarıda yine Carlos'un direkten dönen topunu tamamlayamaması v.s v.s.. Bir türlü ısınamıyorum Guiza'ya. Kezman gol kaçırsa bile hırsıyla kapatıyordu bu açığını. Guiza'da bunu göremiyorum. Birde bu adamın İspanya Liginde gol kralı olduğunu düşünürsek vay anasını sayın seyirciler...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Gerçekten müthiş 3 posizyondu ard arda.

Önce hakemin topu kapması ve sağ kanada pası daha sonra Deivid'in müthiş vole'si ve en son da Rüştü'nün çıkarışı
    Hakem bugün iki takımda böyle yakacaktı. İlk yarıda Fenerbahçe çıkarken top hakeme çarptı, Serdar Özkan pozisyon yakaladı ve az farkla kaçırdı. Aynısnı Fenerbahçe'de yakaladı.

Deivid'in şutu bu arada mükkemmeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Maçı kazanmak için hiçbir şey yapmadan kazandınız.İşte bu tebriği hakeden bir oLay...
    Maça çok iyi başLadık.Ekrem ve Serdar çok iyi tehLikeLer yarattıLar.Ama öyLe bir goL yedikki dünyada eşi yok.Kornerde ön direkte kimse oLmazmı yahu ?
    Rüştünün hatası feLan değiL,tamamen ön direkteki boşLuktan doLayıydı.
    İkinci goLe kaarda ezdik.Ama böyLe bir goL nasıL oLabiLir yahu ?O degaj orta sahadan nasıL geçer ?Hadi geçti Zapo nasıL müdaheLe edemezsin ona ?
    Sonra komik bir iLk sarı karttan sonra geLen kırmızı kart.NormaLde bu kartın bize zararı yoktu.Çünkü fenerde Alex,Deivid ve Kazım meteLiksiz eLeman roLündeydiLer.Ancak Alexin çıkması orta sahayı kuvvetLendirdi.Biz ikinci yarı yine oynadık.Cissenin buLunduğu böLge boş oLunca kontraya döndü fener.Düşünün öndesiniz rakibiniz 10 kişi ve haLa kontra oynuyorsunuz.Bu fenerin kötüLüğü değiL bizim oyunumuz.Sonra oLay kontradanda çıkmaya başLadı.Fener 11 kişi maç izLedi.Bizde tek forvet arkada DeLgado iLeri gitmeye çaLıştık.
    Gökhan Zanın haLa antrenmana aLınmasına söyLeyecek Lafım kaLmadı artık.Yahu boş kaLe top ayağında pas atıyor rakibe yahu.FutboLcumu bu ?
    Biz kazanmak için her şeyi yapan bir takıma ve kazanmak için hiçbir şey yapmayan bir rakibe rağmen gaLibiyetten ettiğin için minnettarım sana DenizLi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar arka sayfada bazı mesajlar gördüm ve çok şaşırdım.

"Beşiktaş oynuyor,Fenerbahçe atıyormuş."

Hadi canım?Biz ayrı maçlarmı seyrettik arkadaşlar?Güiza'nın,Kazım'ın,Uğur'un kaçırdıklarını görmedinizmi?Heleki Deivid'in yarım volesi.Eğer gol olsa İnter maçındakinden daha güzel gol olacaktı.

Bizde nasıl Volkan Demirel bir dezavantaj ise Beşiktaş'tada Gökhan Zan.Allah aşkına o adam neler yaptı yahu ve hala milli takımda.Nasıl oluyorsa anlamıyorum bunu?

Maçın sonucu daha farklı olabilirdi.Ama çok kaçırdık.Fenerbahçe derbilerde bir başka oynuyor.

Derbikatör Aragones.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by garydelgadov
    Rüştünün hatası feLan değiL,tamamen ön direkteki boşLuktan doLayıydı.
    Rüştü'nün hatası değil miydi? Rüştü boşa çıktı. İlk hata bu. İkinci hata ise ön direkt'e oyuncu kaleci koyar. Yani Rüştü ihtiyaç duysaydı oraya birisini getirirdi.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri