Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

4 19.05%
  • Galatasaray

14 66.67%
  • Beraberlik

3 14.29%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray [ TSL 15. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Cimbomun. 2. yarı kasmadık, gerekte yoktu; keza GB li oyuncular sert girmeye baslamışlardı.
    Mactan önce Anıl'a demiştim 1-3 alırız diye Yanılmadım. Baros ve Lincoln'ü izlemek ayrı keyif. MaşAllah diyim. Arda'nın da gol atmış olmasına ayrıyetten sevindim. Zor günler gecirmişti Aslan.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bende maçtan önce 3-1 veya 4-2 biter diyordum 3-1 bitti..Mehmet Güven bekleneni verdi diyebilirim pas dağıtımı konusunda gerçekten başarılı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçtan önce söylediğim gibi Lincoln ve Baros çok formda.G.Saray bugün çok iyi oynamasada(bunda ilk yarıda işi bitirmiş olmalarıda etken) yıldız diye tabir edebileceğimiz,böyle maçlar için varolan Baros,Lincoln ve Arda gibi oyuncuları ile sonuca gitti...

G.Saray'ın bugün ilk yarı işi bitirmesi gerektiğini,aksi taktirde puan kaybedebileceğini düşünüyordum.İlk yarı bitirdiler işi...

Tebrikler G.Saray...

İnleticez Samiyen'i Beşiktaş diye...
    (Buda Kartal Samiyen'e nasıl gelecek bestesine benden ufak bir gönderme olsun)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ilk yarının bazı bölümlerinden çok güzel oynadık.Arda'yı biri uyarmalı bu ne laubalilik isteyince mükemmel ondan sonra duruyor yahu.Golü attı ama ben pek memnun degildim kendisinden ayrıca baya kilo almıs .Golde gençlerbiliriginin herhangi bi organize atagı yoktu.Meira asisst yaptı.Meira yapmaması gerekiyordu ama golde onun hatası kadar Servet'inde topa hamle yapması meira yı kontrasyonunu bozdu ve kafasına çarptı burhanda arttı.Lincoln şov devam ediyor.Beşiktaş maçınızda kazanıp yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bende maçtan önce 3-1 veya 4-2 biter diyordum 3-1 bitti..Mehmet Güven bekleneni verdi diyebilirim pas dağıtımı konusunda gerçekten başarılı..
    Birde şut atmasa tadından yenmezdi
    Last edited by Alicanfmfan : 12.Aralık.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet güven ilk defa yararlı oynadı.Umarım böyle devam eder..Artık üstüne koysun !!.Bu arada Mustafa'yı tebrik ediyorum..

De Sanctis'in rakibin kafasına vurdğu pozisyonda koptum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ve Maçın Özeti:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Marsilya servet'i istiyormuş..Servet'de dogruladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Satılması gerek.İyi para verirler.Yeri dolar Servet'in...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Serveti kim izlemiyorki ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skibbe Nonda'nın yerinde Baros'u oynatıp sağ kanatta Aydın'ı oynatmalıydı yapmadı gençleri kazanan bir adammış hangi genci kazandı(kazanmaya çalıştı) şimdiye kadar... Neyse maçı seyretmedim ama 10 dk'da işi bitirmişiz...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Skibbe Nonda'nın yerinde Baros'u oynatıp sağ kanatta Aydın'ı oynatmalıydı yapmadı gençleri kazanan bir adammış hangi genci kazandı(kazanmaya çalıştı) şimdiye kadar... Neyse maçı seyretmedim ama 10 dk'da işi bitirmişiz...
    Bugün Nonda gayet iyiydi.Bütün görevleri eksiksiz yerine getirdigine inanıyorum.Ayrıca gençleri kazanması, Arda'yı oyunda sabırla tuttugunun göstergesidir...Başka bi hoca olsa Arda'yı çıkarabilirdi..

sakary Ali Misafir

Galatasaray gerçekten çok iyi oynadı.İlk yarı özellikle.G.Birliği gole kadar daha üstündü ama golü attıktan sonra Galatasaray maça asıldı.Ve yıldızlarıyla sonuça gitti.Tebrikler Galatsaray..

Bu arada sonucu bilen Mustafa'yada tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Galatasaray gerçekten çok iyi oynadı.İlk yarı özellikle.G.Birliği gole kadar daha üstündü ama golü attıktan sonra Galatasaray maça asıldı.Ve yıldızlarıyla sonuça gitti.Tebrikler Galatsaray..

Bu arada sonucu bilen Mustafa'yada tebrikler..
    Üstün müydü? İlk gole kadar 1 ciddi atakları var.Bizim 2-3 tane ciddi pozisyonlarımız vardı.İkinci yarı desen hadi neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir maçtı, 90 dakika bıkmadan usanmadan destek verdik takımımıza..G.Birliği taraftarları bir ara kendilerine yakışanı (!) yapsalar da güzel maç oldu..Kale arkasının en üst sırasından her şey çok netti ..Söyleyecek fazla bir şey yok, her şey ortada; Lincoln, Lincoln, Lincoln..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

servetten bir an evvel kurtulmamız lazım tam anlamıyla bir canlı bomba.

pembe panter gollerine devam ediyor lincoln ise yine anladığım kadarıyla izleyenlere keyif veriyor.lincoln hagi nin % de 30 u olma yolunda ilerliyor.

ardanında gol atması iyi oldu umarım kendine gelmiştir.

Bu macla beraber Ankara´nin fethi tamamlanmis oldu.
    4 mac arka arkaya Ankara takimlariyla mac yaptik,fikstürün azizligi olsa gerek,ama bu sartlarda gercekten cok degerli puanlar kazandik,en az kayipla atlattik bu serüveni.

Mac baslamadan kadrolari gördügümde acikcasi sok olmustum,ben takim da Serkani,Aydini beklerken Nonda,Mehmet Güven ilk 11 delerdi.Serkan ve Aydini istememdeki sebep,Serkanin sag beke gecip,oradaki boslugu dolduracak kapasitedeki oyuncu olmasi ve Aydin´in da sag aciga gecip Kewell´dan olusacak boslugu dolduracak kapasitede olmasiydi.Böylelikle Ayhan´in yoklugunda Baris-Topal ikilisi göbekte olacak ve Hertha macinda ki gibi savasci bir orta sahaya sahip olacaktik.
    Ha Mehmet Güven beni yaniltti gösterdigi performansla,takim da uzun süredir oynamasina ragmen bir türlü bekleneni veremeyen Mehmet Güven yoktu bugün sahada,onun yerine nerede ne yapmasi gerektigini bilen,iyi paslar dagitan Mehmet vardi.Bu beni sevindirdi acikcasi.Nonda ise sadece 1 asist yapti,genelde bütün toplarda agir kaldi,bekleneni yine veremedigi kanisindayim.

Mactan önce ki görüsümü hala destekliyorum.Skibbe genclere önem veren bir teknik direktör olarak taniniyor,ama Aydin-Serkan Kurtulus-Yaser gibi gencleri ancak oyunun son dakikalarinda alarak oynatmaya calisiyor.Böylesine eksiklerimiz oldugu macta Aydin ve Serkan´i oynatarak onlari kazanma yoluna gitmeliydi.Böylelikle Kewell´in yoklugunu da hissetmis olmazdik.Madem Kewell 3 ay yok,onun yerine Aydin´i oynat ta,adam özgüvenini kazansin,beklenen performansi göstersin.

Neyse,maca gelelim ;

Ilk golü yiyene kadar uyuyordu futbolcular resmen sahada.Ama Burhan´in attigi golle takim deyim yerindeyse uykudan uyandi ve oynamaya basladi.Lincoln sazi yine eline aldi ve Baros´tan aldigi pasi cok güzel bir sekilde aglarla bulusturarak beraberligi sagladi.Sonra Lincoln Baros´a güzel bir pas vererek öne gecmemizi sagladi.5 dakika sonra da Arda Turan takimin güzel paslasmalari sonucunda Nonda´dan aldigi pasi golle sonuclandirarak takimi rahatlatti.Takim 13 dakika da isi bitirdi,iste yildiz oyuncular ipi ellerine aldiklarin da böyle oluyor iste.Istediklerin de 10 dakika da 3 golü atabiliyorlar.

2.yari da takim fazla kasmadi haftaya oynayacaklari derbi macini düsünerek.Tabi bunda Genclerbirligili oyuncularin sert oyunlari da etkili oldu.Sakatlanma korkusu yüzünden,istediklerini yapamadilar,hep sert müdahalelere maruz kaldilar.Orta saha yorulunca,Skibbe degisiklikleri yapma da gec kalinca Genclerbirligi gol pozisyonlarina girmekte zorlanmadi.Bu anda kalede Sanctis devlesti,cok klas kurtarislar yapti.Son 15 dakika da yaptigimiz 3 degisiklik te oyunu sogutmak icindi zaten.

Lincoln ve Baros ikilisinin uyumu gözden kacmiyor,gercekten cok iyi anlasiyorlar.Ne yapacaklarini iyi biliyorlar ve bu sayede cok gol pozisyonlarina giriyorlar.Bu bizi sevindiren bir konu.Ikisi de takimi iyi yönlendiriyor.Lincoln zaten sezon basindan beri cok iyi bir futbol ortaya koyuyor,bunda elestirdigim Skibbe´nin etkisi büyük.Takimda ki oyuncularla iyi anlasiyor,sevilen bir hoca kendisi.Ama bazen taktik ve motivasyon hatalari yüzünden oyunculari maca konsantre etmekte zorluk cekiyor,umarim bu sorunu devre arasindan sonra atlatacaktir.

Lincoln ve Baros adim adim kralliga dogru kosuyorlar,Lincoln yaptigi 12 asistle asist kralliginda acik ara liderligini sürdürürken,Baros`ta attigi golle,gol sayisini 11e cikartarak liderlikte Mehmet Yildiz´i yakaladi.

Deginmek istedigim baska bir kisi ise Arda Turan.Malum son haftalarda (bence) yorgunlugundan dolayi pek etkili olamiyordu,bugün de bu belli oldu.Ama yine de mücadeleci futbolu,attigi golle kalitesini konusturdu.Keske 2.yarinin basin da oyundan alinsaydi da biraz dinlendirilme sansi olsaydi.Nitekim 2.yari da pek etkili degildi.Ama Arda Turan yüregiyle yetenegini birlikte kullandigi icin bu sorunlar ona etki etmiyor fazla,haftaya derbi de bizim en büyük kozlarimizdan birisi olacagi kesin.

Defans'ta yine cok aciklar verdik,Emre-Meira ikilisinin oynayacagi günü iple cekmekteyim,bu Servet'i sevmedigim anlamina gelmesin ama görünen o ki EMre-Meira ikilisi cok basarili olacaklardir.Popescu-Bülent ruhunu görüyorum onlarda.(=

Haftaya Besiktas maci var,kendi sahamizda.Konsantrasyon (=

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bugün Nonda gayet iyiydi.Bütün görevleri eksiksiz yerine getirdigine inanıyorum.Ayrıca gençleri kazanması, Arda'yı oyunda sabırla tuttugunun göstergesidir...Başka bi hoca olsa Arda'yı çıkarabilirdi..
    Arda artık genç mi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arda artık genç mi ?
    Biyerden bakarsan öyle 21 yaşında çok mu yaşlı ?

Biyerden bakarsan öyle 21 yaşında çok mu yaşlı ?
    Arda genc bir futbolcudur ama takimdaki yeri en garanti olan oyunculardan birisidir.Gencten kastimiz takim da patlama yapmasi beklenen,yetenekli genc oyunculardir.Örnegin ; Aydin,Yaser,Serkan Kurtulus,Ferdi gibi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arda genc bir futbolcudur ama takimdaki yeri en garanti olan oyunculardan birisidir.Gencten kastimiz takim da patlama yapmasi beklenen,yetenekli genc oyunculardir.Örnegin ; Aydin,Yaser,Serkan Kurtulus,Ferdi gibi ...
    Son haftalardaki formu beni çok şüphelendiriyor.İnşAllah eski haline döner tek temennim bu...

Son haftalardaki formu beni çok şüphelendiriyor.İnşAllah eski haline döner tek temennim bu...
    Asiri yorgunluk,bünyeye cok agir geldi tabi.Dogru düzgün dinlendirilmiyor ki ...
    Adam hastaneye kaldirildi,ertesi macta 90 dakika oynadi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Asiri yorgunluk,bünyeye cok agir geldi tabi.Dogru düzgün dinlendirilmiyor ki ...
    Adam hastaneye kaldirildi,ertesi macta 90 dakika oynadi ...
    İşte bunların hepsini atlatıp , özledigimiz mükemmel Arda tUrAn aramıza geri döner..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yönetim ocak ayında kolay kolay oyuncu satmaz..Servette buna dahil..Kaldıki 2.yarı çok zorlu maçlar bizi vekliyor..Kadro derinligi her zaman önemli..Gelecek sezon kim kalacak kim gidecek belli olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kale arkasında 90 dk. manyaklar gibi bağırdım, hopladım zıpladım. Her tezahürata elimden geldiğince katıldım. Lincoln'e tapınma hareketi yaptım. Çok eğlendim
    Maça gelince, 60 dk. iyi oynadık. Son 30 dk. ise yorgunluk ve zaten önde olmanın verdiği rehavetle maçı bıraktık. Teşekkür ediyorum aslanlarıma, ses tellerime verdiği hasarlar için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ardanın en az 1 hafta dinlenmesi lazım. Gerçi devre arası geldi zaten.

Servetin bir açıklaması var. "Bu maskeyi takınca at gözlüğü takmış gibi oluyorum.Ama 1-2 hafta daha bu maskeyi takmak zorundayım"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sadece golleri seyredebildimö ve güzel goller olmuş cidden Galatasaray adına. Umarım bu performansı UEFA'da da devam eder takımında 2000 yılındaki gibi bir başarı gelir Türkiye'ye.

Arda, Lincoln, Baros, Kewell korkulacak bir dörtlü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış Özbek'ten Milli sitem!
    Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi. Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış, ''Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Milli Takımı'nda forma giydim'' şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği maçından sonra açıklama yapan Fernando Meira ise Galatasaray'da şu ana kadar oynadığı futbolu vasat bulduğunu, ancak her futbolcunun kendisini geliştirebileceğini kaydetti.

12.12.2008
    Kaynak : AA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hakeme gol itirazı yapan GB li oyuncuya; Bizim İtalyan mafyası Sanctis "Hadi Len" i çekiyor
    Last edited by PesimiSTyLa : 13.Aralık.2008 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynı ben gibi çok çabuk sinirlenen bir yapısı var De Sanctis'in. İyi yapıştırmış. Peki bu pozisyonda kart gördü mü?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır. Zaten bu pozisyon mac içinde de görünmedi. Tekrarda görebildik ancak. Baya gülmüştüm

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri