Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

4 19.05%
  • Galatasaray

14 66.67%
  • Beraberlik

3 14.29%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skibbe Nonda'nın yerinde Baros'u oynatıp sağ kanatta Aydın'ı oynatmalıydı yapmadı gençleri kazanan bir adammış hangi genci kazandı(kazanmaya çalıştı) şimdiye kadar... Neyse maçı seyretmedim ama 10 dk'da işi bitirmişiz...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Skibbe Nonda'nın yerinde Baros'u oynatıp sağ kanatta Aydın'ı oynatmalıydı yapmadı gençleri kazanan bir adammış hangi genci kazandı(kazanmaya çalıştı) şimdiye kadar... Neyse maçı seyretmedim ama 10 dk'da işi bitirmişiz...
    Bugün Nonda gayet iyiydi.Bütün görevleri eksiksiz yerine getirdigine inanıyorum.Ayrıca gençleri kazanması, Arda'yı oyunda sabırla tuttugunun göstergesidir...Başka bi hoca olsa Arda'yı çıkarabilirdi..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bugün Nonda gayet iyiydi.Bütün görevleri eksiksiz yerine getirdigine inanıyorum.Ayrıca gençleri kazanması, Arda'yı oyunda sabırla tuttugunun göstergesidir...Başka bi hoca olsa Arda'yı çıkarabilirdi..
    Arda artık genç mi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arda artık genç mi ?
    Biyerden bakarsan öyle 21 yaşında çok mu yaşlı ?

Biyerden bakarsan öyle 21 yaşında çok mu yaşlı ?
    Arda genc bir futbolcudur ama takimdaki yeri en garanti olan oyunculardan birisidir.Gencten kastimiz takim da patlama yapmasi beklenen,yetenekli genc oyunculardir.Örnegin ; Aydin,Yaser,Serkan Kurtulus,Ferdi gibi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arda genc bir futbolcudur ama takimdaki yeri en garanti olan oyunculardan birisidir.Gencten kastimiz takim da patlama yapmasi beklenen,yetenekli genc oyunculardir.Örnegin ; Aydin,Yaser,Serkan Kurtulus,Ferdi gibi ...
    Son haftalardaki formu beni çok şüphelendiriyor.İnşAllah eski haline döner tek temennim bu...

Son haftalardaki formu beni çok şüphelendiriyor.İnşAllah eski haline döner tek temennim bu...
    Asiri yorgunluk,bünyeye cok agir geldi tabi.Dogru düzgün dinlendirilmiyor ki ...
    Adam hastaneye kaldirildi,ertesi macta 90 dakika oynadi ...

Mesaj Yetkileri