biraz daha gayret![]()
biraz daha gayret![]()
uefa'da çeyrek final istiyoruz.....
___gursugur___
İyi gidiyorsun iyi.. Moral bozma. Aynen devam.
Hücum hattımız facia şu anda onların gayretine kaldık
Grupta oynadığımız 4.maç sonunda 2maç kala gruptan çıkmayı garantiledik,gittiği kadar gidicez.
Sakatlıklar moral bozuyo temel 5oyuncumuz var ztn süreklide bunlar sakatlanıo Cardozo yine sakatlandı Zenit maçın da 1ay yok.
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun inşallah herkes için mutlu ve hayırlı bir yıl olur
UEFA Kupası Grup 4.Maç;
Diğer arkadasların kariyerlerine göz attıktan sonra brzda kendi kariyerimize bakalım
Bundesliga 12.Hafta;
Bundesliga 13.Hafta;
Bundesliga 14.Hafta;
Bundesliga 15.Hafta;
İlk 45dk. bittiğinde 3oyuncu değişikliği hakkımızı da sakatlıklardan dolayı kullanmmıstık Leonardo-Domovchiyski.Cardozo-Altidore,Chahed-Eduardo ve bu değişiklikler maçın skorunu etkiledi Altidore savunmayı dağıttı 2mütkiş gol seriye bağladık![]()
Last edited by iLkeRisT : 02.Ocak.2009 at 01:58
İyi gidiyorsun İlkercim.Bu sene Uefayı en iyi yere kadar zorlarsın.Ligde de bu sefer olur bence.Takım ritmi yakaladı çünkü.
guzel gıdıorsun ama bır sorun var gıbı duruyor kalende gecen seneden daha fazla gol yedın gıbı geldı bana yanlıs gormedıysem defansta aksamalar var sankım![]()
Hocam şimdi şöyle ki;
Şaka bi yana ortalamaya vurduğumuzda ewt geçen sezondan daha çok gol yiyoruz.Bu da sakatlıklardan vonbergen,radu,cheretien,kacar,dejong,lustenberger gibi savunmacılarımız uzun süreli sakatlıklar geçirdiler ve bir de kale olayı var weidenfeller'i koydum ilk maçlarda kaleye sürekli hatalı goller yiyince de sanctis'e döndüm en azından hatalı gol yemiyoruz artık(son leverkusen maçı hariç).Bu kaleci krzinden dolayı da ara transferde aramıza katılacak bir kaleci ile anlaştık
UEFA Kupası Grup 6.Maç;
Ve ligde 16.hafta itibariyle devre arasına giriyoruz kötü basladık süper devam ediyoruz.
Kadronun durumu;
UEFA Kupası Grup;
UEFA Kupasında 1.Eleme turundaki rakipimiz belli oldu;
Kolay bir tur olacak gibi...
Last edited by iLkeRisT : 02.Ocak.2009 at 03:26
zaten bellı edıor kalecının yedıgı goller mutsuz durumda su anda ama yınede guzel gıdıorsun bnm karıyerede beklerım valencıa dakı![]()
gol problemin yok iyi gidiyorsun bayağı.
Yaa adam süzme dangalak gsli hayrettinden beter bos bos toplara çıkıp duruyor
Cardozo oyun içinde çok efektif deil ama jardel gibi bi şekilde golu atıyorportekizin havasına suyuna bulasmıs heralde bu oyun içinde yatarak gol atmak bu da ordan öğrenmiş burda uyguluyo
Kariyere de devam edelim bu arada
Almanya Kupası 3.Tur;
Hocam bu Cardozo'yu hangi taktikte böle verimli kullanabiliyoruz . Ben kendi pc'mde oynadığım GS kariyerinde almıştım . Fakat bu kadar gol atmıyordu . Target Man mi oynatıyorsun ?
Sabah sabah uykumuzu da yarım bıraktılar,hocam kalk maç saati değişmiş diye kalktık apar topar duisburg'a MSV-Arena'ya gittik yok ben uyuycam nası olsa kazanırız desemde futbolcular hocam sensiz olmaz bu dedilerçıktık sahaya işte sonuç;
Bundesliga 18.Hafta;
Hocam bu adamı çift santraforlu sistemde denedim en basta pek verim alamadım tek forvet ve target man olarak belirledim sezon basından beri oyunu kötüydü ama son bi kaç maçtır müthiş oynuyor takımı aldı sırtına taşıyor.
Taktik Ekranı;
Bu arada transfer dönemi kapandı ss'leri ekliyeyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hareketli bir transfer dönemi geçirmedik;
Yaşlı kalecilerimizin yanına yetişir umuduyla bedelsiz olarak kadroya kattık bakalım neler gösterecek bize.
Bu gençten çok şeyler bekliyorum
Kaleye artık uzunca bir müddet transfer yapmayız
Etkili bir hücumcuya daha ihtiyac vardı satılık Bangoura ile bu sorunuda çözdük ilk 2maçta ki performansı iyiydi.
Toplam gelen/giden tablosu;
Last edited by iLkeRisT : 04.Ocak.2009 at 11:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
inşallah alırız da Terim'den sonra nannar hocam aldı onu ikinci olma şansını kaçırdık yani
Bundesliga 20.Hafta;
ligde de iyisin cluj'u yenersin bence![]()
Hocam perişan oldular
UEFA Kupası 1.Eleme Turu 2.Maç;
Cardozo'nun gazabına Cluj'da uğruyor.Nazar değmesin maşallah diyelim Cardozo'ya paranın hakkını vermeye başladı
UEFA Kupası 2.Eleme turunda rakip CSKA Moskova oluyor.Turun favorisi biziz İgnashevix ve Vagner Love ile sorunlar yaşıyorlar 2sininde peşinde ben varım![]()
şut çekememiş adamlar![]()
Cluj karsısında rahattık şimdi CSKA Moskova ile oynayacağız ama artık yolun sonuna geldik bir sonraki rakip Valenciass'ler geliyor
Last edited by iLkeRisT : 06.Ocak.2009 at 01:57
Almanya Kupası çeyrek final mücadelesinde rakip Leverkusen'di top yerdeyken bizde havadayken onlardaydıhava topu kazanma oranlarında fark az görünüyor ama maç boyu radu ve eduardo dısında bizim takımda kafa vuran bi adam görmedim ben
bence mucizevi bi galibiyet oldu bize göre çok uzun boylu bi takım
Almanya Kupası Çeyrek Final Maçı;
Veee beklenen maç zirve mücadelesinde ki rakiplerimizden Bayern Münih ile karsılasıyoruz 21.haftada yer Berlin olimpiyat stadı ve Bayern'i perişan ediyoruz
Bundesliga 21.Hafta;
Ligde kötü günler geçiren Bremen'e bir darbede bizden...
Bundesliga 22.Hafta;
Rusya'da rahat bir maç çıkardık Cem Yılmaz'ın da dikkat çektiği gibi Ukrayna ve Rusya deplasmanlarında taraftar desteği daha fazla oluyor
UEFA Kupası 2.Eleme Turu 1.Maç;
Kıyasıya bir mücadele inadımızı ve karakterimizi gösteriyoruz,hırs küpüyüz maşallah
Bundesliga 24.Hafta;
UEFA rövanşında evimizde rahat bir maç daha çıkarıyoruz...
UEFA Kupası 2.Eleme Turu 2.Maç;