bekliyoruz nereye gidecen bakalım
bekliyoruz nereye gidecen bakalım
west hamın teklifini baştan kabul etseydin keşke..![]()
Çok zevkli bir kariyer oluyor. Başarılar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
çok zevkli bi kariyer.ama mutlaka çine birgün geri dönbaşarılar
Q.P.R deplasmanında kalecimizin berbat performansıyla kötü yenildik.
bugunlük bu kadar. Uyanınca enerji dolu devam edeyim. Sesli röportajlar telefon konuşmalarıyla süsleyelim. Destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler : ) Çinde mutlaka şampiyon olmalıyım yoksa hayat zindan bana : )
Bir ÇİN atasözü derki " Asla asla deme "![]()
Ve Gökhan Akdenizli Watford'da ilk basın toplantısını düzenledi...
Aşağıdaki linkten ses kaydına ulaşabilirsiniz.!!
hocam soruları soranun sesi birazcık kötü.
bıldırcın yumurtası sarf etsin bol bol spiker olamaz o yayıncıda olamaz heves etmesin :d
Abi başlığı düzenlesen![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 20:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çini karıştırdığım yetmedi, sıra ingilizlerde..![]()
Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar çin ilginç bi lig ben de shandong ile kariyer açmıştım ligte 2. olup asya şampiyonlar liginde finale çıkmıştım(kazandım mı hatırlayamıyorum)watford ta daha başarılı olursun
Çinlilere düşkünlüğünü anladım şimdi
Başarılar kariyerinde.
Takip edeceğim.![]()
Last edited by meterden : 28.Aralık.2008 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi bırak gitsin takımı böyle küçük takımlar seni sarmıyor..
ver istifa dilekçeni.
% 100 kabul etcekler zatenn![]()
Puan durumu alabilir miyiz acaba![]()
11 maçta 17 puan
Kayıpsız a göre yarı yarıya bence çok iyi
Seneye 4. olursun bu ligde![]()
Tabiki elimizden ne geliyosa en iyisini yapıp bu sezonu bitiricez.
Zevkle takip edicem kariyerini.