iyi transferler gerçekten
iyi transferler gerçekten
___gursugur___
0-0 Kötü Sonuç
evet çok kötü bir sonuç aldım
arkadaşlar internetim gidip geliyor yeni ssleri koyamayacağım sorunu giderince ssleri koyacağım
valla kötü başlamıssın arkadaşım
Anca oturur takım zaten rayına.Güveniyoruz sana![]()
eyvallah kardeşim
.
.
.
Arkadaşlar biliyorum yavaş ilerliyorum ama bunun en büyük sebebi önümüzdeki 2 haftada tam 14 tane sınavımın olması ve bu sınvalar sekiz gün içinde olacak artı deneme sınavı da var o yüzden yavaş ilerliyorum.Bir de 10. sınıftayım bölümüm fen sınavlar zor takdir hesapları yapıyorum çok çalışmam gerekecek o yüzden yavaşım sömestır tatilinden 1 hafta önce hızlanacağım
Last edited by cengavs : 03.Ocak.2009 at 18:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok yanlış bi transfer yapmış olursun eduardo costa mukemmel gerçi appiahı bilemem ama costa yı satmam uefadan elemen şampiyonlugu unutman anlamına gelir bence tabi sen bilirsin
Last edited by cengavs : 03.Ocak.2009 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
4 maçla bi futbolcunun nasıl oynadını anlayamassın helede hazırlık maçıda yapmadıysan futbolcuların maç eksigi oldu zaman iyi performans sergileyemezler arkadaşım bunu unutma costa yı sezon ortasına kadar görürsün nasıl oldunu tabi oynatırsan
iyi sen bilirsin arkadaşım![]()
iyi galibiyet tebrik ederim keirrison başlamış atmaya![]()
inl kardeşim gelir ya eduardo costa nasıl biri benim kariyerimi oku görürsün fiorentina kariyerimi oku arkadaşım görürsün
tmm kardeşim
Eduardo Costa Mc'de Oynar Sen Merak Etme Biraz Maç eksiğini Tamamlasın o.
Ayrıca Borgese Çok Vermişsin Yaff![]()
Franco Zuculini...
18 yasında DMC oynuyo gelecekte vaadedio![]()
evet
inşallah ligin başında geçirdi 2 haftalık ama inşallah bir daha geçirmez
öyle umuyorum borgese ne verdiysem lmaz dediler en son 1 milyon tl verip kurtuldum
bu oyuncuya genie scout ta da rastladım alacaktım para yetmedi
Süper Lig 4. Hafta
deplasmanda inanılmaz baskılı oynadık ancak kazanamadık eduardo costanın performansı yine içler acısı borges te öyle uyum sorunu diye umuyorum