Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Haydi 1 haftalık malzeme çıktı medyaya. Artık Ümit'in nasıl atıldığını 50 açıdan izleriz TV'lerde. Haklıdır, haksızdır tartışmıyorum. Fakat her kulüpte böyle çok tartışılıyor mu? Hayır... Sanki lehinizde hiç hata yapılmadı...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.
    Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.
    Bas baya yalan. Kaç yüz kere görmedik mi hakemin yüzüne küfrettiğini?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim
    Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu bizene geçmişteki pozisyonundan yan hakem heralde geeçmişe göre atmadı ümiti..

Yan hakem bugün resmen Galatasarayın maç kaybetmesi için yaptı bunu.Diğer kararlarıylada..

Aslında maçları yabancı hakemler yönetebilir nasıl milli takımımızda yabancı futbolcu oynayabiliyosa maçları da yabancı hakemler yönetebilir...Ligi olmayan saçma sapan ülkelerden bile hakemler avrupada maç yönetirken bizim ligimizden doğru dürüst hakem çıkmaması üzücü...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..
    Esprü mü ya bu bi esprü mü bu...
    Last edited by Lucas Neill : 24.Ocak.2009 at 18:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Maç Ü.Karan atıldıktan sonra farklı bir hale geldi ve Sivas maçı hak ederek kazandı tebrikler..

yanlız Sivas taraftarına gelince : kesinlikle futbol kültürü olmayan bir taraftar topluluğu ve Sivasspor a hiç yakışmıyor..mahalle ağzıyla yapılan tezahüratlar ve hakaretler son derece seviyesizdi..gerçekten üzüldüm..Mecnun Başkan bu işe bir çözüm bulmalı bence..Sivasspor yaptığı futbol devriminin yanına ,yeni bir taraftar profili oluşturmayı da ekleyebilirse Türk futbol tarihine altın harflerle ismini yazdıracaktır..ki gönlümden geçen budur..
    O Konuda Bizde Dertliyiz Abi Aslında Maçları Gitmeyi Bu Taraftarlar Yüzünden İstemiyorum Ama Bir Yandanda Destek İçin Gidiyorum Taraftarımız Ve Sahamız Yenilenmeli
    Ümit Karan Daha Önce Küfür Etmeyebilir Ama Bugün Küfür Etmediği Gerçeğini Değiştirmez
    4 Büyükler Maç Kaybedince Hep Hakem Suçlanıyor Bakınız: Bursa-TS Maçı Neden Bu Maç İçin Sivas Kazandı Denmiyorda Hakem Yüzünden Kaybettik Deniliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim Onurap'ın koyduğu videoda gördüğüm kadarıyla videonun 35.saniyesinde su birikintisine tekme atarken ''s...ir lan'' dedeğini gördüm.Belki yalnış görmüş olabilrim ama pek sanmıyorum yanıldığını.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...

Maça gelince, bir kere daha hakemlerin katliamına uğradık. Ümit TAMAMEN haksız yere atıldı, hakem egosunu tatmin etmiş oldu böylelikle. Artık o formayı da ütüler asar dolabına. Ümit atıldıktan sonra direncimizi kaybettik, ki sakatlar listesindeki adam bolluğundan artık Linderoth, Uğur ve Serkan Çalık'ın sayılmadığı bir kadroda bir de mücadeleci forvet Ümit Karan tamamen aptalca egolar uğruna atılınca bu çok normal birşey. Canla başla çalışan takımımızı tebrik ediyorum, herşeye rağmen mücadeleleri takdire şayandı. Skibbe'ye bir kez daha şaşkınlıkla bakıyorum, zira takım dizilişi ve oyuncu değişikliklerini ve hatta bu değişikliklerin yapıldığı dakikaları kesinlikle anlayamadım.
    Sivasspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarıda 3 ayaklı masayı devirmeyi başardılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Benim Onurap'ın koyduğu videoda gördüğüm kadarıyla videonun 35.saniyesinde su birikintisine tekme atarken ''s...ir lan'' dedeğini gördüm.Belki yalnış görmüş olabilrim ama pek sanmıyorum yanıldığını.
    Öhh.. yani nasıl öyle okudun haytet doğrusu..
    Söylediğin sözü dese çok net belli olur çünkü onu derken ağzın yayılır ama ümitin öyle değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beyler hepsini geçelim; maçı izlemedim Ümit küfür etmiş mi bilmem! Ama hürriyet.com.tr'de şu açıklamasını gördüm ona göre söylüyorum:

"13 senedir birinci ligde oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir hakeme küfür etmedim. Bugün de etmedim. Kırmızı kart görmem hakkında bir fikrim yok. Ne pozisyona ne de hakeme bir itirazım olmadı.

Bununla ilgili bir açıklama bekliyorum. Sadece yere düştükten sonra yerdeki buza doğru tekme salladım. Hakemin üzerine bir damla su sıçradı galiba. Bu yüzden beni oyun dışı bıraktılar galiba"

Ben kaç Fener maçı hakeme Abdullah'ın söylediği küfürü ettiğini bilirim. Bugün küfür etmemiş olabilir ama küfür etmeyen oyuncu azdır. Ümit Karan tipik korunma psikolojisine girmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

yunus yıldırım açıklama yaptı. ümit yardımcı hakeme küfür ettiği için ve bunun üstüne yardımcım bana bildirdi ve bende oyundan ihraç ettim dedi.
    herşey açık bence.Eğer yardımcı hakem yalan söylüyorsa bilemeyeceğim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...
    iftira mı?
    yok artık...
    Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
    Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@büyükpivot

Eren doğru söylüyor; hepsini geçelim Ümit'în hiç küfür etmediğine sen inanıyor musun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onu bunu gecin ilk golün gelişimindeki ofsaytı görmeyen ve küfür oldugunu iddaa eden hakemin aynı kişi olması garip

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Öhh.. yani nasıl öyle okudun haytet doğrusu..
    Söylediğin sözü dese çok net belli olur çünkü onu derken ağzın yayılır ama ümitin öyle değil..
    dediğin için birkez daha izledim.Evet haklısın lan dememiş ama diğer sözü söylediğine bahse girebilirim.

Ayrıca Mehmet ve Oğulcan'a katılıyorum.Ümit kendisiyle çelişiyor.Önce bilmiyorum diyor sonra su geldi diye attı diyor.Veya Hayatım boyunca hiçbir hakeme sahada küfür etmedim diyor.

Benim anladığım şu ki,Ümit'in aklı Marsilya'da

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yalnız hakemi savunanlarda, Ümit'i savunanlarda bir şeyi unutuyor:

TARTIŞMAK SONUCU DEĞİŞTİRMEYECEK.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.
    Olaya objektif bakıyorsun demek..?

Öncelikle ümit neden atıldığımı bilmiyorum dedi ardından sorular üzerine iğneleyici bir şekilde birkaç damla su sıçradı diye attı dedi..Yani görüntüler elde daha önceki maçlarda ümitin ne dediğini küfür ettiğini söylüyosunuzda burda neden ne dediğini söyleyemiyorsunuz??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    dediğin için birkez daha izledim.Evet haklısın lan dememiş ama diğer sözü söylediğine bahse girebilirim.

Ayrıca Mehmet ve Oğulcan'a katılıyorum.Ümit kendisiyle çelişiyor.Önce bilmiyorum diyor sonra su geldi diye attı diyor.Veya Hayatım boyunca hiçbir hakeme sahada küfür etmedim diyor.

Benim anladığım şu ki,Ümit'in aklı Marsilya'da
    Anlamak istediğin gibi anlıyosun ama dediğini söylese kabak gibi belli olur yani..
    Last edited by Onurap : 24.Ocak.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

onurap ;

tamam sen haklısın, ümit hayatında hakemlere hiç küfür etmemiş bir insan. yan hakem yalan söylüyor ümit karanın her dediği doğru. ben olaylara objektif bakamıyorum sen at gözlüğünü çıkartıp bakıyorsun bende o kapasite yok.

sizin köy birinci.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

onurap ;

tamam sen haklısın, ümit hayatında hakemlere hiç küfür etmemiş bir insan. yan hakem yalan söylüyor ümit karanın her dediği doğru. ben olaylara objektif bakamıyorum sen at gözlüğünü çıkartıp bakıyorsun bende o kapasite yok.

sizin köy birinci.
    Ü.karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir ancak orda etmedi buna eminim..Yan hakemin yalan söylemiyosa ispat edin ettiğini??Aksi halde yalancı derim tabi..Sanki yan hakem Peygamber yalan söylemiyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit karan yerden kalkınca zemine sinirlenip tekme attı..Daha sonra hakeme dönüp çok ayıp dedi..Benim anladıklarım bunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar anlamadığım olay şudur..

Delgado bu şekilde saçma bir hata sonucu atıldı ve baya konuşuldu.

yahu arkadaşım bu MHK bu hakemleri tombala ile mi belirliyor yaa..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

iftira mı?
    yok artık...
    Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
    Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..
    Hiçbir konuda tartışma kararı değiştiremez zaten, o vakit bu forumun anlamı kalmaz. Burada fikirlerimizi belirtiyoruz ilerideki hakemler yapmasın böyle.
    Sana neden sallama uğraşında olayım ki, sana sallayacak olsam gayet aleni bir şekilde yaparım bunu, eğer sallayacak kadar kızmışsam forumdan atılmak umrumda bile olmaz zaten.
    Ben gayet dürüstüm, ki ben Ümit Karan'ın küfür ettiğine inanmıyorum, daha öncesi veya daha sonrası umrumda bile değil. Yardımcı hakem göz göre göre yalan söylüyor. "Çok ayıp"ı "ha s....." anlayan dostlarımı da tebrik ediyorum.
    Bana ne oluyor konusuna gelince, takımımın oyuncusuna atılan "bana göre" çok büyük bir iftiraya tepkisiz kalamam. Ki aynısını ben yapsam, senin takımından bir oyuncuya sallasam en başta sen koşarsın "sen ne biçim konuşuyorsun" diye.

Haa ayrıca, umarım Haldun Üstünel'le Adnan Sezgin Adnan Polat'ın emriyle çıkıp hakemlere sallarlar. Başka türlü düzeleceği yok bu işin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ü.karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir ancak orda etmedi buna eminim..Yan hakemin yalan söylemiyosa ispat edin ettiğini??Aksi halde yalancı derim tabi..Sanki yan hakem Peygamber yalan söylemiyecek..
    Yalancı diyemezsin işte! Mehmet burada kend fikirlerini söylemiş; kabul etmek zorundasın diye birşey demiş mi? Ben göremiyorum Onur.

Yapacak bişey yok bundan sonrası için. Delgado da atıldığında çok yaygara koptu, ama sonuç nafile.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

13 senedir top oynuyorum hiçbir hakeme küfür etmedim diyen birine güvenmektense - ki ümit karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir diye kendinde söylüyorsun. yan hakeme güvenirim daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

13 senedir top oynuyorum hiçbir hakeme küfür etmedim diyen birine güvenmektense - ki ümit karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir diye kendinde söylüyorsun. yan hakeme güvenirim daha iyi.
    Olabilir ihtimal bildiren kelimedir..Ordaki kulandığım amaçta farketmez anlamında..
    Ama siz ısrarla pozisyona birşey bulamadığınız için yok ümit geçmişte şöyle böyle..

Hakeme ne sanane ümitin geçmişinden şuanki durama pozisyona göre değerlendirsene..Görüntüde ortada ne dediği gayet belli küfürde etmiyor..

EEEEEEEEEEEEEEEEE O ZAMANNNN?????????????

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

@Onurap,

e o zamansa? ''sence'' '' e o zaman ?''

Kartı geri mi aldı hakem?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yiyin Gayri.