Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.
    Olaya objektif bakıyorsun demek..?

Öncelikle ümit neden atıldığımı bilmiyorum dedi ardından sorular üzerine iğneleyici bir şekilde birkaç damla su sıçradı diye attı dedi..Yani görüntüler elde daha önceki maçlarda ümitin ne dediğini küfür ettiğini söylüyosunuzda burda neden ne dediğini söyleyemiyorsunuz??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    dediğin için birkez daha izledim.Evet haklısın lan dememiş ama diğer sözü söylediğine bahse girebilirim.

Ayrıca Mehmet ve Oğulcan'a katılıyorum.Ümit kendisiyle çelişiyor.Önce bilmiyorum diyor sonra su geldi diye attı diyor.Veya Hayatım boyunca hiçbir hakeme sahada küfür etmedim diyor.

Benim anladığım şu ki,Ümit'in aklı Marsilya'da
    Anlamak istediğin gibi anlıyosun ama dediğini söylese kabak gibi belli olur yani..
    Last edited by Onurap : 24.Ocak.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri