yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.
- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.
hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.
burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.