Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 89 arası toplam 89 sonuç

Konu: Herşey TSL İçin | Altay [9.2.0]

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

SAMPIYONLUGA ADIM ADIM YAKLASIYORUZ

Soner Aydogdu Parliyor
    :

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

ATATÜRK STADINDA ESITLIK BOZULMADI

Bank Asya'da Son 4 Mactan önce Puan Durumu:

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

YINE OLMADI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SEHMUS USTA IS BASINDA

Allaaah sirada FTK Rövans maci var FB karsi, beraberlik yeticek bize hadi bismillah
    Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 01:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

TÜRKCELL SÜPERLIG BIZ GELIYORUZZZZ

Ve Sonunda ciktik ama Sampiyonluk Garanti deyil henüz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

70'LIK DEDE'NIN TECRÜBESI 18'LIK GENCE YETMEDI

Aslinda Turu hak eden taraf Fenerbahceydi ama kalecimizin Kritik kurtarislariyla uzatmalara kadar götürdük maci ve Penaltilarda aldik maci

Finalde Rakibimiz Galatasaray, kesin yeniliriz ( nezaman negativ düsünsem yeniyoruz )

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

SAMPIYONLUK ELDENMI GIDIYOR?!
    Taraftarlar Oyunculari macdan sonra yuhladi

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olacak takımın kupası Pazar günü verilecek.
    Şampiyonun kupasını, şampiyonluğu resmen hak ettiği maçta verme fikrini bu sezon bir ilke imza atarak benimseyen Türkiye Futbol Federasyonu, yaptırdığı iki kupanın birini Rize'ye, diğerini de Istanbul'a gönderecek.
    Kupa, şampiyon Caykur Rizespor-Altay maçında belli olduğu takdirde Rize Atatürk Stadi, Kasimpasa-Manisaspor maçında belli olduğu takdirde Recep Tayyip Erdogan Stad'inda verilecek.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu

Altay bu mac'dan alicagi 1Puanla Resmen Sampiyonlugunu Ilan edicek. Bu yüzden Bütün Takim mac saatina kadar kampa girdi, artik mac saatini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar çok başarılı gidiyorsun yanlız aldığın genç yeteneklerin milliyetlerini bile anlayamadım almanca dan dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

hadi kardeş bu kadar gelmişsin.yap bi hokus pokus şampiyon olsun altay

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar çok başarılı gidiyorsun yanlız aldığın genç yeteneklerin milliyetlerini bile anlayamadım almanca dan dolayı
    elfenbeinküste = drogbanin geldigi ülke guineada Yattaranin türkcesini hatirlamiyom simdi ikisininde kusura bakma

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Benim hokus pokusa gerek yokki Sehmus & Serkan Calik Gol Makina Üstadlari oldugu sürece problem yok

Buarada Basin Morallerimizi bozmaya calisiyor, Rizeyi Resmen Favori olarak gösterdiler yaw, biz 1.ciyiz onlar 5.incimi ne

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

iyi o zaman şampiyonluk garanti diyosun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet gineyi anlamıştım ama diğerinin fildişi sahili olduğunu anlamanın imkanı yokmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

iyi o zaman şampiyonluk garanti diyosun

valla simdi kasimpasa manisaya yenip biz rizeye yenilirsek Istifa edicem Ligin basindan beri Liderligi kaptirmadik son anda kacirirsak Taraftar bizi Linc eder
    en az 1puan aliriz diye düsünüyorum.

Islerimi bitiriyimde 15-20dk sonra devam edicem kariyerime

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

alırsın maçı şampiyon olursun

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

SAMPIYONLUK MACINA DOGRU

Hakem : Yunus Yildirim

Ve mac basladi, bi Gözümüz Karsiyaka macinda

Rizesporun baslama vurusuyla mac basladi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ilk atak c.rizeden 4.dakika geldi cagri kaleciyle bas basa kaldi ama topu disara gönderdi

ilk 15dkda Rizesporun pozisyonu haricinde bi aktiflik yok oyunda. Altay'in teknik direktörü Cep telefonundan sürekli Kasimpasa macini takip ediyor. kendi macini unutdu galiba taraftarlar saskin

Ve Altayin ilk atagi 27. dakika geldi fatih ceylan süper bir arapas atarak sehmusu kaleciyle bas basa birakti ama sehmus kalecinin kucagini vurdu

32.dakikada rize yine gol kacirdi. kornerden gelen ortayi cagri kafayla vurdu kalecinin yanindan gecen topu Onur Nasuhogullari cizgiden cikartdi

36.dakika yine rize atagi, Erman Ergin mükemmel bir pas atdi Cagri'ya ama Cagri Sutunu cekti kaleci Gökhan Degirmenci kurtardi.

Ve ilk 45 Dakika 0-0 bitdi, Rizespor cok baski yapiyor Altaya, Altay Futbolculari ruh gibi dolasiyor sahada. Acaba onlarindami akli Kasimpasa
    macinda
    Kasimpasa macindada esitlik bozulmadi

Ikinci yari Altayin baslama vurusuyla basladi

50.Dakikada rize yine gol kacirdi. Macin yildizi Altayli Kaleci Gökhan Degirmenci olucak galiba

53.Dakika Altay uyandi galiba.. Coulibaly Mustafa Cicekden kaptigi topu Fatih Ceylanla bulusturdu, Fatih ceylan ortasini yapti sehmus kafayla dokundu ama auta cikti

68.dakikada Altay korner kullandi Cofie kafayla vurdu ama bu topta auta cikti

79.Dakikada gol haberi geldi Kasimpasa 1-0 önce gecti manisa karsisinda. Altay TD'ü telaslandi, Rizenin gol bulmasi halinde Sampiyonluk gidicek.
    Takimi Defansa cekti resmen Altay suan 4-5-1e döndü

Macta son 8dakika Gökhan Degirmencinin hatasini Onur Nasuhogullari telafi etdi!

90.dakikadayiz iki takimda karsilikli sutlar atiyorlardi simdiye kadar. Yan hakem +3 gösterdi
    Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 06:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hadi bastır yenersin

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

SAMPIYON ALTAY

LIG BÖYLE BITDI:

Malum Federasyonunda bildirdigi gibi Kupayi Rizede kaldirdik Taraftarlar kötü futbola ragmen costu
    .

sirada GS ile FTK Final maci var

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Ve Altay Teknik Direktörü Basin Toplantisi Düzenliyor:

Muhabir: Öncelikle Sizi ve Futbolcularinizi kutluyoruz. Sezon basinda hedefiniz play-off'lara kalmakti ama siz bir Mucizeyi gerceklestirip Sampiyon yaptiniz takimi. Neler Söylemek istiyorsunuz?
    V.Y.: Takima gectigim zamanlar Acikcasi Sampiyonlugu beklemiyordum Pla-offlara kaliriz diye düsündüm ama Oyuncularim Taktigime hemen alistigi icin Sampiyonlukta geldi
    Muhabir: Medya'nin Tahmini sizi Ligi 7.olarak gösteriyordu, bu konu hakkinda nedemek istersiniz?
    V.Y.: (Kupayi göstererek) Kapak burada
    Muhabir: Peki Bu Sezon en begendiginiz Futbolcular kimler?
    V.Y.: Aslinda bütün Futbolcularimi begendim ama Acik konusmak gerekirse Sehmus Muhtesemdi, Sampiyonlukta payi %40 desem yalan olmaz .

Muhabir: Sezonun son maci Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupasi Final maci, Acaba Galatasarayi yenebiliceginizi düsünüyormusunuz?
    V.Y.: Haliyle Galatasaray bu macin favorisi, ama biz zor Yollardan buraya kadar geldik, özellikle Malatyasporun Denizliyi 3-0yenerek bizim Tur atladigimiz Mac Bizi bi ayri motive etdi ve bunu Eskisehir ve Fenerbahce maclarinda gördük. Galatasarayin Lig maclari devam ediyor, Maclarini izleyip Ona göre hazirliklarimizi yapicaz.
    Simdi Izmire dönecegiz Kutlamalardan sonra Önümüzdeki Galatasaray macina konsantre olucam , Özür diliyerek Toplantidan ayriliyorum, Hepinize Tesekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Taraftarlar Volkan Yorgalıya Tesekkür ediyorlar

Yönetimdende Tesekkür geldi:

Utanmadan bide cok sasirmislar Ligi Kazanmamiza, Hic Destek yok bu Yönetimden

Bak kardes Hokus Pokus dedin Adim Sihirciye cikti Ümit kayihanda Sihirci Volkan demis

Forumda en çok severek okuduğum kariyerlerden biri.Tebrik ederim,bomba transfelerini bekliyorum.

çok güzel olmuş sıra kupada çok güzel kariyer devamını bekliyorum

GS Maçının Sonucu Çok Merak Ediyorum, Acaba Mr.Yorgalı Neler Yapacak

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Forumda en çok severek okuduğum kariyerlerden biri.Tebrik ederim,bomba transfelerini bekliyorum.
    Tesekkür ederim, acikcasi kariyerimin ilgi gördügünü pek sanmiyordum, malum pek yorum yapan olmuyordu tekrar tesekkür ederim takip etdigin icin

Quote Originally Posted by promotions View Post
    çok güzel olmuş sıra kupada çok güzel kariyer devamını bekliyorum
    Sagol valla kupa zor, cünkü gs Ligde Sampiyonlugu kacirmis o yüzden kupayi baya asilir simdi bunlar

Quote Originally Posted by Carizmatik View Post
    GS Maçının Sonucu Çok Merak Ediyorum, Acaba Mr.Yorgalı Neler Yapacak
    Yenilcez gibime geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

IYI OYNAYAN DEYIL GOLU ATAN KAZANIR (MAALESEF)

Bence biz hak ediyorduk kactane gol kacirdik, kalecimizde fena deyildi iyi kurtarislar yapti yedigimiz goller Aytac Sulunun sayesinde 3üde
    Neyse saglik olsun, bu durumda ben UEFA ya gidiyormuyum? GS 2.ci Sampiyonlar ligine gidicek cünkü

Serkan Calik FTK Gol Krali oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Bank Asya 1.Lig Yilin Takimi

Bank Asya 1.Lig Yilin Teknik Direktörü

Bank Asya 1.Lig Yilin Oyuncusu

Bank Asya 1.Lig Gol Krali:

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Altay'da Transfer Calismalari

Yasina göre fena deyil almaya calisicam bakalim ilerde adam olurmu

Buda fena deyil Kondisyonuyla hizini gelisirirse ilerde isime yarar yoksa yallah

Yorumsuz Bi Sansimizi deniyelim dedim belki gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Scoutlar Ispanyada iyi oyuncular buluyor, kalecenin refleksi süper bunu kesin almam lazim
    Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Ulen Bojan Bizi Tercih etmedigin icin Pisman edicem seni

casanovada gitdi sevillanin B Takimiyla anlasti
    Last edited by xxvolkan09xx : 25.Ocak.2009 at 17:51

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Izmir Cup

Altay Yönetiminin bu yil 1.ci düzenledigi Izmir Cup, Izmiri bi nevi Derbi havasina soktu. Katilacak takimlarin hepsi birbiri ile Ezeli Rakip, Kupaya katilacak takimlar; Altay, Göztepe, Karsiyaka ve Aydinspor.
    Aydinspor'un Izmir Cup'a Davet edilme sebebi, Altay Teknik Direktörü Volkan Yorgali'nin Memleketi oldugu icin Davet edildigini söyleniyor.

Kupa Lig Sisteminde olucak. 4 Takim birbiriyle birer defa Karsilasicak ve Grubu 1.ci bitiren Kupanin sahibi olucak.

Iste Fikstür :

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri