Kuralların uygunlanması lazım...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
G.SARAY'A HEM RET HEM DE CEZA!
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübü'ne 119 bin TL para cezası verirken, futbolcu Lincoln'ün kırmızı kartının kaldırılması yönündeki talebini de reddetti. Kurul, yaptığı toplantıda, sarı-kırmızılıların, 7 Şubat'ta oynanan Kayserispor maçında Lincoln'ün gördüğü ikinci sarı kart ve buna bağlı olarak kırmızı kartın iptal edilmesi ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebini görüştü ve reddini kararlaştırdı.
Bu arada, aynı maçta Galatasaray'a, stat çimlerinin statüye aykırı şekilde sulanmasından dolayı 5 bin TL, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin TL ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 9 bin TL para cezası veren PFDK, kulübün resmi internet sitesinde ''Futbol Federasyonu'nun saygınlığını zedeleyen ve futbolun değerini düşüren sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunmaktan'', sarı-kırmızılı kulübe 100 bin TL daha ceza uyguladı. Böylece Galatasaray toplam 119 bin TL para cezası aldı.
PFDK, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Tjikuzu'ya da 8 Şubat'ta Fenerbahçe ile yapılan maçta rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi.
Kaynak : AA
----------------------------------
Kaldıkları yerden devam ediyorlar....Gol attık diye bir cezada verebilirlerdi yani , çimleri usülüne göre sulamadıgımız için ceza vermişler , kurallar hergün değişiyor.
Alican çim mevzusunu bilmeden yorum yapmamalısın. İşin aslını araştırmak gerekir.
Sivasta rezalet sahada maç oynatırlar bizi yanlış çim diye cezalandırırlar..Sivastaki çimler harika sulandı heralde?
Onu geçtim MHK başkanı Lincoln için nazimi atıldı diyo e yuh yani bukadar utanmazlık olmaz kendin sınav sorusu bile hazırlıyorsun sonrada yanlış diyorsun..
Umudu kestim ben bu seneden,şampiyonluk hayal bu hakemlerle.El birliği ile sivası şampiyon yapacaklar.Trabzon oynadığı futbolla belki, ama sürekli 3 büyüklerin alehine hatalar yapılıyor.Sene başından beri Sivas alehinde yapılan hatalar bir elin on parmağını geçmez.18 kişi full defans yapan bi takımın şampiyon olmasını açıkçası hazmedemem şampiyonlar ligide cabası..
Sivası Kimsenin Şampiyon Yapacağı Yok Bileğimizin Hakkıyla Oluruz Zaten Futbolumuzuda Eleştirmişsin Sorarım Euro 2004ü Full Savunma Yapan Yunanistan Kazanmadı Futbol Atak Oynamakla Değil Bilinçli Tedbirli Oynamakla Kazanılır Ayrıca Galatasarayında 4 Puanda Kaldığı Sezonlarıda Gördük Merak Etme Sen 0 Puanda Çeksek Türkiyeyi En İyi Şekilde Temsil Ederiz
Not:Birde Bu Kadar Anti-Sivascı Olma Senin Yüzünden Ceza Almak İstemiyorum
Oynadığı futbolla asla 5. büyük olamayacak, önümüzde ki 5-10 yıllık süreçte geldiği yere geri dönecektir.Zira yazın takımdan 2-3 oyuncu ayrılırsa seneye Sivas felan kalmayacak.Teknik direktörleri Bülent Uygun devrim yapıp kupayı Anadoluya getireceklerini iddia etmektedir.Biri çıkıp demez mi Bülentcim Trabzonspor bunu 6 kez yaptı hala ne devrimi. Ayrıca Anadoludan daima zirveye oynayan takımlar çıkmıştı,hiçbiri Sivasspor kadar çağ dışı ve oyunu çirkinleştiren bir futbol sergilememişlerdir.Eskişehirspor Gaziantepspor keza bugünlerde Ankaraspor yine Manisaspor Ersun Yanal ile zirvedeyken ve Denizlispor ile Gençlerbirliği Uefada üst turları görürken 18 kişi defansa yatmıyorlardı.Gerek oynadığı futbolla,gerek oynadığı adil maçlarla şampiyonluğu hakeden takım Trabzonspordur.Sivas değil..
Ayrıca istediğim takıma antipati duyabilirim seni ilgilendirmez.Nickinde 1905 olmasına rağmen sürekli Galatasarayla ilgili konularda muhaliflik yapan sensin.
Artık Mhk'nın 3 büyük korkusu bitti sanırım.Birde güzel kararlar alsalar..![]()
Ceza geleceği belliydi. Bunun Galatasarayla alakası yok demiştik. Bize karşılar, bu nedenle ceza verdiler yorumlarını yazmazsanız sevinirim, çünkü ceza gelme ihtimali var dediğimizde korkumuz yok tarzı açıklamalar gelmişti.
Federasyon ilk devrenin sonlarında Beşiktaş ve Trabzon kulüplerinin açıklamalarından dolayı böyle bir karar almıştı.
"YÜCE ATATÜRK"
Ümit etmedigi halde , 2 maç ceza almıstı enteresan...
Tjikuzu cezasıda ayrı bir mevzu.Gerçi ceza verilmesi normalde hakemin Gökhan'ı cezadan kurtarışı ve diğer oyuncuların durumunu düşününce bilmiyorum ya.
Eskiden hevesle hafta sonunu bekler maçları izlemek isterdim. Şimdi tabiri caizse cenneti vaadetseler izleyesim yok.
Tamam Birşey Demiyorum Ama Sizde Sevdiğim Galatasarayı Bana Tiksindirttiniz
Not:Nickime Çok Taktınız Ben Galatasaraylı Değilim Anladınmı Siteye Yazılırken Bir Manyaklık Ettim Bir Daha Bu Nick Meselesinin Konuşulmamasını İstiyorum
Not2:Trabzon Anadolu Takımımı Coğrafyanı Az Geliştir
Tamam uzatmayalım bu konuyu yoksa birbirimizi kırcaz.