Abi zaten bu yüzden adamlara manchester deniyor ki bence taktikten bağımsız bir sonuç bu![]()
Abi zaten bu yüzden adamlara manchester deniyor ki bence taktikten bağımsız bir sonuç bu![]()
Bu taktiği iki takımda denedim.Hoffenheim'de hiç verim alamadım.Türkiye milli takımında ise tam tersi cuk oturdu bu taktik.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
AsLında Hoffe de de çok iyi verim verebiLir. Bende Hoffe de daha iLk beta zamanLarında denemeLerde kuLLanmıştım oLdukça iyi verim aLıyordum. Tabi DM ve DL DR oyuncuLarında değişikLik yapmıştım. Hoffe nin ciddi savunma ve önLibero probLemi var.
Hoffe ve miLLi takım sonuçLarını payLaşırsan sevinirim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kayıtlı oyunlarım maalesef silindi.Hoffenheim'ın bekleri pek yavaş sayılmaz.Pozisyon almaları da kötü değil.Defansın ortasındakilerde gayet iyi.
Andreas Beck:
Andreas İbertsberger:
Marvin Compper:
Matthias Jaissle:
Dm konusunda gerçekten eksik var.O bölgede Luiz Gustavo, Selim, Weis arasında kombinasyon yapıyorum.
Luiz Gustavo:
Tobias Weis:
Selim Teber:
NOT:Çok fazla resim oldu ama diğer arkadaşlar merak eder diye koydum.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben garip ki kariyerimde bu adamLarın hiçbirisini oynatmıyordum. Hepsinin yerine adamLar aLmıştım. AsLında mevcut oyuncuLarLa da çok başarıLı oLunacak isimLer var SS Lerden de görüLdüğü gibi. Bir iki ufak ayar iLe Hoffe de tıkır tıkır oynar bu sistemi. Hücum hattı bakımından zaten en iyi gidecek takımLardan biri
MeseLa savunmayı biraz daha geri aLıp, oyunu kanatLArdan götürebiLirsin. Orta sahada yaratıcı oyuncusu oLmadığı için ortadan geLiştireLecek atakLarda daha başarısız oLacaktır takım. En güçLü yanı oLan soL ve sağ kanat üzerinden oynadığında ofansif anLamda daha etkiLi oLursun diye tahmin ediyorum. SoL ve Sağ bekLerde ofansa destek verebiLir. Orta sahadan bir oyuncunun daha iLeri cıkısını nadire getirebiLirsin.
9.3 ü şimdi kurdum en kısa zamanda ss yollarım.. ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler..
benim pc de format yediği için taktiği indirip deneyeceğim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Taktık ıcın saolun.
Arsenal ıle denıyecegım.
Dc lerı gerıye ok versek verım dusermı?
ArsenaL gibi bir takımda gerek yok kanımca. Zaten hızLı ve Dünya çapında savunma oyuncuLarın var zaten bu tarz oyuncuLar iLe daha max. performans verir. Geriye ok vermen hücum üstünLüğünde büyük oranda azaLma yapmayacağı gibi yinede etki edecektir.
valla süper taktik çok işime yarıyor kariyerime bakailirsiniz bir yenilgiden sonra herkesi dağıttım
Turksportal'ın sitesinden birşey indiremiyorum acaba birisi benim için bu taktiği rapidshare'a upload edebilirmi. Normalde kendi taktiğimi kullanırım fakat bu taktiği denemek istiyorum sonuçlarınıda burda paylaşırım.
http://rapidshare.com/files/21083702...2010_.tac.html
aLternatif Rapid Linki.
Eve döndüğümde 1 sezon rahat deneyeceğim. Beşiktaş JK iLe denerim büyük ihtimaLLe.
Last edited by Deniz : 19.Mart.2009 at 15:40
bildiiiin trabzonspor taktiği yaçok sağolun valla
![]()
Taktiği yarım sezon deneme şansım oLdu.
İşte SS Ler
Taktik geneL oLarak iyi. MaçLarda kaLeyi buLan şut sayısı çok az oLuyor. DC Ler kornerden bayağı goL atıyor. BekLer den pek fazLa atak yemedim. YaLnız bekLerin iyi pozisyon aLan ve hızLı oLması Lazım.
Takıma ek oLarak Caner Erkin`i transfer ettim. KanatLar çok önemLi. Forveti en çok kanatLar besLiyor.
Avrupa`da başarısız oLdum. MaçLarım iyi geçti fakat şansızLıkLa eLendim.
MaçLar da üstün veya başa baş mücadeLe gösterdi takım.
Kariyere devam edeceğimi sanmıyorum. Taktik için teşekkür eder, kariyeri sonLandırıyorum![]()
Last edited by Deniz : 22.Mart.2009 at 02:44
abi harikasın emeğine sağlık.. fakat taktikde sorun yasıyorum mn untdla oynuyorum takımım az gol yiyor ama golde atamıyo lutfen yardım edermisin oyunda yeniyim
ii taktik çok işe yarıyor teşekkürler
beyler teşekürler ama klasik fm 2009 barca taktiği
Bu işi bilen abilerimSüper olmus süper...
GeneL oLarak iyi gibi ama Avrupa da başarısızLık kötü oLmuş. Taktiği denediğin için teşekkürLer. Dediğimiz gibi geride oLduğunuz, ya da mutLak gaLibiyet gerektiren maçLarda iş birazda sizin yetenekLerinize kaLıyor.
Manu gibi bir takımLa goL atamaman garip doğrusu. Savunmanı öne aLabiLirsin. WorLd CLass savunma oyuncuLarın var. Daha etkiLi oLacaktır.
Tabi bu şekiLde de oLabiLir. Mevcut kadro yapısına göre kombinasyon yapabiLirsiniz.
Biz teşekkür ederiz.
KLasik FM barça taktiği diye birşey yok. Barça daha bu sistemi biLmez iken biz Cm 05 de kuLLanıyorduk bu sistemi
TeşekkürLer Burak. Yardımcı oLabiLdiysek ne mutLu![]()
Evet, doğru bir tespit. Eğer geri ok verirseniz, takımın savunma gücünü arttırdığınız gibi ofansif gücünden de büyük bir kısmı eksiLtmiş oLuyorsunuz.
Hayrettin abi bi de söyle bi sey var beklerin oklarını ileriye cıkardığımızda özellikle kendi sahamızda -eşit gücte olduğumuz takımlarda- amr aml daha fazla hücuma katılıyor gol pozisyonu sansı daha cok artıyor.Çok modern bi taktık İlhan yaparkende öyleydi cağdas futbolun gereğini gösteren bi takdik.Çünkü artık AMC dediğimiz pozisyonda oynayan oyuncular rağbet görmüyorlar.Bu taktikte ise sol mcde ki oyuncu ofansif görev yapıyor ama aynı zamanda defansif görevlerini yerine getiriyor...Sunu da söylemeliyim dmc ve 2 mc cok kosan,mücadeleci olması gerek zaten bunları ilk sayfada görebiliyoruz.Tekrardan ellerinize sağlık...
Evet burakcım, sürekLi dediğim gibi takım oyuncuLarınıza göre kombinasyon yapabiLirsiniz. Ofansif yönü çok iyi oLan sağ ve soL bekLeriniz varsa meseLa onLarın daha çok atağa kaLkmasını sağLayıp, hücum gücünüzü attırabiLirsiniz. Aynı şekiLde meseLa soL ve sağ bekLerinizin defansif yönLeri daha iyidir, daha fazLa geride durmaLArını söyLeyip defansınızı daha da sağLama aLabiLirsiniz.
SoL MC zaten tam bir 10 numara tipinde oynuyor. Hücuma destek vermek, orta sahayı yönetmek, kanatLara oyunu aktarmak, goL atmak, attırmak onun üzerinden geçiyor. Bu sistemde soL MC de tipik AMC tarzı (Aimar vs ) gibi adamLarı kuLLanabiLeceğimiz gibi iki yönLü oynayan (Lampard vs ) tarzı oyuncuLarıda kuLLanabiLiriz.
genel anlamda herkesi memnun edebildik sanırım ufak tefek eksikler dışındayorumlayanlara teşekkürler...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Taktiği denedim . Total dominasyon adı altında eski serilerdeki taktikleri denemiş ve hepsinde kendi taktiğime dönmüştüm.İlk defa bu kadar mükemmel olduguna şahit oldum .tek kelime ile mükemmel. Bir ara barcelonamıyım diye baktım şöyle bir . Herşeyi ile güzel bir taktik .
Emeği geçenlerin eline sağlık
Eyvallah seninkide