Quote Originally Posted by El Barto View Post
Total Dominasyon'un çakması çıkmış hep merak ederdim ne zaman çıkacak diye bugüne kısmetmiş.

Taktik bilgisine sonsuz güvendiğim kalecileri panter yapan Hayrettin Abim ile kariyerlerinde başarıdan başarıya koşan Hasan hocamız yaparda kötü olur mu hiç?

Hayrettin Abi bir ara hatırlat seni yeni geliştirdiğim senin çağdışı olarak değerlendirdiğin taktiğimle bir daha yeneyim.
Hınzır, sen ne zaman geLdin bakaLım Yaparız tabi, 930 da dikkat et ama kaLeciLer coşmuyor artık, fark yeme

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
Taktikle ilgili ilk gözlemlerim şöyle : Güzel bir taktik atak açısından bol pozisyonlu bir taktik.Ama bekler in sizinde belirttiginiz gibi pozisyon almasının yüksek olması gerekiyor.Arsenal de deniyorum taktigi henüz 2 maç oynadım.Hep kenardan geliyor takımlar clichy ve eboue gibi usta 2 bek çaresiz kalıyor.Her ne kadar defansları ve ofansları güçlü olsa da..Emeğinize sağlık...

Biraz daha azaLtabiLirsin o zaman bekLerin cLosing down değerLerini, yada azaLtmadan mentaLiteLerini biraz daha defansif yapabiLirsin. Pozisyon tabi ki vericez, ama işin garibi ben geneLde kanattan hiç pozisyon yemiyordum