Taraftar harika.Sürekli ıslıklıyorlar top İspanya'da iken bu çok önemli zaten.
Bu maçı kazanacağız mutlaka.Takım olarak inandık.
Türkiye
İspanya
Berabere
Taraftar harika.Sürekli ıslıklıyorlar top İspanya'da iken bu çok önemli zaten.
Bu maçı kazanacağız mutlaka.Takım olarak inandık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Atmosfer çok baskıcı değil. Biraz taraftar baskısı olması lazım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bosna Hersek 15. dakikada 2-0 önde Belçika karşısında. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almalıyız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih kötü başladı ama attığı golden sonra biraz toparlandı.İlk maçta daha etkiliydi 2.yarı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum eğer oyundan alınmazsa.
bosnaya bak 2-0 yaptı ya
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Arda gerçekten Arda gibi oynuyor böyle devam etmeli..
Hay Allah'ım ya dk 17 , Dzeko'nun golleriyle Bosna , Belçika karsısında 2-0 önde :S
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kaçar mı bu ya Nihat
Nihat kaçırmaya devam ediyor. :S
Bugün olurda puan kaybedersek bunun sorumlusu nihat kahvecidir.
Yazık oldu. Emre Aşık bence enayi tekmeye kafa sokuyor. Dön sende sırtını. Yazık gerçekten. Hakeme de.
Penaltıdan yedik maalesef. Şimdi kacan gollere gel de yanma.
Yahu elle oynama vardı da neden kart yoktu ?
Batuhan casillası dövmezse iyidir![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Emre maçın başından beri ruh gibi..
Acaba 2-0 önde felanmıyız. Ya da beraberlik bize yetiyor mu? Şimdide son bomba Arda çıkıp Nuri giriyor. Bu maçı kazanamazsak sorumlusu Fatih Terim'dir...Dakika 82 Sabri giriyor Semih çıkıyor.
I'm back...
açıkçası emre belözoğlu <-> nuri beklerdim.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Malesef kaybettik. Güle güle 2010. Bravo Fatih Terim. Egonu tatmin etmeye devam et.
Tribünlerde Güiza sesleri.![]()
I'm back...
böle bişey olamaz yemin ediorum bu nasıl bi kaderdir bumuydu oyunun hakkı ?
İbrahim'i aldın mutlusun dimi Fatih Terim ?
Emre ve Nihatı neden kenara erkenden almadı sinyor terim anlamak mümkün değil. Uzatmalarda gelen bir golle mağlup olduk. Yazık oldu açıkçası.
Nihat'ı alması doğruydu fakat sabri'nin oyuna alınması, bu maçtan bir cacık olmayacağını tayin etti zaten. Sonra da tek forvet oynadık. Avrupalılar yendiği maçlarda gençleri oynatır, biz kurtarıcı olarak sokuyoruz
Güle güle 2010.
Türkiye büyük takım değildi, şimdi de değil, olması da çok zor..
Vesselam.
Sen defans oyuncususun tekmeye kafa sokacaksın gerekirse bizim muazzam ibrahim üzülmez ise topa ellleriyle çıkıyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben uzun süre nizami sahada da futbol oynadım. Burdaki bir çok arkadaşımızda futboldan saha içerisinde ne kadar anladığımı az çok bilir. Bizzat halı saha da oynadığım çok kişi vardır. Ama hiç bir zaman suratımı ellerimi yana açaraktan korumadım. Direk olarak yüzümü kapatıyorum genelde. Ellerimi açmıyorum. İnsanlık halidir olabilir diyeceğimde bu maçta olmaz ki.
Bu kıyamet alameti mi bilmiyorum ama sana katılıyorum. Öyle penaltı calınmaz. Eller acık degil; mesafe cok yakın. N'apsın adan elini? Hakemin eyyamı kesinlikle. Hakem gösterdigi kartlarda da amacını acıkca belli etti. Bizim adamlara anında kart; rakibe 2., 3. uyarıda anca kart cıkıyordu.