İyi gidiyorsun Burak abiBu iyi gidiş Giresunspor karşısında tersine döner umarım.
![]()
İyi gidiyorsun Burak abiBu iyi gidiş Giresunspor karşısında tersine döner umarım.
![]()
Taktik oturunca iyi sonuçlar gelmeye başlamış abi. Görünülen o ki hedefe ulaşacaksın.![]()
I'm back...
Giresun'u yenmek kolay değil![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi Finansın Ne Kadar Ss sini Koyarmısın Finansal Dengenin![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Bakın Giresun'u yenemediği için hala koyamıyor ss'leri![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vaziyete göre ilk 2'den rahat çıkarsın.Sakarya destanı süper olmuş
Benim tahminim Sen Sampiyon, 2. Giresun, 3. Manisaspor olur.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
güzel sonuclar kardesim tebrikler![]()
Burak abi, yanlis yapiyorsun. Murat'i, beni karsina alman senin icin iyi olmaz.![]()
2.yari da Giresun ve Diyarbakir maclarinda istedigimiz sonuclari alman gerekiyor.![]()
Giresun maçını kazanman çok iyi olmuş.Süper Lige rahat çıkarsın bence bundan sonra.
BANK ASYA 17. HAFTA
Boluspor: 2 - Altay: 2
Haftalardır kaybetmiyoruz. Bu formumuzu sürdürecek bir sonuç istiyorduk. Nitekim de bu sonucu aldık. Altay ligdeki konumunu haketmeyen daha iyi yerlerde olması gereken bir takım. Defansta yine önemli hatalar yaptık. Şehmus ceza alanımızda cirit attı. Şanslıyız ki sadece bir gol attı. Gökhan Caba' nın 2. devrede yağtığı hatanın ardından golü kalemizde bulduk. Maçın hakkı beraberlikti. Yenilmezlik serimizi 6 ya çıkarıp yolumuza devam ettik.
BANK ASYA 1. LİG İLK DEVRE PUAN DURUMU
BANK ASYA 1. LİG İLK DEVRE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ![]()
Valla bravo abi. Uzun haftalardır yenilmiyosun. Böyle devam etmen dileğiyle.Bekle TSL Yarenler geliyor.
![]()
I'm back...
Manisayla birlikte TSL'ye çıkarsınZaten Manisanın ilk sezon TSL'ye çıkamadığını görmedim henüz.
![]()
Burak abi daha yeni görüyorum kariyerini başarılar dilerim ama zaten başarılı olmussun Bolu'yu Tsl'ye kadar çıkaracagından şüphem yok.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sağol Mustafam. Mücadelemiz çekişmeli ve keyifli. Hemen hemen her takım denk güçte. Zaten bilerek transferlere izin vermedim. Daha çekişmeli ve benım açımdan zor olsun diye. Şimdi devre arasında ucuz transferlerle takımı güçlendireceğim.
Manisa bu ligin Barçası valla![]()
HAKAN ARSLAN BOLUSPOR' DA
Oyak Reno' dan genç sol bek Hakan' ı kadromuza kattık. Sezer ile aralarında rekabet oluşmasını istiyoruz. Takımımıza çok katkı sağlayacak ileride büyük bir yıldız olacak hakan.
Last edited by EL-Hadji : 08.Nisan.2009 at 21:23
Hocam pek iyi birine benzemiyor.Yedekleri genişletmek için mi aldın?
Profiline baktın mı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[CENTER]BANK ASYA 18. HAFTA
Boluspor: 2 - Karşıyaka: 1
İki defans oyuncumuzun golleriyle 2. devreye de galibiyetle başladık. Karşıyaka son dakikalarda bastırdı ama beraberliği yakalyamadı. Önümüzde Erciyes deplasmanı var.
3 Oyuncuyla anlaştık. Gençlerbirliğin' den Kaleci Recep, Fenerbahçe' den Can Arat serbest transferle takımımıza katıldılar. Xazar' dan eski Sivaslı Devran' ı da 55k' ya kadromuza kattık. Kiralık için kulüplerle anlaşmamıza rağmen hiç bir oyuncuyu ikna edemedik.
Last edited by EL-Hadji : 08.Nisan.2009 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet ama pek iyi bir oyuncu gibi gelmedi senin fikrin hocam.Saygı duyarım...
Yazık gerçekten GiresuN'u yenmen çok utandırıcı...![]()
Transferler güzel abi, takimina katkida bulunacaklardir.
Ligde play-offlara katilacagini düsünüyordum, ama alinan sonuclari gördükten sonra, ilk 2den lige direk cikacagin kanisina vardim.![]()
Bence manisaspor 1. Sen 2. çıkarsın en kötü ihtimal hocam![]()
BANK ASYA 19. HAFTA
K. Erciyes: 2 - Boluspor: 1
Çok kötü bir mağluıbiyet aldık. Çok fazla söylenecek söz yok.
[CENTER]BANK ASYA 20. HAFTA
Boluspor: 3 - Orduspor: 0
Rakibi adeta ezdik. İlk maçın rövanşını vermedik.
[CENTER]BANK ASYA 21. HAFTA
Güngören: 2 - Bolu: 1
Deplasmanda olmayacak bir mağlubiyet aldık. İlk devre sadece 2 defa yenilmiştik. Bu devre istikrarı yakalayamadık bir alıyoruz bir veriyoruz. Gidişat pek iyi değil. Gol yollarında etkisiz kalıyoruz. Sadece duran toplardan gol bulabiliyoruz.
[CENTER]BANK ASYA 22. HAFTA
Bolu: 2 - Karabük: 1
Çok eksik kadroyla gelen Karabük' ü zor da olsa yendik.
[CENTER]BANK ASYA 23. HAFTA
Manisa: 2 - Bolu: 1
Dev maçta şanssız bir şekilde mağlup olduk. Gurbanov ve Sertan saç baş yoldurdu. Yıldızlar topluluğu Manisa karşıosında iyi oynadık en azından bir puanı hakettik. Ama yenilmekten kurtulamadık. Yapacak çok bişey yok. Bir hafta kazanıyoruz bir hafta kaybediyoruz. Mutlaka istikrarı yakalamalıyız.
Last edited by EL-Hadji : 08.Nisan.2009 at 23:10
Hocam imageshack sizde giriyor mu?
Ordu maçı harika olmuş eline sağlık Burak abi![]()
BANK ASYA 24. HAFTA
Adanaspor: 1 - Boluspor: 2
Adanas deplasmanında güzel bir galibiyet aldık. Adanaspor' a bu sene şansımız tuttu. Emre Aktaş ve Fevzi' yi kitledik galibiyet geldi.
BANK ASYA 25. HAFTA
Boluspor: 2 - G.Antep BŞB: 0
Ligin en çok koşan takımı Antep' i yenerek seri yakalama amacındayız. 2. Devreye kötü başladık ama düzeldik sayılır.
BANK ASYA 26. HAFTA
Samsun: 1 - Boluspor: 1
Burhan Coşkun bu maçta da bize karşı coştu 83' de yedik golü. Kaleyi buldukları tek pozisyon gol oldu. Allah' tan hemen beraberliği yakaladık. Deplasmanda 1 puan da iyidir. Hala 2. sıradayız artık şampiyonluk şansımız pek kalmadı. Rize de geriden müthiş bri atak yapıyor.
BANK ASYA 27. HAFTA
Kasımpaşa: 2 - Boluspor: 0
Ortada bir maçtı uzaktan yediğimiz gollerle kaybettik. Erhan' ın golü görüülmeye değerdi.
BANK ASYA 28. HAFTA
Boluspor: 2 - Malatyaspor: 0
Maçın başından sonuna kadar rakibe çok üstündük. İlk devre yenildiğimiz takımlardan olan Malatya' ya bu sefer rövanşı vermedik. Umarım bu galibiyetle istikrarsız gidişimize dur deriz. Devran çok öbemli bir transfer olduğunu bu maçta da gösterdi. İyi ki almışız.
BANK ASYA 29. HAFTAKartalspor: 2 - Boluspor: 2
2-0 öne geçtiğimiz karşılaşmada galibiyeti koruyamadık ve 2. liği ligin Man U' su Rize' ye kaptırdık. Ve yönetim bu kadroyla bu başarıyı yakalamamıza rağmen hemen bizi kovmayı düşünmeye başladı. Artık Türkiye' de birşeylerin değişmesi lazım ! Darlandım. Bu ne iş ! (amma gaza geldim ha)
BANK ASYA 30. HAFTA
Boluspor: 2 - Rizespor: 2
İkinciliği kaptırdığımı haftanın hemen ardında Rize' yi yenerek emaneti geri almak istiyorduk. Bu doğrultuda maça golle başladık. İkinci devre Rizespor maçın hakimi oldu. Elionar 1-1 yaptı. Genç sol bekimiz kendi kalesini havalandırınca 1-2 oldu skor. Ardından aynı adamımız rakip fileleri havalandırınca 1 puan aldık. Ama rakibimiz 2. liğinin perçinlemiş oldu.
BANK ASYA 30. HAFTA
Önümüzde 4 maç kaldı. Ligin 30. haftasında 3. sıradayız. İlk ikide haftalarca kaldık şampiyonluğu kovaladık ama 2. devre kadro derinliğimizin pek olmaması sonucu düşüşe geçtik. Artık maçlarımızı kazanıp Rize' nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Last edited by EL-Hadji : 09.Nisan.2009 at 13:56
Rize ile aranda sadee 1 puan fark var. Sen son 4 macinda 10 puan alabilirsen, kesin 2.olursun. =)
Ayrica Diyarbakirsporum icin play-off sansi kalmamis..![]()
İnşl. Rize'nin önüne geçip Süper lige çıkacaksın abi..
İkinci devre istikrarı bir türlü yakalayamamışsın abi. Bunun sonucunda tecrübeli Ç.Rize arkadan gelip geçmiş seni. Ama ben inanıyorum ki sen 2. olarak TSL'ye çıkacaksın. Olmadı playoff'lar var yahu.![]()
I'm back...