Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

8 50.00%
  • Bursaspor

7 43.75%
  • Berabere

1 6.25%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Demek benim şansıma gerçekten de Her baktıımda Bursaspor ayağında topla çok kolay adam geçiyor kanatlara iniyor orta yapıyor çalım atıyordu.Ama galiba o izlediklerim Bursa'nın tek olan posizyonlarıydı.Herkes öyle dediğine göre...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Coşkun, sonuçta frikikte hakem düdüğü çalıp oyun durduğu için maçın uzaması normal. Yani golün +6'da gelmesi bence olay değil. Asıl olay frikiğin frikik bile olmaması. Hatta Ömer Erdoğan'a faul yapıyor Gökhan. Saçmalık orada yani. +6'da atmalarında değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Son pozisyon oLdukça tartışıLır. Ama geneL anLamda oyunda Trabzonspor daha hakimdi, daha net pozisyonLar buLdu. Son haftaLar çekişmeLi oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hakemin durdugu yere bakarsan ordan Gokhanin Bursali futbolcuya mudahelesini cok fazla goremiyor, gordugu sey Bursali futbolcu asagi inerken Gokhana elinle mudahele etmesi. Ve onu yere cekmesine faul verdi. O acidan hakemi ne kadar sucliyabiliris bilmem. Elle mudahele kesinlikle faul ama, kendini oyle korumaz bi insan.

Ayrica tartisilcak bi penalti pozisyonumuz var, ceza sahasi disina verdi hakem

Hediye demeyin bence, adalet yerini buldu. Nasil siz ilk macta hediye sozunu kabul etmediniz, bende burda kabul edemem. Bana gore cok komik oluyor boyle demeniz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

böyle bir faul yok, hakem ne amaçla çaldı anlam veremiyorum. son iki maçı kazanıp herşeye rağmen avrupaya gideceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Faulu çıkıpta bize anlatmana gerek yok yahu. Herkes yanlış faul oldugu görüyor zaten Tvde,sen başka bir pozisyonu anlatıyorsun sanırım

Benim yaptigim yorumdan sanane Gordugumu buraya yazmami senmi engeliycen. Sitede yeterince yonetici var sen kendi isine bak

Ben izledigimi anlatiyorum, hakem durdugu yerde o acidan Gokhanin Bursali futbolcuya ne kadar mudahelede bulundugunu goremez

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

yahu bırakın bu ayakları, ilk maçta ofsat olan bir pozisyonda gol yediniz diye ortalığı yıktınız. o zaman aynı şeyi biz söylediğimizde hakemse görecek göremiyorsa orada ne işi var diyordunuz. bu da aynı hesap. bizim maçtan sonra başkanınız sadri şener çıkıp açıklama yapıyordu Trabzonu liderlikten indirmek için komplo kuruluyor falan filan inter milan diye. şimdi de bu maçtan sonra tanrının adaleti bilmem ne diye konusuyor. son 3 haftaya girilirken ibre terse döndü heralde Trabzonu şampiyon yapmak için diğer takımlara komplo kuruluyor galiba.

ilk mesajımda belirttiğim gibi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantalitesiyle bakıyoruz olaylara.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İşte büyük olay şu hakemın görmediğini sen görebiliyorsun. Anlatabildim dimi.
    Ben tv den izliyorum, 348372498327498237 defa izleme sansim var. O adam oyle goruo o anda. Koskoca ofsayt gorulmedi ilk macta, hakemin bunu gormesi cok zordu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Memedov View Post
    yahu bırakın bu ayakları, ilk maçta ofsat olan bir pozisyonda gol yediniz diye ortalığı yıktınız. o zaman aynı şeyi biz söylediğimizde hakemse görecek göremiyorsa orada ne işi var diyordunuz. bu da aynı hesap. bizim maçtan sonra başkanınız sadri şener çıkıp açıklama yapıyordu Trabzonu liderlikten indirmek için komplo kuruluyor falan filan inter milan diye. şimdi de bu maçtan sonra tanrının adaleti bilmem ne diye konusuyor. son 3 haftaya girilirken ibre terse döndü heralde Trabzonu şampiyon yapmak için diğer takımlara komplo kuruluyor galiba.

ilk mesajımda belirttiğim gibi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantalitesiyle bakıyoruz olaylara.
    Taraftarlariniz hicte oyle demiyodu

Mac bitti gitti, 3 puan bizim. Gelenek bozulmadi Bursa yine evimizde bizi yenemedi

Ayrica Crocodile1963 un yaptigi hakaretin nedenini yasina bagliyorum. Daha uretken olmasi lazim Turk gencinin
    Last edited by Bordo61Mavi : 18.Mayıs.2009 at 03:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Siz zaten eleştiriye açık olmadıgınız için,sizin doğrularınız KESİN doğrudur. O yüzden sana yazarak zaman kaybedemem.
    Kaybetme zaten

Cunki maci sadece ben degil herkes izledi, robocop hakemlerimiz olsaydi suan ligde herkes degisik yerlerde olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Taraftarlariniz hicte oyle demiyodu

Mac bitti gitti, 3 puan bizim. Gelenek bozulmadi Bursa yine evimizde bizi yenemedi
    diyorum ya, nasıl istersen öyle görürsün. o maç ortalığı yıktınız. Trabzonun üstüne kurulan komployu kabul ettiniz. Bugün de Bursa'ya kurulan komployu kabul edeceksiniz o zaman.

başkanınız ilk maçın ardından çıkıp Trabzona komplo kuruluyor bizi şampiyon yapmıyacaklar diyor. bu maçtan sonra kazandı ya maçı ondan mutlusu yok tabii tanrının adaleti diyebiliyor anca. hadi konuşsana şimdi diğer takımlara komplo kuruldu bizi şampiyon yapacaklar diye.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, herkes neyin ne olduğunu çok iyi görüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

diyorum ya, nasıl istersen öyle görürsün. o maç ortalığı yıktınız. Trabzonun üstüne kurulan komployu kabul ettiniz. Bugün de Bursa'ya kurulan komployu kabul edeceksiniz o zaman.

başkanınız ilk maçın ardından çıkıp Trabzona komplo kuruluyor bizi şampiyon yapmıyacaklar diyor. bu maçtan sonra kazandı ya maçı ondan mutlusu yok tabii tanrının adaleti diyebiliyor anca. hadi konuşsana şimdi diğer takımlara komplo kuruldu bizi şampiyon yapacaklar diye.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, herkes neyin ne olduğunu çok iyi görüyor.
    Iki pozisyonda cok degisik. Biz o Bursa macina gelene kadar cok haksizliga ugradik, Bursa maci bardagi tasiran damlaydi. Bursaya karsi bisey degil bu

Siz bu maca gelene kadar haksizliga ugradinizmi, bence yok 7 mactir yenilmeyen bi Bursa geldi bize.

2 mac 2 haksiz karar ama 2 de ayri pozisyon. Birini nasil gormuolar anlamiyoruz ( ofsayt ) Diger ise hakemin zorluk cekebilce bi pozisyon, Gokhan kambura yatmadi adami iti ama hakem bunu o acidan ne derece itigini hatta Gokhanin itigini bile goremez.

Crocodile a gereken cezanin verilmesini istiyorum. Laz fikralari cok okumus, saat felan diyodu az once . Forumdan siliniyor ama bizim aklimizdan silinmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gereken cezalar veriliyor merak etmeyin.

sen dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun, sizin ilk maçta dediğiniz gibi şimdi ben diyorum.

hakemse görecek, göremiyorsa orada işi ne.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yan hakemin ne ise yaradigini ben bilmiyorumki siz bilesiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçı izlemedim ama son verilen faulu gördüm.Yazık oldu Bursa'ya faulu yapan Gökhan orda.Bursa'lı topçular da diyor son dakikada böyle birşey olması çok kötü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar öncelikle Trabzonspor'u kazandığı 3 puandan dolayı tebrik ederim. Gerçekten güzel bir maç oldu, her takımın etkili olduğu anlar ve pozisyonlar oldu.

Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda, hareket ceza sahası dışında başlıyor ve oyuncular (Her iki oyuncu da) ceza sahası içine dengesini kaybedip düşüyor.

Bu durumuda hakem pozisyonun başladığı yere ve başlangıcına göre kararı veriyor. Ki bu olması gereken çünkü Trabzonspor'lu oyuncu düşmeye başladığı anda Bursaspor'lu oyuncu da düşüyor ve bu düşme anı ceza sahası içinde oluyor.

Bu düşme anı fiziksel bir açıklama ile anlatılabilir. (Sanırım momentum konusu bunu açıklamaya yeterli olacaktır.)

Gelelim 90+4 ve sonrasında yaşanan pozisyonlara; ilk serbest vuruşu kararı verilen pozisyonda faulü yapan oyuncu Gökhan Ünal. Ömer Erdoğan topa sıçrıyor ama Gökhan Ünal'ın topla bir ilgisi yok, kasti bir şekilde Ömer havadayken Ömer'e müdahale ediyor.

Hakem ise pozisyonun bu kısmına yakın olduğu halde farkedemiyor. Ve Ömer'in inerken Gökhan Ünal'a kolunun çarptığı pozisyonu faul olarak değerlendiriyor. Ki bu yanlış bir karar ama hakemler sonuçta olayları o anki reaksiyon ile değerlendiriyorlar, belki yardımcı hakem pozisyonu daha net görebilmişti, keşke ona sormuş olsaydı. (Belki sormuştur, kimseyi bir zan altında bırakmak istemem.)

Daha sonraki serbest vuruşta ise top Bekir Ozan Has'ın eline çarpıyor, el ile oynama olarak değerlendirdiği için verdiği sarı kart ve ardından bu kart oyuncunun ikinci sarı kartı olduğu için verdiği kırmızı kart doğrudur. Ama dediğim gibi el ile oynama olarak değerlendirdiği için böyledir. Pozisyon çok net bir şekilde ekrana yakalanmadı, bu yüzden çok net bir şey söylemek zor.

Durum bundan ibaret, ilk serbest vuruşun verilmesi hatalı olduğu için ikinci serbest vuruş ve gol hatalı bir goldür. Yani, o gole sebep olan olay ilk serbest vuruştur, ilk serbest vuruş da haksız yere olduğu için gol de haksız bir pozisyondan dolayı olmuştur.

Ayrıca bu maçın ardından sanırım sadece +4dk uzayan bir maç pekala o son vuruş yapılmadan bitirilebilirdi, neden bitirilmedi diyebiliriz.

Bursa'nın da hakkının yendiği maçlar oldu. Bu tip şeyler oluyor ve basketboldaki gibi televizyon görüntülerinden yardım alınmadıkça böyle şeyler olmaya da devam edecektir.

Umarım kimseyi kıracak ya da zor durumda bırakacak bir şey yoktur. Eğer varsa da kusura bakmayınız.
    Last edited by Bursaspor : 18.Mayıs.2009 at 05:00
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hüseyin Göçek işte eyyamcı ne beklenir ki...Yazık oldu Bursa'ya

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yazık Oldu Bursaya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim şampiyon olmak için kimsenin yardımına ihtiyacımız yok olursak kendi gücümüzle olmassakta bi 25 daha bekleriz problem değil.Ligin ilk yarısından sora ne diyordunuz olur bunlar normal hakem hataları şimdide ben diyorum olur bunlar normal hakem hataları ayrıca 4de 6ya uzamasının sebebide oyunun durması bu heryerde gecerli bir kuraldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yazık oldu Bursa'ya.

.......
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benım yorumlarım Trabzon emniyetine olacak.Deplasmanda ilk defa böyle tutucu emniyet gördüm..Maçtan sonra Trabzonsporluların arabaları taşlamalarına göz yumuyorlar fakat biz taşı yedikten sonra Trabzon caddelerinde adam kovaladık mı birden bire polis oldukları aklarına geliyor.Düşünün teke tek taraftarlarla polis arasında kavgalar oldu..Bir arkadaşımıza 3 dikiş atıldı polisin kaskla vurması sonucu.Gelen habere göre 22 tane memur yaralanmış.

Maç sırasında Samsunspor'lu bir arkadaşım vardı meğerse Trabzon ve Samsun birbirlerini sevmezmiş.Bunu öğrenci o arkadaştan atkıyı kaptım ve Trabzonsporlulara doğru gittim atkıyı açarak.Gerçekten araları bozukmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah , Trabzon şampiyon olur

Bastır Fırtına !
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Kesinlikle. Hakemde trabzona 3 puan hediye. Trt1 açıp izleyin. Pozisyonu gösteriyor
    Neyse ne . Ben yine Gökhan Ünal'a faul yapıldığını düşünüyorum. Hakemden hediye diyosan ilk maçı aklına getirirsen sevinirim 50 metrelik ofsaytla Sercan'la attığınız gol + Umut'un sayılmayan golü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bizim şampiyon olmak için kimsenin yardımına ihtiyacımız yok olursak kendi gücümüzle olmassakta bi 25 daha bekleriz problem değil.Ligin ilk yarısından sora ne diyordunuz olur bunlar normal hakem hataları şimdide ben diyorum olur bunlar normal hakem hataları ayrıca 4de 6ya uzamasının sebebide oyunun durması bu heryerde gecerli bir kuraldı.
    +1 Kutluyorum seni abi bu yorumundan dolayı
    Last edited by bk61 : 19.Mayıs.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnşAllah , Trabzon şampiyon olur

Bastır Fırtına !
    Son haftalar destegimi ikiye boldum

61% Trabzon 39% Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursa'da hakem hatası,Trabzon'da hakem hatası..Böyle gitmez..

Buraya kadar gelmişken hedeften dönülemezdi fakat ne yazikki olmadı.Belki ufakta olsa bir şansımız var ama çok zor..Maçtan sonra tribünde,tuvallette çok kişi ağladı..

Ayrıca Trabzonspor seyircisi o kadar da etkili değilmiş..İşte bi 61.dakika da birde maç sonu 3ledi çok ses çıkıyor.
    Last edited by bursa_mc : 19.Mayıs.2009 at 15:20

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Siz demene gerek yok, faulu biz goruyoruz cunki simdi 1000 defa izledim. Sen diyebilirsin cunki o Bk61 in gorusudur.

BursaMc bizim cekirdekci taraftarlari sen cok sevdin galiba agzindan dusmuo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Siz demene gerek yok, faulu biz goruyoruz cunki simdi 1000 defa izledim. Sen diyebilirsin cunki o Bk61 in gorusudur.

BursaMc bizim cekirdekci taraftarlari sen cok sevdin galiba agzindan dusmuo

Aynen ibik61 maç sonunda bizi taşlayanlar çok iyi kaçtı valla yakalayamadık yazık bize gerçekten.Bizleri geri vites yapacaklarını zannettiler ama yanıldılar.. Trabzon'lu bazı günahsız insanlar da güme gitti ona üzüldüm.Bursa'da Trabzonlu bir vatandaş öldürüldü diyorlar inşAllah gerçek değildir..Ayrıca 61.dakikada çoşuyorsunuz var mı başka birşey??
    Bu arada maçı tribünden seyrettiysen ve taraftarının acizliğini göremiyorsan yazık sana.Yok tv başında seyrettiysen bence Avni Aker'de maç izlemeni tavsiye ediyorum,taraftarının nasıl sustuğunu görürsün.Trabzon'dan Bursa'ya kaç kişi geliyor acaba??

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Taraftarın susup susmadığı seni bağlamaz ki o bizim takımın sorunu ayrıca burasıda onun tartışılması gereken alan değil.Bizde taraftar büyük olduğu için birden fazla taraftar grubu var o yüzden kimse bağırmadan oturuyor gibi geliyor sana.

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

Aynen ibik61 maç sonunda bizi taşlayanlar çok iyi kaçtı valla yakalayamadık yazık bize gerçekten.Bizleri geri vites yapacaklarını zannettiler ama yanıldılar.. Trabzon'lu bazı günahsız insanlar da güme gitti ona üzüldüm.Bursa'da Trabzonlu bir vatandaş öldürüldü diyorlar inşAllah gerçek değildir..Ayrıca 61.dakikada çoşuyorsunuz var mı başka birşey??
    Bu arada maçı tribünden seyrettiysen ve taraftarının acizliğini göremiyorsan yazık sana.Yok tv başında seyrettiysen bence Avni Aker'de maç izlemeni tavsiye ediyorum,taraftarının nasıl sustuğunu görürsün.Trabzon'dan Bursa'ya kaç kişi geliyor acaba??

Ya sen ne saçmalıyorsunki.bursaylar trabzonu nasıl tartışıyorsun bursa kim.Bursa avni akerde 30 küsür mac yapmış galibiyeti yok.Taraftar susuyor düyorsun sadece taraftarn bağırmasıyla olmuyor barnebau da cıt cıkmıyor.bursaya kac kisi gittiğini siz daha iyi bilirsiniz.sen kimsin trabzona trabzonda posta koyuyon o dediğini sadece sen biliyorsun galiba.

Trabzon maçtan sonra kolbastı oynuyor bakıyorum bütün millet birseyler yapıyor oyun havasında
    İlk plaka 61. dakikayı ts yaptı btn and kulupleri yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Taraftarın susup susmadığı seni bağlamaz ki o bizim takımın sorunu ayrıca burasıda onun tartışılması gereken alan değil.Bizde taraftar büyük olduğu için birden fazla taraftar grubu var o yüzden kimse bağırmadan oturuyor gibi geliyor sana.

Burada tartışılması gereken alan değilse tahrik etmesinler..Başka birşey demiyorum..Ben yapacağımı Trabzon'da yaptım..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tahrikleri sen başlatıyosun bence tamam maç bitti faul yoktu ama hakem verdi artık tartışmanın luzumu yok bizde ilk maçta saatlerce tartıştık ama değişen olmadı sende boşuna yorma kendini.Ayrıca Trabzonda yapacağımı yaptım diyorsun yaptığın birşey yoktur ama bunu söyleyip yeni bir polemi yaratıyosun.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri