Playoff ta 2 İzmir takımı olduğu halde yine bir İzmir takımı takımı süper lige çıkma başarısı gösteremedi bir Kasımpaşalı olarak hem sevindim hem üzüldüm ama takım sonuna kadar haketti.
Playoff ta 2 İzmir takımı olduğu halde yine bir İzmir takımı takımı süper lige çıkma başarısı gösteremedi bir Kasımpaşalı olarak hem sevindim hem üzüldüm ama takım sonuna kadar haketti.
Ah be Kaf Kaf.. Yazık oLdu. İzmir i tekrar Ligde görmek güzeL oLacaktı. Seneye dubLe yaparLar inşaLLah.Kasımpaşa da geLdiği gibi gider büyük ihtimaL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yine bir İzmir takımı çıkamadı süper lige.İnşl. bidahaki sene çıkar.![]()
Hoş Geldin Kasımpaşa
Bu ne şans böyle anlamıyorumki. Hep uzatmada atıyolar hep şanslarıyla işi götürüyolar. Kaç tane daha böyle takım olacak. Hacettepe - İBB kaç taraftarı var. Veya Ankaraspor. Yeter artık boş tribünlere maç izlemek istemiyoruz. BU sene geldin gelecek sene düşersin. Çokmu zevk alıyosunuz böyle takımları izlemekten. Boş tribünleri takip etmekten.
Dün akşam Karşıyaka kazansaydı İzmir ayaktaydı sabaha kadar ama olmadı şanssızlıktan başka birşey değil. Şimdi bu kadroya takviye zamanı geriye değil ileri gitmeli takım. Kulubede oturacak adamı yoktu ligin son haftalarında. O gece Bu sene olmadı maalesef..
Yok böyLe birşey yahu yok...
Bir izmir takımı çıkmasını çok istiyodum ama yapamadılar ya bu gidişle göztepe çıkacak
Hoşgeldin Kasımpaşa .
İyi bir kadro kurarsa Kasımpaşa ligi orta sıralarda bitirebilir ama bu kadroyla ligde tutunmaları zor.Kasımpaşa'nın gelmesine sevindim diyebilirim.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
İzmir Takımları Fenerbahçe'nin Fortis muhabbeti gibi finallere çıkmalarına rağmen bir türlü şansızlığı kıramıyorlar . Kasımpaşanın gelmesi kötü oldu İstanbuldan 5 takım :s
gönlümden karşıyaka geçmişti ama kasımpaşa çıktı
süper lige hoşgeldin kasımpaşa
Hayırlı olsun.Belediye düşmezse İstanbul'dan 5 takım oluyor..
Karşıyaka çıksaydı güzel olacaktı ama olmadı.Sezarın hakkı sezara,tebrikler Kasımpaşa..
Hoş çıktı da, hoşluğunu tadamadan düşecekler gibi gözüküyor. Plansız ve programsız yapılan anlık transferler ve düştüğünde kimsenin kaldırmadığı bir dünya'da böyle takımların bu şekilde daha çok baş başa kalacağı kesin..
Üzülmekten başka birşey gelmiyor..