Hocam Transferlere Çok Fazla Para Harcamışsın City Bile Bu Kadar Para Harcamamıştır![]()
Hocam Transferlere Çok Fazla Para Harcamışsın City Bile Bu Kadar Para Harcamamıştır![]()
Ek ücretlerden ötürü öyle gözüküyor.![]()
Acısını iyi çıkartmışsın Kharkiv'den![]()
Çok iyi gidiyorsun derbiden galip ayrılman güzel olmuş![]()
Gazete haberleri:
İki yabancı oyuncu da ayrılıyor mu?
Beşiktaş formasıyla, geçen yıl gol kralı olan Holosko takımdan ayrılacak. Bu yıl yalnızca 3 lig karşılaşmasında oynayan Holosko. Uzun süren sakatlığından dolayı gönderilecekler listesine adını yazdırdı. Önceden anlaşılan Arnautovic'in de yıl sonunda gelmesi bu ayrılık haberini önceden veriyor.
Fabian Ernst ise son 1 ay boyunca kadroda kendine yer bulamadı ve klüpten ayrılabileceğini açıkladı.
![]()
Holosko iyi oyuncudur ama sana kalmış.Ernst forma şansı bulamıyorsa en iyisi paraya çevirmek.Bu arada Melih abi ben seni pes serilerinde yüz yapıyordun sanırsam sen ordan hatırlıyorum adını..
Fena gitmiyorsun.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Klübümüzden Açıklama;
Deniz Yılmaz, Beşiktaş'ta.
Bayern Münih'in genç hücum oyuncusu Deniz Yılmaz'la anlaştık. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzalandı ve klübüne 700.000 € ödenecek.
Mehmet Topuz, Sporting Lizbon'da.
Takımımıza bu yıl katılan oyuncumuz, Mehmet Topuz'un da isteğiyle 5.500.000 € karşılığında Sporting Lizbon takımına gönderilmiştir. Kendisine başarılar dileriz.
Özer Hurmacı, Hoffenheim'da
Takımımıza bu yıl katılan oyuncumuz, Özer Hurmacı'nın da isteğiyle 5.500.000 € karşılığında Hoffenheim takımına gönderilmiştir. Kendisine başarılar dileriz.
Son karşılaşmalar:
Turkcell Süper Lig
Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih 2 - 0 Beşiktaş
Beşiktaş 1 - 0 Arsenal
![]()
Melih abi Bayern yenilgisi dışında güzel gidiyorsun da şu resimleri direkt olarak eklesen daha kolay olmazmı?..
Olduğu gibi paylaşırsan daha iyi olur abi çünkü abi böyle tıklıyoruz yönlendirme filan uzun sürüyor![]()
Klübümüzden Açıklama;
Fabian Ernst, Borussia Dortmund'ta.
Geçen yıl takımımıza katılan oyuncumuz, Dortmund'un ilgilenmesi ve oyuncumuzun ayrılmak istemesi nedeniyle; klübümüze 5.500.000 € ödenmek koşuluyla oyuncumuzun bonservisi Dortmund'a verilmiştir. Oyuncumuza, hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.
Filip Holosko, Portsmouth'ta.
Geçtiğimiz yıl lig şampiyonluğunda pay sahibi olan ligi gol kralı olarak tamamlayan oyuncumuzun isteği üzerine bonservisi Portsmouth'a 6.000.000 € karşılığında verilmiştir. Oyuncumuza, hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.
Mehmet Ekici, Moustapha Baya Sall için klüpleriyle görüşülmektedir.
Beşiktaş Jimnastik Klübü
Mehmet Ekici'yi ben bir türlü alamamıştım, eğer alabilirsen büyük iş yapmış olursun. Diğer sezonda yanına Nuri'yi çekebilirsen, önündeki 10 yıl için ortasaha problemin kalmaz, tabi ikisini elinde tutabildiğin müddetçe...
Mehmet Ekici'ye ben 2.1 Milyon Dolar vermiştim kontrat teklifinde gelmeyi düşünmüyo yazıyordu bende First Team ve çokta olmayan bir fiyat önermiştim kabul etti.
Şimdi bu kariyer senin istediğini yaparsın ama çoğu transferin çok saçma hele yabancılar.Başarılar.
Ben sana 3 tane oyuncu önericem Keirrison, Marquinhos, Buonanotte bitti bu kadar ben Keirrisonu 8 Milyon'a aldım 2 sene sonra 48 milyon$'a sattım, canım sıkılınca 4 sezondan sonra Inter'le anlaştım ve Marquinhos ile Buonanotte'yi hemen kendime aldım, şimdi Seria A'nın en iyi yabancı oyunucusu durumundalar özellikle Marquinhos. Birini sağda birini solda oynatıyorum Yaratıcılıkları çok üst düzey oyuncular.
Konumla ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Genelde azimli oyuncuları toplamaya çalışıyorum.ondan yanılıyorum.
Papa Gueye şuanda ulusal takımda. Senegal'in savunmadaki en önemli adamı. Orta sahada da başarılı. Jaja, Orta saha ve ileride oynayabiliyor. Kalinic iyi oyuncu.
Yerli oyuncularla da ilgileniyorlar. Murat Ceylan'ı St. Etienne istiyor. Ben de St. Etienne'de oynayan Bayal Sall'ı istiyorum.Özer'i ve Mehmet Topuz'u iyi fiyata sattım. En az 1.500.000 kârla. Mehmet Ekici'nin gelişi kesinleşirse, Murat Ceylan'ın da gitmek istemesinden dolayı. Onu da yollarım.
Yohann Cabaye, Beşiktaş'ta.
Yohann Cabaye kimdir?
14 Ocak 1986'da Fransa'nın Tourcoing kasabasında doğan oyuncu futbola Lille OSC takımının altyapısında başladı. Orta sahada oynuyor. Boyu 1.75 olan oyuncu, 2002'den 2010'a kadar bu klüpte bulundu. Bu süre içinde 131 karşılaşmada 17 gol attı. 13 kez Fransa 21 yaş altı ulusal takımında oynadı ve 1 de gol attı.
Yohann Cabaye için klübüne 12.500.000 € ödendi. 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Moustapha Bayal Sall, Beşiktaş'ta.
Moustapha Bayal Sall kimdir?
30 Kasım 1985'da Senegal'in Dakar şehrinde doğdu. Bu şehrin takımı olan US Gorée'de futbola başladı(2002). 2006'da IK Start'a (Norveç) giden oyuncu, uyum sorunu yaşadı. Ulusal takımındaki iyi oyunuyla kendisini gösterdi ve aynı yıl St. Etienne (Fransa) klübüne gitti. 2007'den 2010'a kadar 68 karşılaşmada oynadı.
Savunmada ve ortasahada oynayabilen oyuncu, 1.94 boyunda 89 kilo.
Moustapha Bayal Sall için klübüne 5.000.000 € ödendi. 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Sattıgın oyunculardan iyi para kazanmıssın. transferler de güzel. Mehmet ekici yi de alırsan güzel olur.
TariboWest
Mehmet Ekici, Hannover'le anlaştı. Hannover de Bundesliga'da kalma mücadelesi içinde durumları çok zor. 17. sıradalar. Gelecek yıl alabilirim.![]()
İyi günler,
Artık bu konunun kapatılmasını istiyorum.
Paylaşım yapamayacağım.
Saygılarımla