Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 152 sonuç

Konu: Çizmeyi Aşacağız |UC Sampdoria| - [2.Sezon]

sakary Ali Misafir

şampiyonluk tamam bayern maçı kritik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligi almıs götürmüssün zaten.. Mutlaka yenmen gerek Bayerni.. Bekliyorum macın sonucu..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde baya bir fark atıp kopmuşsun 2.,3.,4. sıralardan şampiyon şimdiden belli.Bayerni yenebilirsen süper olur Uefayı direkt garantilersin.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

UEFA'dayız ama Buruk Seviç Var!..

UEFA'ya gidiyoruz aldığımız bu skorla ama buruk bir sevinç var. Gignac, Arda ve Lincoln'den olduk bu maçta. Olsun yine de UEFA'ya gittiğimiz için mutluyuz. Güzel oynadık ama maçın hakkı beraberlikti. Biz maçı berabere götürürken Juventus, R. Madrid deplasmanında 0-1 öndeydi. Ben UEFA biletimizin son maça kalacağını düşünürken Van Nistelroy sahneye çıktı ve bizi UEFA'ya götürdü. R. Madrid maçı 2-1 kazanarak grubu lider tamamladı, Bayern 2. oldu, Galatasarayımız 3. olarak UEFA'ya gitmeye hak kazandı. Juve ise 0 puanda sonuncu.. Son maçımız formalite.

Goller: Gignac ( 42 ), Toni ( 44 )
    Maçın Adamı: Abdurrahman Dereli

Şampiyonlar Ligi D Grubu Puan Durumu

İstediğimizi aldık mutluyuz..

Ankara Kulüpleri Bize Çok Fayda Sağlıyor!..

Yine harika bir maç çıkardık onca eksiğimize rağmen. 3 puanı 3 golle aldık mutluyuz. Bu arada en yakın 2 rakibim Beşiktaş ve Trabzonspor'un birbiriyle maçları vardı, 1-1 bitti en çok bize yaradı, şampiyon gibi oynuyoruz maçlarımızı...

Goller: Ayhan ( 13 ), Aydın ( 50 ), Baros ( 63 )
    Maçın Adamı: Ayhan

Yorumları bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler UEFA ya kaldın. Ama ilginc olan Juventusun 0 puan olması
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Uefa'ya kalman bu grupta iyi bir başarı.Uefa Kupasını bekliyoruz senden

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Oz Büyücüsü!..

Kewell sayesinde kazandık.. Söylenecek fazla bi şey yok.

Goller: Erman ( 90 ) - Kewell ( 47, 57 )
    Maçın Adamı: Kewell

Şampiyonlar Ligi Kötü Son

Çok istemedik açıkçası bu maçı. İlk 11'in 7 tanesi yedekti. Onlar haketti ve kazandı, zaten formaliteydi.

Goller: Del Piero ( 15 )
    Maçın Adamı: Poulsen

Grup Böyle Bitti..

Son maçlarımızı da oynadık ve şöyle bir puan durumu oluştu:

BJK Maçından Önce Doping!..

Bu maçımız cidden çok kolay oldu, BJK deplasmanından önce ilaç gibi geldi. Baros bu maçta 2 gol atarak yıldızlaştı. Gignac'ın sakatlığında Baros formundan hiç bir şey kaybetmedi.

Goller: Baros ( 27,33 )
    Maçın Adamı: Baros

Sırada Beşiktaş maçımız var deplasmanda. Şu ana kadar bizden puan koparan tek Türk takımı Trabzonspor. Bakalım BJK'de bunu başarabilecek mi? Tahminleri bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Juventus da garibim 3 puanı almıs sonunda UEFA da basarılar...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kartal Alçaktan Uçtu, Aslan 2 Hamlede Yuttu!..

Çok rahattık, kazandık. Böylece ligin ilk yarısını kazasız belasız atlatmış olduk.

Goller: Arda ( 25 ), Aydın ( 81 )
    Maçın Adamı: Arda

İlk Yarı Puan Durumu

Koptuk gidiyoruz.

FTK'ya Tam Gaz Devam!..

Bolu'dan da 3 puanı alıp ikinciliğimizi sürdürüyoruz.

Goller: Ferdi ( 22 ), Gignac ( 82 )
    Maçın Adamı: Ferdi

Avrupa'da Büyük Rekabet

UEFA'ya Şampiyonlar Ligi grubumuzu 3. olarak bitirip merhaba dedik. Rakip istediğimiz gibi çıkmadı: Sampdoria. Şimdi diyenler olacaktır eleyebilirsin diye. Ama Sampdoria çok iyi gidiyor kendi liginde ilk yarıyı lider tamamladı. Inter, Juve, Roma ve Milan'ı geçmeyi başardı. Şayet Sampdoria'yı elersek Everton - PSV maçının galibiyle karşılaşacağız işimiz zor. Ama onları eledik mi işimiz çok çok kolay. Ligimizdeki diğer takımlara gelirsek: bildiğiniz gibi UEFA'da gruplara sadece Kayseri ve Fenerbahçe kalabilmişti. Onlardan biri için işler çok iyi gitti biri için ise gitmedi. Önce FB'den başlayayım. FB aslında çok kolay bir gruba düştü, ciddi rakip olarak sadece HSV vardı. Ama FB iyi bir performans sergileyemedi ve grubu 4. tamamlayarak evinin yolunu tuttu. Kayseri ise imkansızı gerçekleştirdi. Hertha BSC, Deportivo, Milan, Sparta Prague'nin bulunduğu grupta sadece Milan'a mağlup oldu, diğer maçlarının hepsini kazandı ve bir üst tura yükseldi, oradaki rakibi İtalyan devi Roma oldu. Şayet Kayseri Roma'yı elerse Dinamo Buc. - Tottenham maçını galibiyle oynayacak. Onların da işi zor.

Yorumları bekliyorum.

Güzel gidiyorsun gerçekten UEFA'da da başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim fakat birşey soracağım Arda'yı AML bölgesinde mi oynatıyorsun hücum yükünü Gignac,Arda,Baros çekiyorda.Arda atmasa bile 1 orta saha oyuncusu gol atıyor neredeyse her maçta.Taktiğinde AML varmı?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim fakat birşey soracağım Arda'yı AML bölgesinde mi oynatıyorsun hücum yükünü Gignac,Arda,Baros çekiyorda.Arda atmasa bile 1 orta saha oyuncusu gol atıyor neredeyse her maçta.Taktiğinde AML varmı?

Taktikte AML var. Aslında hücum yükü sadece Gignac,Arda,Baros'ta değil. Kewell ve zaman zaman H.Balta bunlara dahil oluyor. Bu arada taktiği görmek istersen forumda var, Joga Bonito isimli taktik.

Önümüzdeki sezonun transfer listesini yavaş yavaş oluşturmaya başladım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transferleri heyecan ile bekliyoruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla transferler senin ve antrenörlerinin görüşleri doğrultusunda bizim tavsiye etmemiz pek doğru olmaz eksik gördüğün bölgelere doğru adamları alacağına eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sen işini bilirsin Yıldız getir de bir Türk olarak sevineyim
    TariboWest

sakary Ali Misafir

üst üstede güze galibiyetler olmuş tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kayseri'de Servet Show

Hattrick yaptı Servet inanamadım.. Zaten kolay maçtı, aldık, bitti.

Goller: Taner Demirbaş ( 88 ) - Servet ( 8,55,79 )
    Maçın Adamı: Servet

FTK'da Çeyrek Finaldeyiz

Çok iyi mücadele eden ve sadece bize yenilen Kocaelispor'u can-ı gönülden tebrik ediyoruz. Çeyrek finalde rakip Gençlerbirliği

FTK'da İlk Maçta Aydın Show!..

Gençlerbirliği iyi mücadele etti ama biz aldık. Onları yine de kutluyoruz.

Goller: Djite ( 36 ) - Aydın ( 45+1 ), Servet ( 90+2 )
    Maçın Adamı: Aydın

Ali Sami Yen'de Bizden Puan Alan 2. Türk Takımı Bursaspor!..

Çok iyi oynadığımız maçta 2 puan bırakmamız üzdü beni. Ama şampiyon gibi oynadığımız için...

Goller: Ömer Erdoğan ( kk. 66 ) - Maxim Romaschenko ( 53 )
    Maçın Adamı: Sercan

ŞOK TRANSFERLER!..

Lincoln'u 9 Milyon'a Juventus'a sattık. Gitmek istiyorum dedi, bi işe yaramıyodun zaten dedik ve gönderdik. Yalnız Juve'nin istemesi beni şaşırttı.

Ümit Karan'ı da Nürnberg'e sattık, huzursuzluk yaratıyordu.

Deniz Naki Galatasaray'da

İnanılmaz bir transfer. Gerçekten çok iyi bir transfer oldu. Genç bir yetenek.

Welcome To Turkey Biglia!..

Lincoln'ü yolladıktan sonra daha sağlam bi orta saha kurmaya karar verdim. Biglia'nın peşinden bir sürü takım koşuyordu, çift yönlü olması onu 1. tercihim yaptı ve aldık.

Deniz İlk Maçında Çoştu, Galatasaray Turladı!..

Deniz bu maçta harika bi performans sergiledi. Ne kadar iyi bi transfer olduğunu kanıtladı. Arda'ya yaptığı asist ve 4 kişiyi çalımlayarak attığı gol gerçekten süper ötesiydi. Çok hızlı Deniz, sevdim onu..

Goller: Arda ( 11 ), Gignac ( 42 ), Deniz ( 79 ) - Momha ( 13 )
    Maçın Adamı: Deniz

Bugün hiç maç oynayamadım neredeyse, kusura bakmayın. Sadece akşam açabildim bilgisayarı, yorumları bekliyorum.
    Last edited by Homer J.S : 15.Haziran.2009 at 02:24 Reason: Resimler gözükmüyordu.

sakary Ali Misafir

Biglia güzel transfer tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardesim Deniz Naki ve Biglia transferleri cok iyi olmus. Lincolndan iyi parayla kurtulmussun
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Deniz Sen Neymişsin..

İnanılmazdı Deniz. Gençlerbirliği maçındaki performansını katlayarak sürdürdü. 2 Gol ve 1 Asistiyle maça damgasını vurdu.

Goller: Deniz Naki ( 23,48 ), Servet ( 56 )
    Maçın Adamı: Deniz Naki

Dev Derbide Galip Yok!..

Müthiş bir maçtı aslında, onlarda kazanabilirdi, bizde. Maç berabere bitti ve bizden puan koparan 3. Türk takımı Fenerbahçe oldu.

Goller: Uğur Boral ( 20 ), Deivid ( 61 ) - Gignac ( 38,78 )
    Maçın Adamı: Gignac

"Es"tik Gürledik!..

Gol yollarında çok sıkıntı çektik bu maçta ama forvetim Gignac dağa taşa vurdu topu. Yine bizi Deniz Naki kurtardı. Onu ortasaha oynatıyorum her maç golü var, bir de forvet oynatsam yeni gol kralımız olacak herhalde.

Goller: Deniz Naki ( 80 )

Taktik Savaşı Round 1 !..

İlk round'u kaybettik. Cidden müthiş bi taktik savaşı oldu bu. Sampdoria maça Serie A'nın lideri sıfatıyla çıktı. Bu maçı kazandılar ama rövanşta hiç bir yere kaçamayacaklar. Ortada geçti maç kazanan biz de olabilirdik.

Goller: Cassano ( 13 )
    Maçın Adamı: Pazzini

Taktik Savaşı Round 2 Bizim ve Turladık!..

Müthiş oynadık, öne geçtik. İkinci yarıya bir gol daha lazımdı bize. 3 Forvetle başladık 2. yarıya. 2. Yarının hemen başında bir gol buldular, sonra takımı topluca hücuma sürükleyerek büyük risk aldım ama işe yaradı.

Goller: Deniz Naki ( 34 ), Baros ( 55 ) , Mehmet Topal ( 62 ) - Cassano ( 50 )

UEFA'da Eşleşmeler ve Karşılaştığım İlginç Bir Olay!..

Önce ilginç olaydan başlamak istiyorum. Sevilla - Stade Rennais eşleşmesi olmuştu. Stade R. ilk maçı Fransa'da 4-0 kazandı. Sevilla'daki nasıl bir hırstırki 2. maçı 6-1 gibi bir skorla kazandı ve bir üst tura yükseldi. Cidden tebrik edilebilecek bir şey.

Şimdi de eşleşmeler:

Bir üst turda rakip Everton, PSV'yi toplamda 1-0 ile geçtiler, eleriz gibime geliyor.. Bu arada Avrupadaki diğer temsilcimiz Kayserispor, Roma'ya toplamda 5-0 ile elenerek kupaya veda etti, yinede çok iyi bir yere geldiler tebrik etmek lazım. Avrupada kalan tek Türk takımıyız!..

Yorumlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Everton'u eleyebilirsin...

sakary Ali Misafir

Deniz Naki vay be

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim takımda işi olmayan 2 oyuncuyu gönderip 2 harika transfer yapmışsın.Ligde zaten işler süper gidiyor.Yalnız Servet son haftalarda baya gol atmış.Uefa da güzel kura çekmişsin Psv'yi elersin.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim takımda işi olmayan 2 oyuncuyu gönderip 2 harika transfer yapmışsın.Ligde zaten işler süper gidiyor.Yalnız Servet son haftalarda baya gol atmış.Uefa da güzel kura çekmişsin Psv'yi elersin.
    PSV'mi?Ben Everton sanıyordum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray Şampi..

Az kaldı ilan etmemize.. Fakat Trabzon ve BJK puan kaybetmiyor. Son günlerde oynadığım en rahat maçlardan biriydi. Gignac çoşmaya başladı..

Goller: Meira ( 42 ), Baros ( 62 ), Gignac ( 71 )
    Maçın Adamı: Meira

FTK'da İşler Rövanşa Kaldı!..

Trabzon'u bu sene yenemedim daha. İçimde kaldı, yenmem lazım. Rövanşta ASY'da onları darmadağın edeceğim. Zaten ligde şimdi Trabzonspor maçı var.

Goller: Colman ( 69 )
    Maçın Adamı: Colman

Ligde Öcünü Aldık FTK'nın!..

Yahu yine yeniliyorduk, ne yalan söyleyeyim çok daha iyi oynadı Trabzonspor. Bi tek TS'de zorlandım şu ana kadar Turkcell Süper Lig'te. Şimdi onları FTK Yarı Final rövanşına bekliyoruz Ali Sami Yen'e..

Goller: Servet ( 59 )
    Maçın Adamı: Servet

Everton Kayıp, Gignac'ı Durdurabilene Aşkolsun!..

Müthiş bi galibiyet, İngiltere'deki rövanşa yedeklerle çıkacağım. Gignac tam 4 gol attı, süper oldu.

Goller: Gignac ( 3,18,22,49 ) - Fellaini ( 52 )
    Maçın Adamı: Gignac

Konya'da Rahatız!..

Gignac, Gignac, Gignac.. Penaltıyı kaçırmasaydı hattrick yapacaktı ve böyle 2 maçta 7 gole ulaşacaktı ama 6'da kaldı. Müthiş bi galibiyet..

Goller: Gignac ( 9,89 ), Biglia ( 79 )
    Maçın Adamı: Biglia

Müthiş Maçtı, Kıl Payı Çeyrek Finaldeyiz!..

Cidden FM'de izlediğim en keyifli maçtı diyebilirim. Cahill ile öne geçtiler, Servet 1 - 1 yaptı tur bizim dedik. Cahill 58'de takımını tekrar öne geçirdi, o an içim bi garip oldu, eleneceğimizi düşünmeye başladım. Dakika 90 oldu, oh dedim tam. Vaughan 90+1'de sahneye çıktı, farkı 2 yaptı. Tam bitti diyordum ki 90+2'de Louis Saha 4-1 yaptı skoru. Elendik elendik dedim, o heyecanla bi konuşma yapmışım soyunma odasında gaza geldik. Hasan 99'da bizi sevindirdi, Gignac 109'da son sözü söyledi ve maç 4-3 bitti, Everton'u toplamda 7-5 ile eleyerek UEFA'da adımızı Çeyrek Finale yazdırdık..

Goller: Cahill ( 39,58 ), Vaughan ( 90+1 ), Saha ( 90+2 ) - Servet ( 44 ), Hasan ( 99 ), Gignac ( 109 )
    Maçın Adamı: Cahill

Yorumlar için teşekkürler, takip etmeye devam ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Everton maçı inanılmaz olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Everton'u elemek baya önemli bir iş.Lig zaten şimdiden bitti.Sıradaki gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardesim Everton u da elemişsin. UEFA da iyi gidiyorsun..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Everton macı nefes kesmiş , tebrikler.

sakary Ali Misafir

Everton maçı harika olmuş gerçekten..

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri