Kardeşim sağolasın bende yeni başladım devam etmeye en sonunda destanı yazdıksenide yeniden buralarda görmek güzel
Söylediğin gibi sadece oyun geçti gitti biz toplayacağımız kupalara bakıyoruz
Zafer sarhoşluğunun içindeyiz haala ve ligde son haftada evimizde Kocaeli ile oynayarak bu müthiş sezonu sonlandırmış olacağız artık tatil zamanı tabi ki oyuncular için
Ama dur durak bilmeyen bir isim var Mascio;
Tebrikler.Müthiş bir grafikle bitirmişsin sezonu.Belediyespor UEFA'ya gitmiş![]()
Tebrikler.Güzel bitti. 3 takımın ŞL ye gitmesi gurur verici.
TariboWest
Mascio duramaz o bir fabrika hatası![]()
Belediye az kalsın bizi Tütkiye Kupası'ndan eliyorduBu senede çok iyi adamlar aldılar epey can yakarlar.
Teşekkür ediyorum,Şampiyonlar Ligi'ni almamız daha da büyük gururBakalım ilerleyen yıllarda belki 4'e çıkarırız
Valla ne yalan söyliyim durmaması beni çok memnun eder
4.Sezona start veriyoruz...
2011 - 2012 Sezonu
Transferler ile başlayalım;
Durgun bir transfer dönemi geçirdik diyebilirim...
Ufuk Ceylan - Onur Kıvrak ve Tuncay Şanlı bu sezon kadromuza kattığımız oyunculardan üçü.3 oyuncuyuda bedelsiz olarak aldık.
Nacer Barazite
Genç oyuncuda bedelsiz olarak aramıza katıldı.
Şu yabancı kontenjanı mevzusu sebebi ile Marko Marin,Diego(W.Bremen),A.Valencia,Rafinha gibi birçok oyuncuyu kadromuza maalesef katamadık resmen içime oturdu.
Gelen / Giden Tablosu
Regenlerde aman aman birşey yok onun için profillerini eklemedim isterseniz ekleyebilirim.
Sezonun ilk resmi maçını Süper Kupa'da Trabzonspor ile oynadık.
Türkiye Süper Kupası
İyi bir oyun ortaya koyduk,kupayıda müzemize bir kez daha götürdük.
Ligde ise Galatasaray deplesmanında sezonu açıyoruz.
1.Hafta
Yorumsuz bırakıyorum...
Şampiyonlar Ligi grubumuz belli oldu;
İlginç maçlar olarak gibi bir his var içimde![]()
Cimbom Sana Sürpriz Yapmıs Kardesim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Alpaslan attığını vurmuş bravosenin için şanssız bir maç olmuş . Motor arada hatta sıksık yapıyor böyle şeyler
Football is simple,but Football Manager is not
Mascio benim kariyerimde leciesterla ingiltere premier liginde gol kralı olmuştu.Frikik penaltı sert şu ne istersen![]()
tebrikler cok guzel gidiyorsun takım mentalitesini koyar mısın
Süper Kupa hayırlı olsun. ŞL grubundan bence 1. cıkarsın. Gs macının sssni göremiyorum.
TariboWest
Taraftar yıldız bekliyor hocam, transfer sezonu kapanmadan forma satışlarını arttıracak yıldız bekliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ya cimbom süper açtı bu sene sezonu bende anlamadım
Patır patır atıyor adam harbi fabrika hatası
Oyunun kendi 4-2-4 Attacking taktiği üzerinde hiçbir oynama yapmadım bazı takımlarda müthiş tutuyor Fener'i bu taktiği oynamak için aldım cuk oturdu daha önce Kayseri ve M.City'de uyguladım yine süper verim aldım.
Hocam sen cevap yazalı epey olmuş ama sayfayı yenilersen göreceksindir
Transfer sezonunu kapadık kontenjan yok yıldız getiremedik maalesef bu sezon,yıldızları altyapımızda yetiştiriyoruz ama az daha gelişsinler ss'leri gelir![]()
UEFA Süper Kupa
UEFA Kupası şampiyonu W.Bremen ile Monaco II.Louis stadında karşılaştık Serdar Taşçı sakatlığı Emre Güngör'de kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemediler.Maçı Cardozo'nun performansı ile kazandık ve müzemize bir kupa daha getirdik.
2.Hafta
3.Hafta
İki lig maçında da rakiplerimize karşı çok büyük üstünlük kurduk ve rahat kazandık takımda süper bir hava var.
CL Grup 1.Maç
Cardozo'nun geçen sezondan kalan ipini koparmış formu bu sezonda devam ediyor sanırım ben bu adama kıyıp satamam futbolu bu forma altında bırakabilir
4.Hafta
Şu Cardozo'nun rahat önde olduğumuz maçlarda kazanılan penaltıları değerlendirememesi çok ilginç ilk sezondan beri bu sıkıntı var.Genç oyunculardan birini Cardozo ile çalıştırıyorum ona da bulaşırmı acaba bu huy
Durmayan tek adam Mascio değil;
Geçen sezonun çoğunu sol bekte geçiren genç oyuncuya bu sezon orta sahada daha çok forma verme amacındayım şartlar elverirse
Cardozo ile çalışan genç yeteneğimiz,onun gibi gol atsında isterse hiç penaltı atmasın,razıyız
5.Hafta
Benim için çok anlamlı bir maç rakip KARTALSPOR
Fazla atmamayı tercih ettik.Harun Erbey,Sertaç Eren,Gökhan Usta isimli genç oyuncularımız ise ilk kez bir lig mücadelesinde Fenerbahçe forması giydiler.Gökhan Usta'ya G.Gönül'ün veliahtı olarak bakıyorum.
Ligde ilk 5 haftayı böylece geride bıraktık ilerlemeye devam ediyoruz...
Bu halil gol atar hocam![]()
O Regen Nedir Kardesim öyle Ya![]()
Gençleri de unutmuyorsuz, geleceğimiz de parlak desene.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Cardozo'nun çırağıondan yerli Hakan Şükür gavur Oscar Cardozo olmasını bekliyoruz.Ona rahat forma vermek için Semih'i satacaktım 1 sezonda kalması yönünde karar kıldık bu sene yavaş yavaş ısıtıcaz 3 sezon sonra 11'de olur inş.
CL Grup 2.Maç
Yeni bir Cardozo Huntelaar düellosundaydık.Geçen sezon CL yarı finalinde konusan Laurito olsa da bu sefer konusan kral Cardozo idi.Tabi bunda geçen sezonda aldığım önlem olan Veloso'yu defansa koyarak Huntelaar'ın başına dikmemde etkili oldu.Grupta 2'de 2 yaptık.
6.Hafta
Hafta içinde FTK Grubumuz belli oldu;
7.Hafta
Derbi mücadelesinde yine Cardozo fırtınası esti.Ama şu var ki tek şutta gol bulan takımlar kervanına BJK'de eklendi bu oyun bu sezon bir kelek atacak galiba bize
Mustafa Denizli maçın ardından birisi şu adamın ipini bağlasın diyordu.(O.Cardozo için)
8.Hafta
İlginç bir maç oldu.Frikikten bulduğumuz 3gol (1 Cardozo,2 Veloso) bizi iyice rahatlattı ama 5 golun 5'i de birbirinden güzeldi.
CL Grup 3.Maç
Grubun en zayıf halkasını yedik,bitirdik.
9.Hafta
FTK Grup 1.Maç
HaLiL Attı Camia Ayağa Kalktı
Altyapımızdan yetişen genç oyuncumuz 57.dakikada sahada kötü bir performans sergileyen Semih abisinin yerine oyuna girdi son anlarda 2 gol attı ve maçın adamı oldu.Genç oyuncu geçen sezonda 1 gol kaydetmişti.Galibiyetten çok Halil'in performansı bizi memnun etti.
Arkadaşlar benden bu gecelik bu kadar herkese iyi geceler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam gençleri unuturmuyuz senin kariyer ortadayakengeleceğemiz çok parlak çok şimdikinden daha iyi olacağız,birde stoper geliyor Emre'de Serdar'da halt etmiş
![]()
Last edited by iLkeRisT : 12.Temmuz.2009 at 06:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son Maclarda Ki Cııkısın Güzel oLmusCok Basarılı Gidiyosun Kardesim.
![]()
Hep çıkıştayız amahocam sağolasın,estirmeye devam ediyoruz
Ya birgün oynayamadık oyunu,konuya da bakamadık ikinci sayfalardan topluyoruz kariyeriKariyer bölümü çok aktif bugunlerde güzl oluyor böyle güzel...
ÖSS Sonuçlarıda açıklandı herkes için hayırlısı olsun diyorum.
Kariyerimize de devam ediyoruz;
10.Hafta
Gignac ve Cardozo hariç kadrodaki diğer 15 oyuncuda geleceklerinden umutlu olduğumuz genç oyunculardı.Biraz kısır olsada iyi bir oyun sergiledik diyebilirim.
CL Grup 4.Maç
Grubun en zayıf takımı karşısında da gençler de sahadaydı.E gençler Avrupa tecrübesi de kazansın dimi
Halil 2 golde bu maçta attı,performansı oldukça etkileyici o böyle devam ettikçe bizimde ondan beklentilerimiz artıyor.İnşallah daha da iyi olacak.
11.Hafta
Forma dağılımını mümkün olduğu kadar dengeli yapmaya çalışıyorum bu zaman zaman sıkıntıya sebep olsa da yarınları kazanmak adına önemli bizim için.Bu maçta da diğer parlak regenimiz Gökhan Usta benim G.Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm genç oyuncu ceza sahası dışı sağ çaprazdan Maicon vari bir gol attı ve maçı almamızda büyük bir etken oldu.
FTK Grup 2.Maç
Yine Ankaragücü yine ilginç bir maç ama galip rutin olarak yine biziz.
12.Hafta
Son anlarda gelen gol ve 3 puan serisine devam...
CL Grup 5.Maç
Ya böyle adeletsiz bir maç olamaz,görmedim şimdiye kadar böylesini.Serdar Taşçı dakikalar 78'i gösterirken sakatlandı ve saha kenarına çıktı o ara beraberlik golunu yedik sinir oldum hemen Serdar'ı değiştirdim ama değişiklik bir türlü gerçekleşmedi Serdar'da sanki kenarda ameliyat oluyor,oyuna bir türlü girmedi o arada da 3'ü yedik ondan sonra değişiklik gerçekleşti,ben böyle işin...
Neyse sadece yenilmiş olduk grupta liderliğimiz devam ediyor.
13.Hafta
Rahat bir galibiyet aldık.Biz işi bitirdikten sonra son 10dk.'da Cangele tek kişilik resitali ile 2 gol buldu ama bu onun için teselliden öteye tabi ki gidemedi.
CL Grup 6.Maç
Gignac:2 / Huntelaar:2
Veloso'yu bu sefer Huntelaar'ın başına dikmedim o da 2 gol attı ama bu onlara yetmedi biz Porto ile yola devam ediyoruz Ajax ise UEFA yolcusu bu senede grupta sıfır çeken takım Aberdeen oldu.Yanlız Veloso bu Ajax'ı çok seviyordu hep Huntelaar'ın kafasına vuruyordu bu sefer orta sahada tuttum Veloso'yu maç boyu Enoh ile uğraştı kesin psikolojisi bozulmuştur.
Şampiyonlar Ligi'ne bizimle beraber doğrudan katılan Sivas ise grup mücadelesini 1 puan ile tamamladı.
14.Hafta
Rahat giden maçta Sinan'ın kendi aşarak attığı 2 gol beni saha kenarında çıldırttı ama oyuna 73.dakika da Semih'in yerine giren Halil yine yüzümüzü güldürdü ardı ardına attığı 2 gol ile Denizli'nin ipini çekti.
Dünya Klupler Şampiyonası için Japonya yolcusuyuz.
Dünya Klupler Şampiyonası Yarı Final Maçı
Adamlar cümbür cemaat defans yaptılar,bizim Volkan efendi de alın a die topu adamların ayağına verdi golu yedirdi.cardozo ise yine önde olduğumuz maçta son anlarda kazanılan penaltıyı kaçırdı bu ne istikrardır anlamadım ,nsan kazayla bile bir kere atamaz mı yaa
Finalde Brezilya temsilcisi Gremio ile oynayacağız oldukça zorlu bir maç olacak.
Dünya Klupler Şampiyonası Final Maçı
Ortada geçen bir maçtı golleri biz bulduk,kazandık.Müzemize çok değerli bir kupa daha götürüyoruz.Böylece katıldığımız her kupa mücadelesinden zaferle ayrılmış bulunuyoruz.Maçın adamı ise Mehmet Topuz oluyor.
Alacak kupa kalmamış yahu.Gençlerle devam et, uzun yıllar zirveden inmezsin. Zaten inecek gibi de durmuyorsun ama.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet kanka Serkan hocama katılıyorum![]()
Artık 1 sezon sonra seni başka takımlarda görmek istiyoruz hocam.
Ya umduğumdan çok daha kısa sürede geldi başarılar ben 5'inci sezondan önce düşünmüyordum bu kadar zaferi hele de bu taktik ile tamamen macera için oynadık ama deli olaylar oldu defansta E.Güngör-Serdar kalede iki Volkan falan inananılır gibi değil benim için alttanda çok güzel oyuncular yetişiyor durdurulmamız çok zor ayrılma konusunda da Kastamonu'luyum ben Kastamanu 2.lig B'ye gelebilirse ilerleyen yıllarda oraya geçebilirim belki yoksa Fener'den başka takım düşünmüyorum şu anda.
Apar topar evden çıkmak durumunda kalmıştım kariyeri yine 2.sayfadan topluyorumYorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Sadece iki maç oynadığımız Dünya Klupler Şampiyonasında en değerli oyuncular bizden seçildi,nasıl işseTurnuvaya dair şunu söylemeliyim takımın oyunundan hiç memnun olmadım ezmemiz gereken takımlar karşısında sıkıntılı durumlara düştük Japonya'nın havası suyu yaramadı heralde takıma
15.Hafta
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi rakibimiz belli oldu kura şansımızı her zamanki gibi yine yokmuş rakip bir kez daha ManU.Bir kere eledik bir kere daha eleyebiliriz.Tabi geçen seneden kin beslemedilerse
16.Hafta
İki çok organize hücumdan çıkardığımız iki gol karşılığında Trabzon kalemizi bile göremeden maçı tamamladı.Çok ezici bir galibiyete imza attık.
17.Hafta
Bu maçla beraber ligin ilk yarısını tamamlamış olduk.Yabancı kontenjanımız olmadığı için transfer işi biraz zor.Galataasaray'ın serbest bıraktığı oyunculardan Semih Kaya kadromuza katıldı.Yine bir Gs'li Yaser ile de sezon sonu için anlaştık.18 yaşındaki bir regenin peşindeyiz,kendisini 16 yaşında iken istedik ama o G.Antep'i tercih etti o zaman fiyatı 750Milyar idi şu anda Leverkusen 8.5 trilyonluk bir teklif ile Antep'in kapısını çaldı bizde teklifimizi verdik bakalım bu sefer tercihi neresi olacak.Kendisi sağ kanat oynuyor bizde orada M.Topuz var yaşı artık 28.Kazım'ı sattık,Aydın beklediğim gelişmeyi gösteremedi en azından Caner'in performansına ulaşsa yeterli olacaktı ama o da olmadı bu adam bize lazım,bekleyip göreceğiz.
İlk yarının ardından veriler;
Yedğimiz gol sayısı daha da altlarda olabilirdi,takımın formu iyi Gs ise bu seneki performansı ile beni oldukça şaşırttı ve bizden tek puan alabilen takım.
Sizi genç bir yeteneğimiz ile daha tanıştırmak istiyorum arkadaşlar.Kendisi 2010-2011 sezonunun başında Zeytinburnu'ndan 250Milyarlık bonservis bedeli ile kadromuza katmıştık.Yavaş yavaş forma giymeye de başladı.Huzurlarınızda Gökhan Usta...
Evet arkadaşlar bizden bu gecelik bu kadar herkese iyi geceler.
Kanka Gökhan Ustanın üzerine Düş Bence![]()
Bence de Gökhan Usta ilk 11 yolu ac. Felaket bir oyuncu olacak gibi duruyor![]()
TariboWest
yuh bu oyun bozuksakaryam son sırada olamaz
Başarılar dilerim.İnşallah Sakaryamda oralardan kurtulur
Kadroya bak..Kadro manyak olmuş.