Yeni gelişmeleri bekliyorum![]()
Yeni gelişmeleri bekliyorum![]()
TariboWest
ssleri bekliyoruz hocam bir oyunu açmak bu kadar uzun mu sürdü
Arkadaşlar maçı izledim Fenerin onun için girmemiştim şimdi girip şu ASDAS Kupasını alayımYeni gelişmeleri bekliyorum
![]()
Klubi'yi yendik
B takımımız Klubi-04'ü 3-2 yenerek ASDAS turnuvasında 2. galibiyetimizi aldık. Menajer Hayrettin golyemez ilk yarı farklı ikinci yarı farklı bir takım sahaya sürdü. B takıma gönderdiğimiz Tetteh ise bize bir gol atarak mesaj gönderdi.
Son maçımız MYPA ile
Bekliyoruz hocm![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Evt birazdan yapıcam Bu arada FC inter MYPA yı yenerek 3 puana ulaştı. Son maçları benim B takım ile. MYPA yenseydi o maçı ben son maçta onları yenerdim B takımımda 2. olabilirdi diye düşünüyorum ama neyse. Belki İnter'i yenebilir B takımım.
VEE ASDAS ARTIK BİZİM
Dünyaca ünlü geleneksel turnuva ASDAS'ın 1. yılında HJK takımı kupayı kaldırdı. 3 maçından 2 sini galip birini ise mağlup tamamlayan HJK de sezon öncesi büyük moral depolandı. B takımımız ise sadece bize yenildi diğer iki maçı ise kazandı. Bizim yenildiğimiz bu MYPA yı 3-3 biten maçta penaltılarla 5-4 yenmişlerdiAyrıca Mypa tek şutla galip gelmesinide bildi
Buda Kupamız
![]()
Tebrikler. Kupayı kaldırdın![]()
TariboWest
Evet bu gece kutlama var Sabaha kadar uyumuyacaz oyuncularla
![]()
Evet çok heyecanlandım
![]()
LİG KUPASI'NDA HÜSRAN
Veikkausliiga başlamadan önce düzenlenen Finlandiya Lig Kupası'nda ilk maçımızda KUPS takımına son dakikalarda kontr-ataktan yediğimiz bir golle 1-0 mağlup olarak başladık. Ortada geçen maçta iki takımda çok fazla önemli pozisyona giremedi. Golyemez ise medyaya : Sezon başı olması sebebiyle takım henüz hazır değil. Taktiği tam oturtamadım. Biraz daha zaman ihtiyacım var" dedi..
David Contigiani HJK'da
River Plate'den 6.000 € bonservis bedeli karşılığında David'i kadromuza kattık. Bu transfer Golyemez'in geleceğe yatırımlarından birisi olarak konuşuldu. Oyuncu Helsinki şehrine gelir gelmez sözleşme imzaladı ve HJK pilot takımı Kapa'ya kiralık olarak gönderildi...
![]()
Sezonu Biraz Hayal Kırıklığıyla Kapatmışın Son Maçlar Kötü Olmuş Seneye En Azından Bir Avrupa Kupasına Katılmanı Bekliyorum.
Bu Arada Turnuva da Keşke Tr den Kulüplerle Oynasaydın Canım Daha İyi Olurdu Neyse Yeni Sezon İyi Geçecek İnşallah
Transferlerde Tecrübeli İsimler Önemli Ama Finlandiya Ligini Tanımadığım İçin Pek Yorum Yapamıyacam Ama Eğer Lig Sert Oynanıyorsa Bu Transferler O Ligi Kaldıramaz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yeni lige kötü baslamıssın. İnsallah kötü gitmez![]()
TariboWest
Tr takımlarına teklif yaptım ama kabul etmedilerSezonu Biraz Hayal Kırıklığıyla Kapatmışın Son Maçlar Kötü Olmuş Seneye En Azından Bir Avrupa Kupasına Katılmanı Bekliyorum.
Bu Arada Turnuva da Keşke Tr den Kulüplerle Oynasaydın Canım Daha İyi Olurdu Neyse Yeni Sezon İyi Geçecek İnşallah
Transferlerde Tecrübeli İsimler Önemli Ama Finlandiya Ligini Tanımadığım İçin Pek Yorum Yapamıyacam Ama Eğer Lig Sert Oynanıyorsa Bu Transferler O Ligi KaldıramazTransferlerden yapabileceğim en iyileride bunlardı valla. Başka adamlar gelmiyorlar. Avrupa hedefim devam ediyor.
evet. Kontrataktan bir gol yedim. Bu lig kupası. Daha lige kadar hazır olurumYeni lige kötü baslamıssın. İnsallah kötü gitmez![]()
Hocam ss göremiyoruz uzun zamandır.Acep nedendir![]()
Yok aklına bir şey gelmesin.Biraz ara verdim devam edicem. Lig kupası başladı. 2 maç yaptım birini yukarı ekledim ve mağlup oldum sonra 1 maç daha yaptım onu kazandım sonra yapıp eklicem. En geç yarın eklerim.
![]()
Aklıma şey geli bizim asrın kariyerine haber bulmakla uğraşıyorsun kariyerine hiç bakmıyorsun.Biz avrupada başarı istiyoruz hocam.
LİG KUPASI'NDA İLK GALİBİYET
Veikkausliiga başlamadan önce oynanan lig kupasında ikinci maçımızda ilk galibiyetimizi aldık. VPS takımını ; bu sezon başında alınan Ferreyra, Mattila ve Bah'ın golleriyle mağlup ettik.. VPS'nin şeref golü 90+4. dakikada Inutile den geldi.
2.HAFTA A GRUBU PUAN DURUMU
__________________________________________________ _______________
DERBİDE RAKİBİ "HAKA"LADIK
Helsinki derbisinde FC Haka takımını deplasmanda 2-1 yenerek 3. Lig kupası maçında 2. galibiyetimizi aldık. Maçta iyi bir oyun ortaya koyan HJK takımı 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık veren FC haka durumu 1-1 e getirsede son golü biz attık ve maçın galibini belirledik..
![]()
Last edited by SAİT71 : 20.Ağustos.2009 at 08:31
son maclar guzel olmus hocam
Son iki maçı galibiyetle kapadım. Lig Kupası 2 grup haline. Ben A grubundayım. nasıl bir statüsü var bilmiyorum. Bende ilk kez öğreniyorum. Bu gurptaki ve diğer gruptaki ilk 4 takım gruptan çıkıyorlar ve çeyrek final başlıyor heralde
Bende Bi Haka yı İnter Turkuyu felan biliyordum yavaş yavaş ikinci lig takımlarını bile tanımaya başladım. Sizlerde takip edin tanıyın ileride işinize yararbaşarılar arkadşım ilginç bir seçim finlandiya'dan 1 bilemedin 2 takım bilirm senin sayene hepsini tanırız inşallah![]()
![]()
başarılar arkadşım ilginç bir seçim finlandiya'dan 1 bilemedin 2 takım bilirm senin sayene hepsini tanırız inşallah![]()
hocam ss'leri bekliyorum![]()
hocam nerde kaldın![]()
bu gece sahurda maç yapmayı planlıyorum![]()
LİDERE YENİLDİK
Lig Kupası A Grubu lideri MyPa takımına kendi evimizde 32. dakikada Agboh'un golüyle yenilerek liderlik şansımızı kaybettik.
"KAPA" ĞI ATAMADIK!!!
Pilot kulübümüz Kapa'nın kendi evinde düzenlediğimiz hazırlık maçında yenişemedik. Golümüzü Bu sezon 2. ligden aldığımız Babatunde Wusu kaydetti.
KOOTOOPEE MİDİR NEDİR?
Lig Kupası maçında kötü oyun neticesinde ismini her defasında yanlış yazdığım zayıf rakibimize kaybettik.
HAZIRLIK MAÇLARI DOLUDİZGİN
Ekibimiz hazırlık maçlarında Finlandiya ekiplerine nazaran daha güçlü takımları mağlup etmesine rağmen Ligde ve Lig Kupası nda bir türlü istikrarı yakalayamadı. Ancak Stabek gibi güçlü bir takımı 1-0 geriden 2-1 mağlup ederek kondisyon ve moral depoladı.
MOLDE'Yİ GEÇTİK
Yine bir hazılık maçında Parikka'nın 85. dakikada kaydettiği golle Molde takımını 1-0 mağlup ettik.
LİG KUPASI GRUP MAÇLARI'NDA SON HAFTAYA GİRİLİRKEN
Evet arkadaşlar ligler öncesi yapılan bu kupada 2 gruptada son maçlardan önce son oluşan tablo böyle. Biliyorum kötü bir dönem geçirdik ama takımımız yeni. Henüz sezonun başı. Sıradaki son grup maçımız 2. sıradaki FC İnter takımı ile. Mutlaka galip gelmemiz ve ilk 4 sıraya girmemiz lazım. Yoksa Çeyrek finale kalamayız. Kalamasakta çok önemli olmayacak bizim için çünkü hedefimiz ligimizde derece elde etmek. İlk 3. lig hedefi belirledik kendimize. Burada oyunu kapıyorum ve bir sonraki maça kafa olarak hazırlanıyorumÇünkü karşımda İnter olacak ve yenmem lazım.
A GRUBU (bizim grup)
Geçen Hafta ve Gelecek Hafta Fikstürü
Başarılar dileirm.
Teşekkürler.
Turku yu yenersem iyi olur. ama FC Haka Kooteepee midir nedir onunla evinde oynayacak ve kazanacaktır. Hakada benim altımda aynı puandayız. O maçta mutlak kazanmam lazım. Yoksa Lig Kupası na erkenden havlu atarım. bu da prestij açısından kötü olur.
Valla Mehter Takımı Gibisin Hemşom Hala Bi İstikrar Yakalayamadık Yahu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
istikrarsızlık abidesiolduk kardesim yav.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam eğer şampiyon olamassan istifa bekliyoruz![]()
Yaw siz nassı bir taraftarsınız beni piskolojik baskı altına alıyorsunuzVallahi sizlerede acımayacam bende baskı yapacam.
O işe zaten hiç girmeyelim, bir maç iyi oyuncular 2 maç kötü anlamadım. Biraz para kazanabilsem iyi oyuncular getirmeye çalışacam ama.Valla Mehter Takımı Gibisin Hemşom Hala Bi İstikrar Yakalayamadık Yahu![]()
Desene olmayan karizmayıda yan yatırdıkistikrarsızlık abidesiolduk kardesim yav.
![]()
Olabilir kardeşim, eğer ilk üçe giremezsem istifa edip tr ye gitmeyi planlıyorum. Bizim klasman grubunda daha iyi iş yaparımHocam eğer şampiyon olamassan istifa bekliyoruz![]()
![]()