Bence git![]()
Bence git![]()
Bence Beşiktaş'a gidebilirsin.
Stoper olarak Ceyhun'da iyidir Ali, ben çok gol attırdım.
Bencede git Ali.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
A Milli Takım İspanya Maçları Öncesi Kadro Açıklandı..!
Kadroyu açıkladık.İyi kadromuz var.Karşımızda da Dünya Sıralamasının 1.si İspanya.Son Avrupa Şampiyonu.Elimizden gelen en iyi şeyi yapıp güzel sonuçlar almaya çalışacağız.
İspanya 4 TÜRKİYE 2
İspanya karşısında zevkli bir mücadele oldu ama kaybeden taraf olduk.20.dakika penaltı golüyle 1-0 öne geçtik.İlk yarı boyunca İspanya'dan daha etkili oynadık ama ne olduysa 2.yarı oldu.
Birazda kulübe işi devreye girdi.İspanya'da ikinci yarı Joaquin ve Villa oyuna girince oyuna öyle bir etkli yaptılar ki.Sonuçta kaybettik.Kendi sahamızda kazanıp puanları eşitlemek istiyoruz.En azından 2.ler arasındaki en iyi takım olup direk gitmek istiyoruz.
İspanya maçı kalite farkı ortaya çıkmış yani ama yinede yani bi tane de kendi kalemize atmışız aslında fena oynamamışız gerçi bizim de 2 kaleyi tutan şutumuz gol olmuş ya![]()
Deplasmanda normal bir skor Ali.İyi mücadele etmişsin ama İspanya bizden çok daha kaliteli ayaklara sahip.
evet kalite farkı demek en doğrusu..
------
TÜRKİYE 3 İspanya 2
İspanya'ya kendi evimizde çok iyi bir ders verdik.Ama 3 tane korner golüyle.
Joaquin yine maça çok iyi başladı 1-0 geriye düştük ama Servetin 2 korner golüyle 2-1 öne geçitik.Ardından çok basit hatadan bereberlik golünü kalemizde gördük.Ama Mevlüt kornerden gelen topa harika vurarak 3 puanı kazandırdı bize.
İspanya ile aynı puandayız.İlk 2 garanti gibi.Ama 9 grup içersinde en iyi 2.olan takımda direk Afrika'ya gidiyor.Onun için kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz.Belkide İspanya puan kaybeder lider oluruz.
Türkiyede 3 puan alacaksın bence
aynen dediğiin gibi oldu ve 3 puanı kaptık.
Bu arada medya iyicine koptu.Sezon sonunda Real Madrid'e gitmek için beni favori gösteriyorlar.
Avrupadan bir takım teknik direktörü ile yollarını ayırıyor ilk isim ben oluyorum medya üzerinde.
Ama dediğim gibi 2010'a kadar Türkiye ile devam.Ama bellide olmaz![]()
Tebrikler Ali.İspanya'yı burada dahi olsa yenmek büyük başarı.1.olabileceğine inanıyorum olamasanda en iyi grup 2.si olacağına eminim.
Zaten şöyle bir hesap yaptım.Kalan tüm maçlarımızı kazanırsak direk olarak DünyaKupasına gidiyoruz.Şöyle ki.
Eğer her maçımızı kazanırsak ve İspanya puan kaybederse grup lideri olarak dünya kupasına katılmaya hak kazanacağız.
Eğer İspanyada tüm maçlarını kazanırsa bizde tüm maçlarımızı kazanırsak,
9 gruptada ikinci sıradaki takımlara baktığımızda en iyi takım biziz ve her maçımızı kazanırsa bu devam edecek yani en iyi 2.olarakta dünya kupasına katılacağız.
yani dünya kupasına katıldık gibi birşey.
Fatih Terim bu kadar kolay birşey nasıl yapamadı![]()
Servet acayip zıplıyor bu galibiyet üst turu garantiledi gibi![]()
evet haklısın play-off lar garanti gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Beklenen Oldu..!
Yıldırım Demirören'in ısrarına dayanamayıp ligin bitimine 1 hafta kala Beşiktaş ile 2011 yılına kadar sözleşme imzaladım.Ligin son haftası berbat bir sezon geçirdik.Avrupa kupalarına gidemiyoruz.Seneye takviyilerle iyi şeyler yapmaya çalışacağız.
Puan Durumu - Turkcell Süper Lig
Last edited by sakary Ali : 20.Eylül.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte Milli takımımız için aranan kan bulundu![]()
![]()
Tebrikler Alicim.
Seneye Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum Ali.
Bravo Ali Beşiktaş gerçekten süper gidiyorşaka bi yana bu Beşiktaş'ın haline ya
ama 2.sezon toparlarsın
bence en iyi ikinci olarak direk dunya kupasina gidersin en kotu.
Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES ES ES
es es ne yapmış öyle
ama en önemlisi tüm maçları yeneriz averaja bağlı herşey
milli takımda hakan balta nın alternatifi olarak caner i alabilirsin aslında
Hocam ssleri bekliyoruz![]()
Bu sene yi boşver sen seneye ligi iyi biyerde bitirirsin Zaten üzülme senin 8. liğinden çok Eskişehirspor un 2. liği konuşulmuştur![]()
O Es-Es ne yapmış ya ligi 2. bitirmiş... Çok garip... 9.3 Orjinalle oynuyorsan. Hakan Arslan' ı almanı tavsiye ederim. Oyak Reno' dan... Sol kanat çıkmayan memleketimizde ilaç gibi olabilir. İki takımında da kullanabilirsin.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]