Anket Sonuçlarını Görüntüle: kim kazanır

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

1 4.17%
  • Fenerbahçe

17 70.83%
  • Berabere

6 25.00%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

uzun süredir forumda yazmıyordum ama bu maçı canlı takip ettiğim için bir kaç bişey yazayım dedim,

İki takımda pek iyi top oynamadı ama ilk yarı kazım benim oturduğum tribünün önündeydi ve beni gerçekten mest etti.Adam inanılmaz yetnekli ve çok güçlü, kalıbıda yerinde.Volkan ise bildiğin deve gibi adam ve maç başlarken Antalya'nın en ateşli seyircisinin önündeki kaleyi koruyordu daha maç başlamadan birsürü küfür yemesine rağmen yinede kimseye dalaşmadı.Ben sinirleneceğini sanıyordum ama olmadı

Cristian'ı bir kaç pozisyon haricinde beğendim o pozisyonlarda ise rakip üstüne gelirken rakibe basacağına geri kaçtı yada lugano ile bilica'nın arasına girdi.Lugano çok göze çarpmadı ama bilica iyi bir performans koydu ortaya.Adamın fiziği bile insanı ürkütüyor zaten

Santos oynadığı 45 dk boyunca hiç olumlu bişey yapmadı araya koşu falan yaptı ama hiç etkili olamadı paslarıda çok kötüydü bunda en önemli etken sakat oynamasıydı galiba.

Gökhan vasattı.Bir kaç pozisyonda ileri iyi çıktı top kaptı tehlikeli oldu ama defansif olarak kötüydü ayağına aldığı darbeden sonra zaten düşüt oyundan.Vederson ise göze batmadı görevini yaptı.

Güiza için bişey söylemek istemiyorum 2 tane karşı karşıya gol kaçırdı sahada da boş boş koşular yaptı mesela bir pas atılıyo kaleci topu tututuyo ondan sonra kalecinin üstüne gidiyo gibi...

Mehmet'in oyunu hoşuma gitti duğrusu.Beğendim mehmeti...Alex ise kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.atığı paslar süperdi gerçekten.Gökhan çıktıktan sonra 4-1-3-2'ye döndük ve orta sahanın ortasında sırıtmadı hatta iyi oynadı takımı atağa kaldırdı.Alex'i izlemek büyük keyif verdi gerçekten...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hani fmye hata deriz ya biz 20 şut çekioz 1 gol adamlar 1 şut 1 gol
    Demek fm hatalı değilmiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada gittikçe güizanın gerçekten acıların çocuğu emraha benzediğini düşünüyorum
    Last edited by LifeYourself : 27.Eylül.2009 at 20:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hani fmye hata deriz ya biz 20 şut çekioz 1 gol adamlar 1 şut 1 gol
    Demek fm hatalı değilmiş
    Golden önce 2 pozisyon vardı onları saymadınmı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=NFKEq_bonhQ
    bu videoya giderek inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

7/7 yaptık ve tam gaz ilerliyoruz. Ne kadarda eleştirilsek bu takım iyi oynuyo. Oynamazsa bile skora gitmesini biliyo. Daha ne olsun.

Sezon sonunda hem Galatasaray hem Fenerbahçe 80 puan üstü alacak göreceksiniz.

Bilica müthiş oynuyor. Lugano'dan daha fazla güven veriyor bana. Maç öncesi Bilica'nın kesik yiyip R.Carlos'un oynayacağı haberleri çıkmıştı, Daum böyle bir hatayı yapmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Özer 18 kişilik kadroda yok..
    kesin mi??
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

resmi sitenin yalancısıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Daumu anlamak güç yani yaklaşık 1 aydır sorunsuz antreman yapıyo özer.Bi sorun varsa açıklasalarya birazcık taraftarın isteklerinide gözden geçirmek gerek uygulansın demiyorum inisyatif yönetim ve teknik heyettedir ama taraftar gerçeğini kimse göz ardı etmemeli.Eminim 10 fenerbahcelinin 9u özeri merak ediyor haftalardır 18e giremiyosa sıkıntısı nedir form durumu mu antreman eksiğimi daumun rotasyonu sevmeyen garantici yönümü nedir yani.Biraz daha açık olunsa daha memnun olurdum en azından kendi adıma
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Antalya'da üzerimizde bir deplasman baskısı olmayacağını,stadın yapısını ve seyirci profilini yakından bilen birisi olarak rahatlıkla iddia edebilirim..7/7 yapmamak için hiçbir neden yok..
    Takımın kötü oynamasına gelince..
    Bunu bugün yazan gazete başlarını tutmuş "önemli" spor yazarlarına gülüyorum doğrusu..TURKSPORTAL arşivleri ortada..Ligin ikinci haftasından beri kötü ve temposuz futboldan şikayet ediyoruz..Onlar methiyeler düzerken..Ama diyorduk, bütün bunlara rağmen kazanmak ve kayıpsız ilerlemek çok önemli..Fenerbahçe bu futbolla buralara geldiyse,ilerleyen haftalarda bundan daha kötü oynamayacaktır..
    Umarım bu akşam oynanacak maç 3 puan serisinin devamıyla birlikte iyi futbolunda başlangıç noktası olur..En önemlisi kazanmak..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerin oyun tarzı taraftara haksızlık olsada bu maç fenerindir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kötü oynarken kazanmak önemlidir ama bu alışkanlık haline getirilmemelidir. Deplasman maçlarında alınacak sonuç oyunun önündedir fakat evimizde oynadığımız maçlarda sonucun yanında iyi oyun da gerekmektedir. Bu maç için 1-0 olsun bizim olsun diyebilirim.

Bu maçı da kayıpsız geçersek Emre'nin dönüşüyle birlikte Mehmet'in sağa, Kazım'ın kulübeye geçeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha sağlam bir ortasahamız olacak. Özer'in ilk 18'e alınmaması tabi ki can sıkıcı. Ama gerek yönetim gerekse teknik heyetin Özer'in yeteneklerinin farkında olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse farkında olmasa dahi Kocaman Aykut var orda. Sabırsızlıkla Özer'i bekliyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Özer Antalya'ya Götürülmedi

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya Özer'siz gitti

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya gitti.

Hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Antalya'ya hareket etti.

Fenerbahçe'nin Antalya kafilesinde kırmızı kart cezalısı Emre ile birlikte 20 futbolcu bulunurken, Özer Hurmacı İstanrbul'da bırakıldı..

Kadrodaki isimler şöyle:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Önder, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan, Cristian, Selçuk, Alex, Dos Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur, Güiza, Semih, Emre.

FUTBOLCULARA BAKLAVA VE ÇİÇEK

Bir grup taraftar Antalya yolculuğu öncesi Can Bartu Tesisleri'nde futbolculara baklava ikram edip çiçek verdi.

Antalyaspor maçı öncesi futbolculara destek vermek isteyen taraftarların hediyelerini takım adına kaptan Alex ve Emre aldı.

ANTU'DAN KAMPANYAYA DESTEK

Beşiktaşlı taraftar grubu ''Çarşı''nın, lösemi hastası siyah-beyazlı bir taraftar için başlattığı, Galatasaraylı taraftar grubu ''Ultraslan''ın da katıldığı kampanyaya Fenerbahçeli taraftar oluşumu ''Antu''dan da destek geldi.

Taraftar oluşumunun ''www.antu.com'' adresli internet sitesinin açılış sayfasına, lösemi hastası 20 yaşındaki Akif Akgün'ün resmi konularak, ''Yanındayız Akif, onu hayata bağlamak için gereken tek şey 50 bin lira'' şeklinde yazı yer aldı.

Sitede ayrıca, Beşiktaşlı taraftara yardım yapılabilecek banka hesap numarasına da yer verildi.

internetsporun haberidir başlık hariç tamamen aynı haber özer kadro dışıydı internetsporun başlığı.Gereksiz tartışma çıkartacabilecek saçma bi başlıktı bence o yüzden değiştirdim.Ama ilginç olan cezalı emre bile antalyaya gitmişken özer nerde.Özeride ali bilgin burak yılmaz ilhan parlak sınıfına mı koydu teknik heyet acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz çünkü oyuncularımız deplasman oynamaya müsait Güiza nın deplasman golcüsü olduğunu biliyoruz...

Kötü oynasak da 3 puanı alacağımıza eminim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Özer 18 kişilik kadroda yok..
    Özer'in sakatlığı ağırdı, bile bile alındı.Devre arasından sonrası için tam performans oynayabilecek duruma gelecektir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

ANTALYASPOR: Polat, Kerim, Sedat, Şenol Can, Orhan Ak , Ali Zitouni , Ertuğrul, Jedinak, Korhan, Necati Ateş, Veysel TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım, Baroni, Mehmet Topuz, Santos, Alex, Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Özer'in sakatlığı ağırdı, bile bile alındı.Devre arasından sonrası için tam performans oynayabilecek duruma gelecektir.
    Özer tamamen iyileşti ve sakatlık korkusunu da üstünden attı.Neden kadroya alınmadığının cevabı ne çok merak ediyorum.

Ntvspor F.Bahçe muhabiri Loran Vayloyan antremanların en iyi ismi Özer.Bu takımı tanımayan biri gelse bu idmanı izlese takımın yıldızı bu çocuktur der demişti.

R.Carlos yedek,Vederson ilk 11'de..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçimde fark gelecek gibi bir his var

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kazım attı..0-1

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

1-1 oldu zitonoui
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu Kazım'dan topçu olmaz yahu.Adam Rap müzik dinliyormuş

Şuan Antalya karşısında etkili olan tek oyuncumuz neredeyse ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Alt biter diye düşünüyordum ancak ilk yarıdan 1-1 oldu
    Antalyaspor 1 gol daha atarsa Fener'in işi iyice zorlaşır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şu Güiza'yı 2.yarı alsın oyundan Daum bu maç 3-4 olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Allah cezanı versin mi guiza.. :/ Semih'in psikolojisini düşünmek bile istemiyorum.. Yazık..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene başında bu sene gol kralı olur denilen Güiza şimdi yine istenmeyen adam oldu Ama o goller de kaçmaz ki...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sene başında bu sene gol kralı olur denilen Güiza şimdi yine istenmeyen adam oldu Ama o goller de kaçmaz ki...
    Olmasın bu adam gol kralı isterse 100 gol atsın yinede yollasınlar şu adamı bize devamlı adam lazım.

Bu kadar gol kaçmaz kimi koysan o pozisyonlardan birini atar yahu

Bence bu maçı 2-1 kazanırız ve 7 de 7 yaparız ama kötü oyun yine devam eder.

2. yari Semih'i alsin farka gider bu maç o kadar soyluyorum.Guiza sahada yürüyor resmen.Bugun en etkili oyuncumuz Kazim gercektende müthis oynuyor.

Direkten dönen 2 top ve Bilica'nin pozisyonlari gol olsa cok iyi olacakti ama olmadi.2. yari gol ya da goller bulup maci kazaniriz insallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne gol kaçırılmasından bahsediliyor ? Güiza'yla pozisyona girdik, Güiza kaçırdı da ben mi göremedim ? Görenler bana bir anlatsın da biz de hatırlamış olalım. Güiza etkisiz olabilir buna lafım yok ama bunlar da kaçırılır mı be denilecek pozisyon yok ortada.

Sahada iyi futbol olmasa da oyunun kontrolü bizim elimizde. FM'deki maçlara benziyor. Antalyaspor tek atak tek gol, bizim ise 2 tane direkten dönen şut ve yan toplar.

Ufak bir oyuncu değerlendirmesi yapacak olursak; ilk yarıda sahanın en iyisi Kazım'dı. Fenerbahçe'nin en kötü ismi ise Andre Santos. Zaman zaman saman alevi gibi parlasa da kaçak dövüşüyor, oyun içinde çok kayboluyor. Brezilya Milli Takımında oynayan Santos'tan eser yok. Zaten sık sık içeri kaçtığından sol kanat tamamen Vederson'a emanet. Andre Santos'u artık bek olarak denemenin zamanı geldi gibi.

2. yarı 2 gol daha bulup maçı 3-1 kazanacağımızı tahmin ve umut ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri