Daumu anlayamıyorum ben ya.Maçta bi ara kim nerde ben onu arıyodum
.Golde baya komikti.Antalya seyircisini tebrik etmek lazım.
Antalyaspor
Fenerbahçe
Berabere
Daumu anlayamıyorum ben ya.Maçta bi ara kim nerde ben onu arıyodum
.Golde baya komikti.Antalya seyircisini tebrik etmek lazım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Pek iyi oynamadık ama bu sefer diğer maçlara nazaran daha çok hakettik maçı.. Helal olsun Fenerbahçe..(guiza hariç) egale tamam, darısı rekora..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Açıkcası guizada hala ısrar ediyorsa daum gs maçında fenere şans veremiycem açıkcası anca yine semih girer aslanlar gibi oynayıp asist veya gol yapar.Yada alex bir anda sahadan kaybolup sonra bir anda çıkar gol veya asist yapar yada bir frikik golü atıp berabere biter maç ama böyle giderse bilmiyorum fenerin işi zor gibi büyük maçlarda bana göre
O değilde diken üstünde maç izlemekten bıktım yahu, her maç ömrümden ömür gidiyo bi insan 90 dakikayı evde ayakta izlermi ya
Rahat maç kazanan Fenerbahçe istiyorum![]()
ama işte bir yandanda bu güzelliği var örneğin fark atsanız her takıma bir süre sonra sıkar ama adam tuvalete gidemiyor heyecandan daum sizin için yapıyor![]()
bir dahaki maçta daum guizayla başlarsa ben semihin yerinde olsam resti çekerdim adam hep guizanın arkasını topluyorayrıca anlaşılan 2 tesitiden biri 10,haftada kırılacak
iki takımda yenilmiyor
![]()
Bilmiyorum hocam bu futbol bana hiç umut vermiyor.
Daha durun yahu derbiden önce 3 maçımız var ligde , sizin de 2 maçınız varŞimdiden derbiyi tartışmayalım bence, iki takımın da hala zorlu rakiplerle oynayacağını belirtmek isterim
![]()
yok yav tartışmıyoruz ben beet hocanın yazısına yorum yaptım.Memo hocamda benimkine yaptı![]()
Alexe başka bir şey yapamazlar mecbur sertlik yapıcaklar amc isen bunu bilerek bu işe girmişsindir hem koşmuyorsun adamlar seni yakalıyor yapıcak birşey yok.
3 direkten dönen
2 kaleciyle karşı karşıya
2-3 uzaktan şut
uğur boralla kalecinin sarmaş dolaş pozisyonu ki bence penaltı verilebilirdi
yazık olacaktı![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Dakika 87'de bıraktım izlemeyi geldim buraya iki dkda gol olduİzlemeye devam etsem gol olmazdı
Tebrikler iki takıma da.İlginç maçtı (:
biraz abartmıyo muyuz 2. golü semih attı evet guiza ugura verse ugur atardı atmasın mı yani boş kaleye semih yine semih oh be iyi ki semih var falan.Anlamıyorum yani semih ikinci yarı 5 top aldıysa 4ünü kaybetti guiza 10 top aldıysa 9unu kaybetti.Bence ikiside birbirinden beter bu sıra.Bu sıra diyorum cünkü semih guizadan daha iyi bence kesin çok daha iyi.Bu sezon oynadıgı futbolu beğenmiyorum ama bunun sebebi daumun onu oynatmamasından kaynaklanabilirBence bu takıma semihtende guizadan da daha iyi bi hücumcu lazım.Maça gelince hakem rezaletti yani cok büyük hatalardan bahsetmiyorum ama ilk yarı bilicanın sarı kart gördügü pozisyonda bilica hiç bişey yapmamışken ezbere gelip sarı kart gösteren hakem gibi hakemlere maç verilmemeli bence bu ligde.Futbolu yeteri kadar bilmiyolar çünkü.Bilica ve kazım iyiydi bugün birazda wederson yani her zamanki wedersondan iyiydi.Ayrıca bi pozisyonda da antalyanın kalecisi topu elinden kacırdı sonra uğura sarıldı falan penaltı olmalıydı orda.Guiza Santos ikilisini biraz dinlendirmeli daum.Çok kötü oynuyolar.Guiza gecen seneki gibi aşırtma falan yapsa arada iyi olacak bu maç kacırdıgı 2 pozisyonda buna müsaitti ama tercih etmedi kötü vuruşlar yaptı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maça iyi başladık Kazım'ın golüyle birlikte.Bu golden sonra maç farka gidebilirdi Bilica'nın kafa vuruşu, Mehmet ve Kazım'ın direkten dönen topları gol olsaydı.Antalyaspor 1 kere geldi ve gol oldu.Bu arada Zitouni'nin kafa golü de güzeldi gerçekten.
2. yarıya çok iyi başlayamadık ama ilerleyen dakikalarda baskımızı iyice arttı ve pozisyonlar gelmeye başladı.Guiza'nın Alex'in mükemmel pasında topun dibine girmeyip golü kaçırması,Yine Guiza'nın Alex'in pasında karşı karşıya kaçırması.Bilica'nın direkten dönen topu,Cristian'ın füzesi,Uğur'un topa vuramadığı pozisyon gibi pozisyonları gole çeviremedik.Son dakikalara doğru Antalyaspor baskı kurdu ve 1-2 pozisyon yakaladı.Ve 90. dakikada Antalyaspor'un hatasında Alex boştaki Guiza'yı gördü, Guiza'da işi garantiye alıp golü Semih'e attırdı.
Bugün ALEX,Kazım,Cristian ve Bilica'yı çok beğendim.Özellikle Alex ve Cristian'ı.Cristian tam bir görev adamı.Yeni Maldonado Cristian diyen ve onu eleştirenlere iyi bir cevap verdi bu maçta.Alex'i ise nasıl anlatırım bilemiyorum.Tam bir maestro.2 goldede katkısı var.Guiza'ya al da at dercesine attığı paslar ve oyun içindeki etkisi müthişti bugün.Helal olsun sana Kaptan !!
7'de 7 ile yola devam.Önümüzdeki iki maçı da kazanıp derbiye 9'da 9 ile çıkarız inşallah..
07'de 7/7 Tebrikler Fenerbahçe'm.
Maça genel olarak iyi başladık,oyunun hakimi bizdik.Gökhan'ın pozisyonunu kaçırması ile Antalya'ya golünü hediye etmiş olduk.Mehmet Topuz ve Kazım ile kaçırdığımız önemli pozisyonlar vardı.
Kazım Gençlerbirliği maçında oynamayacak,büyük ihtimalle Mehmet Topuz sağ açığa cezası biten Emre'de ortasahada yerini alacaktır.
2.yarı sert futbol oynamaya devam eden bir Antalyaspor izledik.Mehmet Özdilek hafta arasında verdiği demeçlerle 3 puan almak istediğini söylüyordu ama özellikle şu maçtan Fenerbahçe puan kaybıyla ayrılsaydı gerçekten çok yazık olacaktı.Semih'i oyuna girmeye hazırlanırken görünce şimdi birşeyler yapar duygusunu hissetmek çok güzel.Son dakikalar çok heyecanlıydı yahu,yerimde duramadım![]()
Alex yine farkını gösterdi.Bilica'yı iyi buldum.Andre Santos'un biraz toparlanması lazım.Mehmet Topuz her geçen gün takıma daha iyi adapte olmaya devam ediyor.
Devamı Sheriff maçına diyip,Fenerbahçe'yi tekrardan kutluyorum.
cristianı unutmuşum bence oda iyiydi özellikle son 20-25 dakika yani stoperlerin arasında oynamak yerine rakip kaleye gitmeye çalışan arkadaslarına yardım etti.Başarılıda oldu çünkü bu adam brezilyalı yani futbolu iyi biliyolar her maç böyle öne çıkmayı denerse kötü futbol falan kalmaz takımızda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Puan kaybı yaşasaydık bize çok yazık olurdu.Ama arkadaş golleri 90 larda atıyoruz gol sevinçlerinde sakatlıycam bi yerimiYapmayın çocuklar biraz rahat maç kazanın
![]()
Antalyaspor garibim adamlar 10 kişi defans yapmaya alışınca hücumuda 10 kişi yapıldıgını sanmışlar..
valla su Güizayı görsem kafa göz girerim kafayı yiyecektim ekran karsısında...
Neyse ender görülen gollerden birini attık 7de 7 oldu ben Turkcell SÜPER Ligin adını tasıyamadığını ve bu lig macları için analiz yapmaya karar verdim çok kötü bir lig gerçekten...
Tek isteğim lig sonu gönül verdiğim takımın şampiyonluğa uzanması...
Maça Alex damgasını vurdu, kesinlikle maçın yıldızıydı. Güiza'ya 2 tane müthiş pas attı ama Güiza değerlendiremedi. Onlardan biri gol olsa maç kopacaktı. Son dakikada da Alex müthiş pasıyla maçı kazandırdı.
Güiza son pozisyonda 2 golü kaçırmış olduğundan güvenemedi kendine ve Semih'e pası verdi, golü attırdı, kendini affettirdi. O pozisyonu da harcasa zaten yarın basın onu göndermişti
Hakettiğimiz bir maç oldu. 3 direkten dönen top, 2 yüzde yüz pozisyon ve 1 verilmeyen penaltı ile bence maçı hakeden taraftık.
Haftaya Emre'nin dönüşüyle çok daha iyi bir performans ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Kazım da cezalı olduğundan sağda Topuz oynar. Topuz pek ofansı düşünemiyor ortada oynayınca ama haftaya sanıyorum çok ofansif oynayacaktır.
Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Christoph Daum, “inandık ve kazandık” dedi.
Daum’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:
-“MAÇTA ÇOK POZİSYON VARDI”-
İki takımdan da bugün güzel mücadele gördük, iyi bir maç gördük. Antalyaspor her maç böyle oynarsa şampiyonluğa oynayabilir. İki takımdan da iyi paslaşmalar gördük. Maçta çok pozisyon vardı. İkinci golü daha erken bulabilirdik ama biraz şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu olduk. Attığımız ikinci gol son dakikada değildi aslında çünkü maç bayağı bir süre uzadı golden sonra.
-“GÜIZA’DAN ÇOK MEMNUMUM”
Düdük çalmadan maç bitmiş değildir. Bunu oyuncularımız artık biliyorlar. Güiza’dan çok memnunum. Her şeyini takım için veriyor. Goller kaçabilir ama son dakikalarda defansına çok yardımcı oldu. Golümüzün pası da o’ndan geldi. Bazı oyuncular o pozisyonda golü kendileri yapmak ister. Güiza yapması gerekeni yaptı.
Polat topu yönelse tutacak gitti Uğurla fotoğraf cektirmeye calısıyor gel kanka gel diyor sanki![]()
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında takımının ilk golünü atan Kazım, geçen hafta yaşadığı tartışmayı anlattı.
Kazım’ın sözleri şu şekilde:
-“GÜIZA’NIN ELEŞTİRİLMESİ YANLIŞ OLUR”-
Alex’ten gelen çok güzel bir top vardı. Ben de ceza sahasına girdim ve iyi vurdum, gol oldu. Direkten dönen şutumda açı biraz çaprazdı ama iyi vurdum. Maalesef direkten döndü. Bugün genel olarak Güiza’nın yakaladığı pozisyonlar vardı. Güiza da çok kaliteli bir oyuncu. Eleştirilmesi yanlış olur. Önemli olan o koşuları yaparak o pozisyonlara girebilmesi. Güiza çok kaliteli bir oyuncu. Semih yine yardıma koşan kişi oldu.
-“ANNEME KÜFREDİLDİ”-
Taraftarla tartışmam hoş değildi. Tabi ki homurdanmalar olacaktır. Ama kulübe arkasındaki bölgeden bana annem hakkında gelen bir küfür vardı. Benim ailem o civarda oturuyor olabilirdi. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Ben de o durumda profesyonelliğimi kaybettim ve kötü bir reaksiyon verdim.
Erman Toroğlu'nun lafını çalma
Daum da abartmış Antalyaspor her maç böyle oynasa şampiyonluğa oynar gibi saçma cümleler kurmuş. Antalyaspor'da hiçbir şey yok, kanatlar daha iyi işlese fark olurdu. Defansı inanılmaz zayıf, hücumu da iyi değil. İyi futbol oynamadan çok pozisyon bulduğumuza göre Antalyaspor iyi bir takım değildir.
Bende Erman hocanın söylediklerinden bi alıntı yapmak istiyorum;Antalyaspor takım değil! 2.Ligte oynar ancak hele o son goldeki durumu içler acısı vah Antalya vah.Fenerbahçe maçı hakketmişti zaten bu takımda Kazım her zaman olmalı diye düşünüyorum..