uzun süredir forumda yazmıyordum ama bu maçı canlı takip ettiğim için bir kaç bişey yazayım dedim,
İki takımda pek iyi top oynamadı ama ilk yarı kazım benim oturduğum tribünün önündeydi ve beni gerçekten mest etti.Adam inanılmaz yetnekli ve çok güçlü, kalıbıda yerinde.Volkan ise bildiğin deve gibi adam ve maç başlarken Antalya'nın en ateşli seyircisinin önündeki kaleyi koruyordu daha maç başlamadan birsürü küfür yemesine rağmen yinede kimseye dalaşmadı.Ben sinirleneceğini sanıyordum ama olmadı
Cristian'ı bir kaç pozisyon haricinde beğendim o pozisyonlarda ise rakip üstüne gelirken rakibe basacağına geri kaçtı yada lugano ile bilica'nın arasına girdi.Lugano çok göze çarpmadı ama bilica iyi bir performans koydu ortaya.Adamın fiziği bile insanı ürkütüyor zaten
Santos oynadığı 45 dk boyunca hiç olumlu bişey yapmadı araya koşu falan yaptı ama hiç etkili olamadı paslarıda çok kötüydü bunda en önemli etken sakat oynamasıydı galiba.
Gökhan vasattı.Bir kaç pozisyonda ileri iyi çıktı top kaptı tehlikeli oldu ama defansif olarak kötüydü ayağına aldığı darbeden sonra zaten düşüt oyundan.Vederson ise göze batmadı görevini yaptı.
Güiza için bişey söylemek istemiyorum 2 tane karşı karşıya gol kaçırdı sahada da boş boş koşular yaptı mesela bir pas atılıyo kaleci topu tututuyo ondan sonra kalecinin üstüne gidiyo gibi...
Mehmet'in oyunu hoşuma gitti duğrusu.Beğendim mehmeti...Alex ise kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.atığı paslar süperdi gerçekten.Gökhan çıktıktan sonra 4-1-3-2'ye döndük ve orta sahanın ortasında sırıtmadı hatta iyi oynadı takımı atağa kaldırdı.Alex'i izlemek büyük keyif verdi gerçekten...