Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: Galatasaray -Trabzonspor [TSL 9.Hafta]

@PesimiSTyLa

Ayhan orta sahayı uzun zaman sonra iyi toparladı fakat dediğin gibi orda çok topu tuttu hemen ayağından çıkarsa golü yemezdik. özellikle dikkat ettim bugün çok çalıma gitti, çok top tuttu ayağında be abi..haftaya umarım böyle yapmaz sonuçta Ayhan gerçekten çok iyi toparlıyor orta sahayı. M.Sarp yerine Linderoth yerleştirebilirsek aslında defasınımız bu kadar açık vermez.

Ayrıca Hakan Balta için katılmamak elde değil. Bugün kötüydü maalesef ama oraya Caner'i koyarsak o da Hakan'dan iyi olamaz sonuçta yapacak bir şey yok. H.Balta, Arda gibi oyuncularımızı FB maçından sonra dinlendirmemiz gerekiyor.

Barış'ın bugün oyuna girmesine çok sevindim. Aslında haftaya şöyle bir şey düşünebilir Rijkaard,

M.Sarp --- Ayhan
    ------Barış-------
    Keita --------Arda

böylece Kewell ikinci yarı girer, ayrıca 3 tane orta sahayla oynarız. çünkü Arda ortaya geldiği anda oynayamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...
    birazdan geliyorum, birbirine saygısı olmayan kişilerin burada yazmasınında bir anlamı yok. Geldiğimde gerekeni yaparız
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    @PesimiSTyLa

Ayhan orta sahayı uzun zaman sonra iyi toparladı fakat dediğin gibi orda çok topu tuttu hemen ayağından çıkarsa golü yemezdik. özellikle dikkat ettim bugün çok çalıma gitti, çok top tuttu ayağında be abi..haftaya umarım böyle yapmaz sonuçta Ayhan gerçekten çok iyi toparlıyor orta sahayı. M.Sarp yerine Linderoth yerleştirebilirsek aslında defasınımız bu kadar açık vermez.

Ayrıca Hakan Balta için katılmamak elde değil. Bugün kötüydü maalesef ama oraya Caner'i koyarsak o da Hakan'dan iyi olamaz sonuçta yapacak bir şey yok. H.Balta, Arda gibi oyuncularımızı FB maçından sonra dinlendirmemiz gerekiyor.

Barış'ın bugün oyuna girmesine çok sevindim. Aslında haftaya şöyle bir şey düşünebilir Rijkaard,

M.Sarp --- Ayhan
    ------Barış-------
    Keita --------Arda

böylece Kewell ikinci yarı girer, ayrıca 3 tane orta sahayla oynarız. çünkü Arda ortaya geldiği anda oynayamıyor.

Ayhan 2-0a kadar dediğin gibi gayet iyi oynuyordu. Fakat ne olduysa hadi 2-0 oldu rahatladık der gibi işi olmayan şeyler yapmaya çalışmasıyla oldu. Ortasahada çok top kaybetmeye başladı ve 2. golü yememize sebebiyet verdi. Biraz daha basit oynasa, işini yapsaydı daha iyi olurdu.

Takım olarak ilk yarıda müthiştik, rakibe 1 tane pozisyon bile vermeden gol harici 3-4 net pozisyon kaçırdık; ilk yarı sonlarında golü yiyince tedirginlik oldu rakipte umutlandı, Gereksiz işler de yaparak maçı zora soktuk yine de kazanmak önemliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel olarak oyunun hakimi Galatasaray olmasına rağmen Trabzonspor gerek Serkan'ın pozisyonuyla gerekse son dakikadaki pozisyonla İstanbul'dan puanla ayrılabilirdi. Galatasaray'da Keita, Trabzonspor'da ise Tayfun ve Colman iyidi diyebiliriz. Kenarda Gökhan varken Umut'a 80 dakika sabretmesi, Gabric'in maçı boyu doğru düzgün olumlu hareketi yokken 90 dakika sahada kalması Hugo Broos'un bana göre hatalarıydı. Trabzonspor'u Samiyen'de 3 gol atmasına rağmen beğenmedim. Hatta son dakikadaki pozisyon gol olsa yine beğenmeyecektim. Galatasaray karşısında yenilse dahi daha cesur futbol oynayan bir Trabzonspor bekliyordum. Oysa ki Trabzonspor bugün resmen diğer Anadolu takımlarının İstanbul'da benimsedikleri futbol anlayışını sergiledi. Galatasaray bu maçı hücum gücüyle aldı diyebiliriz. Geride yapılan hataları hücum elemanları attıkları gollerle telafi ettiler. Tebrikler Gs.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ayhan 2-0a kadar dediğin gibi gayet iyi oynuyordu. Fakat ne olduysa hadi 2-0 oldu rahatladık der gibi işi olmayan şeyler yapmaya çalışmasıyla oldu. Ortasahada çok top kaybetmeye başladı ve 2. golü yememize sebebiyet verdi. Biraz daha basit oynasa, işini yapsaydı daha iyi olurdu.

Takım olarak ilk yarıda müthiştik, rakibe 1 tane pozisyon bile vermeden gol harici 3-4 net pozisyon kaçırdık; ilk yarı sonlarında golü yiyince tedirginlik oldu rakipte umutlandı, Gereksiz işler de yaparak maçı zora soktuk yine de kazanmak önemliydi.
    aslında takım olarak çok iyiyiz fakat konsantrasyon eksikliğimiz çok fazla. golleri attıktan sonra takım olarak kopuyoruz sonra ne oluyorsa birden bire kendimize gelip golleri sıralıyoruz. sanki düğmemiz varmış gibi saha kenarından biri bi açıyor golleri atıyoruz bi kapıyor golleri yiyoruz. defans çok hantal eyvallah, orta sahada çok top kaptırıyoruz kabuldür fakat bunların başını oyundan kopmamız çekiyor. bunu halledersek zaten bu kadar gol yemeyip rahat rahat gol atarız.

Nesil
    2003

scar face: Eminim ki bu bolumde yazanlar benim burasi ile daha fazla ilgilenmemi istemez. Arastirma bolumu yeterince zaman aliyor zaten. Ama ayni zamanda eminim ki bu bolum ile ilgilenen yoneticiler gerekli islemleri yapacaktir.

Madem buradayim bir kac satir mac ile ilgili yazayim.

1. Takimin fizigi hala yeterli degil. Arda, macin 80. dakikasina yakin bir zamanda oyundan ciktiginda yaklasik 7km kostugu yaziyordu. Savunmada mucadele etmemesine eyvallah ama hucumda kendini gostermemesi gercekten Galatasaray'in cok zorlanmasina neden oluyor. Umarim toparlanir.

2. Panik panik panik. Ilk golu yedikten sonra Galatasaray gereginden biraz fazla panikledi. Devre arasinda Rijkaard toparlar futbolculari diye dusundum ama bu da gerceklesmedi. Ikinci golu yedikten sonra daha da panikledi oyuncular. Esasinda bence panikleyenler sadece savunma oyunculari. Panikliyorlar cunku ozellikle Ayhan ve Arda zaman zaman defanstan top alma gorevlerini ihmal ediyorlar. Buyuk ihtimalle fizikleri yetmedigi icin bence.

3. Mac 3-4 bitse de izledigim mactan zevk almis olarak yorum yapiyor olurdum. Gerci boyle de bitebilirdi pekala. Serkan'a yapilan hareketi penalti olarak degerlendirse hakem, hic kimsenin giki cikamazdi. Ilk yarida Ceyhun'un bir haftada iki defa kirmizi kart gormus oyuncu unvanini almasi da bence gayet mumkundu. Bu olsa zaten spor bilgi yarismalarinda uzmanlik sorusunun cevabi olacak hareketi ile Ceyhun tarihe gecerdi.

4. Keita.. izlemek icin stada gidilecek adam. Dusunun 7-8 tane Keita'nin ayni anda oynadigi bir Fransa ligini veya Ingiliz ligini. Sonra karar verelim bizim ligimiz dunyada kacinci sirada.

5. Colman'in uzaktan vuruslarina hastayim. Hangi mac izlesem ya atiyor, ya kaleciye mucizevi kurtaris yaptiriyor. Ikinci golunu galiba top butun vucudunu siyirdiktan sonra burunu ile atti. Oyle olmadiysa da o sekilde aklimda kalacak. Dogru zamanda, dogru yerde. Hakan Balta'yi hala ariyor gozlerim. Yoksa Euro 2008 sonrasi hemen hemen her milli oyuncunun yasadigi fiziksel cokuntuyu 1 yil gecikme ile mi yasiyor? Bu haliyle bile alteratifi yok maalesef.

6. Sabri orta yapamazmis.. peh.. Sabri'yi mac oncesinde isinirken izlemis herkez orta yapabildigini gormustur. Ama bence bu cocugun dizleri titriyor. Ozellikle skor Galatasaray'in aleyhinde ise. Macin son anlari. Aydin'in bolgesine top aciliyor. Aydin uykuda. Sabi takmis 6. vitese korner direginin orada rakibine basiyor. Ah bir de o topu kazandiktan sonra dogru kullansa.

7. Baros sinsi bir tilki gibi. Orada sizdigini iki stoper de fark edemedi. Bence Song orada uyumazdi.

8. Mac icinde en cok Sylva'ya uzuldum. 4 gol yemesine yedi. Ama bence hatali oldugu bir tanesi bile degildi.

9. Selcuk'un oynamamasina sasirdim. Cale tercihi cok yerinde idi. Gabric cok teknik ama neticelendirme konusunda zorlanan bir oyuncu. Gencligine mi vermek lazim, beceriksizligine mi kestirmek zor. Tek forvet Umut < Tek forvet Gokhan Unal. Hele Colman arkasinda oynuyorsa. Tabii bence.

10. Hagi. Ali Sami Yen'e tekrar gelmisti.

11. Gokhan Zan'in yerden uzun paslarini ozlemis gozler. Ama kisa pas ile iki adam tarafindan marke edilen Ayhan'a pas vermesini ozlememis. Bazen de vurup uzaga yollamak gerekli Gokhan. Bu konuda dogru karari verebilenler iyi liglerde oynuyor. Avrupa'da kupalar kaldiriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Birde Gökhan Zan macın adamıydı bence cok yerinde müdaheleler yaptı , hemen hemen bütün kafa toplarında rakibine hep üstlünlük sagladı , attıgı bir iki pas dısında cogu pasları olumluydu ben cok begendim ''CAN'dan adamı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Derbiye yakisir bi mucadele oldu. Ne kadar kaybeden tarafta olsamda bu futbol ligimizin kalitesini gosterir bana gore. Tempo 90 dakika surdu.

Sadece biraz daha dikkatli yonetim olsa maclarda cok daha iyi olcak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ya o kadar panikliyoruz ki bir gol yiyince 5-0 olsa 5-5 olur o derece . bir takım bir golle bu kadar mı düşer oyundan . Bizim sınıf takımı bu kadar düşmüyor oyundan gol yediğinde . E atmada da bir sorunumuz yok maşallah . o zaman bu panik niye ? kazasız belasız atlattık 3 puanı aldık . tebrikler Aslanlar .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçın kaybedilme sebei Brostur.Çok korkak bir kadro çıkardı sahaya yetmezmiş gibi ikinci yarıya geride girdik hiçbir hamle yapmadı.İlk golde Tayfunun hatası Sonra kalecinin hatası bu takımda bireysel hatalar çok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Broos'ta hatami ? 2-2 yi yakaladik ve ondan sonra macin kirilma noktalari oldu

Serkanin kacirdigi pozisyon
    Serkana yapilan penalti
    Ardaya gosterilmeyen kartlar

Bunlarin hepsinin sebebi Broosmu sence ? Bazilarimiz diyor Gokhani niye oynatmadi, Gokhan bi onceki hafta toplam kac pozisyon harcadi. Hangi forvetimiz oynarsa oynasin sacimizi basimizi yine yoluyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçı bir Fenerbahçeli olarak büyük zevkle izledim. Hakem berbattı her zamanki gibi. Sabrinin sarı kartı, ardanın muhtemel kırmızısı, ceyhuna verilebilecek kartlar varken hakem iyice ipin ucunu kaçırdı bana göre. Serkanın pozisyonunu ise penaltı olarak değerlendirmesi gerekirdi. Zaten bu herşeyie değiştirecekti. Ama olmadı. Tebrik etmek lazım galip ekibi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltı pozisyonuna katılmıyorum.
    Ardaya ilk yarıdaki hareketinden sarı kart verilmeliydi, evet. Yalnız orada kartı görseydi de 2. yarı gereksiz yere topu vurup 2. kartı görmezdi. Yani kırmızılık bir durum oluşmazdı.
    Ceyhuna verilmeyen karta da katılıyorum. Sabri için hangi pozisyondan bahsedildiğini hatırlamadım. Kırmızılık bir pozisyon olsaydı kesin hatırlardım, sarılıktı demek ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende sadece penaltı pozisyonunda hakemi eleştirebilirim. Çok sert bir şekilde rakibin önüne geçiyor. her ne kadar fizik avantajı olsada penaltı verilebilecek pozisyon. %70 penaltıysa %30 devamdır...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri