Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tebrikler Gaziantepspor.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yenildik ve ben seviniyorum
    Gerçi sevinmemin nedeni, Sene başından beri söylediğim her senaryonun gerçekleşmesi. Şimdi 10. Hafta için olan senaryomun gerçekleşmesini bekliyorum.

Ayrıca yine bir gündüz maçı ve yine hüsran. Gündüz maçları büyük takımlara uğursuz!..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Julio Cesarın frikki golü süperdi volkan kımıldayamadı bile tebrikler antep

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Demin fanatik,fanatik yorum atan Fenerbahçe'li arkadaşlar nerde ?.Son dakkada Julio Cesar atmış.Cesar büyükleri boş geçmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Yenildik ve ben seviniyorum
    Gerçi sevinmemin nedeni, Sene başından beri söylediğim her senaryonun gerçekleşmesi. Şimdi 10. Hafta için olan senaryomun gerçekleşmesini bekliyorum.

Ayrıca yine bir gündüz maçı ve yine hüsran. Gündüz maçları büyük takımlara uğursuz!..
    bu da totem oldu harbiden

İngilizlerde bizim aksimize akşam maçı oynamıyor Cl ve Pazartesi günlerindeki maçlar dışında..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı izleyemedim ama öyle mutlu oldum ki bir Gaziantep'li olarak canım takımımı tebrik ediyorum birazdan golleri izleyeceğim bakalım nasıl atmışız

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Öncelikle tüm Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletip G.Antepspor'a helal olsun diyorum.Şimdi Gs bu akşam kazanırsa derbi mükemmel olur haftaya.İnşallah Gs kazanır ve haftaya derbi dadından yenmez bir hale gelir
    Not:G.Antep,Bursa ve G.Birliği gerisi boş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Demin fanatik,fanatik yorum atan Fenerbahçe'li arkadaşlar nerde ?.Son dakkada Julio Cesar atmış.Cesar büyükleri boş geçmiyor.
    Nasıl yani? Yarış yapmak mı istiyorsunuz? Yanlış yerdesiniz de farkında değilsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi fanatik fanatik yorum yapanlar?Burda bulunma amacın farklı sanırım.

Christian kart görmedi bu arada çok iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yahu MeMo nediyosun şimdi neyin amacı,neyi farklı.Demin yorum atıyordunuz ters ters.Onu diyorum.

@Aboo

Ne yarışı yapıcam ?.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu MeMo nediyosun şimdi neyin amacı,neyi farklı.Demin yorum atıyordunuz ters ters.Onu diyorum.

@Aboo

Ne yarışı yapıcam ?.
    Bir göstersende görsek şu ters ters yorumları.Yenilgi her zaman olur takımını maçtan önce koruyanlar suçlu mu oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Helal olsun Antep'e, J.Cesar'a, Cocueiro mudur adını yanlış yazdığım teknik adama. Adamlar aslında bu kadroya göre daha yukarıları hakediyorlar. Bizim maçımızdada bilek hakkıyla aldılar. Bize tebrik etmek düşer. Böyle takımlar oldukça ligimizin kalitesi artacaktır. Bugün 1 yenilgi aldıysak yarın avrupada bu yenilgi sonucu galibiyet alabiliriz. Olaylara farklı bakabilen bir taraftar olabilelim. 8'de 8 yaptıktan sonra gayet normaldir yenilmek. Birde geçen sezon Aragonesli Fenere bakıyordumda şimdi keyiften çatlayacak gibi oluyorum. 1 sezonda sonuç olarak müthiş bir ilerleme sözkonusu. Bunu diğer takımlar için söylemek pek mümkün değil (sonuç olarak)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayır takımını korursun.Onu mu diyorum ben ?.Forcimbom bi mesaj yazmıştı arkasından imalı imalı yazıyordunzu ya ondan dedim.Sende neden böle ters ters cevap veriyosun anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu sezon anadolu takımları bir başka oynuyor. Tebrikler Gaziantepspor. çok iyisin Julio Cesar.

Nesil
    2006

Şu mağlubiyete üzülen Fenerbahçe taraftarı aranıyor? İddaa'da yattım, tek üzülme sebebim bu. Ben oyundan memnunum.

TuNdRaLoWeR Misafir

Yenilgiler de aşka dahil..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mağlubiyete üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kaşındık kaşıdılar tebrikler Gaziantep.

Son 10 dakikada maçı vermek çok kötü oldu gerçektende..Daum'un doğru zamanda yapmadığı oyuncu değişiklikleri,geriye yaslanmamız oldukça etkili oldu bu skorda.

Neyse sağlık olsun..Vardır bunda da bir hayır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daum'un geç kalan veya yapılmayan değişiklikleri yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yediğimiz goller avrupa çapında ne diyelim kaçınılmaz sondu bu Tebrikler Antep ...

Nesil
    2006

Daum, kesinlikle skoru koruyacak değişiklikler yapmalıydı. Selçuk gibi bir ismi ortasahaya almalıydı. Skor 1-1 olduktan sonra pes etmedik, çok fazla pozisyona girdik ama; altın kural işledi atamayana atarlar. Helal olsun G.Antep'e bizi ters köşeye yatırdılar. Yalnız bu bizim 1-0'dan verdiğimiz ikinci maç oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maç sonrasında ben daha çok yoruldum bazı oyunculardan bu her seyi açıklıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın son 15 dakikasını falan izledim açıkcası yetti bana . Çok güzel extra goller yedi Fenerbahçe her zaman denk gelmez. Gerçi Julio Cesar ilk hafta bizede atmıştı böyle uzaktan bir gol ama. Bu mağlubiyet kötü oldu Fenerbahçe daha hırslı çıkacaktır nitekim 2 hafta üst üste kaybetmek istemeyeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun Antepli topculara hakettikleri bir galibiyet aldılar , tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Son 10-15 dk. dışında Antep'in bu galibiyeti hakedecek birşey yaptığını düşünmüyorum.Biraz taraflı bir yorum olmuş sanki.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben bu söze katılmıyorum Alican, Fenerbahçe'nin kaçırdığı gollerin haddi hesabı yoktu bana göre. Bugün oynanan maçda kim kazanırsa o hak edecekti ama; hani bir taraf ağır bastı demek yanlış olabilir. Hatta uzatma dakikası gösterildikten sonra Fenerbahçe o üç dakika boyunca takım halinde hücum yaptı, girdiği pozisyonlar ortada ama; Gaziantepspor son dakikada bulduğu frikik golü ile maçı aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gaziantepspor 1-1'e dünden razıydı. Hatta kaleci topu alıyor ayağa kalkacakken Olcan kendi kalecisini itiyor, maksat biraz daha zaman çalmak. Ama işte futbol böyle bir oyun 94'te frikik oluyor ve belki de 3 puan alamadığımız için üzülecekken 1 puanı da kaybedebiliyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Olcan a orda ne kadar kızdım anlatamam yazıklar olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hak ettiler derken atılan gollerde herhangi bir önyargı olmamasını hata felan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri