Bu Maçı Fenerbahçenin Rahat Alacağını Düşünüyorum
Fenerbahçe Kadıköydeki 52.000nin Desteğiyle Alır Bu Maçı
Skor Tahminim 3-0
Her İki Takımada Başarılar
Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
Bu Maçı Fenerbahçenin Rahat Alacağını Düşünüyorum
Fenerbahçe Kadıköydeki 52.000nin Desteğiyle Alır Bu Maçı
Skor Tahminim 3-0
Her İki Takımada Başarılar
Lugano ve Emre B. antremanı tamamlayamamış galiba.
valla ben pek umutlu değilim ama galatasaray gol atarsa ve ilk yarıyı önde kaparsa bu maçı kralı gelse alamaz elimizden.
evet morla gidersek yenildiğimizde hazırlıklı geldik deriz![]()
onu bir geçeceksin çünkü GS li olmama rağmen 3 fark olmadan hiçbir maçta güvenemiyorum skorasebebi ise kadıköy değil, takım ileri çıakrken top kaptırarak rakibe gol pozisyonu üretiyor...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Lugano ile Emre yarınki maçda oynayacak.
Emre Belözoğlu ve Lugano'nun umarım ciddi birşeyleri yoktur. Şu günlerde bir sakatlık haberlerinden bir de domuz gribi haberlerinden baya sıkıldım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu maça mor formayla çıkmak büyük risk,aynı zamandada büyük bir cesaret örneğidir bence..
So what?
Saike
Allah korusun olası bir yenilgide gazete baslıkları yada fenerli arkadaslarımın agzından eksik olmaz ''Mor'' lafı ama formanın hiçbir önemi yok renginin ne oldugunun . sonucta Galatasaray istedigi forma ile maca cıkma hakkına sahip , dedigim gibi olası bir yenilgide gazete okumayın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Puan durumu itibariyle önce beraberlik, sonra galatasaray galibiyeti temenni etsem de mantığım önce fenerbahçe galibiyeti (alex, lugano, emre ve güizanın oynadıklarını varsayarak) sonra beraberlik diyor.![]()
Bu maçta büyük ihtimal ilk yarı Galatasaray ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacak. İlk yarı oynayanlar 2 çeksinler. Daha sonra Fener açılıp maçı 3-1 yapacak gibi geliyor nedense. İçimde böyle bir his var. İlk önce 1-0 mağlup duruma düşeceğiz ve 3-1 çevireceğiz gibi. Ama ben 1-0 kazanmayı yeğlerim ki bu maç 1-0 bitmez..
Parçalı giyiyormuşuz bu maçta![]()
tabikide parçalı giyeceğiz, mor forma evimizde kullandığımız formadır. Basının uydurmalarına inanmayın![]()
Galatasaraylı olmama rağmen oyumu fenere attım.Tahminimce maş şöyle geçecek ; Galatasaray bastıracak,estirecek,gümdürdeyecek ama bir türlü golü bulamıyacak daha sonra fener bir şekilde durumu 1-0'a getirecek Cimbom dahada gürlüyecek uzatmalarda kontradan bir golle fener 2-0 alır diyorum hocam![]()
Rüyamda gördüm 0-0 bitiyordu maçAma bu maçta gol olmaması imkansız gibi bir şey.Saatler de tam geri alınacak günü buldu 1 saat daha fazla bekliycez şimdi
Parçalı formaya dönüş
Bu akşam, mor forma giyme düşüncesinden vazgeçip, parçalıyı tercih ettik.
Galatasaray, Kadıköy'deki dev buluşmada mor forma giyme düşüncesinden vazgeçip, parçalıyı tercih etti. Alınan bu kararda, taraftarlardan gelen tepkinin etkili olduğu belirtildi. Cim Bom, bu sezon Lig'de ve Avrupa Kupası'nda klasik parçalı forma giyerek çıktığı 8 sınavın 6'sını kazandı, 2'sin de ise berabere kaldı.
İşte parçalı forma ile çıktığımız maçlar ve sonuçları:
Tobol-Galatasaray: 1-1
Galatasaray-Denizli: 4-1
Galatasaray-Talinn: 5-0
Panatinaikos-Galatasaray: 1-3
Galatasaray-Beşiktaş: 3-0
Galatasaray-Sturm Graz: 1-1
Kasımpaşa-Galatasaray: 1-3
Galatasaray-Trabzon: 4-3
Kaynak: Fanatik
Last edited by RaSenGan : 25.Ekim.2009 at 15:50
1988-89 sezonundan itibaren 21 yıldır oynadığımız her maç daha dün oynanmış gibi hafızamın bir köşesinde;acısıyla,tatlısıyla..
Son yıllarda ne zaman Galatasaray'a tarihi bir fark atsak o sezon hezimetle noktalanıyor:2002'de 6-0 kazandık;sezon felaket geçti..2006'daki (22 Nisan'da ve staddan canlı izleyip,biletini hala sakladığım) o 4-0'lık maç sonrası bir ay geçmeden Denizli'deki hezimet geldi..Geçen sezon ise 4-1 aldık ve ligi nerde bitirdiğimiz malum.. Şampiyon olduğumuz seneler ise yine kazandık;ama en fazla iki farkla..Genellikle 1-0'lık sonuçlarla neticelendi.Bazen 2-0;bazen de 2-1..
Diyeceğim: Artık en azından benim için "Galatasaray'ı yenelim istersek şampiyon olmayalım" dönemi kapanmıştır..Futbolcularımızın bir Galatasaray galibiyetiyle sezonu kapatma ve bizi avutma dönemleri bir an önce bitsin lütfen..Elbette onları yenmek dünyanın en keyifli galibiyeti;ama önce şampiyonluk,önce üç puan..
İnşallah her sezon gerçekleşen yine gerçekleşir ve güle oynaya gecenin tadını çıkarırız..GaziAntep mağlubiyeti nedeniyle 10'da 10 için çıkamıyoruz sahaya ama ucunda bir başka 10'da 10 var:Kadıköyde,ligde Galatasaray'a karşı bu gece 10'da 10 yapabiliriz..
Stadın oraya gidiyorum, bakalım atmosfer nasılmış. Şimdiden sardı heyecan beni. Maçkolik'de izleyecek var ise görüşebiliriz.![]()
bence 3-1 alırız maçı bide inşallah özeri oyuna sokar tabi 80'de deil enfazla 70'de çünkü özer çok iyi bir futbolcu ama büyük ihtimal almaz oyuna
MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Kazım
Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan, Keita, Arda, Kewell (Elano), Baros.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Umarım Kazım ile başlamayız ileride, çok kopuk oynuyor yahu. İleride top tutamazsak kazanamayız, Galatasaray'ın hucüm gücü çok çok güçlü bildiğimiz gibi. Kazım olmaz.
Keita'nın etkili olacağını düşünerek sol tarafı daha sağlama almayı düşünmüş Daum. Santos'un fiziki yetersizliği nedeniyle oynamaması doğru ama ilerleyen dakikalarda Özer değil Santos oyuna girer muhtemelen. Alex'in durumuna göre, maçın ne kadarını oynayacağına göre oluşacak olası bir değişiklikte Santos'a Alex'in görevini verebilir.
Orta sahaya hakim olabiliriz, mücadeleci oyuncular var. Forvette Güiza olsun isterdim, Kazım ofsayta çok düşebilir. Yine de topu aldığında dikine ilerleyebilecek birinin forvet oynaması da hep istediğim bir şeydi. Ama bu maçta bizi delirteceğine eminim Kazım'ın.
Heyecan artıyor, keyifli maç olur umarım...
"YÜCE ATATÜRK"
Lig tv kesin Elano oynayacak diyor.
Kewell sonradan itici güç olabilir.
Kewell girer ve yorgun defansı dizer, umudum..
Kewell ile başlasaydık keşke..