Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Maçı Fenerbahçenin Rahat Alacağını Düşünüyorum
    Fenerbahçe Kadıköydeki 52.000nin Desteğiyle Alır Bu Maçı
    Skor Tahminim 3-0
    Her İki Takımada Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu maça %99 Mor Formamız ile çıkacağız.Birkaç gün önce haberini görmüştüm.Tahminimce 3-1 maçı alırız.
    Bende parmak basayım Aksi durum olursa zaten mor forma ile gitmiştik deriz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lugano ve Emre B. antremanı tamamlayamamış galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu arada yanlış anlaşılmasın ama ikinci cümleyi anlamadım gerçekten ne demek istedin
    Guiza gol atar,G.Saray yenilmez diyorum kısaca...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla ben pek umutlu değilim ama galatasaray gol atarsa ve ilk yarıyı önde kaparsa bu maçı kralı gelse alamaz elimizden.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bende parmak basayım Aksi durum olursa zaten mor forma ile gitmiştik deriz

evet morla gidersek yenildiğimizde hazırlıklı geldik deriz

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    valla ben pek umutlu değilim ama galatasaray gol atarsa ve ilk yarıyı önde kaparsa bu maçı kralı gelse alamaz elimizden.

onu bir geçeceksin çünkü GS li olmama rağmen 3 fark olmadan hiçbir maçta güvenemiyorum skora sebebi ise kadıköy değil, takım ileri çıakrken top kaptırarak rakibe gol pozisyonu üretiyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bende tam tersini düşünüyorum.

Nesil
    2006

Lugano ile Emre yarınki maçda oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre Belözoğlu ve Lugano'nun umarım ciddi birşeyleri yoktur. Şu günlerde bir sakatlık haberlerinden bir de domuz gribi haberlerinden baya sıkıldım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maça mor formayla çıkmak büyük risk,aynı zamandada büyük bir cesaret örneğidir bence..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah korusun olası bir yenilgide gazete baslıkları yada fenerli arkadaslarımın agzından eksik olmaz ''Mor'' lafı ama formanın hiçbir önemi yok renginin ne oldugunun . sonucta Galatasaray istedigi forma ile maca cıkma hakkına sahip , dedigim gibi olası bir yenilgide gazete okumayın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

TuNdRaLoWeR Misafir

Büyük konuşmamak lazım, zamanında 3-0'lardan 4-3'lere dönmüş maçlar varken..Hiç bir şey garanti değil, 1 dakika sonra yaşayıp yaşamayacağımız bile.Bu yüzden kesinlikle garanti konuşmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Allah korusun olası bir yenilgide gazete baslıkları yada fenerli arkadaslarımın agzından eksik olmaz ''Mor'' lafı ama formanın hiçbir önemi yok renginin ne oldugunun . sonucta Galatasaray istedigi forma ile maca cıkma hakkına sahip , dedigim gibi olası bir yenilgide gazete okumayın
    Önce telefonu kapatmak lazım hatlar iyi çalışır.Birde bir süre fazla sokağa çıkmamak fenerlilerin yanına gitmemek lazım.

Puan durumu itibariyle önce beraberlik, sonra galatasaray galibiyeti temenni etsem de mantığım önce fenerbahçe galibiyeti (alex, lugano, emre ve güizanın oynadıklarını varsayarak) sonra beraberlik diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçta büyük ihtimal ilk yarı Galatasaray ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacak. İlk yarı oynayanlar 2 çeksinler. Daha sonra Fener açılıp maçı 3-1 yapacak gibi geliyor nedense. İçimde böyle bir his var. İlk önce 1-0 mağlup duruma düşeceğiz ve 3-1 çevireceğiz gibi. Ama ben 1-0 kazanmayı yeğlerim ki bu maç 1-0 bitmez..

Parçalı giyiyormuşuz bu maçta

Nesil
    2007
    Yer
    34

tabikide parçalı giyeceğiz, mor forma evimizde kullandığımız formadır. Basının uydurmalarına inanmayın

Galatasaraylı olmama rağmen oyumu fenere attım.Tahminimce maş şöyle geçecek ; Galatasaray bastıracak,estirecek,gümdürdeyecek ama bir türlü golü bulamıyacak daha sonra fener bir şekilde durumu 1-0'a getirecek Cimbom dahada gürlüyecek uzatmalarda kontradan bir golle fener 2-0 alır diyorum hocam

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu maçta büyük ihtimal ilk yarı Galatasaray ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanacak. İlk yarı oynayanlar 2 çeksinler. Daha sonra Fener açılıp maçı 3-1 yapacak gibi geliyor nedense. İçimde böyle bir his var. İlk önce 1-0 mağlup duruma düşeceğiz ve 3-1 çevireceğiz gibi. Ama ben 1-0 kazanmayı yeğlerim ki bu maç 1-0 bitmez..
    Zaten istatistiklere bakarsak son 10 yılda gol yediğimiz müsabakalarda birden fazla gol yemedik. Bu yüzden ilk olarak yenik duruma düşeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rüyamda gördüm 0-0 bitiyordu maç Ama bu maçta gol olmaması imkansız gibi bir şey.Saatler de tam geri alınacak günü buldu 1 saat daha fazla bekliycez şimdi

Parçalı formaya dönüş

Bu akşam, mor forma giyme düşüncesinden vazgeçip, parçalıyı tercih ettik.

Galatasaray, Kadıköy'deki dev buluşmada mor forma giyme düşüncesinden vazgeçip, parçalıyı tercih etti. Alınan bu kararda, taraftarlardan gelen tepkinin etkili olduğu belirtildi. Cim Bom, bu sezon Lig'de ve Avrupa Kupası'nda klasik parçalı forma giyerek çıktığı 8 sınavın 6'sını kazandı, 2'sin de ise berabere kaldı.

İşte parçalı forma ile çıktığımız maçlar ve sonuçları:
    Tobol-Galatasaray: 1-1
    Galatasaray-Denizli: 4-1
    Galatasaray-Talinn: 5-0
    Panatinaikos-Galatasaray: 1-3
    Galatasaray-Beşiktaş: 3-0
    Galatasaray-Sturm Graz: 1-1
    Kasımpaşa-Galatasaray: 1-3
    Galatasaray-Trabzon: 4-3

Kaynak: Fanatik
    Last edited by RaSenGan : 25.Ekim.2009 at 15:50

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

1988-89 sezonundan itibaren 21 yıldır oynadığımız her maç daha dün oynanmış gibi hafızamın bir köşesinde;acısıyla,tatlısıyla..

Son yıllarda ne zaman Galatasaray'a tarihi bir fark atsak o sezon hezimetle noktalanıyor:2002'de 6-0 kazandık;sezon felaket geçti..2006'daki (22 Nisan'da ve staddan canlı izleyip,biletini hala sakladığım) o 4-0'lık maç sonrası bir ay geçmeden Denizli'deki hezimet geldi..Geçen sezon ise 4-1 aldık ve ligi nerde bitirdiğimiz malum.. Şampiyon olduğumuz seneler ise yine kazandık;ama en fazla iki farkla..Genellikle 1-0'lık sonuçlarla neticelendi.Bazen 2-0;bazen de 2-1..

Diyeceğim: Artık en azından benim için "Galatasaray'ı yenelim istersek şampiyon olmayalım" dönemi kapanmıştır..Futbolcularımızın bir Galatasaray galibiyetiyle sezonu kapatma ve bizi avutma dönemleri bir an önce bitsin lütfen..Elbette onları yenmek dünyanın en keyifli galibiyeti;ama önce şampiyonluk,önce üç puan..

İnşallah her sezon gerçekleşen yine gerçekleşir ve güle oynaya gecenin tadını çıkarırız..GaziAntep mağlubiyeti nedeniyle 10'da 10 için çıkamıyoruz sahaya ama ucunda bir başka 10'da 10 var:Kadıköyde,ligde Galatasaray'a karşı bu gece 10'da 10 yapabiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre Belözoğlu ve Lugano'nun umarım ciddi birşeyleri yoktur. Şu günlerde bir sakatlık haberlerinden bir de domuz gribi haberlerinden baya sıkıldım.
    NTVSpor'da söylediler önemli bir şeyleri yokmuş.

Nesil
    2006

Stadın oraya gidiyorum, bakalım atmosfer nasılmış. Şimdiden sardı heyecan beni. Maçkolik'de izleyecek var ise görüşebiliriz.

bence 3-1 alırız maçı bide inşallah özeri oyuna sokar tabi 80'de deil enfazla 70'de çünkü özer çok iyi bir futbolcu ama büyük ihtimal almaz oyuna

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe:
    Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Kazım

Galatasaray:
    Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan, Keita, Arda, Kewell (Elano), Baros.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Kazım ile başlamayız ileride, çok kopuk oynuyor yahu. İleride top tutamazsak kazanamayız, Galatasaray'ın hucüm gücü çok çok güçlü bildiğimiz gibi. Kazım olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keita'nın etkili olacağını düşünerek sol tarafı daha sağlama almayı düşünmüş Daum. Santos'un fiziki yetersizliği nedeniyle oynamaması doğru ama ilerleyen dakikalarda Özer değil Santos oyuna girer muhtemelen. Alex'in durumuna göre, maçın ne kadarını oynayacağına göre oluşacak olası bir değişiklikte Santos'a Alex'in görevini verebilir.

Orta sahaya hakim olabiliriz, mücadeleci oyuncular var. Forvette Güiza olsun isterdim, Kazım ofsayta çok düşebilir. Yine de topu aldığında dikine ilerleyebilecek birinin forvet oynaması da hep istediğim bir şeydi. Ama bu maçta bizi delirteceğine eminim Kazım'ın.

Heyecan artıyor, keyifli maç olur umarım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lig tv kesin Elano oynayacak diyor.

Kewell sonradan itici güç olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kewell girer ve yorgun defansı dizer, umudum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kewell ile başlasaydık keşke..

Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri