olay isabet ettirmekse kapatalım sezon sonuna kadar saraçoğlunu ayrıca ben de 2 mac ceza cok demedim 2 maç ceza yerindedir bu olaylar için ama diyarbakırda bundan cok daha fazla olay olmustur yada olaylı gs-fb maçı türk futbol tarihinin gördüğü en olaylı mactır her yerde var özetleri acıp izlerseniz tekrar görürsünüz sahaya atılabilecek hersey atılabilecek en fazla adetle atılmıstır.Ama en büyük suc yine fenerbahcede sonucta bizim seyirciler 10 tane atıyo yarısı isabet ediyo bu suç ama bin tane atıp isabet ettiremezsen sorun yok yada daha az sorun var...benim bildiğim tesebbüste suçla eş değerdir ben buna inanırım! ayrıca yöneticiler fikirlerini tabikide söyleyebilir ama en basiti hakemler 3 gs 1 yazar bi yönetici sonra daha üst yönetici onu savunur kişisel görüsüdür, kendi yorumumuz bunlar bizim yapamayacak mıyız dersiniz bizde size ceza veremeyiz sonucta basit üyeleriz değil mi
konu bu benim kişisel görüşüm dayatmasında giderse kimse ceza almaz.herkes bu benim kişisel görüsüm baskası ben böyle düşünüyorum diye tahrik oluyosa banane yazamayacak mıyım yorumumu der herşey hallolur...umarım ilerleyen zamanlarda birileri bu tarz yorumlar yaptığında da aynı esneklikle yaklasırsınızda bende haksızmışım arkadaş herkese eşit mesafede yöneticiler diyebilirim ama zannetmiyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly