Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

14 56.00%
  • Berabere

2 8.00%
  • Fenerbahçe

9 36.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 94 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [15.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet şimdi şampiyon oluruz

Nesil
    2006

İsyan bayrağını açtık. Geliyoruz. Hedef 19'da 19...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Evet şimdi şampiyon oluruz
    Keşke büyük takımlarımızın başkanları birkaç maç üst üste yenildikleri zaman yenilgiye kılıf aramasalarda önce kendi takımı çatır çatır top oynuyomu ona baksalar ama olmuyor her takım için geçerli maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İsyan bayrağını açtık. Geliyoruz. Hedef 19'da 19...
    Sen bu ruhsuz topçularla, umursamaz yönetimle, oyunu okuma kıtlığı olan Daum ile bunun olabileceğine onu geçtim bu tahminin yanından geçebilceğimize inanıyormusun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Zor maç olacak çekişmeli gidecek karşılaşmada iki taraftan bir tanesi 1 farkla kazanır. Berabere bitmez.
    Doğru tahminde bulunmuşum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Böyle olacağı önceden belliydi.Tebrikler Es-Es

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    2 gol de ofsayt dedim değil mi?Skora direkt etki etmedi dedim sadece.Ayrıca rakibi değil,Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin yanlış olduğunu belirttim.
    Allah razı olsun. Gözün gördüğünüde gözden saklamıyorsun...

TuNdRaLoWeR Misafir

Neyse her takım kötü dönemlerden geçer, önemi olan her daim desteklemektir, önümüze bakacağız ama daha önce de belirttiğim gibi eğer Galatasaray İBB'yi yenerse ilk yarıyı lider bitirme şansımız bayağı zor olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Neyse her takım kötü dönemlerden geçer, önemi olan her daim desteklemektir, önümüze bakacağız ama daha önce de belirttiğim gibi eğer Galatasaray İBB'yi yenerse ilk yarıyı lider bitirme şansımız bayağı zor olacak.
    Öenmli olan ilk yarıyı lider bitirmek değil ki yahu. Sezonu en tepede bitirmek ama bu takımla sezon biraz zor biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tebrikler es-es beni yanıltmadılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Öenmli olan ilk yarıyı lider bitirmek değil ki yahu. Sezonu en tepede bitirmek ama bu takımla sezon biraz zor biter.
    Evet onu biliyorum

Yalnız ilk yarıyı lider bitirmenin vereceği moralle rahat bir liderlikten farkı kapanmış bir ikincilikle bitirmeni vereceği moral arasında farklar olacaktır herâlde, ki zaten dedim önemli olan her daim desteklemektir.

Ki kaybedilen 1 puan bile bizi şampiyonluktan edebilecek nitelikte...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Helal olsun Es-es'e , hak ettiler ve aldılar tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Eskişehir taraftarına ayrı bir parantez açmak lazım gerçekten keyifli hale getiriyorlar ortamı.

Fenerbahçe'nin kaybedeceğini biliyordum yanılmadım. Eskişehir skoru korumasını bildi ve akıllı bir futbol oynadı, kendi evinde 3 puanı cebine koydu.

Hakemin kararları tartışılır maça tam hakim olmadığı görüşündeyim, ha maçın gidişatını etkilermiydi pek zannetmiyorum . Eskişehir üstündü ve kazandı. Fenerbahçe'nin sağ kanatı yol geçen hanı gibiydi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fenerbahçe deplasmanda kazanamıyor.Deplasmanda kazanamassan şampiyon olamazsın. Açıkçası acaba yine geçen seneki gibi olur mu diyorum Gs ve FB'nin hali Ama olmasın istiyorum şampiyonluk bal olarak yorumlanıyor sonra

Birde istifa etmesi birşey değiştirmez , kulüller birliğini bıraktı diye ruhsuz oyuncular canlanacak mı ?

Ayrıca bence ligin 2. yarısına lider giren , yani ilk yarıyı lider kapatan takımın işi zor , çünkü geriden gelmek çok daha iyidir ligin 2.yarısında. Ama tabi önemli bi avantajdır yinede lider bitirimek ilk devreyi.

Tebrikler se-es.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Twente maçındada sağ kanat aksadı. Bir sorun var sağ kanatta. mehmet topuz gökhana pek yardımcı olmuyor. GÖkhan ileri çıkınca geriye dönmekte sorun yaşıyor. Dönse bile yoruluyor. Çok hırpalanıyor çocuk.. Şu sağ kanat bir tutmadı arkadaş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daum'un çalışmadığı yerden sordular o yüzden yenildi Fenerbahçe,Daum Ivesa ya santrafor olursa diye çalışmıştı

Şaka bir yana Fenerbahçe'ye kısa vade kurtarıcısı Daum gibi teknik direktörler yakışmıyor, daha heyecanlı büyük düşünen biri gelmeli bence, bir de fazla para alıp düzeni bozanlar temizlenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2.yarıki fikstürümüz çok iyi. Anadolu'daki zor deplasmanları büyük oranda bitiricez(Bursa,Eskişehir,Trabzon,Kayseri,Gaziante p,Diyarbakır) ama sorun şu ki bu takım hiç mi hiç ümit vermiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hani o 8'de 8 yapan Fenerbahçe.Mücadele etmeyen,sahada ruh gibi dolaşan oyuncular var.Sorun herkese Fenerbahçe üst düzey bir takım mı?Herkes "evet" der.Sen her ne kadar üst düzey futbolcuları getir mücadele etmezsen kazanamazsın.Beşiktaş'a bakalım.Arı gibi koşan,inanılmaz bir mücadele gösteren Beşiktaş 12 puan geriden gelerek.Şu an olabileceği en iyi konumda...Artık küçük,büyük takımlarda yok.Mücadele eden kazanıyor.Daum oyuna müdahalelerde çok etkisiz.Eskişehir 2-0 öndeyken toplara şişirmese belki 3 belki 4 bile olabilirdi

Bilica,Lugano,Gökhan Gönül...Bilica inanılmaz mücadele etti.Fenerbahçe'nin belkide en çok mücadele eden adamıydı.Veysel'le çok çekiştiler.Veysel'le Bilica atılmalıydı

Lugano...Müdahaleleri her zaman ki gibi yerindeydi.Ama sorsanız Bilica,Lugano kaç kere oyuna olumlu top sokuyor?!Lugano'nun rakibini şiddetli bir şekilde ittiğini görenler olmuştur.Lugano atılmalıydı

Gökhan Gönül...Topla çıkışları gerçekten güzeldi.2 kişi arasına dalıp top kaptırınca Fenerbahçe'nin sağ tarafı çok boş kaldı.Son dakikalarda feci bir şekilde itiraz etti hakeme.Sarı kart görmeliydi.

Sonra çıksın Aziz Yıldırım fedarasyon fedarasyon.Söyleyin bakalım kaç tane net pozisyonu var Fenerbahçe'nin.Sadece 1 tane.Dos Santos'un şutu.Fedarasyon napsın.Sen net pozisyonlara gir oyununu oyna eğer aleyhine bir şey yapılıyorsa sonra fedarasyona laf et.Lafı da fazla uzattımTebrikler Es-Es

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sen bu ruhsuz topçularla, umursamaz yönetimle, oyunu okuma kıtlığı olan Daum ile bunun olabileceğine onu geçtim bu tahminin yanından geçebilceğimize inanıyormusun ?
    Yönetimin umursamaz oldugunu düşünmüyorum nitekim Aziz Yıldırım Klüpler Birliginden istifa ederek tepkisini koymuştur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sezon başında bu kadroyla olmaz dediğimde bana kızmıştınız şampiyon olsakta bu takımla olmaz arkadaşlar bu kadro temposuz oynuyo. santos en fazla bek oynar yavaslatıyo oyunu, wederson bildiğin 2. lig oyuncusu bi adamın hiç mi ekstra özelliği olmaz.her hafta sinir küpü oluyorum maç bitiminde zevksiz hırssız bi futbol.mehmet topuza verilen şansın yarısı özere verilse farklı olabilir belki takım yada santosun yerine özer denense.şu selcuk baroni ikilisi yerine genc abdulkadir denense sırıtmaz çocuk ya en basiti ligin en güclü takımı dediğimiz takım rakip kim olursa olsun rakip kornerlerde 11 kişi kapanıyo kendi ceza sahasına ya bi kişi bari bırak ilerde ayıp yahu daumun yaptıgını her türk hoca yapar fazlasını da yapar bi insan futbolu bilmez mi daum bilmiyo.eskiden derdik ki daum için kötude oynasa 90 dakika maçı cevirmeye calısıyo takımları bu seneki takımından hiç böyle bişey göremedik daha maalesef.olmuyosa başkanda yönetimde hatta ali koç dahil bıraksınlar ziconun son senesinden beri revizyon deniyo oynamayanlar gönderilip oynatılmayan oyuncular geliyo.aziz başkan bu kulübün gördugu en büyük başkandır bence ama onu gelmeden önce fenerbahce taraftarlarının bir cogu tanımıyodu demek ki tanınmayan yüzlerce başkan adayı çıkarabilir bu camia.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Temizinden 2 penaltımız gitmiş kayseri maçında carlosunki penaltı oluyor dokunma ile bunlar adamı yere çalıyor ama devam.. Valla bravo böyle devam edin hakem arkadaşlar..

Yazık..Takım son 3 haftada dağıldı yahu.Nerede o 8'de 8 yapan takım..Futbolcularda hırs,mücadele hiç birşey yoktu dün maalesef.Daum da Emre'yi sonradan oyuna alıyor.Yahu madem alacaksın 11'de başlatsana.Gördük Daum'un çok güvendiği Selçuk'u.Takımı resmen çökertti Santos'la birlikte.Özer gibi önemli bir silahın var nasıl oynatmazsın.Sonradan da almadı oyuna zaten Daum.Heralde bu gidişle Özer'i bitirecek,öyle gözüküyor.

Eskişehir'i tebrik ediyorum.Önemli bir galibiyet aldılar..

Artık bizim takımda bir şeylerin değişmesi lazım.Bu böyle gitmez.Bu kafayla gidersek son 2 maçtan puan alamayız.Yönetimin işe el atması lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilyalılarla bu iş yürümez. Lugano hariç bütün yabancılar gitsin.. Alex'te dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Saygılar Aziz Babacım
    Bu skor sana armagan.. Sezon başında çok buyuk laf ettin çok büyük trasnferler yaptın. Şimdi meyvelerini topluyorsun.
    Avrupa maçlarından sonra da görmek isteriz bu tür yorumları.Çok büyük konuşuyordun gene Avrupa maçları hakkında.

Takım kötü oynuyor ve büyük sorunlar var ama halledilebilir sorunlar bunlar ama hakemler hakkımızı yiyemez 3 haftadır bariz hatalar yapıyorlar artık iş çığrından çıktı.Galatasaray derbisinden sonra hem hakemler hem federasyon inanılmaz işler yaptılar,uyandılar demek ki..

Artık Aziz Yıldırım da uyandı herkes aklını başına alıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!
    Sorma abi...

Sonradan gelip bir de ders vermeye kalkışanlar var bir de...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lugano dısında her yabancı gitsin mi?Sen maçları izliyor musun yahu?

Cristian,Bilica bu yabancılar nasıl savasıyor Alex sakat olmasına rağmen kaptanı olduğu takımı nasıl tasımaya calıstığını görebiliyormusun ?

Bizim taraftarımız skora endeksli olduğundan 2 kötü sonucta hemen o gitsin bu gelsin diyor.Devam devam böyle sonra cıkarsınız galibiyetten sonra en büyük Fener dersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano dısında her yabancı gitsin mi?Sen maçları izliyor musun yahu?

Cristian,Bilica bu yabancılar nasıl savasıyor Alex sakat olmasına rağmen kaptanı olduğu takımı nasıl tasımaya calıstığını görebiliyormusun ?

Bizim taraftarımız skora endeksli olduğundan 2 kötü sonucta hemen o gitsin bu gelsin diyor.Devam devam böyle sonra cıkarsınız galibiyetten sonra en büyük Fener dersiniz.
    Bilica ile Cristian'ı unutmuşum.

Ama kararlıyım dediklerimde.
    Alex'te dahil - Lugano, Cristian ve Bilica hariç - bütün yabancılar gitsin.
    Ne Güiza, ne Santos.. Hiçbiri bize fayda sağlamaz..

2 Senedir diken üstünde maç seyrediyoruz sanki.

Alex ne kadar iyi olursa olsun artık miladını doldurmuştur bence. Alex'e kıytırık bi adam yapışıyor, Alex bitik.
    Güiza zaten hiç alınmamalıydı. Kezman'dan da beter.
    Santos iyi dedik o kadar. Adam milli takıma çağrılmıyor daha.. Güç yok hal yok..
    Deivid'i de anca antrenmanlarda görüyoruz.
    Carlos zaten gidiyor.

Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz hala. Ama bu oyuncularla UEFA - ki istiyorsak - zor.. Çok zor.

Şampiyon oluruz ite-kaka bir şekilde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

eleştiri yapmak takımdaki kötü gidişten rahatsız olmak irlandalılıksa ben irlandalılıyım! sezonun en basında da söyluyodum simdide takım çok temposuz hele bide emre olmazsa hiç zevk vermiyo.sadece bilicada yanılmısım cidden nokta transfer olmuş bizim için.bunları söylemekte kötu günde sırt çevirmek değil daha iyisi olsun istemektir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by QsmAneLka View Post
    Bilica ile Cristian'ı unutmuşum.

Ama kararlıyım dediklerimde.
    Alex'te dahil - Lugano, Cristian ve Bilica hariç - bütün yabancılar gitsin.
    Ne Güiza, ne Santos.. Hiçbiri bize fayda sağlamaz..

2 Senedir diken üstünde maç seyrediyoruz sanki.

Alex ne kadar iyi olursa olsun artık miladını doldurmuştur bence. Alex'e kıytırık bi adam yapışıyor, Alex bitik.
    Güiza zaten hiç alınmamalıydı. Kezman'dan da beter.
    Santos iyi dedik o kadar. Adam milli takıma çağrılmıyor daha.. Güç yok hal yok..
    Deivid'i de anca antrenmanlarda görüyoruz.
    Carlos zaten gidiyor.

Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz hala. Ama bu oyuncularla UEFA - ki istiyorsak - zor.. Çok zor.

Şampiyon oluruz ite-kaka bir şekilde...
    Bravo kardeşim 2 dakikada doğradın takımı yahu 2. sıradayız herşeye rağmen. Ne bu karamsarlık. Bu takımda disiplin sorunu var. Bazı elemanlar uçkurunu, içki şişesini, bıçağını ölçülü tutamıyorlar. Nerde akşam orda sabah.. Bunları halletmedikçe takım rayına oturmaz. Az önce R.Muhtar açıkladı Aziz başkanımız hepsini adam edecek.

Gitmesi gerekenler bana göre;

Deivid; Uzun zamandır ne bir olumlu katkısını ne oyununu gördük..
    Vederson: Belki iyi bir yedek olabilir ama bizim takımın sol beki olacak adam değil..

Önder: Önder Turacıyı yeterli bulmuyorum.. Aynı şekilde Bekir de biraz denenip olmazsa yollanması gereken isimler.

Güiza kaliteli ama bir yere kadar kaliteli. Bunu gösteremezse kalitesinin anlamı yok. Zaten mızmız iyi bir teklifte satılmalı.

Carlos zaten gidiyor..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri