Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 66 arası toplam 66 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Kararı Aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Senin başkanında destek verdiği için olabilirmi : )

Bütün kulup başkanları ( bunların içinde sizin desteklediğiniz takımlarda var ) Aziz Yıldırım'ın kalmasını istediği için kaldı Aziz başkan. Çünkü şu anda Adnan Polat , Yıldırım Demirören veya X kişisi gelse dahi kimse Aziz YIldırım kadar elini güçlü tutamaz. Yayın İhalesi özellikle Anadolu takımları için çok önemli. Onlarda mecburen Aziz Yıldırım'a destek oluyolar.
    Madem öyle zaten Aziz Yıldırımda bütün klüp başkanlarının onu istediğini biliyor neden maçtan sonra istifa ettim diyor?1000 kere düşünüp 1 kere konuşmak lazım sonradan pişman olmamak için..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sinirle birşey söyleyip sonradan pişman olduğun oldumu hiç ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

[QUOTE=crespo009;1602412]Sinirle birşey söyleyip sonradan pişman olduğun oldumu hiç ?
    [/QUOTE]

Benim olabilir ben sıradan bir insanım ama ama kaç milyonluk taraftarı olan bir klübün başkanı olsaydım daha dikkat ederdim neyse olan olmuş yapcak birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aziz Yıldırım'ın ne kadar kararlı olduğunu açıklamadan görebilirsin zaten. Ama dün toplanan kulup başkanlarının yoğun baskılarıyla kalmış. Destek verenler arasında Galatasaray'da var Beşiktaş'ta tüm anadolu takımlarının başkanlarıda.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aziz Yıldırım'ın ne kadar kararlı olduğunu açıklamadan görebilirsin zaten. Ama dün toplanan kulup başkanlarının yoğun baskılarıyla kalmış. Destek verenler arasında Galatasaray'da var Beşiktaş'ta tüm anadolu takımlarının başkanlarıda.
    Tamam bende biliyorum öyle olduğunu neyse tamam Aziz Baba Kral

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın takımın kötü gidişine bir şekilde müdahale etmesi gerekiyordu. Oyunculara karşı, bakın bu kötü gidiş nedeniyle birli başkanlığını da bırakıyorum diyerek yüklenmiş olabilir.

Haftalardır yaşanan kayıplara karşı hem yönetimin hem de Aykut Kocaman'ın sessiz kalması beni çok rahatsız ediyordu, bu haftaki kayıpla en azından masaya yumruğunu vurdu Aziz Yıldırım ve ben istifa etmiş olmasına ya da etmemesine, geri dönmesine bakmıyorum, bir tepki verilmesine memnun olduğumu belirtmiştim.

Şöyle de bir durum var, yayın gelirleri son yapılan düzenleme ile düştü Fenerbahçe'nin, daha doğrusu 3 büyüklerin pastadan aldıkları pay düştü, şimdi ihalede alt limiti en üstte tutup, bu şekilde tüm kulüplerin geliri artması hedeflenmekte. Fenerbahçe'nin gelirinin %20'sini yayın geliri karşılıyorsa, diğer kulüplerin %40-50 hatta anadolu kulüplerinde bu oran %70-80'e çıkıyor.

Böyle bir ortamda Aziz Yıldırım bırakıp gitse, mağdur olan Fenerbahçe olmazdı, yeni ihalede elbette Fenerbahçe de gelirini arttıracak ama diğer kulüpler daha çok fayda görmüş olacaklar. Aziz Yıldırım'ın en az 400 milyon dolar olmalı diye bir açıklaması vardı, bu ısrarını sürdürecek ve takımların haklarını koruyacak. Zaten o nedenle Aziz Yıldırım bırakmamalı diyer günlerdir her kulüp açıklama yapıyor, böyle laf sokmak yerine bence teşekkür etmelisiniz devam ettiği, haklarınızı savunduğu için, başkanlarınızın, yönetimleriniz ettiği gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri