Volkan Altın çok net bir pozisyon kaçırıyor gerçekten.
Galatasaray
Antalyaspor
Berabere
Volkan Altın çok net bir pozisyon kaçırıyor gerçekten.
Tebrikler Antalyaspor..
ahyırlı olsun
Sentugo.
Geçmiş olsun diliyorum Galatasaray'Lı arkadaşlara.Kötü oldu bu Fenerbahçe'nin rakipleri azalıyor kupa yolunda![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben böyle bir spiker rezaleti görmedim milli maç gibi anlattı adam yuh.
Ve Antalyaspor,yarı finalde.Tebrikler Antalya.
Neill'e aldığı paralar anasının ak sütü gibi helaldir! Ofansta defansta her yerdeydi. On bir kişilik oynadı bugün! Tebrikler Neill... Aslanım benim.
Spiker bir ara haydi çocuklar falan diyecek sandım.
Spiker %100 Galatasaraylıydı hem ses tonu hemde Galatasaray'ın attıgı gollerden sonraki böğürmesi belli etti. Şanssız bir şekilde elendik ama olsun UEFA ve ligde iddaamız sürüyor.
İstatistikler her şeyi ortaya koyuyor.Direkten dönen toplar,kaçan pozisyonlar vs. Maçı fazlasıyla hakettik.Birçok oyuncumuz çok iyi oynadı.Haketmesek,kötü oynasak yüreğim yanmaz da 24 şut çekip topa %61'le sahip olup toplarımız direkten dönüp kalenin dibinden goller kaçınca insan ister istemez deliriyor.
forvettimiz yokken 3 tane gol attık ya bi de olsaydı ??
Son dakikalarda Antalyaspor'lu oyunculara çok güldümSpikerde bir ara sinirden gülmeye başladı sanırım
Ömer Üründül'de senide heyecan sardı falan dedi
![]()
Bi girmedi top o kaleye ya nası bir şanstır arkadaş bu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Mustafa bugün dünyaları kaçırdı.Biri gol olsa zaten turu geçicektik.Necati'de maşallah öyle bir hırs yapmışki 90 dakka at gibi koştu.Sonuç olarak tek üzüldüğüm rakiplerin sevinmesi..
Arkadaşlar sadece Galatasaray'a değil tüm 3 büyüklerin maçında böyle şeyleri görüyoruz mücadele süperdi gerçekten harikaydı iki takım tebrikler Antalyaspor ayrıca Emre Çolak ve Neill'e kocaman alkışlarımı gönderiyorum..
Gerçekten Aygün.Arda gerçekten harikaydı.Toplarımız direkten döndü.Penaltı bile direği sıyırdı.Şanssızdık...
Şanssızlığı kırmak kendi elinde oyuncuların. 24 şu içinde 4 tanesi gol olmazmı yahu. nasıl futbolcular bunlar. birde aldıkları paralara ne demeli.
Bu mudur aldığınız paraların karşılğı??
Sokaktaki bi adama verin bakalım senelik 1milyon euro nasıl maradona kesilir...
Futbolcularımızda sıkıntı var. Çok sağlam cezayı hakediyorlar artık
Bence kaçırılan pozisyon başına para ve idman cezası kesilmeli artık başka yolu yok!!!!
Maçın en kötü adamı Mustafa Sarp'tır. Kaçırdığı gollerden birini yazsaydı bunlar olmazdı belki de.![]()
İşte teknik adamlık burda ortaya çıkacak.
Hakedenlere formalarını vereceksin. sahara ruh gibi gezinenlere vee veee özellliklee bulduğu pozisyonları harcayanlara büyük meblağlar şeklinde cezalar vericeksin. Üsütne idman cezası. bak bakalım bidaha kaçıyoru pozisyonlar...
Disiplin şart. çok dağıldı takım. çok...