Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Volkan Altın çok net bir pozisyon kaçırıyor gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Antalyaspor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ahyırlı olsun
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçmiş olsun diliyorum Galatasaray'Lı arkadaşlara.Kötü oldu bu Fenerbahçe'nin rakipleri azalıyor kupa yolunda

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben böyle bir spiker rezaleti görmedim milli maç gibi anlattı adam yuh.

Ve Antalyaspor,yarı finalde.Tebrikler Antalya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neill'e aldığı paralar anasının ak sütü gibi helaldir! Ofansta defansta her yerdeydi. On bir kişilik oynadı bugün! Tebrikler Neill... Aslanım benim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spiker bir ara haydi çocuklar falan diyecek sandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Neill'e aldığı paralar anasının ak sütü gibi helaldir! Ofansta defansta her yerdeydi. On bir kişilik oynadı bugün! Tebrikler Neill... Aslanım benim.
    Neill iyi güzelde,Servet gerçekten değişilmez bir isim.Bu maçta oynasaydı belki 2.gol olmayabilirdi.Umarım Rijkaard onu daha fazla kesmez.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Baygın anlatınca kötü anlattı,iyi anlatınca taraf tuttu.Sen anlatsaydın Osman?

Galatasaray'ın Uefa Kupası Finalinden sonraki izlediğim en zevkli maçtı.Çok eğlendim.Yenilsek dahi çok güzel bir oyun vardı.Tebrikler Antalyaspor.Tebrikler Galatasaray.

Sadece Galatasaray leyhine heyecanlı içten anlatırsa kötü tabi bunun neresini tartışacaz merak ettim?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Spiker bir ara haydi çocuklar falan diyecek sandım.
    Uzatmalarda Keita soldan gidiyor ağzından haydi aslanlar çıkar gibi oldu zor yuttu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Spiker %100 Galatasaraylıydı hem ses tonu hemde Galatasaray'ın attıgı gollerden sonraki böğürmesi belli etti. Şanssız bir şekilde elendik ama olsun UEFA ve ligde iddaamız sürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İstatistikler her şeyi ortaya koyuyor.Direkten dönen toplar,kaçan pozisyonlar vs. Maçı fazlasıyla hakettik.Birçok oyuncumuz çok iyi oynadı.Haketmesek,kötü oynasak yüreğim yanmaz da 24 şut çekip topa %61'le sahip olup toplarımız direkten dönüp kalenin dibinden goller kaçınca insan ister istemez deliriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

forvettimiz yokken 3 tane gol attık ya bi de olsaydı ??

sakary Ali Misafir

Son dakikalarda Antalyaspor'lu oyunculara çok güldüm Spikerde bir ara sinirden gülmeye başladı sanırım Ömer Üründül'de senide heyecan sardı falan dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Neill iyi güzelde,Servet gerçekten değişilmez bir isim.Bu maçta oynasaydı belki 2.gol olmayabilirdi.Umarım Rijkaard onu daha fazla kesmez.
    O golde büyük bir Mustafa Sarp hatası var. Necati'yi kale önünden kapatması yerine, arkasına geçiyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İstatistikler her şeyi ortaya koyuyor.Direkten dönen toplar,kaçan pozisyonlar vs. Maçı fazlasıyla hakettik.Birçok oyuncumuz çok iyi oynadı.Haketmesek,kötü oynasak yüreğim yanmaz da 24 şut çekip topa %61'le sahip olup toplarımız direkten dönüp kalenin dibinden goller kaçınca insan ister istemez deliriyor.
    Gerçekten Aygün.Arda gerçekten harikaydı.Toplarımız direkten döndü.Penaltı bile direği sıyırdı.Şanssızdık...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi girmedi top o kaleye ya nası bir şanstır arkadaş bu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O golde büyük bir Mustafa Sarp hatası var. Necati'yi kale önünden kapatması yerine, arkasına geçiyor..
    İşte,orada Servet olsa pozisyonda Necati falan kalmaz erirdi!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İşte,orada Servet olsa pozisyonda Necati falan kalmaz erirdi!
    Evet, ancak Servet ağır bir isim, bizim defansımız adına artısı olduğu kadar eksisi de var. Gerçi Mustafa Sarp gibi MC olacağına, 3 stoper oynansın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa bugün dünyaları kaçırdı.Biri gol olsa zaten turu geçicektik.Necati'de maşallah öyle bir hırs yapmışki 90 dakka at gibi koştu.Sonuç olarak tek üzüldüğüm rakiplerin sevinmesi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar sadece Galatasaray'a değil tüm 3 büyüklerin maçında böyle şeyleri görüyoruz mücadele süperdi gerçekten harikaydı iki takım tebrikler Antalyaspor ayrıca Emre Çolak ve Neill'e kocaman alkışlarımı gönderiyorum..

Gerçekten Aygün.Arda gerçekten harikaydı.Toplarımız direkten döndü.Penaltı bile direği sıyırdı.Şanssızdık...

Şanssızlığı kırmak kendi elinde oyuncuların. 24 şu içinde 4 tanesi gol olmazmı yahu. nasıl futbolcular bunlar. birde aldıkları paralara ne demeli.

Bu mudur aldığınız paraların karşılğı??

Sokaktaki bi adama verin bakalım senelik 1milyon euro nasıl maradona kesilir...

Futbolcularımızda sıkıntı var. Çok sağlam cezayı hakediyorlar artık

Bence kaçırılan pozisyon başına para ve idman cezası kesilmeli artık başka yolu yok!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Şanssızlığı kırmak kendi elinde oyuncuların. 24 şu içinde 4 tanesi gol olmazmı yahu. nasıl futbolcular bunlar. birde aldıkları paralara ne demeli.

Bence kaçırılan pozisyon başına para ve idman cezası kesilmeli artık başka yolu yok!!!!
    Bu sözlerin ardından ve 24 şutun ardından ah Baros ah demekten kendimi alamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Bir bakımdan doğru,bir bakımdan yanlış düşünüyorsun.Sahada terinin son damlasına koşan oyuncular var.Bir tarafta maçın en kötü adamı Keita.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçın en kötü adamı Mustafa Sarp'tır. Kaçırdığı gollerden birini yazsaydı bunlar olmazdı belki de.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İzlemedin mi maçı Ozzy? Galatasaray'lı oyuncuları yerden kaldırmadılar! Eğer ki izlemene rağmen böyle diyorsan, korkarım sana bir haberim var: Objektif değilsin.

Bu arada tebriklerim,

NEILL'e
    Emre Çolak'a
    Elano'ya
    ve kısmen Caner'e
    ve kısmen Arda'ya gider.
    Ve kısmen Arda'ya değil Neill'e,Emre'ye,Elano'ya,Caner'e,Arda'ya olmalı.Arda asistiyle süsledi oyunu.Ozzy hakkında dediğin ise %100 doğru.

Quote Originally Posted by Professional18 View Post

Bir bakımdan doğru,bir bakımdan yanlış düşünüyorsun.Sahada terinin son damlasına koşan oyuncular var.Bir tarafta maçın en kötü adamı Keita.

İşte teknik adamlık burda ortaya çıkacak.

Hakedenlere formalarını vereceksin. sahara ruh gibi gezinenlere vee veee özellliklee bulduğu pozisyonları harcayanlara büyük meblağlar şeklinde cezalar vericeksin. Üsütne idman cezası. bak bakalım bidaha kaçıyoru pozisyonlar...

Disiplin şart. çok dağıldı takım. çok...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    GS'ye %1 düşmanlığım bile yoktur atıl,gs hakkıyla kazansaydı
    24 tane şut, %60 topla oynama ile oyunu domine etme, eğer hak etmek değilse, hak etmek nedir çok merak ediyorum?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Zaten çoğu Anadolu klübünün geçim kapısı bu değil.Eski ve büyük takım forması giymeyi hak etmeyecek oyuncuları topluyor çoğu Anadolu klübü
    Arada çoşan gelirse ne ala .Bazıları ise yeteneğini gösterememiş oyuncular oluyor,Örn: Yusuf Şimşek.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri