Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by lazyboy7
    al birde burdan yak.aynı muhabbetlerı senledemı yapıcaz şimdi...kıskanmaktan ortadan 2 ye catladım oturduum yerde şimdi...offf yaaa bizim nie yok ole baskanımız yaaa wergı kacırsın yaptıgı ınsaatlardan malzeme calsın mılletın hayatını rıske atsın.diktigi elbıselerı yarım yamakal yapsın galatasaraya para wersın.durun durun hemen uA foruma yazam bunuı
    benimle muhabbet yap diyen yok zaten sana.cevap vermek zorunda hissediyosan kendini verirsin.nereye yazmak istiyosanda yaz farketmez işiniz hep sataşıp üste çıkmak çünkü başka türlü çıkamıyosusunuz neyse ya siz para toplamaya devam edin..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

batuhan1907
    "hayır mantıkla yazıyorum güçlü olan her zaman yenmelidir ve mazihinizde bizden daha fazla kupa olduğunuzdan bizden güçlüsünüz ondan yenmelisiniz sana örnek veriyim eğer havaya kalkmak istiyorsan yerçekiminden daha fazla kuvvet uygulamalısın ve bu yüzden daha güçlü olduğundan kazanıyorsun eğer anlamadıysan yorum yok"
    lazyboy7
    "bak sana duz mantık bı cevap.
    siz bizi yenıyosunuz ama neden uefa&super cup yok."
    Berkaiser
    "Ben açıklayayım istersen.Siz bizi yenerken biz Avrupa şampiyonu olduk.Anlatabildiysem ne mutlu bana."
    arkadaşlar gerekn cevabı vermiş puhahahahaah

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yahu siz hiç mi tarafsız bakamazsınız, hiç mi argo kullanmadan konuşamazsınız, hiç mi açılan konunun içeriğine uyamazsınız da konu neyse onun hakkında fikirlerinizi belirtemezsiniz?

Biri tutturmuş UEFA Kupası Süper Kupa bizde, diğeri tutturmuş para pul bizde, kaliteli oyuncular bizde, stad bizde, öteki tutturmuş taraftar bizde ruh bizde.

Biraz kendinize gelin arkadaşlar, siz hiç mi fikirlerinizi doğru düzgün savunamıyorsunuz? Hiç mi ikna kabiliyetiniz yok.

Bu şekilde devam ederseniz hiçkimse mutlu olmaz, adam gibi sohbet etmek isteyeler bilgisi olup paylaşmak isteyenler de 1 gün durur, 2 gün durur, 3. gün bir daha girmez bu foruma.

Laflarım tümünüze değil, ben ortaya konuşuyorum üzerine alınmak isteyen alınır ona göre pay biçer kendine, ona göre davranır bundan böyle...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri