Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB.

2 33.33%
  • Diyarbakırspor

4 66.67%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 101 sonuç

Konu: İstanbul BB. - Diyarbakırspor [25. Hafta]

Büyük olasılıkla Diyarbakır'ı düşürmemek için İBB maçı 1-0 tescil edilecek, Bursaspor maçı ise hükmen verilecek gibi duruyor. Her iki türlü de Diyarbakır iki maçtan da mağlup ayrılmış olacak ve bir şans daha verilecek. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Benim mantigim bunu kabul etmiyor. O zaman |FB ve BJK'ye inanilmaz haksizlik olacak. Veya Diyarbakir ile 2x oynamis takimlara daha da buyuk haksizlik olacak. Benim bildigim bir takim bir alt lige dusurulurse puanla duser ve o ana kadarki maclar hukmen maglup olarak tescil edilir....

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Diyarbakırspor maçlarını yakın bir şehirde oynarsa çok daha iyi olacak .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabakayapmaksızın hükmen galip sayılırlar.

Bulundugu sezon derken tum sezonu kapsamiyor mu? Ben de sirket hukuku derslerine girdim ve hukukta yazilanlari dogru algilamanin ve edebiyatin onemini biliyorum, o yuzden soruyorum. Daha onceki orneklerde neler oldu mesela?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Benim mantigim bunu kabul etmiyor. O zaman |FB ve BJK'ye inanilmaz haksizlik olacak. Veya Diyarbakir ile 2x oynamis takimlara daha da buyuk haksizlik olacak. Benim bildigim bir takim bir alt lige dusurulurse puanla duser ve o ana kadarki maclar hukmen maglup olarak tescil edilir....
    Ne söylersen söyle bir şey değişmeyecek.Kural böyle diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle İBB maçını 1-0 tescil edeceklerdir. Gerekçe olarak da maçın bitimine az süre kaldığı söylenebilir ama niyet bellidir.

Bursaspor maçı ise 3-0 hükmen Bursaspor lehine sonuçlanacaktır, Diyarbakırspor'a da bu maçtan sonrada yine 40.000 TL civarı gerçi ikinci tekrar oldu, 80.000 olur büyük ihtimalle bir para cezası gelir.

Ve lig böyle devam eder. Ama eğer talimatlar uygulanacak denirse yukarıda da anlattığım gibi Diyarbakırspor, Bank Asya'ya düşen ikinci takım olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyarbakırsporu küme düşürmek yerine, taraftarı küme düşürsünler. Diyar'ın tüm maçlarına içeride yada dışarıda taraftar yasağı getirilsin. Coritibada olduğu gibi efsanevi bir ceza verilsin. İçeride 50 maç tarafsız ve seyircisiz, Dışarıda 50 maç taraftar götürmesin gibisinden.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Diyarbakırsporu küme düşürmek yerine, taraftarı küme düşürsünler. Diyar'ın tüm maçlarına içeride yada dışarıda taraftar yasağı getirilsin. Coritibada olduğu gibi efsanevi bir ceza verilsin. İçeride 50 maç tarafsız ve seyircisiz, Dışarıda 50 maç taraftar götürmesin gibisinden.
    Bu federasyon mu bunları yapacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Diyarbakiri herseyden once kesinlikle kume dusurmezler , cunku diyarbakirin kume dusmesi bu isleri yapan provakatorlerin istediginin olmasi demektir , federsoyunun yapmasi gereken bence sudur , bursa maci 3-0 hukmen maglup , ibb maci 1-0 tecil edilmesi , 20 macda icerde disarda seyircisiz oynama cezasi , icerdeki maclarin batida tarafsiz bir sahada oynanmasi , en mantiklisi budur

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Çok az kaldı ligin bitmesine.Diyarı ligden düşürmeyi düşünmezler bu saatten sonra.Zaten takım kümede büyük ihtimallede bu olaylardan sonra kendini toparlayamayacak.Yani öyle bir radikal karara gerek kalmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Diyarbakiri herseyden once kesinlikle kume dusurmezler , cunku diyarbakirin kume dusmesi bu isleri yapan provakatorlerin istediginin olmasi demektir , federsoyunun yapmasi gereken bence sudur , bursa maci 3-0 hukmen maglup , ibb maci 1-0 tecil edilmesi , 20 macda icerde disarda seyircisiz oynama cezasi , icerdeki maclarin batida tarafsiz bir sahada oynanmasi , en mantiklisi budur
    Batı'ya gerek yok, ceza takıma değil seyirciye verilmeli bence. Komşu illerin birinde oynanabilir, Urfa'nın güzel bir stadı var, gerçi taraftar olmayacak ama o kullanılsın

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ilk koydugum resimde kirmizi kareye aldigim adam sahaya ilk giren ve insanlari galeyana getiren adamdir , 2. resimdede ayni kisinin mac sonunda diyarbakirspor un baskanin hemen arkasinda oldugunu goruyorsunuz , bu eleman diyarbakir baskaninin staddan ayrildigi grubun icindedir , bu provakasyon islerinin ne denli derinlerde oldugunu gosteren bir resim !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçen haftada aynısıydı işte. Ben koydum resmi kimse göz önünde bulundurmamıştı o görüntüyü ama bu haftadan sonra görmüştür herkes. Eee hani bunları yapan diyarbakırlı değildi. Baksanıza başkanın has adamı.

Bu olayları zaten Diyarbakırın ligde kalmasını istemeyenler çıkartıyor ancak bu kişiler bilinmesine rağmen neden Diyarbakırspor yönetimi bunlara bir önlem almıyor veya yetkililerden önlem almasını istemiyor anlayamıyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bu olayları zaten Diyarbakırın ligde kalmasını istemeyenler çıkartıyor ancak bu kişiler bilinmesine rağmen neden Diyarbakırspor yönetimi bunlara bir önlem almıyor veya yetkililerden önlem almasını istemiyor anlayamıyorum ?
    Olay sudur , ''bir takim'' ekstrem gruplar diyarbakir takiminin icine kadar girmistir ve takimi kullaniyorlar , amaclari cok basit bu tip olaylar cikartip takimin antipati toplamasini saglamak dir ve gerekirse kume dusmesini saglamakdir , boyle bir durum yarattiklari anda bakin iste bizi disliyorlar , ayrimcilik yapiyorlar bizim bizden baska dostumuz yoktur tarzi bir ortam yaratip gencleri yanlarina cekmekdir , olay bukadar basittir , ama bu oyuna dusmemek birazda bizim elimizde , bu takimin Diyarbakir sehrinin takimi oldugu asla unutulmamali sadece su anda yanlis kisiler takimin icine kadar sizmistir bunu anlamak cok onemli , bu sekilde dusunup buna gore yorumlarinizi yaparsaniz daha saglikli sonuclar cikar diye dusunuyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Olay sudur , ''bir takim'' ekstrem gruplar diyarbakir takiminin icine kadar girmistir ve takimi kullaniyorlar , amaclari cok basit bu tip olaylar cikartip takimin antipati toplamasini saglamak dir ve gerekirse kume dusmesini saglamakdir , boyle bir durum yarattiklari anda bakin iste bizi disliyorlar , ayrimcilik yapiyorlar bizim bizden baska dostumuz yoktur tarzi bir ortam yaratip gencleri yanlarina cekmekdir , olay bukadar basittir , ama bu oyuna dusmemek birazda bizim elimizde , bu takimin Diyarbakir sehrinin takimi oldugu asla unutulmamali sadece su anda yanlis kisiler takimin icine kadar sizmistir bunu anlamak cok onemli , bu sekilde dusunup buna gore yorumlarinizi yaparsaniz daha saglikli sonuclar cikar diye dusunuyorum
    Aynen olayın özeti budur. Olay futbolu aştı derken zaten bunu kastediyorum. Bursaspor taraftarının hatalı olduğunu söylerken de bunu kastediyordum zaten. Bunlara alet oldular maalesef.

Diyarbakırspor ligden düşürülmeli diyorum. Çünkü ligden düşürüldüğünde maç oynamayacak. Olaylar çıkacak ama bu olaylar kısa vadede olur. Şu an diyarbakırspor, diyarbakırsporu kullanarak ülkeyi bölmeye çalışanlar için bir maşadır. Belediye'nin taraftarı yoktu. Haftaya bir gün, olmadı öbür hafta, olmadı diğer hafta mutlaka büyük tepki alacakları yerlere gidecekler. Diyarbakır-Bursaspor maçında yaşananlardan daha ağırları olacak muhtemelen. Bunun çözümü Diyarbakırspor maç yaptırtmamaktır. Lig karışsın, Euro 2016 falan gitsin, prestijimiz yok olsun falan önemli değil. Bütün ülke bu adamlar yüzünden diyarbakıra karşı cephe alacak. Provakatörlerin istediği olacak vs.

Tabii bu yazdıklarım en ağır senaryolardan biri. Umarım bunların hiçbiri yaşanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ne olursa olsun dusurmek cok agır olur futbolcuların , guvenc kurtarın vs. ne sucu var bence en mantıklısı sene sonuna kadar ic sahadaki macların tarafsız ve seyircisiz oynanması deplasman maclarınada diyarbakır taraftarlarının alınmaması olur

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

diyarbakır düşürülmez.zaten kendi çabalarıyla düşecekler.uzunca bir süre süper lige çıkamayacaklarını düşünüyorum.bazı arkadaşlar diyarbakırın bank asyaya düştüğünde buradaki takım taraftarları tarafından da dışlanacaklarını söylemişler ki bence de çok doğru bir tespit.bundan sonraki 1-2 sezon içinde ara sıra ana haberlerde buna benzer olayları görebiliriz.federasyon önümüzdeki 5yılı kapsayacak sekilde diyarbakırspor için gerekli planlar yapmalıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

ilk koydugum resimde kirmizi kareye aldigim adam sahaya ilk giren ve insanlari galeyana getiren adamdir , 2. resimdede ayni kisinin mac sonunda diyarbakirspor un baskanin hemen arkasinda oldugunu goruyorsunuz , bu eleman diyarbakir baskaninin staddan ayrildigi grubun icindedir , bu provakasyon islerinin ne denli derinlerde oldugunu gosteren bir resim !
    Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olayları değerlendirirken, hakeme atılan taşı değilde neresine geldiğini tartışan bir yönetimden bahsediyoruz.. Başkanı dahil hiç bir yöneticisinin orda "spor" için bulunduğunu düşünmüyorum..

Quote Originally Posted by Diyarbakırspor Oyuncusu;Tazemeta
    Halk beni sıcak; kendine yakın gördüğü ve kentte sevildiğim için o an insanları yatıştırabileceğimi düşündüm. Elimden geleni yaptım fakat olmadı. Tıpkı bir Diyarbakırlı gibiydim. Sanırım olayları çıkaranlar değildi, çünkü durmadılar. Sakin olmalarını söyleyip sadece bizi desteklemelerini istedim, malesef olmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kurallar acik. diyarbakirspor kume dusurulecek. dusurulmesi gerekiyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bu maddede belirtilen sebeplerle aynı sezonda ikinci kez müsabakanın tamamlanamamasına sebebiyet veren takımlar, bulunduğu sezonda müsabakalardan çıkarılarak, bir alt lige düşürülür ve bu takımla müsabakası olan takımlar müsabakayapmaksızın hükmen galip sayılırlar.

Bulundugu sezon derken tum sezonu kapsamiyor mu? Ben de sirket hukuku derslerine girdim ve hukukta yazilanlari dogru algilamanin ve edebiyatin onemini biliyorum, o yuzden soruyorum. Daha onceki orneklerde neler oldu mesela?
    kısaca özetleyeyim.bulunduğu sezonda demek 7. haftada bu olay yaşanmışsa 7. haftada. 25. haftada bu olay yaşanmışsa 25. haftada o takımı çıkarmak demek ve bundan sonraki oynayacağı maçlarda hükmen mağlup sayılması demektir.Bulunduğu sezonda diye not düşmelerinin sebebi ise eğer not düşmezlerse ligin bitimi beklenir karar verilir sonra düşürülür ibaresi eklememek için. Durum budur. Çünkü olayın cezası o anda uygulanması gereken bitimi beklememesi gereken ve ileri dönük bir cezadır.

Ankaraspor olayına geleyim,Ankaraspor farklı maddelerden dolayı ceza aldı ve aldığı cezada oynadığı tüm maçlarda haksızlık olduğu ortaya konarak bu şekilde bir karar verildi. Diyarbakır'da ise böyle bir durum yok.Eğer ceza uygulanırsa 2 maçtan bu cezayı alacak ve bu ceza geçmişi kapsamaz.

Senin yorumlarını hep görüyorum bu arada. Burda çok ciddi konular olurken abuk sabuk yazıların ve gereksiz puan avcılığına soyunman hiç yakışmıyor doğrusu.

Diğer konuya gelince; şahsen alavere dalavere mi yaparlar bilmiyorum; Belediye zaten maçı kazanmış, hakem biraz fevri davrandı denir,çünkü saha temizlendikten sonra geri gelip başlanabilirdi, ikinci ceza tahkimden döndürülür Bursaspor'a 3 puan verilir ve tek ceza almış gibi olup lige devam eder. Çünkü şahsen lige devam etmesini istiyorum.Ama şu takım 2 maç yapmış bu takım 1 maç yapmış açısından değil. Ortada bir provokasyon var ve amaç ne olursa olsun Diyarbakırspor'a ligi tamamlatmak olmalı ki bu oyunlara gelmeyeceğimizi gösterelim. Bu senelik artık sahalarında maç yapmayarak komşu illerde seyircisiz oynayarak tamamlasınlar ligi, ve dileğim bu süre boyunca alabilecekleri puanlarla kendi başarıları ile ligde kalmaları.

Seneye eğer kalırlarsa ligde ya da Bank Asya'ya düşerlerse, takım hakkında radikal kararlar alınmalı, mesela idari kadrosuna şu görüntülerden sonra sportif faaliyetlerin içinde bulunmaları yasaklanmalı, takımın başına eski örneklercede bilinen çok sağlam bir idari kadro getirilmeli, ve Diyarbakır'a devlet elini daha çok uzatmalı insanları kazanıp bölünmeyi engellemek adına,ayrıca sportif alanda da değişik uygulamaya gidilmeli.Aklıma gelen en basit örnek; hepimiz hemfikiriz ne içsahada duranların ne deplasmana gidenlerin Diyarbakır taraftarı olmadığından. O zaman mesela sponsorlar duruma el atmalı bir süre Milli Takımımızda da yapılan bu tür kampanyalarla destek vereceklerin maçlara gitmeleri,gerçek seyircinin stadyumda olması güzel bir bakış açısı olur.Bu aklıma gelen en basit örnek. Eğer gerçekten bir şeyler yapmak bir adım atmak isteniyorsa iyice düşünülür ve daha bir sürü projeler üretilebilir.

Zaman kaybetme zamanı değil,zaman kazanma zamanı. İnsanlar kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur derler.Sadece biraz çaba o kadar,yoksa ordaki vatandaşlarımızı yalnız bırakmış oluruz ve terör örgütü der ki işte görüyorsunuz sizi umursamıyolar bile.

Demek istediğim bu.

Yoksa konunun içinde hala puan kavgası mı yapmaya çalışıyosunuz alın tüm puanlar sizin olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Söylediklerin herkesin malumu ama şu da var, bir Malatyalı olarak defalarca gittim Diyarbakır'a. Malatyaspor Diyarbakırspor maçlarında Diyarbakır'da protokol tribününde yöneticiler de dahil silah çekmişlerdi. Şimdi suçu sadece 3-5 çapulcu diyerek ört pas etmek çok yanlıştır. Dediğin doğru olabileceği gibi, şu da olabilir, sonuçta ikisi de bir varsayım : Diyarbakırspor'da bazı taraftar grupları, bizim senin yazdığın gibi düşünmemizi sağlayarak holiganizm yapıyor olabilirler. Şimdi zaten 3-5 kişi değil ki bu adamlar, sahaya girenler belki 100 kişi. Bu durumda bunun farklı açıklamaları olabilir. Eğer senin dediğin gibi düşünüp Diyarbakırspor'a gereken ceza verilmezse, o zaman diğer takımların da taraftarları atlasın sahaya, sadece o maçı kaybedip kurtulsunlar durumdan, olur mu öyle şey? Bu olay İngiltere'de olsa acaba böyle düşünürler miydi? Her kulübün taraftarının arasına karışan kişilerden o kulüp sorumludur. Diyarbakırspor başkanı dün açıklama yapıyor

Spiker : Olaylar hakkında ne diyeceksiniz?
    Başkan : Biz bunları değil maçta hakemin yönetimini konuşalım. Bunlar 3-5 (!) kişidir Diyarbakırspor'a mal edilemez.

Peki başkan bu adamlar parayı bastırıp maçınızı izlemeye geldiğinde "bunlar bizim taraftarımız değildir" diyor musun acaba? O zaman da söyleyeceksin ki değeri olsun. Kulüpler bunların olmasını istemezse olmaz merak etmeyin. Ne zaman bir başkan dik, sert yorumlar yapsa bir sonraki maçta kıyamet kopuyor. Şimdi Denizlispor başkanı çıksın desin ki "bizim şu şu maçta şike yapılmıştır", eminim Denizlispor maçında da olay çıkar.

Son söze gelirsek : Bence Diyarbakırspor'a verilmesi gereken ceza tek ve ligden ihraçtır. Bunun dışındaki her karar federasyonun iflasıdır. Hiç bir takıma ayrıcalık tanınamaz. Yok bizi yanlış anlarlar, yok dışladığımızı düşünürler, bunları geçelim. Duygularla hareket edilmez, kanunlar, kurallar var. O kadar.

Del Piero_10 Misafir

Olayın sorumluluğu hakeme havale edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün akşam Telegol'de yanılmıyorsam aramıza sızan provakatörler deyip,o zaman ben Bursalıların arasına 50 adam sokayım maçı provake edeyim falan demişti.Ezilmeyi hak ediyor bu şahıs

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu var. Diyarbakır-Bursa ve İBB-Diyarbakır maçında çıkan olaylar ne sadece birkaç provakatörün işi denilip, üstü kapatılacak kadar küçük boyutta ne de tüm Diyarbakırspor taraftarını zan altında bıraktırabilecek durumda.

Federasyon'un işi çok zor. Hangi kararı verirse versinler; eleştiri alacaklar. Eğer Diyarbakır düşürülürse, bölücülerin tuzağına düştünüz, Diyarbakır'ı düşürdünüz diye eleştirilecekler. Eğer düşürmezlerse, ''bu ülkede hukuk nerde, takımına göre muamele mi yapılıyor?'' şeklinde eleştirilecekler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dostum istediklerini desinler. İnsanların hayatına kasteden 100 kişilik bir grup var. İlla insanların ölüp yaralanması mı lazım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.sporx.com/futbol/superlig/187391/?ref=AKM1
    Fotoğrafı, twitter yolu ile Esat Dergi ile paylaşmıştım, kaynağını sormuştu, haberde kullanmışlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    http://www.sporx.com/futbol/superlig/187391/?ref=AKM1
    Fotoğrafı, twitter yolu ile Esat Dergi ile paylaşmıştım, kaynağını sormuştu, haberde kullanmışlar...
    Sporx a kadar ulasmis buraya koydugum resim , cok hosuma gitti dogrusu simdi cok daha fazla insan gormustur olayin gercek yonunu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adam çok güzel yalan söylüyor ve çok güzel mağdur edebiyatı yapıyor alkışlamak gerekiyor..Kahrolsun pkk.bunu dedim diye ırkçı demeyin,bazı insanlar alıştı çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kahrolsun pkk demek ırkçılık değil ki canım abisi,bunu da kim çıkardı?

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri