90+8 oldu hala bıtırmedı bu nedir ya.
90+8 oldu hala bıtırmedı bu nedir ya.
Colman sana ne diyeyim ya kalp krizi geçiriyordum frikik pozisyonunda hoca bitir ya![]()
Ohh bitti.. Sağol Trabzon sağol Spor Toto![]()
Teo atıldı 2 haftada 2 kırmızı yedik oyuncuların şımarık tavırları yüzünden bunlara uyarı verilmeli bunnlar yapılmamlı.
Sonunda bitti kazandık zorlu bir rakibi daha Avni Aker'de yendik.
Maç bitti Trabzon kazandı fakat Teofilo kırmızı kart gördü.
Onur saçma sapan hareketler yaptı , colman son dakika bencillik yaptı , burak komple saçmaydı zaten bir rakibimizin puan kaybetmesi güzel oldu tebrikler trabzon
Besiktas'in hucumda iyi diyebilecegimiz 2 oyuncusu var, biri Quaresma digeri Bobo. Bugun Bobo'nun hafif sakatligi varmis, o yuzden oynamamis, bunun yani sira Quaresma, Nihat ve F.Tekke de sakat olunca sikinti oluyor tabii, tam 4 tane forvet demek bu. Degil 90 dakika, sabaha kadar oynansa Holosko ve Nobre'li takim gol atamazdi, bunlar ilk 11 oyuncusu degil, hatta yedek bile olmamasi gerek ya, neyse. Nobre zaten apayri bir dunyanin insani, her topu kaybettigi gibi, maci slow-motiona cevirdigi gibi, bos kaleye gidecek topa dokunamadigi gibi bir de duran toplarda tutacagi adami tutamayip gol de yedirdi takima, bambaskaymissin be Nobre. Herseye ragmen oyun fena degildi, bu kadar eksiklige ve yorgunluga ragmen cizgiden cikan, direkten donen ve diregi siyiran pozisyonlarimiz vardi, 1-1 de bitebilirdi mac, ama saglik olsun. Bobo'yu riske etmeliydi aslinda, ama oyuncunun saglik durumu da onemli, en dogru karari vermistir Schuster.
Quaresma'sız Beşiktaş'ın puan kaybedeceği maçlardan biriydi ve öyle oldu. Zaten bu Beşiktaş Quaresma ve Bobo yokken puan kaybetti kaybetti. Kaybetmezlerse bir daha zor kaybederler. İşte fark yaratan bir oyuncunun eksikliği böyle göze çarpıyor.
Trabzonspor'a Tebrikler.
Tebrikler Trabzonspor.
Tebrik ederim Trabzon'u hakkıyla kazandı.Bobo'nun oynamaması tüm planları bozdu,en azından bizim planlarımızı.Ama yine de maçın başında ve sonunda bulduğumuz net fırsatları aptalca kaçırmasak rahat kazanabilirdik bile.Hilbert..herneyse tebrikler Trabzon.
Kaybedeceksek böyle dürüstçe kaybedelim. Helal olsun takımıma , helal olsun Onur'uma Necip'ime...
Yıllardır şampiyonluk yarışında olmayan bir rakibim yerine , şampiyonluk yarışının içinde sürekli olan ve güçlenmiş kadrosuyla yükselişte olup iyi bir hava yakalayan rakibimin oynadığı 2.ciddi maçta da puan kaybetmesi benim için iyi bir şey , berabere olsaydı daha iyiydi ama bu sonuçta iyidir.
Quaresma'dan sonra Bobo'da olmayınca maçın başın başında galibiyet alabileceğimiz yönünde pek umudum olmadığını söylemiştim.Zira öyle de oldu.Holosko ve Nobre bizi taşıyacak nitelikte oyuncular değiller.Daha güçsüz rakiplere karşı belki işe yarama olasılıkları vardır ama bu tür maçlarda zor.
Maç bence başabaş bir mücadeleye sahne oldu.Trabzonspor duran toptan bulduğu golle avantajı yakaladı ve bu avantajını korumasını bildi.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.İlk golü biz bulabilsek belki tam tersi bir durum ortaya çıkacaktı ancak olmadı,kısmet değilmiş.Sağlık olsun.
Son olarak Fatih Tekke'nin neden bu kadar uzun bir süre geçmesine rağmen oynayacak seviyeye gelmediğini merak ediyorum.10-15 güne hazır olur deniliyordu ancak kadroya girecek seviyede bile değil.Umarım bu milli takım arasından sonra hazır hale gelir.Çünkü bir tek Bobo ile olmuyor maalesef.Bobo sakatlandı mı sıkıntıya düşüyoruz.
So what?
Saike
Fenerbahçe - Beşiktaş maçını tartışmak isteyen arkadaşlarımızı şu konuya alalım;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=91285
O maç için hepimiz yorumlarımızı yaptık, tekrardan eski maçlar için puan kazanıldı, kaybedildi muhabbetiyle bu konuyu kirletmeyin lütfen.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor maça etkili başlayan taraftı. Şimdiye kadar oynanan maçlarda ortasahada ağırlığını koyan Beşiktaş'a alan bırakmadılar ve ortasaha kontrolünü ele geçirdiler. Ortasahayı ele geçirmeleri hücumda da daha etkili olmalarını sağladı. Önemli pozisyonlara girdiler fakat Hakan başarılıydı. 20-25'ten sonra Beşiktaş maça ortak olmaya başladı ve soyunma odasına dengede girildi. İkinci yarıda Trabzon tekrar üstünlüğü ele geçirdi. Mustafa'nın iyi yükseldiği yan topla da golü buldular.
Trabzonspor'da Burak ofsayt kuralından bihaber olsa gerek. Ayrıca Trabzon oyuncuları aşırı bencildiler. Engin, Colman, Burak müsait pozisyonlarda arkadaşlarına atmadılar ve belki de son dakikada Ceyhun çizgiden çıkarmasaydı bu bencillikleri pahalıya patlayacaktı.
Hakem birçok pozisyonda kontrolü kaybetti. Vermesi gerekenleri vermedi, vermemesi gerekenleri verdi. Kart vermesi gerekenleri es geçti. Oyuncular da bu kararlardan dolayı gerildi.
Tebrikler Trabzonspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor'u galibiyetinden ötürü,Takımımı da mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum.
Hakettiğimiz bir galibiyet aldık oyuncularımızı tebrik ediyorum. Mustafa'yı ayrıca tebrik etmek lazım ilkkez Trabzonspor formasını böyle önemli bir maçta giyiyor olmasına rağmen iyi oynadı ve attığı golle takımımıza galibiyeti getirdi.
2. Yarıdaki kötü oynumuz maçı yenilmemize neden oldu. Guti'nin çıkması ile orta sahada top tutan kimse kalmayınca iyice takım çöktü. Forvetlere top atacak hiç kimse kalmayınca maçta pozisyonlar yakalayamadık. Son haftalarda üst üste maçlar oynadık, Hepsi birbirinden zordu. Son maçta kazaya ugradık. Milli maçlar arasında takım tekrar kendine gelir. Trabzonspor'u Galibiyetinden dolayı kutlarım
Ceyhun gülselam son dakikalardaki tabatnın şutu iyi çıkardı zevkli bir maçtı tebrikler trabzona
Sekan,Ehgin.(Girdikten sonra)Ceyhun,Mustafa,Selçuk iyilerdi.Colman o pozisyonu atsa rahatlıcaz ama yaptığı iş değil.Onur kornere çıkasıb dedi gol yiyoduk.Yine puan kaybetsek saçma hatadan kaybedecektik ucuz yırttık.Burak niye bu takımda 90 dakika oynar çözemiyorum ya.Teo hiçbirşey yapmadı.hA Birlikte ofsayta kaldılar sürekli oda bir başarı![]()
Mac bana gore bizim hakimizdi ama Bjk ninde hakkini yememek lazim. Tehlikeli pozisyonlarda buldular bundan sonraki maclarinda basarilar
Colmana cok sinir oldum, son dakika yaptigi seye anlam veremedim. Maci koparcan bitcek, ondan sonraki 3-4 dk bizim icin olum olmicak. Senol hoca bunlari guzel bi anlatmasi lazim bunlara.
Takim milli aradan once kazandi bizi mutlu etti InsAllah milli takimimizda iyi sonuclar alirda cifte sevinc yasariz
Hakan dün çok iyi bir maç çıkardı ancak golde en büyük hata onda olmasa da yine hatası var.Şu yan top zaafiyetini hiç aşamayacak sanırım Hakan.
Tabata o son dakikadaki pozisyonda biraz daha iyi bir vuruş çıkarsa gol olmama şansı azdı ancak yerden Ceyhun'un üstüne vurunca Ceyhun da rahatça çıkardı ve beraberlik şansını kaçırdık.
Milli maç arasının olması iyi oldu.Çünkü üst üste zorlu maçlardan sonra takımda bir yıpranma söz konusu olmaya başladı.Şu araya Bursaspor'da puan kaybetmişken galibiyetle girseydik daha iyi olacaktı ama neyse.
So what?
Saike
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Beşiktaş: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 12 - Beşiktaş: 10
İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 2
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 6
Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 20
Korner: Trabzonspor: 5 - Beşiktaş: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 11 - Beşiktaş: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Beşiktaş:% 50
Şuraya bak bu kadar ofsaytamı düşülür.Sanki 16 yaşında oyuncular ofsaytın ne olduğunu bilmeyen adamlar vardı hucumda.
Şu Nober'nin kalenin dibinden kaçırdığı golü aklım hiç almadı.
Rotasyonun sapına kadar gerekli olduğu bir maçtı ve hocamız da bunu uyguladı doğal olarak, ancak 60. dakikada pilinin bittiği açıkça belli olan bir Guti yerine dinç bir Necip sahada olsaydı da bu sayede Nobre yerine Bobo 11'de olsaydı, daha iyi olurdu. Yok işte, Nobre deplasman golcüsü değil, olmuyor, yapamıyor. Kaldı ki, Guti sonradan girerek yorgun Trabzon defansına öldürücü ara paslarıyla son darbeyi de indirebilirdi ve o girene kadar Necip-Ernst ikilisi de forvete destek sağlayabilirdi(bknz. Antalya maçı). Holosko ve Tabata içinse söyleyebilecek bir şeyim yok, çünkü yerlerine koyacak isim yok dünkü kadroya bakarak konuşacak olursak. Belki Üzülmez önünde İsmail olabilirdi, ama o işin teferruatı sadece. Bence yorgunluk ve baskı bu sonucu doğurdu, ancak yine de kaçan pozisyonlarımızın da olduğunu düşününce bir beraberlik alabilirdik, ama olmadı, sağlık olsun. Mücadelemizden ve maçı son dakikaya kadar kovaladığımızdan ötürü takımıma teşekkür ediyorum.
Neden TS-FB pazartesi oynayabiliyor da persembe deplasmana gitmis BJK'nin maci illa ki pazar oynaniyor bunu aciklayabilir mi?
şampiyon olmak ile şampiyonluk yarışında olmak arasındaki farkı anlamını bekliyorum..
Beşiktaş'ın pazartesi oynamamasının nedeni de geçen gün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı..Kulüpler Birliği pazartesi günü maç uygulamasının kalkmasını istedi ve federasyonda buna uydu..Bjk yönetimi de bu yüzden ses çıkarmadı zannediyorum..