Uç Forvet(Advanced Forward)'te mükemmel foret oynatırsanız normali orası kanatta inside forward-support müthiş ama elinizde daha iyi bir uç forvet varsa mesela dzeko gibi ve çift forvet oynuyorsanız komple forvet-atak'da oynatabilirsiniz...
Uç Forvet(Advanced Forward)'te mükemmel foret oynatırsanız normali orası kanatta inside forward-support müthiş ama elinizde daha iyi bir uç forvet varsa mesela dzeko gibi ve çift forvet oynuyorsanız komple forvet-atak'da oynatabilirsiniz...
Beyler Bende fenere aldım 48 aylık 15e ligde 32 gol şampiyonlar liginde 16(KUPAYIDA ALDIM YANİ) attı.Milli takımda zaten classic coşuyo süper ama Ankara Kızılay meydanında görseniz sırıtmaz
![]()
52m $ a aldımTabi ki 48 ay taksitle aldım
Şu an 3. sezonun başındayım ve 2 sezonda 96 maçta 52 golü ve 25 asist i var
Normalde daha iyi performans sergiler ama yinede takımın en iyisi
değeri 17.75m $ ama 80m $ olarak değer biçtim
80m $ aşağısı teklif yapamıyorlar ve 2017'ye kadar kontratı var
Mükemmel bir oyuncu
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Saçı yeter![]()
Beyler siz Neymar'ı çift forvette nasıl oynatıyorsunuz?Mevlüt'ü çift forvette nasıl oynatıyım neymarla?
Neymar, tek forvet ve poacher rolünde en verimli performansını sergiler
Mevlütü nasıl oynatıyım tek forvette?
Oda tek forvet uygun olur ikisini değişmeli yaparsan daha verimli olur bence![]()
Ok Sağol.
Bende bide Taufic Guarch var ama çift forvet oynayamam 4-1-2-2-1 en çok uyan taktik bana yazık olucak çocuğa![]()
Beyler herkes neymar en verimli poacher oynuyor diyor ama ben en iyi verimi tek forvetken deep lying forward de alıyorum.Adam tabiri caizse azdı.![]()
Football is simple,but Football Manager is not
siz çok pahalıya alıyosunuz adamı14 milyona aldım 2015 de
Lokomotiv Moskova'ya 24 Mn $ para vererek aldım.Jo Quintero gibi forvetleri de sattım iyi performans vermezse yandıkAma profili güzel gelişmiş.İş yapar galiba
![]()
çok gol kaçırıyor ama bu yasta böle futbolcu yok 2012 deki profil nasıl olcak cok mrk ediyorum
Anzhi`ye aldım. 5 maçta 12 gollük performans sergiledi hadi hayırlısı.![]()
Yami beyler ben Neymar'dan şüphe edene 2011'e yeni başlamış heralde derim yani abi adam coşuyor her türlü coşuyor yani her maç kafadan bir gol zaten yani profilini bilmiyorrum bile hiç bakmadan direkt istiyorum![]()
ilk sezonda bile müthiş bi katkı sağlıyor özellikle yaptığı asistler mükemmel
tarihe dikkat edin daha sezon ortası sayılır
![]()
ben 3. yılı bitirdim hala santos'ta bu adam bir tek ben teklif yapıyorum arada ama fiyatta anlaşamıyoruzbaşka kimsenin teklif yapmaması ve ilgilenmemesi çok garip ve oynadığı maçlara bakıyorum bir sezonda hep 12-15 maç oynadığı yazıyor 3 sezonda toplam 40 maç ancak oynatmışlar. oyunun bir hatası olsa gerek.
Ya oyun parası oynayın beyler sanki cebinizden veriyosunuz yapıştır 48 aylığıda en az 15e istediin paraya alırsın
Fena.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
2014 yılındayım sezonu dün akşam bitirdim..Santosa Bi Baktım Ganso ve Neymar Hala Orada Hemen aldım ikisinide..Bakalım neler yapacaklar Galatasaray'da..