Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 66.67%
  • Berabere

5 27.78%
  • Konyaspor

1 5.56%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: Beşiktaş - Konyaspor [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Guti de yatıyor, cezalıydı bu hafta çünkü oynayamadı. Ayrıca neden cezalı olduğunu da söyleyeyim; kasaplarla dolu ligimizde aldığı darbelere isyan etmekten dolayı gördüğü kartlar sebebiyle bugün yoktu sahada, olsaydı da bu defa bu maç kart görür bu sefer derbi maça çıkamazdı. Ondan önce de Egemen'in öpücüğüyle sakatlanmıştı zaten. Ne yatış ne yatış, bir türlü uyanamadılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Kanake
    Quaresma'nın Beşiktaş formasıyla oynadığı herhangi bir maçı izledin mi? Yatmaya gelmiş adam pres yapıp top kapmaz, insiyatif almaz, bencil oynamak yerine boştaki adamı bulmaya çalışıp asist yapmaz. Quaresma en başta topla çok oynadığı için bu kadar darbe alıyor.

Quaresma'nın bir demeci vardı sanırım."Beşiktaş hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden birisi,İstanbul'da kendimi evimde gibi hissediyorum" diye.Bu sözler herşeyi özetliyor,açıkcası geldiğinden beri takip ediyorum Quaresma'yı.Hiçbir maçında buraya yatmaya gelmiş gibi bir izlenime kapılmadım.

Nesil
    2006

Maçın yorumu Birol Güven'den geldi:

Konyaspor maçı psikolojimi bozdu ve senaryo yazamadım bu yüzden önümüzdeki hafta dizi yok desem ATV bu mazereti kabul eder mi acaba?

Twitter aracılığıyla yazdı bu yorumu.

Nesil
    2006

Memleketimin takımı Konyaspor'dan nefret etmeye başladım, düşsün düşüncesi var; ama kazandığı puan için mutluyum. Büyük takımlardan puan alan anadolu takımını tutan bir taraftar gibiyim. Ne demek istediğimi sormayın bende anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quaresma çok hırslı bi oyuncu TR ye gelmesindeki ana sebep para olabilir ama sene başından beri ne kadar istekli olduğunu görüyoruz sakatlanmasının nedeni ligimizdeki gereksiz sertlik ve kulüp doktorlarının yetersizliği olduğunu düşünüyorum Guti'ye gelince zaten güçlü sayılabilecek bi oyuncu değil belli bi yaşada geldi sakatlanması gayet normal zamanında Carlos'ta olduğu gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Quaresma'nın bir demeci vardı sanırım."Beşiktaş hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden birisi,İstanbul'da kendimi evimde gibi hissediyorum" diye.Bu sözler herşeyi özetliyor,açıkcası geldiğinden beri takip ediyorum Quaresma'yı.Hiçbir maçında buraya yatmaya gelmiş gibi bir izlenime kapılmadım.
    2 ay sonra o yorum şu şekilde değişebilir. ''Gelmez olaydım ne bacak kaldı ne başka birşey.''

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Derbi öncesi Beşiktaş için büyük kayıp oldu. Bugün eğer Galatasaray da Kayseri'de puan kaybederse önümüzdeki hafta derbi çok ilginç olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu sene 3 büyüklerin hali duman.Haftaya derbide hangi takım kaybederse o yarıştan tamamen kopar bence.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Bu sene 3 büyüklerin hali duman.Haftaya derbide hangi takım kaybederse o yarıştan tamamen kopar bence.
    Ortada yarış mı kaldı? Kaybeden bir sene sonra Avrupa Kupalarında olamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Emenike ve Yekta için transfer görüşmeleri yürütüyormuşuz.

Devre arası planı;

İn

Emenike,Yekta,Sivok

Out

Fink,Holosko,Ferrari.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by vego View Post

Devre arası planı;

İn

Emenike,Yekta,Sivok

Out

Fink,Holosko,Ferrari.

Bu transferler dogru transferler Ferrari haric, ama radikal ve koklu degisiklikler olmadigi surece bizden birsey olmaz, seneye de olmaz. Schuster bizim ligimizi ve rakiplerimizi bilmiyor, ogrenmeye tenezzul etmiyor, ona gore oynatmiyor, apacik ortada. Ya Schuster'i dizginleyecek/bilgilendirecek bir sportif direktor/menajer gelecek ya da Tayfur'un rolunu aktiflestirecek yonetim, ayrica Schuster ile uzun sureli bir gorusme de sart, gidis hayra alamet degil. Herseyin 2-3 transferle hal olacagina inanan cok insan var, inanilir gibi degil. 2 sene evvel sampiyon olurken bu takim ne Ferrari vardi ne Guti, gecen sene 8-9 maclik seri yaparken, bir haftada Trabzonu FByi Manchsteri yenerken bu takim ne Guti vardi ne Quaresma ne F.Tekke. Ama Mustafa Denizli o donemde maclara cikarken kipkirmizi uykusuz ve sagliksiz bir goruntu ile cikiyordu, 24 saatini bu takim icin harciyordu, her mac rakibi kitleyip maclari kazaniyorduk. Schuster efendi ise kulubeden cikamaya tenezzul etmiyor, bacaklarini uzatip orasini burasini kasiyor, bizi seyine bile takmiyor tabiri caizse.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by vego View Post

Devre arası planı;

İn

Emenike,Yekta,Sivok

Out

Fink,Holosko,Ferrari.
    Benim duyduğum da Almanya'dan 2 isimle görüşüldüğü. İsimlerin kim olduğunu bilmiyorum, ancak keşke dediğim 2 adam var; Hamit ve Podolski.

Dünkü maç sonrası Ziya Doğan, Anadolu takımlarının ne şartlarda mücadele ettiği konusunda haklı olabilir, fakat futbolcular zor şartlarda oynuyor diye yaradana sığınıp önüne gelene Allah ne verdiyse sallamak zorunda değiller. Onlara bu hakkı vermiyor kimse, biraz ağır olsunlar bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kasap futbol anlayışına bi önlem alınmadığı sürece çok adam oynayamadan sakatlanır gider...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Schuster iyice küstahlığa vurdu işi Ziya Doğan iyi cevap vermiş;

Basın mensuplarının karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in, Türkiye'de oynanan futbola ilişkin yaptığı değerlendirmelerin hatırlatılması üzerine Doğan, ''Schuster büyük bir kulübün teknik adamı. Polemik yapmak istemiyorum ama geçen yıl Diyarbakırspor'da Ziya Doğan 1.5 trilyon harcadı. Yabancılara ödenen ise 800 bin euroydu. Schuster'e sormak lazım, bu parayla oyuncularının kramponlarını alabilir mi? Bizim hangi şartlarda nasıl çalıştığımızı biliyor mu? Biz hazıra konmuyoruz. Burayı 'ağlama duvarı yapmak' istemiyorum ama hangi şartlarda mücadele ettiğimizi söylemek istiyorum. İki tane santrfor alsaydım, bugün bu takım 10 puan daha fazlasını alırdı. Schuster Türkiye'nin şartlarını bilmeyebilir, bundan sonraki maçlarda biraz Anadolu takımlarının hangi şartlarda mücadele ettiğini öğrenirse iyi olur'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz hazıra konmuyoruz gibi bir laf etti, yanlıştı.

ziya doğan, schuster ile kendini bir tutuyor. zamanında kendine trabzonspor verildi, ne yaptığını gördük.

sen ister 1.5 trilyon harca, ister 100 trilyon harca o kafayla hiç birşey yapamazsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne yani zor şartlarda çalışıyorsun diye milletin oyuncusunu biçme hakkı mı görüyorsun kendinde. Bu mantalite yanlış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Schuster milletin oynadığı futbola 60'larda böyle oynanıyordu diyor ama önce kendi oynattığı futbol hangi yıla ait bunu sorgulasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Schuster milletin oynadığı futbola 60'larda böyle oynanıyordu diyor ama önce kendi oynattığı futbol hangi yıla ait bunu sorgulasın.
    2010........

Eminim Beşiktaşın maçlarını bile izlemiyorsun Skorlara göre bu yorumu yapıyorsun yada tam tersiyse futbol bilgini geliştirmeni öneririm

Beşiktaş'ın oynadığı oyunda hiçbir terslik yok. İyi de oynuyor. Oyuncuların beceriksizliğini oynanan futbolla yorumlayamazsın. Beşiktaş dün kaleye 10 tanesi isabetli 22 tane şut atmış. Diyarbakırspor ise sadece 5 tane.

Beşiktaş'ın oyununa kimse birşey demiyor zaten , eğer oyun dediğin gibi kötü olsaydı dün İnönü'de Holoskoya değil Schustere küfür edilirdi. Açın biraz Barcelona'yı , Manchester'ı izleyin. Aynı oyunu oynuyorlar. Bu takım elbette bir Barcelona Manu değil ancak dev olmak için onları örnek almak gerekir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Ahmet Göktaş

Diyarbakırspor'a ne oluyor ya Bank Asya'ya atladın bir anda.

Ziya Doğan etkisi
    Bende Beşiktaş'ın oyun tarzında sorun görmüyorum, Beşiktaş maçlarını izlerken büyük keyif alıyorum açıkçası, bol pozisyonlu sürekli yüksek tempoda oynanıyor karşılaşmaları. Sorun kadro kalitesinde, oyuncularda. Hani diyorduk ya Rijkaard için sistemine uygun oyuncular yok elinde, o yüzden başarı gelmiyor diye, Schuster için de durum benzer. Daha seri savunma oyuncularına ihtiyacı var. Bekler iyi olsa da (Hilbert'i de artık bekten sayıyorum tam bir hücum bek oldu Beşiktaş'ta) stoperler yetersiz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri