Beni asıl düşündüren, stadın girişinde Galatasaray arması varken Beşiktaş'lıların orada oynamayı nasıl bu kadar istedikleri.
Beni asıl düşündüren, stadın girişinde Galatasaray arması varken Beşiktaş'lıların orada oynamayı nasıl bu kadar istedikleri.
Bence bosuna tartisiyoruz su anda BJK yönetiminin böyle bi istegi var mi ki? Hürriyet'in uydurdugu bi haber üzerine konusuyoruz burda.
Girin TFF nin sitesine Kulüplerden Galatasaray'ı bulun stadyumu Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena diyor stadın hakları bizde şu anda Ali Sami Yen 4 sene önce neyse Türk Telekom Arena'da o herkes sahiplenmeye başlamız stadı yok Galatasaray'ın falan değil o zaman bizde şimdi İnönü'ye gidelim kimse bir şey diyemez Beşiktaş'ın değil derim o halde.
Hatta linkini de vereyim. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604
Bütün stadlar kulüplerin degil diye biliyorum sadece üst kullanim haklarini kiraliyorlar
Aynen öyle. TT Arena'da oynamak için de stadın bizim olmadığını bahane ederse Beşiktaş kulübü kendileri zararlı çıkar. Kaldı ki Avrupa maçları için Sami Yen'in tadilat döneminde İnönü'de oynamak için teklif yaptığımızda onlar istemediği için nasıl oynamadıysak, Beşiktaş'ın da maçlarını TT Arena'da yapıp yapmaması tamamen bize bakıyor. Biz istersek oynarlar, istemezsek oynayamazlar, bu kadar basit. Adnan Polat'ın bile böyle birşeye izin vermeyeceğini düşünüyorum.
Murat Yalçındağ: Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynadığımız maçta misafir etmekten memnun oluruz, sadece bu kadar olabilir.
Son noktayi Yalcindag koymus.
Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir"
Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.
AA
Tam da taraftarın içinden geçeni söylemiş Yalçındağ![]()
Böyle birşey olmamalı. Olursada Galatasaray çok ayıp edilmiş olur.
Kadıköy'de oynayın derdik de malum biliyosunuz bizim stadın zeminini, hemen çöküyo işte
Olimpiyat stadı Beşiktaş için en uygun stad olacaktır, kendi stadları yapılana kadar..
Türkiyenin en iyi stadı diye oynama hakkını görmek çok saçma değil mi? Saraçoğlu'nda oynansın o zaman öyle şey mi var (:
'Arena'da Ancak Bizimle Oynarlar'![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bir şeyi anlamıyorum, Beşiktaş TT Arena'da oynasa Galatasaray ne kaybedecek? Inter ile Milan aynı stadda oynamıyorlar mı maçlarını?
Biz Farklıyız, İtalyan Değiliz
Türklüğümüzü Her Yerde Belli Edecez.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En basiti, stad daha yeni, zemin dayanmaz berbat hale gelir.
O sıralar 2 takım İnönü yü paylaşıyordu, yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Galatasaray ın yeni stadı gerçekten güzel yapılmış, bazı anlaşmalarla hakları Galatasaray a verilmiş, tabi ki hakları var isteyip istememeye... Ayrıca çok da yadırgamamak gerekir istememelerini, hoş bizim yönetimden böyle bir istek var ihtimali üzerine konuşuyoruz bunları. Açıkcası bende istemem TT Arena da oynamamızı. İyisiyle kötüsüyle, Olimpiyat Stadı bu tür durumlar için mevcut, 1-2 sene kış ayları sıkıntı yaşarız olur gider. Bu bahsettiğimiz Olimpiyat Stadı nda Şampiyonlar Ligi oynanmadı mı sanki... 1-2 sene de biz oynarız... Ama benim asıl üzüntüm, önümüzdeki iki sene, bizim için hedef seneler iken, takım belki Türkiye tarihindeki en fazla uluslar arası yıldız oyuncuyu barındıran takım iken (kişisel fikrim) bizim dağ bayır gezecek olmamızOlimpiyat için var olan ulaşım sıkıntılarının kısmen TT Arena için de var olduğu söyleniyor. Keşke bir sene daha erteleseydik diye düşünmekten kendimi alamıyorum
![]()
Galatasaray'ın stadyumunu Beşiktaş ile paylaşacağını düşünmüyorum. Kullanım hakkı Galatasaray'da ve karar yönetimin. Yönetim Galatasaray taraftarını karşısına almak istemez. Vakti zamanında Ali Sami Yen'den Olimpiyat'a geçmek zorunda kalındığı dönem neden İnönü'de oynanmadığını sorgulamak lazım.
Beşiktaş Olimpiyat stadyumuna gitmemeli. O stadyumda futbol var ama seyir zevki ve taraftar etkisi yok. Taraftara işkenceden başka bir durum olmuyor. Kendisine Avrupa'da hedefler belirleyen bir kulüp taraftar etkisini küçük görmemeli ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda az gişe geliri olsada maçlarını oynamalı diye düşünüyorum.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Stadın üzerinde bu kadar spekülasyon varken; bjkli arkadaşlarımızın ısrarını anlamıyorum şahsen bana galatasaray inönü de mi oynasın yoksa olimpiyatta mı deseler olimpiyatı seçerim inönü de oynamayı kaldıramam bir gsli olarak.
ayrıca eğer yıldızlar olimpiyatta oynayamaz bizde gidip seyredemeyiz para gelmez diyorsanı ona göre plan yapıcaksınız stad yapımı erteleyeceksiniz.
milan-inter örnekleri verilmiş fakat, bu iki takım stad masraflarını ortak karşılıyorlar ve yıllardır orta oynuyorlar, oturmuş bir yapı hakim.. yeni bir stadda daha tüm sorunlar çözülmemişken; haftada ortalama 1-2 maç oynanması sıkıntı yaratır.
ayrıca işin politik yönü biz olimpiyata giderken bize burun kıvıranlara inat eğer bjkye tt arena da oynama hakkı verilirse ve buna bizzat bizim yönetim de katılır ve itiraz etmezse.. şu an ki yönetim için taşan bardak artık sele dönüşür
Evet, yanlış hatırlıyorsun. Ali Sami Yen'in tadilat döneminde sadece Avrupa maçları için İnönü'de oynamak istediğimizde Beşiktaş Kulübü, "stad kaldırmaz" diyerek reddetmişti. Biz de Olimpiyat Stadı'nda çok yüksek bir seyirci ortalaması ile oynamıştık. Şimdi sıra "büyük" Beşiktaş taraftarında. Bakalım Olimpiyat'ta oynamaya başlarsa Beşiktaş kaç bin kişi gelecek maçlara, görelim. 10 dakikada evden stada gitmeye benzemez bu...
Bu mevzuu çok mu uzadı? Olursa iyi olur olmazsa da ağıtlar yakıp kendimi öldürmem hani.
Şüphen mi var
Bu kadar gerilmeyin, biraz sakin olun. Tamam stad güzel, Galatasaray ın stadı... Bu arada Serdal Adalı ile Keçeli açıklama yaptılar. Eğer TT Arena ya da Kasımpaşa nın stadı olmazsa Olimpiyat a gideceğiz, henüz bir müracaatımız olmadı, hocalar, yönetimler ve devlet tarafından kabul edilirse olur zaten dedi. Sakin olun kimsenin elinden stadını aldığımız yok
Kaldı ki ben istemiyorum zaten, başarılı olacağımızı düşündüğüm bir senede Galatasaray ın stadında oynamayı...
İyi de yaptığın karşılaştırma ne kadar mantıklı acaba? Siz bir senede 3 tane ŞL maçı için gitmişsiniz,bizim 1 sezon boyunca bütün maçlarımızı oynanamamız söz konusu.Bu hafta İBB ile maçımız var Olimpiyat'ta.Ne organizasyonlar düzenleniyor stada gidebilmek için. Bir sezon boyunca o stadta oynasaydınız ve yüksek bir seyirci ortalaması yakalasaydınız o zaman diyebilirdin hadi bakalım Beşiktaş taraftarını görelim diye.
Öte yandan Galatasaraylıların bu fikre karşı çıkmaları gayet normal aslında.Rakiplerinin ekmeğine yağ sürmek istemezler.Beşiktaş iyi kadro kurmuş zaten,gelsin bir de cillop gibi stadta oynasın diyebilecek Galatasaraylı azdır.Ondan sonra mesela 132 desibel rekorunu TT Arena'da kırsak bu prestij açısından hiç hoş olmaz Galatasaray taraftarı için.
So what?
Saike
BEŞİKTAŞ TT ARENA'DA OYNAYABİLECEK Mİ?
31.Ocak.2011 1:30
![]()
Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın TT Arena'da hangi şartlarda oynayabileceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Yayına telefon ile bağlanan Akgül, TT Arena'nın durumu ve Beşiktaş'ın bu statta oynamak istemesi konusunda konuşarak açıklamalarına başlayan Akgül,
"Beşiktaşlı taraftarları da dinledik, onlar zaten oynamak istemiyorlar. Biz bu stadı Galatasaray için yaptık. Bu stadın birincil kullanım hakkı Galatasaray'dadır. Biz Galatasaray ile bu stadı nasıl devralacağı konusunda konuşmadık. Biz bir devlet kurumuyuz ve yasalar ile yönetiliyoruz. Stad kiralamanın belli suretleri vardır. Kira vererek veya kira vermeden statları kullanabilirsiniz" şeklinde konuştu.
Para ödenmeden statların nasıl kiralandığının sorusuna ise Yunus Akgül şu şekilde cevap verdi:
"2005 yılında çıkan kanunla kulüplere belli yükümlülükler verildi. 6 tane branşın olacak, şu kadarı olimpik olacak, şu kadarı şu liglerde mücadele edecek. Bunun gibi yükümlülükler var. Bunları oturup Galatasaray ile konuşacağız ve anlaşacağız. TT Arena sadece Galatasaray'ın maçları için kullanılmayacak. Burada federasyon başka maç isterse o oynanacak."
BEŞİKTAŞ'IN OYNAMA HAKKI
Beşiktaş'ın TT Arena'da oynamak istemesi halinde Galatasaray'ın şu anda bu konu hakkında söz hakkı bulunmadığını söyleyen Akgül, "Eğer protokol anlaşmasını imzalarsak, Galatasaray Beşiktaş burda oynayamaz der. Ama bugünkü halde Galatasaray Beşiktaş TT Arena'da oynayamaz diyemez çünkü stadyum henüz bizde" dedi.