Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: Kartal Arena'yı İstiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk futbolunda fanatiklik de düşmanlık da hep yöneticiler yüzünden, takım veya renk ayırt etmiyorum bunu söylerken, bizlerde saf gibi sinir oluyoruz, küfür ediyoruz, kızıyoruz, arkadaşlarımızla yeri geliyor kavga ediyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Neyse uzatmayalım . Büyük ihtimal Olimpiyat Stadı'na alınır Beşiktaş.. Devlet orada da taraftar görmek istiyor sonuçta. Koca stad bir işe yaramış olur en azından

İmzandaki Olympique Lyon'u unutmuşun

O stadın kullanılıp işe yaradığını görmek mantıklı evet

Lyon u unutmadım. Uzak diye düşündüm
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Panathinakos,Olympiakos olabilir bence hazır ekonomileri de çktü para harcamasınlar boşuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynar.. TT Arena yeni bir stadyum, henüz bizimle özdeşleşmemiş ve taraftar doğru düzgün benimseyememiş bile.. Bu adaptasyon sürecinde Beşiktaş'ın bu stadda oynaması çok yanlış olacaktır.

Ayrıca, Olimpiyat Stadı neden var böyle durumlarda bile kullanılmayacaksa?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Olimpiyatta oynar Beşiktaş.Arenada ki son maçları izleyen arkadaşlar görmüşlerdir zemin halen yerine oturmamış ve problemler var.Bu haldeyken aynı anda 2 takımın maçlarını kaldıramaz.Kaldı ki kenarıda boşta duran Olimpiyat stadı varken Arena seçilirse Galatasaray'a karşı bir kasıt ararım artık.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

İstanbul BelediyeSpor izin vericekmi acaba Beşiktaşın oynamasına Olimpiyatta

Zamaninda Bjk reddetmisti GS'yi Inonu'de oynamak icin. Hic gerek yok güzelim olimpiyat var orda oynasinlar ne kadar cok stadımızda oynamak isteyen varmış.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2011 at 18:37 Reason: Söylemlerimize dikkat edelim!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    İstanbul BelediyeSpor izin vericekmi acaba Beşiktaşın oynamasına Olimpiyatta
    Nokta.

Keşke güzel bir mevkiide olsaydı Olimpiyat Stadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 hafta TT Arena'da 1 Hafta Ş.Saraçoğlunda oynasın..

Sonra onlarınki yapılınca bizde oraya gideriz.. Değişiklik olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen ' ı yıkmasınlar kalsın orda Bjk yeni stadı yapılana kadar oynasın Tt Arena' da o zaman olur

Milan-İnter Gibi Olalım Gitsin İşte

Biz Maçlarda İnönü Arena Diye Kullanırız, Galatasarayda Maçlarında Türk Telekom Arena Diye Kullanır Stadı

Bakın Nasıl Çözüldü Mesele

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Biz Maçlarda İnönü Arena Diye Kullanırız, Galatasarayda Maçlarında Türk Telekom Arena Diye Kullanır Stadı

aynen abi Beşiktaşın yeni stad yapmasına gerek bile yok. Koskoca İnter ve Milan klüpleri nasıl kullanıyorlar Stadı.

Vallaha Billaha Ya, Ayıptır, Günahtır Paraya. Biz O Paraya Yıldız Almaya Devam Edelim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

boyle isler ancak turkiye'de olur zaten , garip karsilamamak lazim , iyiki bir stad ''yaptirdik'' milyon tane problem , milyon tane spekulasyon cikti , biraksinlar donsunler krallar gibi ali sami yen'e ben sahsen acayip sogudum bu yeni staddan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakalım bu durum karşısında bizim yönetim nasıl bir tavır sergileyecek.Taraftar zaten istemiyor Beşiktaş'ın orada 2 sene oynamasını.Olimpiyatta oynasın Beşiktaş ne güzel doldurur 70.000 kişi.Yada bir ara anadoluda oynanacak deniyordu.Oda mantıklı bana kalırsa.1 sene oynansın atıyorum Ankara'da.2.senede oynansın İzmir'de felan.Birazda anadolulu Beşiktaşlılar bağırlarına bassın takımını.Arena bize kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fıstık gibi Olimpiyat var işte dağ başında püfür püfür esiyo kocaman stad orda oynasın Beşiktaş (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tayyip'te oynamayalım da diğer iki staddan biri olabilir. TT Arena tercihimdir tabi. Olimpiyat Stadı malum kurda kuşa yem oluyor kışın. Galatasaray yönetimi sorun çıkarmaz ise oynansın valla.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Arena Galatasarayındır, öylede kalsın. Kim isterki stadında başka bir takımın daha oynamasını?

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Olmaz hocam olmaz Gelin isterseniz De Kuip de oynayin , zaten suan Feyenoord kötu durumda

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olimpiyat stadının diğer adı zulümpiyat olduğu için TT Arena'da oynayalım istiyoruz.İyi bir kadro kurduk.Stadımız yapılırken böyle iyi bir kadronun stad sıkıntısı çeksin istemiyoruz.TT Arena'nın ulaşımı daha kolay ve rüzgar problemi yok.Seneye çim de oturur.İki takımın oynanmasında sıkıntı olmaz ama Galatasaray'a bağlı.İlk mesajımda şakayla karışık bir sitem söz konusuydu ancak ben de olsam ben de istemezdim.Bazı Fenerbahçeli arkadaşlar bizim stadta oynamalarına karşı çıkmayız demişler ama bence öyle bir şey olsa Fenerbahçelilerin de büyük çoğunluğu karşı çıkardı bence.Bir de işin başka boyutu var.Haber Hürriyet'in.Büyük ihtimalle sallamışlar yöneticilerin açıklamaları falan.
    So what?
    Saike

keşke stad yapılmasaydı arkadaş devlet yaptı diye her takıma verecek mi stadı
    bu stad Galatasarayındır. Eğer böyle bişey olacaksada Galatasaray'ın izni alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre burada kilit nokta Beşiktaş yönetiminin Arena'da oynamak istemesi değil,Galatasaray yönetiminin Beşiktaş'ın bu isteğine vericeği tepkidir.Oynanır derse oynanır.Şayet bence Galatasaray yönetimi biz Beşiktaş'ın 2 sene boyunca burda oynamasını istemiyoruz derse oynanmaz.Sonuçta Beşiktaş oynamak istiyor diye hemen ASY TT Arena verilecek değil ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O stadında zemini çamur olsun tam olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kasimpasa da TT Arena'da oynamak istiyormus, onlarin da hakkiymis. Hatta biz RTE Stadyumuna gidecegiz Besiktas daha rahat mac yapsin diye. Milletin icinde ne kalmis arkadas bu stat inanamiyorum ya. Herkes uzerine alinmasin bu dedigimi.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

biz olimpiyat'ta oynarken alay eden, dalga geçenleri alalım şimdi oraya,

sizin gibi gençleri zulümpiyat'ta görmek isteriz.

hadi bağalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yalnız Galatasaraylı arkadaşların kararı kendileri verecekmiş gibi agresif tavırları beni endişelendiriyor.Zira TT Arenada oynarsak maçlarımızı ve düşündüğüm gibi muhteşem bir atmosferde süper maçlar çıkarırsak bu durum bu arkadaşları çok üzecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı üyeler çok agresif,Beşiktaşlılar hata yaptığını anlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadın kullanım hakkı bizdeyken, kimse gelip oynayamaz orada. Biz izin vermediğimiz sürece Beşiktaş, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayamaz. O kadar kolay değil...

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Yalnız Galatasaraylı arkadaşların kararı kendileri verecekmiş gibi agresif tavırları beni endişelendiriyor.Zira TT Arenada oynarsak maçlarımızı ve düşündüğüm gibi muhteşem bir atmosferde süper maçlar çıkarırsak bu durum bu arkadaşları çok üzecektir.
    Sizin de bu kadar bizim stadimizda oynamak istemeniz beni mutlu ediyor. Demek ki güzel stad herkes kiskaniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

sanki izin verildi'de oynayacaklar Arena'da. Böyle bir istekde bulunabilirler ama kabul edilmez kanimca

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri