Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre kariyerinin ilk günlerinden beri sinirlerine hakim olamayışının cezalarını çekiyor.Daha sakin bir oyuncu olsaydı şuan hala yurt dışında oynuyor olurdu. O artık kendini düzeltemiyorsa bizim onu savunmamızın veya yerden yere vurmamızın gereği yok. Alırsın kaptanlığı elinden olur biter. Şimdiye kadar yapılmayışı hataydı zaten.Bu olay ön ayak olmuştur diye düşünüyorum( Milli takım için bu söylediklerim)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beklediğiminde çok altında bir maç oldu. Hiç ama hiç tat alamadım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedense milli takımımızda ileriye dönük hiç bir ışık göremiyorum.Almanyalardan,bilmem nerelerden gençleri milli takıma kazandıracağız diye kökten kimyayı bozdular.İnşallah sonu güzel olur.Takımda gol atacak,yada pozisyon hazırlayacak ileri uç elemanı yok.Kanatlarda Arda'nın yokluğu çok hissediliyor.Birde Mevlüt,,Semih,Tuncay gibi hücum oyuncuları banko kadroda olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Ayrıca diğer bir saçmalık da şu Kazım'dan başka forvet yok mu koca ülkede? Milli takımda oynamasına karşı olduğum Nobre'yi bile koy ama Kazım'ı forvetin ucuna koyma. Ben inanmıyorum hâlâ, seçimleri Hiddink'in yaptığına. Zaten Tr'ye az uğruyormuş. Oğuz'un milli takımla ilişkisi kesilmeden bu takımdan bir cacık olacağını sanmıyorum.
    Benim de düşündüğüm nokta bu, Nobre kısmı hariç.. Fatih Terim zamanında seçilenlerle şimdi seçilenler arasında pek fark yok.. Futbol olarak bana göre daha bile geriye gittik.. En ufak bir fark yaratamayacaksa neden biz Hiddink ile anlaştık ki? Yaklaşık 1 sene önce anlaştığımız açıklandı Hiddink'le.. İyiye giden bir nokta ben göremiyorum.. Hiddink'in de işleri daha iyi yapmak için bir çaba sarfettiğine de inanmıyorum..

İnşallah bu lafları yedirir bize Hiddink, biz de yıllar sonra Milli Takımı hakettiği yerlerde görürüz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Nedense milli takımımızda ileriye dönük hiç bir ışık göremiyorum.Almanyalardan,bilmem nerelerden gençleri milli takıma kazandıracağız diye kökten kimyayı bozdular.İnşallah sonu güzel olur.Takımda gol atacak,yada pozisyon hazırlayacak ileri uç elemanı yok.Kanatlarda Arda'nın yokluğu çok hissediliyor.Birde Mevlüt,,Semih,Tuncay gibi hücum oyuncuları banko kadroda olmalı...
    kesinlikle olmalı onlarsız olmaz ben kazımın futbolunu çok sever beğenirim ama işte bazı şeyler tek başına yeterli olmuyor biraz adam olsa gücünü hızını yeteneğini düzgün kullansa çok güzel yerlere gelirde iş işten geçmiş olabilir artık
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.

Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:

Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.
    Keita için hiçbir zaman melek demedim.. Ayrıca farkındaysan Keita bu nedenlerden ötürü elden çıkarıldı

Neyse bundan sonra yazılacak herşeyin konunun dışına çıkacağı bu son 2 mesajımızla belli oldu.. Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..
    İnşAllah İnşAllah..Tek Temennimiz bu yönde zaten..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Heyecan yok, dostluk var!

2002 Dünya Kupası'nda büyük dostluk örneği sergilediğimiz, Hiddink'in eski takımı Güney Kore ile hazırlık maçında yine dostça bir ortamda, Trabzon'da karşı karşıya geldik. 0-0 biten maçın adrenali en yüksek olayı ise Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı karttı.

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Trabzon'da Güney Kore ile karşılaştı. Teknik direktörümüz Guus Hiddink'i eski takımı Güney Kore önünde parlak bir futbol sergilemeyen ve genelde gençlerden oluşan milli takımımız sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Çok fazla pozisyon izleyemediğimiz maçta adrenali en yüksek an Emre Belözoğlu'nun ardarda gördüğü kartlarla oyundan atılmasıydı. Son 30 dakikayı 10 kişiyle oynayan milli takımımız bu görüntüsüyle gelecek maçlar için umut vermedi.

Trabzonlu futbolseverler, uzun süre sonra bir milli maç Trabzon'da oynanmasına karşın maça çok fazla ilgi göstermediler. Yaklaşık 24 bin kapasitesi olan Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar gözlenirken 12 bin civarında taraftar karşılaşmayı izledi. Hamburg'da oynayan golcü futbolcu Tunay Torun, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Fehmi Mert Günok ve Gökhan Süzen ilk kez milli takımda maç kadrosunda yer aldılar.
    FIFA tarafından 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Kazakistan'a attığı gol ile yılın en iyi golü ödülene layık görülen Hamit Altıntop'a Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener tarafından ödül verildi.
    Karşılaşmaya hızlı başlayan milli takım, ilk yarı daha fazla etkili olduğu rakibi karşısında aradığı golü bulamadı. Konuk Güney Kore ise daha çok ani ataklarıyla gol bulmaya çalıştıysa da etkili pozisyonlar geliştirmekte zorlandı.
    İkinci yarıda ise 60. dakikada kaptan Emre Belözoğlu çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. İki pozisyonda da Emre'nin sert faulleri dikkatleri çekti. İkinci yarıda gelişen cılız ataklar da fayda etmedi ve maç dostça 0-0 sona erdi.

Stat: Hüseyin Avni Aker
    Hakemler: Sergii Boiko, Oleg Pluzhnyk, Sergii Bekker (Ukrayna)
    Türkiye: Volkan, Servet, Serdar Kesimal, İsmail Köybaşı,
    Sabri (Dk. 78 Yiğit), Serkan (Dk. 45 Gökhan Gönül), Emre, Hamit (Dk. 59 Burak), Selçuk, Mehmet Ekici (Dk. 59 Tunay), Umut (Dk. 45 Kazım)
    Güney Kore: Jun Sung Ryong, Hwang Jae Won, Hong Jeong Ho, Lee Yong Rae (Dk. 87 Choi Hyo Jin ?), Ji Dong Won (Dk. 83 Kim Shin Wook), Park Chu Young, Hong Chul, Koo Ja Cheol (Dk. 83 Yoon Bitgaram ?), Lee Jung Soo, Ki Sung Yueng, Nam Tae Hee (Dk. 69 Choi Sung Kuk)
    Sarı kartlar: Dk. 59 Emre, Dk. 71 Burak (Türkiye) Dk. 31 Hong Jeong Ho, Dk. 59 Koo Ja Cheol (Güney Kore)
    Kırmızı kart: Dk. 60 Emre (Türkiye)
    İLK YARIDAN DAKİKALAR
    6. dakikada Hamit'in sağdan ortasında, savunmanın arkasındaki Umut'un kafa vuruşunda, kaleci Jun Sung Ryong, iki hamlede topu kontrol etti.
    11. dakikada Hamit'in ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Jun Sung Ryong'un kontrol edemediği top direğin dibinden kornere çıktı.
    13. dakikada Mehmet'in ceza alanı içinde yerden şutunda, top direğin dibinden auta çıktı.
    27. dakikada Nam Tae Hee'nin ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Volkan sol köşesine doğru gelen topu kornere çeldi.
    32. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı serbest vuruşta, Umut'un hamle yapıp dokunamadığı top kaleci Jun Sung Ryong'da kaldı.
    42. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı serbest atışta, altı pas içindeki Le Jung Soo'nun ters vuruşunda, top az farkla direğin üzerinden kornere gitti.
    45. dakikada rakibinden kaptığı top ile sağ çaprazdan ceza alanına giren Hamit'in yerden şutunda savunmada Lee Jung Soo'ya çarpıp kaleye doğru giden topu kaleci Jun Sung Ryong, ayaklarıyla çelmeyi başardı.

60. dakikada Emre, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bir dakika önce Koo Ja Cheol ile tartışan Emre, rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartının ardından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
    64. dakikada Ji Dong Won'un ceza alanı dışından şutunda, kaleci Volkan soluna doğru giden topu kontrol etmeyi başardı.
    68. dakikada Burak ile yaptığı verkaç ile ceza alanına sokulan Gökhan Gönül, topu son anda araya giren Hwang Jae Won'dan kurtarıp uygun durumdaki Kazım'a aktaramayınca önemli bir gol fırsatından yararlanılamadı.
    75. dakikada Selçuk'un soldan kullandığı korner atışında, top yakın mesafedeki Servet'in önünde kaldı. Araya giren savunmanın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak bu kez ceza alanı dışındaki Serdar'ın önüne düştü. Bu oyuncunun şutunda, kaleci Jun Sung Ryong, topu kontrol etti.
    80. dakikada sağdan Gökhan Gönül'ün ortasında, yakın mesafedeki Kazım'ın sert kafa vuruşunda, kaleci Jun Sung Ryong, sağına doğru gelen topu uzanarak
    çeldi. Daha sonra topu kontrol eden İsmail Köybaşı'nın pasında, ceza alanı içindeki Burak'ın dönerek vuruşunda, top birkez daha Jun Sung Ryong'da kaldı.
    87. dakikada Hong Chul'un ceza alanı dışı sol çaprazından sert şutunda, kaleci Volkan iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.
    90 2. dakikada Kim Shin Wook'un kafa pasıyla ceza alanında topla buluşan Choi Sung Kuk'un şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Dostum bak ben diyorum ki tahrik etme amacım yoktu ve sen hala öyle diyosun ? şimdi ben yalan mı söylüyorum onu mu demek istiyosun anlamadım ?

Ayrıca eğer tahrik olan varsa benim söylediğim şeyden gerçekten kendisi de yaptığı hatanın farkındadır(objektif olamamak vb.) onun için tahrik oluyordur
    Belki de "siz" objektif değilsinizdir. Ters açıdan da bakmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Belki de "siz" objektif değilsinizdir. Ters açıdan da bakmak lazım.
    Ne alaka ? Ben Kazımla alakalı birşey mi söylemişim , Milli takıma girip girmemesiyle ilgili olumlu bir yorum mu yapmışım bizde veya sizdeyken ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Saçma sapan bir maçtı işte. Gelecek adına ışık görmüyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bizim Milli Takım en son golünü attığında sene kaçtı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul Osmanlı torpağıydı galiba abi...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

O kadar oldu mu? Neyse, ya kavimler göçü zamanında atmış olsaydı? Buna şükür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet halimize şükretmek lazım.. Valla Kavimler mi göçüyor yoksa göçen futbolumuz mu bilemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla ne derseniz deyin, ister holiganlık yapıyosun deyin, ister objektifliğime güvenin, isterseniz objektif değilsin deyin. Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı. Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli. Umut'a saygım sonsuz. Ancak A Milli Takım'da yapamıyo Umut...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Valla ne derseniz deyin, ister holiganlık yapıyosun deyin, ister objektifliğime güvenin, isterseniz objektif değilsin deyin. Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı. Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli. Umut'a saygım sonsuz. Ancak A Milli Takım'da yapamıyo Umut...
    Mevlüt , Semih gibi adamlar varken Batuhan mı ? ciddimisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut'a verilen şans Batuhan'a verilmeli diyor arkadaş , banko ilk 11 Batuhan olmalı demiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama bu takımın forveti Batuhan olmalı.
    Bence öyle dememiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ondan bir sonraki cümleye de bakmayı dene kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Batuhan bir sporcu değil ki, rakibe saygı duymayan, kasten giren, Raul'le el sıkıştıktan sonra elini şortuna silen(kendince komik), kendini bir şey sanan birisi, sporcu ahlakı hiç yok. Batuhan milli takıma girerse Emre yanında melek gibi kalır. Nigel de Jong bile milli takımı için önemli bir oyuncu olmasına rağmen Ben Arfa'nın ayağını kırdıktan sonra milli takıma alınmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Batuhan bir sporcu değil ki, rakibe saygı duymayan, kasten giren, Raul'le el sıkıştıktan sonra elini şortuna silen(kendince komik), kendini bir şey sanan birisi, sporcu ahlakı hiç yok. Batuhan milli takıma girerse Emre yanında melek gibi kalır. Nigel de Jong bile milli takımı için önemli bir oyuncu olmasına rağmen Ben Arfa'nın ayağını kırdıktan sonra milli takıma alınmadı.

De Jong milli takıma sadece 1 maçlık çağırılmadı gösterme bir cezaydı o ve artık çağırılıyor. Batuhan'a böyle davranılmamalı. Tamam yaptığı şeyleri savunmuyorum yanlış şeyler. Ama bu mantalitede en az Batuhan'ın yaptıkları kadar yanlış. Bilmiyorum biliyormusunuz LİGTV Atakan Kurt adlı muhabirini sırf Batuhan'ı izlemekle görevlendiriyo mesela...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hayatımda batuhan kadar futbolu ti ye alan adam görmedim. batuhan milli takımda oynayacaksa aydın ı da çağıralım ufuk u da çağıralım serdar özkan ı da çağıralım. var mı öyle bişey ya? napmış batuhan futbol hayatında futbol adına? 110 kilo falan var herhalde bu aralar bi de...

Nesil
    2006
    Yer

http://www.dailymotion.com/video/x5g...ans-2008_sport

bu adamı milli takıma çağıracak zihniyetin ahlak anlayışını bile sorgularım ben....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    http://www.dailymotion.com/video/x5g...ans-2008_sport

bu adamı milli takıma çağıracak zihniyetin ahlak anlayışını bile sorgularım ben....
    Lucas Neill Mamadou Niang'ın kaburgasını kırarken alkış, avatarlara konur. O zaman ahlak, etik, metik hiç konuşulmaz. Aynen devam edin aynen.

Lafa bak ahlakımı sorgulayacakmış. Sor söyleyeyim neyi merak ediyosun?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer

Lucas Neill Mamadou Niang'ın kaburgasını kırarken alkış, avatarlara konur. O zaman ahlak, etik, metik hiç konuşulmaz. Aynen devam edin aynen.

Lafa bak ahlakımı sorgulayacakmış. Sor söyleyeyim neyi merak ediyosun?

ya senin burada amacın bu mesajında ima etmeye çalıştığından çok farklıymış gibi laf ebeliği yapıyorsun, üste çıkmaya çalışıyorsun.

milli takıma sen mi çağırıyorsun futbolcuları? sana mı dedim ahlak anlayışını sorgularım diye? bahsettiğim çok açık, milli takımda kendi takımının penaltısında yaptığı abukluk serserilik şaklabanlıktan sonra iş ahlakı olan bir hoca onu milli takıma almaz onu söylüyorum.

neill niang ın kaburgasını kırmışmış. hadi öyle diyelim, benim alkışladığımı avatarıma koyduğumu nereden uyduruyorsun? o zaman ben de pascal nouma rakibine yumruk atarken veya taffarel in kaburgasını kırarken senin de onu alkışladığını söyleyebilirim di mi?

tövbe estağfirullah...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ondan bir sonraki cümleye de bakmayı dene kardeşim
    Ona da baktım ama ilk dediği de onu gösteriyor , sonuçta arkadaş burda açıklamayı yapabilir neyse ...sonuç olarak konu o değil , ben batuhana gelene kadar birçok adam olduğunu söylüyorum ve kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ya senin burada amacın bu mesajında ima etmeye çalıştığından çok farklıymış gibi laf ebeliği yapıyorsun, üste çıkmaya çalışıyorsun.

milli takıma sen mi çağırıyorsun futbolcuları? sana mı dedim ahlak anlayışını sorgularım diye? bahsettiğim çok açık, milli takımda kendi takımının penaltısında yaptığı abukluk serserilik şaklabanlıktan sonra iş ahlakı olan bir hoca onu milli takıma almaz onu söylüyorum.

neill niang ın kaburgasını kırmışmış. hadi öyle diyelim, benim alkışladığımı avatarıma koyduğumu nereden uyduruyorsun? o zaman ben de pascal nouma rakibine yumruk atarken veya taffarel in kaburgasını kırarken senin de onu alkışladığını söyleyebilirim di mi?

tövbe estağfirullah...
    Pascal Nouma ile ne alakam var benim? Nerden çıkardın çok merak ettim doğrusu..

u17 milli takımında yaptığı bir hareket o. Yani 17 yaşından küçük bir ÇOCUK. Senin o videon Batuhan'ın milli takıma çağırılmamasına bir sebep olarak gösterilemez. Batuhan o hareketi her penaltı atarken yapsa tamam eyvallah haklısın. Ancak dersini almıştır Batuhan o konuda.

Benim amacımın ne olduğunu düşünüyorsun? Söyle ona göre kendimi savunabileyim. Ne dedim ki ben? Umut'a verilen şans Batuhan'a verilemli dedim. Sen çıktın ahlak malhak sorgularım demeye başladın. Ha çıkıp dersin ki Batuhan seçilmemeli. Bu sisteme uymaz, bu takımda oynayamaz ona eyvallah. bkz; titates1'in yorumları...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer

Pascal Nouma ile ne alakam var benim? Nerden çıkardın çok merak ettim doğrusu..

u17 milli takımında yaptığı bir hareket o. Yani 17 yaşından küçük bir ÇOCUK. Senin o videon Batuhan'ın milli takıma çağırılmamasına bir sebep olarak gösterilemez. Batuhan o hareketi her penaltı atarken yapsa tamam eyvallah haklısın. Ancak dersini almıştır Batuhan o konuda.

Benim amacımın ne olduğunu düşünüyorsun? Söyle ona göre kendimi savunabileyim. Ne dedim ki ben? Umut'a verilen şans Batuhan'a verilemli dedim. Sen çıktın ahlak malhak sorgularım demeye başladın. Ha çıkıp dersin ki Batuhan seçilmemeli. Bu sisteme uymaz, bu takımda oynayamaz ona eyvallah. bkz; titates1'in yorumları...

batuhan bence iş ahlahı sıfır futbolu bi taraflarında bile olmayan bi adam.

ya sen kimsin, raul'e o hareketi yapabiliyorsun, çapın nedir? hayatın ne kadar raul'un yanında?

çocuk hala çocuk. bu adam bana kalırsa futbol oynamayı bile haketmiyor, ama bunun tartışmasına girmiyorum tabi, yetenekten kurtarıyor.

neill mevzusu nasıl geldiyse benim önüme aynı şekilde ve aynı tarzla nouma yı getirdim/getiririm, ikisi de çok alakasız çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

batuhan bence iş ahlahı sıfır futbolu bi taraflarında bile olmayan bi adam.

ya sen kimsin, raul'e o hareketi yapabiliyorsun, çapın nedir? hayatın ne kadar raul'un yanında?

çocuk hala çocuk. bu adam bana kalırsa futbol oynamayı bile haketmiyor, ama bunun tartışmasına girmiyorum tabi, yetenekten kurtarıyor.

neill mevzusu nasıl geldiyse benim önüme aynı şekilde ve aynı tarzla nouma yı getirdim/getiririm, ikisi de çok alakasız çünkü.
    Ben Neill'in de yanlış yaptığı şeyler olduğu halde, aslan Neill, büyüksün Neill denmesine itafen öyle birşey dedim sen beni yanlış anladın. Emre'yi, İbrahim Toroman'ı, veya başka bir oyuncuyuda örnek verebilirdim avatarında onu gördüğüm için söyledim...
    I'm back...

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri