Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 21.43%
  • Trabzonspor kazanır

5 35.71%
  • Berabere biter

6 42.86%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Trabzonspor [30. Hafta]

Sheriff Misafir

Arkadaşlar, anlıyorum tamam maçın stresi var üzerinizde, sinirlisiniz ama bu tür mesajlar yazmayalım face, twitter gibi platformlar varken..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıda 2 takım adına da sahada iyi futbol yoktu ama büyük mücadele vardı. 2. yarıda ise 75-85 arası haricinde Eskişehir'in üstünlüğü vardı. Net pozisyonlara da girdiler ancak topu içeri sokmayı başaramadılar. Trabzonspor'da bir panik havası vardı. Cezasahası çevresinde topu ayağına alan kaleye vuruyor. Ivesa'nın hatalı pasında Trabzon'un Eses'i çok az kişiyle yakaladığı bir pozisyonda bile Jaja kaleye vurmayı tercih etti. Oysa ki solunda 2 arkadaşı bomboş pas bekliyordu.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe tekrar ipleri eline alma şansı buldu. Bu saatten sonra şampiyon olmak istiyorsan önündeki tüm maçları kazanmak zorundasın.

İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Eskişehirspor'u tebrik ederim, umarım bizde yarın kazanırızda bu puan kaybı işimize yarar..

Bu arada macin 4 dk uzamasi hakkindaki görüsleriniz neler gecen hafta 6 dk uzatma verildi bu macta 3 dk kaleci yerde yatti zaten bana 4 dk az geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemin faul çaldığı bir pozisyon vardı. Sezer SÖZDE Selçuk'u indiriyordu atağa çıkarken. Hakem sarı kartta gösterdi. O pozisyon gol olsaydı ne olacaktı peki?

Bahsettiğim pozisyon az çok aklınıza gelmiştir. Dokunmuyor bile kendi kendini yere bırakıyor hakem çok tehlikeli bir yerden faul + sarı kart verdi.

Tolga Zengin'i kaybetmesin Trabzonspor. Bugün resmen Trabzonspor'lu nasıl olunur dersi verdi. Helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Eskişehirspor'u tebrik ederim, umarım bizde yarın kazanırızda bu puan kaybı işimize yarar..
    Pazar abi bizim maç programın varsa ona göre yap

Bu arada Alper Potuk cok iyi bi oyuncu 91 liymis hem de gelecegi cok parlak bu macta da cok iyi performans gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beklediğim gibi puan kaybetti Trabzonspor... Şampiyonluk yarışı çok daha zevkli olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Es-Es Galibiyeti Kaçırdı . Olsun Beraberlikte Güzel
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben kendimi voleybol maçına (Fenerbahçe-Arkas final serisi 2. maç) soluk soluğa kaptırmıştım ki, son molada 1 dakikalığına bu maça geçiş yaptım. Aaaaa, o ne? 0-0 ve 88. dakika... Sonra voleybol maçını kazandık, o coşkuyla tekrar bu maça döndüm; 93. dakika ve halen 0-0. Aynı zaman dilimine sığan iki büyük sevinç... Teşekkürler Eskişehir!

Çifte mutluluk.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçeliler 2 haftadır isyanlardayken Trabzonsporluların bugün isyan etmesinden doğal bir şey yoktur...4 Dakika uzatma azdı Trabzonspor eksiklerini fazlasıyla hissetti Mustafa o golü normal haliyle de atabilirde çok büyük bir hata yaptı...Bu puan kaybı Fenerbahçe'yi şampiyon yapar mı o belli olmaz işte daha 4 hafta daha var ve 2 takımında yarışı son haftaya kadar sürecektir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fenerbahçeliler 2 haftadır isyanlardayken Trabzonsporluların bugün isyan etmesinden doğal bir şey yoktur...4 Dakika uzatma azdı Trabzonspor eksiklerini fazlasıyla hissetti Mustafa o golü normal haliyle de atabilirde çok büyük bir hata yaptı...Bu puan kaybı Fenerbahçe'yi şampiyon yapar mı o belli olmaz işte daha 4 hafta daha var ve 2 takımında yarışı son haftaya kadar sürecektir bence...
    Haftaya Antep maçı var Trabzon'un. Gaziantep bizdeki gibi 90 dakika defans yaparsa ve bu kadar hırslı oynarsa berabere kalmak için, Trabzon gol atamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haftaya Antep maçı var Trabzon'un. Gaziantep bizdeki gibi 90 dakika defans yaparsa ve bu kadar hırslı oynarsa berabere kalmak için, Trabzon gol atamaz.
    Sizinde Belediyeyle oynadığınızı düşünürsek zorlu bir hafta olacak İ.B.B'ye her yer deplasman sonuçta Antep'e BJK'nin 2 maçta 5 gol attığını düşünürsek TS'de en az 1 tane atabilir diye düşünüyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sizinde Belediyeyle oynadığınızı düşünürsek zorlu bir hafta olacak İ.B.B'ye her yer deplasman sonuçta Antep'e BJK'nin 2 maçta 5 gol attığını düşünürsek TS'de en az 1 tane atabilir diye düşünüyorum...
    tsninde ibble oynayacagını düşünürsek onlara her yer deplasman
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gaziantepspor bize oynadığı gibi 90 dakika defans yaparsa dedim zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkinci yarıdaki kazandığı tüm maçları tek farkla kazanan bir takım için sürpriz olmayan bir beraberlik çünkü Trabzonspor'da gol atma sıkıntısı var. Alanzinho,Yattara,Jaja,Umut gibi gol ayaklarının susması belki daha önceki haftalarda daha ağır yaralardı Trabzon'u ancak Burak'ın üstün gayreti takımı potada tuttu (özellikle bjk gs bursa maçlarındaki 9 puan)

Şimdi koz Fenerbahçe'de ancak Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha kırılgan, Onun için Şampiyon Karabük ve Sivas'ta çalacak son düdükten sonra belli olacak şimdiden tahminde bulunmak çok zor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent Uygun Sivastaykende boyleydi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Gaziantepspor bize oynadığı gibi 90 dakika defans yaparsa dedim zaten.
    Tabi ama Antep ofansif çıkacaktır bana göre çünkü Trabzonspor sahasında daha çok tedirgin oynuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon çok önemli 2 puan kaybetti ve yarın eğer Fenerbahçe kazanırsa işi çok yokuşa sürecekler. Olası bir tökezlemede daha affetmez Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Beklediğim oldu tebrikler Es-Es

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dün verdiğimiz pozisyonları Fenerbahçe yakalasa maç 5-0 felan biterdi sanırım. Trabzonspor ayağına gelen pozisyonları değerlendiremedi. Umut Bulut nasıl 100 gol atmış ben anlayamadım yahu. Ben kanser oldum maçı izlerken. İlk yarı fark yerdik ikinci yarı fark atardık. Sonuçta maç berabere bitti. Artık şampiyonluk yarışı 0dan başlıyo...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tolga'dan da olduk.Artık kaleyi Bora koruyacak.

Bu maçı hem puan hemde Tolga'nın kaybıyla kapadık çok kötü bir maç oldu o açıdan.

Maçtan önce Kaptan'la konuşurken,biz gol yemeyiz demiştim öylede oldu.Ama şu gol atma sorunu her yıl belli dönemlerde başımıza geliyor.Bir türlü çözüm bulamadık şu işe.Bu puan kaybı ile çokta kötü bir duruma düştüğümüz söylenemez.Rakibindeönünde zorlu maçları var Buca,Sivas gibi.Taraftarı anlamak zor heryerde takıma sayıp sövüyorlar.Belki Buca Fener'e çelme takacak o sayıp söven adamalr çıkıp oley bak öndeyiz diye sevinecelkler...Hiç sevinmesinler takımını sadece puan aldığında destekleyen adam taraftar değildir zaten.Biz şampiyonlukları değil Trabzonspor'u sevdik...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

burağın attığı golde kesinlikle bir faul yoktu..
    faul diyen bidah seyretsin pozisyonu defalarca..
    iyi bakın..
    yardımcı hakem bayrağı kaldırıyo..
    başka maçlarda gözünün önündeki pozisyonlara bayrak kaldırmazsınız..
    demiyim yine bişe...
    boşver...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

[B]
    Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    burağın attığı golde kesinlikle bir faul yoktu..
    faul diyen bidah seyretsin pozisyonu defalarca..
    iyi bakın..
    yardımcı hakem bayrağı kaldırıyo..
    başka maçlarda gözünün önündeki pozisyonlara bayrak kaldırmazsınız..
    demiyim yine bişe...
    boşver...
    O pozisyona heralde Türkiye'de senin dışında herkes faul dedi. Burak bile itiraz etmiyo yahu...
    Last edited by vego : 24.Nisan.2011 at 17:44
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ben sonucu kabulendim her maci alacaz diye bisey yok amacim yoneticilerden sonra varligi supheli olan bi amigonun bile boyle medyada yer almasi bi oyun duzenleniyor ama takimlar arasinda degil, medya herkesi birbirine dusurmek istoyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yok ben sonucu kabulendim her maci alacaz diye bisey yok amacim yoneticilerden sonra varligi supheli olan bi amigonun bile boyle medyada yer almasi bi oyun duzenleniyor ama takimlar arasinda degil, medya herkesi birbirine dusurmek istoyor.

O konuda katılıyorum. Şimdi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama medya sanırım Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyo. Bizim Fenerbahçe maçından önce medyada birçok oyuncumuzla ilgili transfer haberleri çıktı ama bu maçtan önce hiç öyle haberler çıkmadı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Bu haberi koymaktaki amaç nedir? Bir ima mı? Yoksa inanmadığınızdan mı? Böyle birşey yok. Tekrar söylüyorum Fenerbahçe Trabzonspor'dan daha az pozisyon yakaladı ama attı. Trabzonspor yakaladığı pozisyonları atacak arkadaş. Madem şampiyon olucam diyosun ne olursa olsun o maçı alacaksın..

Ayrıca işin garibi Yaşar diye bir amigomuz olduğunuda bilmiyorum.
    Aynen katılıyorum maçta tam 16 şut çemişiz ve isabet sayısı 3 bırakalım rakibide kendi zayıf yönleri görelim.Yönetim gidip devre arası forvet diye Brozek'i alıyor adamın bir maç 90dakika oynadığını görmedim.Şampiyonluğa gidiyoruz aldığımız forvet'e bak hal böyle olunca Umut'tan ne bekliyorsun ki her maç gol mü atsın.

Maçın istatistikleri

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor: 0 – Eskişehirspor: 0
    Toplam Şut: Trabzonspor: 16 - Eskişehirspor: 9
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 Eskişehirspor: 4
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Eskişehirspor: 4
    Faul: Trabzonspor: 17 - Eskişehirspor: 21
    Korner: Trabzonspor: 4 - Eskişehirspor: 5
    Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Eskişehirspor: 5
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 60 - Eskişehirspor:% 40

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu işin başlangıcı aslında geçen seneydi. Telegol programından yayılan komplo teorilerine devlet bakanına kadar birçok kişi arka çıkınca herkes bu yöntemi benimsemeye başladı. Nedir bu yöntem ? Maç kazanamadığın zaman rakibe çamur at, rakibinin rakibine çamur at, yani sonuç olarak bir yerlere çamur at kendini aradan sıyır. Buna bu sene de her takımın taraftarı başvurma yolunu seçiyor. Trabzonspor maç kazanıyor, Fenerbahçe taraftarı Trabzon'un rakibine sallıyor. Fenerbahçe kazanıyor, Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe'nin rakibine sallıyor. Bu işin daha da tehlikeli yönü önümüzdeki senelerde de artık böyle devam edecek. Yarışta hangi 2 takım varsa, karşılıklı çamur atılacak. Tutmasa bile izi kalacak. Böylece Trabzon veya Fenerbahçe taraftarı şampiyonluk sevinci yaşarken bir yandan da bu tip şeylerle uğraşmak zorunda kalacak. Bu yöntemi taraftarlar sahiplendi derken tüm taraftarları kastetmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sayıları azımsanmayacak kadar komplo teorisyeni var ama insanların şerefleriyle oynamanın bu kadar basit olmaması gerektiğini düşünen çok sayıda insan da var.

Bu tip şeyler medya için büyük bir pasta. Spekülasyonlardan en çok faydayı doğal olarak onlar sağlıyor. Medyanın bu tip şeylerden rant elde etmemesi için öncelikle kulüplerin tepki koyması lazım. Ama kulüpler işlerine nasıl gelirse öyle davrandığından meydan bu komplo teorisyenlerine kalıyor. Bir iddian, bilgin varsa kanıtlamak zorundasın. Gidersin hukuka başvurursun şikayetini koyarsın masaya, gerisi hukuka kalır. Ama bizim ülkemizde öyle değil; basın özgürlüğü adı altında herkese istedikleri çamuru atma hakkını kendilerinde görüyorlar.

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

O konuda katılıyorum. Şimdi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama medya sanırım Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyo. Bizim Fenerbahçe maçından önce medyada birçok oyuncumuzla ilgili transfer haberleri çıktı ama bu maçtan önce hiç öyle haberler çıkmadı.
    Fenerbahçe'yle ilgili hergün onlarca transfer haberi çıkıyor Mustafa. Hepsi de anında yalanlanıyor. Daha bugün Sezer'in Fenerbahçe'ye gideceği gazetelerde yer almış. Bu haberler yalanlandı. Şuan ligimizde ismi gazetelerde yazıldığında para edecek bazı isimler var. Kimler bunlar ? Emenike, Sezer, Volkan, Sercan, Cenk gibi oyuncular. Doğal olarak her gün birilerini yazıyorlar. Bu haberlerin oyuncu performansına etki etme amaçlı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen gazete sattırma amaçlı haberler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla ben Fenerbahçe'yi suçlamıyorum bu konuda. Medyayı suçluyorum. Sonuçta bu süper lig çok bilinmeyenli bir denklem ve medyada bu denklemin önemli bilinmeyenlerinden birisi....
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabi ki medya her zaman Üç İstanbul takımını daha çok üstlerde görmek ister çünkü tiraj meselesi var. O nedenle de sürekli gündemde ki isimleri yamarlar. büyük takımlara karşı başarılı oyuncuların transfer haberlerini hep yazıyorlar. F.Bahçe'de şampiyonluk yarışında olduğu için iyi oyuncuların haberleri düşmüyor. Medya kendi sağlığı açısından 3 büyüklerin başarısını istiyor ve sürekli bu yönde haberler yapıyor bu inkar edilemez zaten.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri