Sayfa 30 / 130 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kaleye şut atmadan beraberlikle döndü Barca Madrid'in hakkıydı aksini iddia eden bile çıkmaz ama futbol işte..Valdes'in Ronaldo'ya , Marcelo'nun Pedro'ya hareketleri kesinlikle penaltıydı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

madride yazık olmuş. izleyemedim ama son dakikalara bakabildim. mesutun küfürüyle ronaldoya yapılan penaltıyı gördüm
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ronaldo'nun pozisyonu buz gibi penaltıydı .Barça'ya da helal olsun top oynamadan Bernabeu'dan beraberlik çıkarmak büyük iş .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barça yürüye yürüye berabere kaldı resmen. Benzema'nın yerinde futbolcu biri olsaydı farka giderdik bu akşam ama olmadı. Rövanşta Higuain olmalı. Ama Nou Camp'ta bu kadar pozisyon verirler mi onu bilmem..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

FM maçı gibi oldu bu nedir ya.Adamalr olumlu birşey yapmadan 2 golle kupayı alacaklar.

Ben Benzema'yı beğendim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    2 atak 2 gol messi messi diyenler adam 2.ci yari tekrar kayboldu sahada yoktu bi 5 dakka oyunda gozuktu o kadar.
    top gelmeden adam ne yapsın bir yerinden kendine futbol topu mu imal etsin. ayağına gelen topların çoğu hep olumlu oldu.1 haftalık antrenmanlık haliyle 1 gol 1 asist daha iyisi varsa buyrun gösterin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real'i harcadı hakem, net penaltıydı o pozisyon. Barca'da 2 kez geldi onlarda gol oldu. Yalnız bu sezon Barca böyle devam ederse şampiyonlukları unutsun Real darma duman etti Barca'yı. Şansa 2 gol buldular. Her zaman bu kadar şanslı olamayabilirler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    top gelmeden adam ne yapsın bir yerinden kendine futbol topu mu imal etsin. ayağına gelen topların çoğu hep olumlu oldu.1 haftalık antrenmanlık haliyle 1 gol 1 asist daha iyisi varsa buyrun gösterin

Buyuk Topcuysa kendini gostercek arkadas Ronaldoyu ornek alsin

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Buyuk Topcuysa kendini gostercek arkadas Ronaldoyu ornek alsin
    şaka yapıyorsun sanırım peki iyi geceler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şaka yapıyorsun sanırım peki iyi geceler
    Yo bana şaka gibi gelmedi kendinden üstün oyuncuları örnek alması lazım . Ve Messi'nin biraz sporcu fiziğine önem vermesi lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Messi biraz hazırdan yiyo... Orta sahadaki elemanlar önüne yuvarlıyor. Ronaldo gibi komple bir oyuncu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yo bana şaka gibi gelmedi kendinden üstün oyuncuları örnek alması lazım . Ve Messi'nin biraz sporcu fiziğine önem vermesi lazım .
    tmm kendisine söylerim.bir daha reale gol atıp rakipleri kızdırmasın böyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herkes bir öncekinden gaz alarak yorumlamaya başlamış. Bir iki mesaj sonra Messi çalım atamıyor yada Messi futbolcu değil tarzı yorumlar görebiliriz. Bende Realciyim ama beyler abartmayın 1 gol 1 asist yapmış adama maçta oynamadı demek haksızlık olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tmm kendisine söylerim.bir daha reale gol atıp rakipleri kızdırmasın böyle

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Messi biraz hazırdan yiyo... Orta sahadaki elemanlar önüne yuvarlıyor. Ronaldo gibi komple bir oyuncu değil.
    Nokta + Messi'yi tanımayan biri dışarıdan görse sporcu olacağı aklının bir ucundan geçmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldo kanat oyuncusudur, Messi oyun kurucu. Farklı tipteki oyuncuları karşılaştırmanın manası yok. Sırf "arkası iyi olduğu için" oynayan oyuncu La Liga'nın asist kralı oldu.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Ronaldo kanat oyuncusudur, Messi oyun kurucu. Farklı tipteki oyuncuları karşılaştırmanın manası yok. Sırf "arkası iyi olduğu için" oynayan oyuncu La Liga'nın asist kralı oldu.
    messi oyun kurucu ha ? bunca senedir boşa izliyormuşuz adamı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun, ciddi bir cesaret gerektiren bir karar almış.

çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu

Bi arkadas soruyordu mesutun kufur videosunu buyur kardesim

http://inciswf.com/mesut.swf
    Neyseki türkçe küfretmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid üstün olan taraftı.Bir çok önemli pozisyon yakaladılar ama bunları değerlendiremeyince ve Barcelona yakaladığı 2 fırsatı değerlendirince (gerçi 2.golü göremedim) maç berabere bitti.Real Madrid'in Nou Camp'ta işi zor bu skorla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    çok gereksiz bir karar. bırakarak hiç bir şeyi değiştirmedi. ergic gibi takılsaymış keşke. ekmek parasından oldu
    Eğer o yapmazsa bu yapmazsa hiç kimse olağan düzeni değiştiremez son derece doğru bir karar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu "olağan"düzen bu saatten sonra değişmez zaten.Adam bu tür şeylerin futbolda olduğunu biliyordur zaten.Baştan niye bırakmamış futbolu.Cukkalamıştır zaten hayatı boyunca yetcek paraları.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Benzema gibi kazmasını görmedim.Bu avantajla Barca alır kupayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid'in klasına yakışır bir forvet alması gerekiyor artık.Benzema iyi başladı maça,bu sezon kotaracak sanırım bu görevi diye düşündüm ama maçın gidişatında beklentileri karşılamadı.Hele ilk yarıda bir poziyon vardı,ağır olmasından dolayı Mascherano'nun kayarak engellediği,o pozisyonda bariz belli oldu Real Madrid'in as santraforu olamayacağı.

Bir de yine ilk yarıda bir pozisyon vardı.Real'li bir oyuncu ayağını fazla kaldırarak Abidal'e doğru hamle yaptı.Abidal sanki kafasına vurmuş gibi numara yapması ilgincime gitti.Bu Barcelona'lı oyuncuların hepsi mi sahtekar arkadaş.Son olarak Alexis takıma uyum sağladığında müthiş performans gösterecek bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post

avatarlık alexis sanchez fotosu arıyodum bakın neye denk geldim
    Fener formalıya bak . Ayrıca üzülen Madrid'li yok

Her Süper Kupa maçında varız maşallah Bi BanBan pankartı açmayı planlıyoruz bekleyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Thiago'nun kafasının üstünde Asyalı bir abla var.Parmakla göstermiş futbolcuları.Şunlara bak koca koca adamlar olacaklar sevinme şekillerine bak der gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Thiago'nun kafasının üstünde Asyalı bir abla var.Parmakla göstermiş futbolcuları.Şunlara bak koca koca adamlar olacaklar sevinme şekillerine bak der gibi
    Onun yanındaki sarılı çocukda şoktan çıkamamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 30 / 130 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Mesaj Yetkileri