Barcelona'nın Neymar bombasından sonra Real'in prestiji açısından çok önemli bir transfer oldu.
Barcelona'nın Neymar bombasından sonra Real'in prestiji açısından çok önemli bir transfer oldu.
FM Gazetesi
Bale'i çok severim ama kesinlikle bu kadar etmez.
Ben futbol'a bu kadar para yatırılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir insan ve onu bizden ayıran tek özelliği futboldaki yeteneği ancak o ayak kırılabiliyor ya da daha büyük sorunlar yaşayabiliyor.
Bir sorun çıksa 100 Milyon gitti, sonra kim verecek bunun hesabını ?
Tottenham klübünün göbek attığını düşünüyorum, tabir gerekiyor ise çok fena kazıkladılar. Bale çok iyidir, bana göre onu Ronaldo'dan bile ayıran özellikleri vardır ama bu kadar etmez.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir futbolcuya 100 milyon € ne demek yahu. Gerçekten Madrid gibi kulüpler oyuncu satışı yapmayı bilen ve seven kulüpleri şımartıyorlar. Sadece Bale için demiyorum Brezilya'dan felan alırkende pazarlıksız uçuk fiyatlara adam alıyorlar.
Kaka ile Milan flört halinde muhtemelen transfer gerçekleşecek.
22 numara takımına geri dönecek, Allegri ona güveniyorum demiş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
yuzyilin kazigi bu demektir ki bale ronaldodan iyi oyuncu...
arada 4 milyon e var diye şimdi Bale daha mı iyi oldu. Bir oyuncuya diğerinden fazla para ödemek fazla ödeneni daha mı iyi yapıyor ? Bu hesapla Gs'deki Amrabat, Drogba, Melo, Selçuk,Burak, Snejder'den falan iyi topçu çünkü en çok para harcanan adam o oldu. Yanlış düşünüyorsunuz.
Bale iyi transfer ama bu kadar para vermek delilik.
Atletico Madrid Ajax'tan Toby Alderweireld ve Saint Ettiene'den Josuha Guilavogui'yi kadrosuna kattı.
Alderweireld çok iyi transfer.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ahahahahaha sülalesiyle gelmiş Bale , o yüzden bu kadar pahalı![]()
Real Madrid 3. kalecisi Adan'ın karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.
Toby AlderweireldAtl. Madrid
Bale 100 milyon euro ediyor;
Son 5 sezonda en çok asist yapan futbolcu olan Mesut Özil 50...
Tabata 8 M € gelmişti Fernandes 2 M €![]()
![]()
![]()
Real Madrid'in başarısız olacağını düşünen tek ben değilimdir herhalde nasıl makakele'li los galacticos bir şey yapamadıysa mesut ve şu anda sakat olan xabi yoksa real madrid de yoktur zor bir süreç bekliyor onları
Özil'siz Madrid pek bir şey yapamaz bencede.
her şey isco'ya bağlı. bence yardıracak.
Eşeğe altın semer vursan eşek gene eşek. Zamanında Robben'i de böyle sattılar sonuç ortada. Takımın en iyi oyuncusunu sattılar. Geçmiş olsun, 5 tane Bale olsa gene seni kurtaramaz Perez.
Bale hamlesi için belki elden C.Ronaldo çıkarılsaydı daha mantıklı olurdu. Bale nerede oynayacak şimdi ? Vilas Boas onu forvet arkasında serbest oynatıyordu ve orada çok gol atmasına rağmen asist yapmıyordu Bale. Geçen sezonu sadece 4 asist yaparak bitirmiş. Bu durumda kanatlarda olan Ronaldo, İsco ve forvette ki Karimi kim besleyecek.
Ancelotti benim oldum olası sevmediğim ve taktiklerinden en nefret ettiğim hocadır. Görelim bakalım neler yapacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İsco forvet arkası oynamıyor mu Real'de. Hatta Twitter'da okumuştum bir maçta İsco'yu Khedira ile birlikte göbekte oynattığını. Yine öyle olabilir. Kesik yiyen Modric olabilir. Carlo'nun Bale'yi forvet arkası kullanacağını düşünüyorum. Kanatlarda Di Maria, Ronaldo aynen devam eder. İsco geride de oynar bence. Bir oyun kurucuya göre oyun görüşü mükemmel o adamın. Bir Oscar , bide İsco. Bu iki oyuncu çok farklı tip oyuncular. Real'in tek sorunu sertlik olabilir. Top yapabilen oyuncu sayısı çok zaten ama gerideki altılı yeterince sert değil bence.
Mancini sıfıra sıfır. Sadece motive ederek oynatmaya çalışan, taktik açıdan çok yetersiz bir teknik adam. Adama geçen sezon teknik direktörlük kariyerinde en sağlam kadro verildi ama ŞL grubundan bile çıkamadı. O kadroyla sezonu kupasız tamamlamak ayrı beceri.
Ancelotti konusunda dediğin gibi belli bir stili yok ama her zaman çalıştırdığı takımlarda oyuncu kadrosuna göre dizilişi, oyun planını belirleyen hoca oldu. Milan'da 4-3-1-2, Chelsea'de 4-1-2-1-2, PSG'de 4-4-2 kullandı. Real'de de 4-2-3-1 kullanacak sezon boyunca öyle gözüküyor. Ancelotti'nin diziliş takıntısı yok. Ve bu özelliği onu dünyanın en iyilerinden biri yapıyor. Eldeki kadro nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynatıyor. Ve Ancelotti'nin takımları rakibin zorluğuna göre maçlarda tempoyu ayarlayabilen, gerektiğinde topu rakibe verip geride bekleyen takım. Yıldız oyuncularla çalışmayı çok seviyor, öncelik veriyor. Genç oyuncuya az şans veriyor tabi onuda saymak gerek.
Last edited by Mamadou : 04.Eylül.2013 at 02:50
Adamım Neymar ın Barça ya gitmesi ve nefretim Ancelotti nin Madrid`e gelmesi ile Barça sevgim daha fazla oldu artık. Forza Barça !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ronaldo Forvet'de oynayacak kanımca.
Mesut'u satıp çuval ile Bale'ye para bayıldılar. Çok yanlış bir tercih bence. Mesut'u gönderecek kadar muhteşem bir isim değil Bale.
Zidane da Bale'ın bu kadar etmeyeceğini söylemiş.
Ne diye yırtınıp durdun ne olursa olsun alınmalı falan diye.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Neymar'ın bonservis (57 milyon değil 95 milyon) skandalı Barcelona'yı salladı. Başkan Sandro Rosell büyük ihtimalle istifa ediyor.
Bülent Timurlenk / Twitter
Philip Senderos Valencia'ya gitti, bunun üzerine Ricardo Costa için Beşiktaş haberleri çıkmaya başladı.
banega newels old boysa gitmis, canales de sociedada verilmis valenciada.
diego da amadrid de yeniden, kiralanmis.
Diego tekrar atletico madridde.