Dün oynanan İtalya-Güney Afrika maçında Antonio Nocerino ilk kez milli formayı giyerek Juventus'un İtalya milli takımında oynayan 120.futbolcusu oldu.
Maçta Chiellini 90 dakika forma giydi.
Dün oynanan İtalya-Güney Afrika maçında Antonio Nocerino ilk kez milli formayı giyerek Juventus'un İtalya milli takımında oynayan 120.futbolcusu oldu.
Maçta Chiellini 90 dakika forma giydi.
İlk bölümünü tamamladım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52428
Çeviri için teşekkür ediyorum.Tamamını kelime kelime okudum tüylerim diken diken oldu.
Bu davayi kapatmayıp sonuna kadar gidecek juvelileri de görmek çok mutlu etti beni.
Elimizden alınan 2 şampiyonlugu 2020 yılında dahi olsa geri aldıgımızda benim icin çok büyük değeri olacak tüm juventuslular icin oldugu gibi.
"Domenech'in bana karşı takındığı tavır kabul edilemez. Ciddi olarak bir daha milli takımda oynamamayı düşünüyorum."
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech tarafından Euro2008 Elemeleri'nde deplasmanda 6-0 kazanılan Faroe Adaları maçının kadrosuna dahil edilmeyen Juventuslu yıldız golcü David Trezeguet bir daha Horozlar'ın formasını giymeyebileceğini belirtti.
Maç öncesinde kararıyla ilgili bir açıklama yapan Domenech ise 'Şu anda aynı pozisyonda oynayan Karim Benzema daha formda' demişti. Oyuna ikinci yarıda Nicolas Anelka'nın yerine dahil olan Lyonlu genç golcü Benzema attığı 2 golle farkı getiren isimler arasında yer aldı.
Domenech yüzünden milli takımı niye bırakıyo anlamadım. Yarın kovulur domenech zaten.
Bencede zaten şutlanacak. Sonra rahat rahat oynar.
Şu Domenech'i yollasalarda Fransa'da Trezeguet'te rahat etse artık.
oyunda juvenin amblemi yokmu?
Sizde art niyet aramayın hemenYeni lig yükselen hiçbir takımın yok.
Basın basınSS'de öyle gözüküyor.
![]()
Serie B ve Serie C takımlarından çoğunun logosu var,yinede kasti olmadığını zannediyorum.
slm juveliler napiosunuz bakalım...görüşemioruz
Slm kardeşim.JUVE siz serie a da iyi değilki be.Onu yine görmek istiyoruz serie a da....
juve kaçını ligde şuanda ve kaç puanı var?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
-1 puandaOriginally Posted by tosunpasa
çalınan puanların mahkeme kararıyla en azından bir kısmı geri verilirse üst sıralarda olacak,punların tümü verilirse ise lider olur.
juventus yine bideplasmanda 1.15 vermiş iddaa 1.05 ten biraz sıkılmış heralde
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Yasin/Desktop/adsız.JPG[/IMG]
İlk 11
1 Buffon
21 Grygera
33 Legrottaglie
3 Chiellini
28 Molinaro
23 Nocerino
6 Zanetti
11 Nedved
10 Del Piero
17 Trezeguet
20 Palladino
Yedekler
12 Belardi
5 Zebina
19 Criscito
2 Birindelli
4 Almiron
30 Tiago
7 Salihamidzic
KANAL 24 veriyormu yasin kardeşim ?
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ben cevaplıyım evet veriyor.Saat 21:30'da (Türkiye Saati ile) canlı izleyebilirsin.
veriyo heralde ama şifre koyar mı koymaz mı bilemiyorum.
Maçta Juventus DeL piero nun goLü iLe önde.Ama futboL oLarak Juve isteniLen düzeyde değiL. Dk.74
Not:İLk defa Juventus u izLiyorum bu sezon.DeL piero ya o saçLar hiç yakışmamış ve biraz kiLo aLmış sanki![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
oh be hele şükür.maç bitti ama ömrümden de bi 5 sene gitti.del piero çok iyiydi bu akşam.buffonda karşı karşıya çıkardığı toplar var.nedved yine yaptı yapacağını son dakkalarda ikinci sarıdan kırmızıyla atıldı.neyse sonuç olarak 1-0 oldu bizim oldu
Juventus 1-0 kazandı.
Nedved ve Ranieri kırmızı kart gördü.Genoa'yı da yendiler,tetikçiyi de yendiler.
Del Piero iyi başladı tekmeyle yıldırmaya kalktılar.Nedved'e sökmez o hareketler,onlar gelirken o dönüyordu.En sonunda dirseği suratının ortasında görürsün bu kadar tekme atmayı göze alırsan.
Buffon yine kritik bir kurtarışla maçı getiren isim oldu.
Aslında dirsek bile değildi tekrar izleyince kırmızı da yalanmış.
yavaş yavaş geliyoruz..umarım hayırlısı olur.
1-0 Del Piero
http://juve.ahdafkooora.com/Juventus_1-0_Genoa.wmv
Buffon'un kurtarışı
http://www.d1g.com/video/show/?id=1472167
Del Piero çalım
http://www.zshare.net/download/4360744324fd7c/