Sayfa 30 / 54 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İnşallah finale çıkarız. Kolay takım yok farketmeyecekti gelen takım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

36 tane maç yapmışlar bu sezon,mağlubiyetleri yok.Fenerbahçe eleyemez demiyorum ancak sizlerde Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.

Benfica'yı abartanlara karşı çıkacağım diye de Benfica'yı yerin dibine sokmaya gerek yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    36 tane maç yapmışlar bu sezon,mağlubiyetleri yok.Fenerbahçe eleyemez demiyorum ancak sizlerde Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.

Benfica'yı abartanlara karşı çıkacağım diye de Benfica'yı yerin dibine sokmaya gerek yok.
    Sanırım,Barca ve S.Moskova'ya karşı toplamda iki yenilgileri var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Sanırım,Barca ve S.Moskova'ya karşı toplamda iki yenilgileri var.
    Pardon yanlış bilgilendirme yapmışım.

Son oynadıkları 36 resmi maçı kaybetmemişler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

biz de o zaman galip gelmeden turu atlariz madem yenilmeyen bir takim 0-0 1-1 skorlari bize yeter final icin

romadaki gibi canakkaleyi oynarsak benfica lazio gibi comert olmaz, buldugunu atar. bu acidan bu maca ozel cok iyi calisilmasi gerek, aykut hoca da gerekli calismayi yapar. daha dengeli bir oyun bekliyorum bu sefer, finale cikma hevesi bizim futbolculari atesleyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa Ligindeki 4 takımda birbirine benzer nitelikte takımlar. Chelsea'yi geçmişi nedeniyle biraz önplana çıkartabiliriz belki ancak bu sene korkulacak kadar iyi futbol oynamıyorlar. UEFA yönetimi Chelsea'ye avantaj sağlamak istiyor diyorlar ama ben buna katılmıyorum.

Futbol adına gönlümden; Basel - FB finali geçiyor.

Ek: ŞL düzeyinde olmayan tek takım Basel ama inanarak oynuyor. Chelsea de buraya gelene kadar çok tırt (Rubin hariç) rakiplerle oynadı. Onlar için kağıt üstünde Basel avantajmış gibi duruyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hangi takım gelirse gelsin şanslar %50-%50. Benfica evet çok güçlü takım ama biz de boru değiliz. Ligin en çok gol atan ve namağlup takımını eleyip geldik buraya. Ben eleme şansımızın olduğunu düşünüyorum. Yine Kadıköy'de bir galibiyet alırsak turu geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 sene evvelki Benfica koreografisi.

Turu kim geçer bilemem ama Portekiz ve İspanyol deplasmanları Türk takımları için %100 deplasman oluyor. Hem havasıyla, hem psikolojisi ile hem de taraftarıyla. Genelde Orta Avrupa'da oynamaya daha çok alışığız.

Nesil
    2006

Benfica çok zor bir eşleşme oldu. Ama bu turu geçersek kupayı alırız düşüncesi hakim bende.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gaitan bence en onemli adamlari, bize attigi gol halen aklimdan cikmiyor.

Bunu aldiktan sonra finali almak hepten sart olur. Benfica kalan 4 takim arasinda favorimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Benfica bence Chelsea'den zor karşı çıkacaklar olacaktır ama.Fenerbahçe gerçekten nasıl oynanması gerekiyorsa bu sezon öyle oynuyor.Kadro da iyi ama Benfica gerçekten çok etkili kontratak oynayabilen genel omurgası oturmuş bir kadroya sahip.Benfica'yı göklere çıkarmaya gerek yok şöyle zor böyle zor diye.Ama yazdığım gibi kolay lokma değil.Yerin dibine sokmaya gerek yok.Temsilcimize yarı finalde başarılar bu ülke için çok nadir görülebilen bir olay olduğu için başarılar Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

portekiz ligi türkiye liginden bile kötü bir lig benfica ile porto zaten 20 senedir o ligde basabas gidiyorlar portoda kac sene üst üste nagmalup sampiyon oldu.. portekiz ligini baza alarak benfica favori demek yanlis olur he avrupa kupalarindaki performansina bakarak favori dersiniz anlarimda ligde nagmalupmus yok kupada finale kalmis felan bunlar zaten normal benfica icin...

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Şampiyonlar Liginde tezgah hazır bu seferki kurbanlar Dortmund ve Bayern Uefanın istediği oldu..El Classico Şampiyonlar Ligi finalinde..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben Benfica'nın bu sezon bir maçını bile izlemedim. Onun için kim eler kim elenir tahmin yapamıyorum. Ama özellikle savunmada oynayan Garay'ı bu sezon baya methediyorlar. Hucum hattına baktığın zaman isimlere hepsi tek tek bireysel olarak çok iyi isimler. Salvio, Gaitan, Lima, Cardozo falan olsun hızlı oyuncular bide. Muhtemelen çok adamla hucuma çıkmayı seven bir takım görüntüsündedirler. Her şey bir yana hocaları Jesus çok iyi bir hoca.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Şampiyonlar Liginde tezgah hazır bu seferki kurbanlar Dortmund ve Bayern Uefanın istediği oldu..El Classico Şampiyonlar Ligi finalinde..
    Geçen sene de hazırdı ama Bayern-Chelsea final oynadı. Bu sene de Dortmund Madrid'de grupta ciddi sıkıntılar yaşattı, 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar hiçbişey belli olmaz. Bayern de zaten şu an en formda takım herhalde, Barca'yı eleyebilirler.

Ama benim dikkatiğmi çeken 2 kupada da aynı ülke takımları eşleşmedi. Şampiyonlar liginde 3 İspanyol, Uefa'da 3 İngiliz vardı çeyrek finalde ve birbirleriyle eşleşmediler. Önceki senelerde kesinlikle bir eşleşme olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Bana tuhaf geliyor bu durumlar,Ahmet Çakar'ın o kura çekiminden sonra Uefa'nın tüm organizasyonlarına şüpheyle bakar oldum.Mesela arkadaşlar Real'in bir önceki turda Manchester'la eşleşmesini konuşuyorlar benim mantığıma göre arada böyle büyük kurbanlarda çıkacak ki dikkat çekmesin veya tepki toplamasın..Sonraki turda Real'in veya Uefa'nın istediği kim olabilirdi kağıt üstünde Malaga veya Galatasaray ki Galatasaray çekildi..Bütün bunların tesadüf olmadığını düşünenlerdenim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@himone @KanaKe

Portekiz futbolunu küçümsememek gerek.
    Hem Ulusal takımı hem lig takımları bizimkilerin çok önünde, turnuva devamlılıkları ve futbol karakterleri var. Bizim ülkedeki gibi her şey paraya ve transfere bakmıyor. Sen ilk kez iki takımının Nisan ayında maç oynadığını görürken onlar 2 sene önce Avrupa Ligi yarı finalinde 3 takımla mücadele ediyordu.

Futbolda paranın söz sahibi olduğu İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liginden sonra geliyorlar. Yani kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. İşi kaliteye vurursak bizim ülke futbolu onların ülke futbolundan kat kat aşağıda. Ama böyle durumlarda mahalleye yeni gelen yetme delikanlılar gibi duruma bakarsak alaşağı ederler. Ulusal takımımız uzun süredir böyle bakıyor, durumu ortada. Aykut Hocanın sevdiğim yönlerinden biri rakip kim olursa olsun ciddiye alıyor, bu da özellikle Avrupa maçlarında işe yarıyor. Ligde bu yapıyı rakipler bildiği için Avrupa maçlarından daha çok zorlanıyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @himone @KanaKe

Portekiz futbolunu küçümsememek gerek.
    Hem Ulusal takımı hem lig takımları bizimkilerin çok önünde, turnuva devamlılıkları ve futbol karakterleri var. Bizim ülkedeki gibi her şey paraya ve transfere bakmıyor. Sen ilk kez iki takımının Nisan ayında maç oynadığını görürken onlar 2 sene önce Avrupa Ligi yarı finalinde 3 takımla mücadele ediyordu.

Futbolda paranın söz sahibi olduğu İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liginden sonra geliyorlar. Yani kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. İşi kaliteye vurursak bizim ülke futbolu onların ülke futbolundan kat kat aşağıda. Ama böyle durumlarda mahalleye yeni gelen yetme delikanlılar gibi duruma bakarsak alaşağı ederler. Ulusal takımımız uzun süredir böyle bakıyor, durumu ortada. Aykut Hocanın sevdiğim yönlerinden biri rakip kim olursa olsun ciddiye alıyor, bu da özellikle Avrupa maçlarında işe yarıyor. Ligde bu yapıyı rakipler bildiği için Avrupa maçlarından daha çok zorlanıyoruz.
    Benim demek istediğim ligin kalitesiz oluşu. Yoksa tepedeki 3 takım ve milli takımları kesinlikle bizden iyiler. Bizden daha iyi bir takımlar ama kesin eleniriz demiyorum. Ben çeyrek final eşleşmelerinde 2 takım istemiyordum 1. bunlardı 2. Tottenham. Yine de eleyebileceğimizi düşünüyorum, bunun sebebi de tamamen Lazio eşleşmesinde yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor. Adamlar yenilgisiz ve en çok gol atan takımdılar ve biz adamları eledik. Bunun sebebi neredeyse tüm maçlarda kontra şansları vardı ama bizim maçta öyle bir fırsatları olmadı. Benfica'nın da kontra fırsatı bulabileceğini zannetmiyorum. Geniş alanda oynadığı zaman çok tehlikeli oluyorlar ama Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı bu şekilde oynayan tüm takımlara ters geliyor. Bate, Plzen ve Lazio hepsi kontra takımıydı. Bu fırsatları vermediğimiz için hepsini de eledik.

Benfica'nın kendi evinde ve deplasmanda Newcastle'a verdiği pozisyon sayısı da çok fazla. Sonuçta şans en büyük faktör olacak. Şu ana kadar bizim yanımızda olan şans umarım yarı finalde bizi terketmez. Yine tekrarlıyım, Benfica bizden daha kaliteli bir takım ben de biliyorum ama şu ana kadar yenilmemiş olmaları ve geçmiş başarıları çok ta önemli değil, biz de ligin 2. yarısında çok iyi bir ivme kazandık. Aldığımız 2 mağlubiyet te çok şanssız olduğumuz maçlarda oldu. Newcastle ilk maçta biraz şanslı olsaydı Benfica'ya 4 bile atabilrdi bilmiyorum özetleri izlediniz mi ama inanılmaz pozisyonlar kaçırmışlar.
    Last edited by himone : 12.Nisan.2013 at 18:27 Reason: İmla

Herkes iyi güzel konuşmuş da.
    Portekiz futbolu bizim futbolumuzun çok da ilerisinde değil bence.
    İşim dolayısıyla çok gidip geliyorum Portekiz'e. O yuzden net soyleyebilirim ki Benfica o ülkenin en büyük iki takımından biri diğeri için bknz: Sporting Lisbon.
    Porto ise son yıllarda bunların arasında sıyrılmış bunlara göre daha başarılı olmuş bir şehir takımı.
    Mesela aynı anda Benfica ve Porto'nun maçı olsun aynı kanaltın 1.si Benfica macını verir 2.si Porto maçını.
    En köklü iki klüpten bir tanesi.

Futbollarına gelince, evet göze hoş gelen futbolda bizim, İtalyanların,hatta Hollandalıların bile önündeler. Fakat iş takım oyunu ve savunma dendiğinde açıkcası berbatlar.
    Brezilya'nın bir alt kalitesi gibi bir şey oynuyorlar.
    Harika üstü bir statları var.
    Fenerbahçe tam bir İtalyan takımı. Zaten dünkü maçta da sanki Serie A maçı izliyor gibiydik.
    Böyle savunma direnci çok yuksek bir takım karşısında Benfica rahat rahat gol bulabilir mi diğer maçlar gibi, sanmıyorum. Bir sürü pozisyon verir mi ? Onu herkese veriyor zaten.
    Onların mantıgı yediğinden fazlasını at. Bu bir "italyan" takımına söker mi, sanmıyorum.
    O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    .
    O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.
    Hocam zaten onu da yapabilsek kupayı banko alırdık. Bence FB'nin en büyük sorunudur kontra ataklar. Hiç mantıklı çıkamıyoruz ve ileri çıkışlarda hep top Baroni'ye gittiği için kesinlikle atak rezil oluyor. Dün de mükemmel bir kontra yakalamıştık, Webo Kuyt'a verse kaleciyle karşı karşıya kalıcaktı ama niyeyse vermedi resmen inat etti. Aykut Kocaman'ın Krasic'i almasındaki en büyük sebeplerden biri de buydu bence. Geniş alanda topu çok hızlı bir şekilde taşıyacak bir adam. Eğer kupa maçlarında hazırlayabilirse bu turda çok işimize yarayabilir.

Nesil
    2006

Portekiz futbolunun bizden tek farkı Benfica ile Porto o kadar yol kat ettiler ki diğer ligdeki ekipler onlarla artık mücadele edemiyorlar. Lizbon ile yetersiz kalıyor.

Benfica ve Porto Avrupa'da çok fazla ilerlediklerinden her yıl ilk 6 içindeler. Eee kaldı ki zaten kaliteli bir ülke olmalarından diğer takımlarıda Mart Nisan ayına kadar eşlik edebiliyorlar. Portekiz ligi rekabet olarak bizimkisi kadar çekişmeli olmasada futbolu bilen ülke tek artısı bu.

Portekiz gibi bir seviyeye çıkmak istiyorsak sınırsız yabancı şart. Porto ve Benfica yoksa olamazdı. Brezilyalı kaynıyor ülke.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Amac tartisma yaratmak degil ama su insanin suanki hislerini cok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Üstünde fenerbahce forması , Benfica değil ki. O yüzden bizimkiler neyse onunki de odur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Plzen'i eledikten sonra söylemiştim sanırım Benfica-Chelsea finali oynanır , Benfica kupayı alır diye. Öyle olacak gibi gözüküyor şu son eşleşmelerden sonra. (Şahsi fikrim tabii ki kimse nem kapmasın o yüzden)

Ligi baz almıyorum açıkçası Portekiz liginde Benfica ve Porto'nun yıllardan beri süregelen hegemonyaları var. Leverkusen ve Newcastle eşleşmelerini seyrettim. Leverkusen'i iki maçta da perişan ettiler , Newcastle deplasmanında ise bence ilk maçın rehavetiyle rahat bir oyun ortaya çıkardılar. Kesinlikle oynadıkları oyun izlenesi ve de Fenerbahçe'ye çok ters gelebilecek bir oyun. Dün Lazio maçında gördük ki rakip topu eveleyip gevelediğinde Fener'in gol yemesi çok zor ama Benfica bunun aksine topu ne kadar çabuk kaleye gönderirsem o kadar iyi mantığında oynuyor ve rakibi boğuyorlar özellikle iç sahada.

Fener'in işi çok zor kısacası. Zaten UEFA yarı finaline gelebildikten sonra kolay maç beklemek abesle iştigal olur. Temsilcimize şimdiden başarılar.

ŞL'de Bayern-Barça maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Son yılların en enteresan 2 maçını izleyeceğiz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )
    Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.
    van Nistelrooy hep gol attigi maclardan bahsetti o gün nedense

Çok zor kura oldu . Şanslar eşit bence içerde kazanırsak turu geçeriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe turu geçerse zaten o moralle, o gazla kupayı kesinlikle kazanır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Newcastle benficanın sahasındaki maçta çok gol kaçırdı,2 tane top direkten döndü.Benficanın takım oyunuyla çok pasla attığı 1 gol bile yok.Ya yan toplar ya defans hataları yada kontra ataklar.Bence Fenerbahçe bu turu %60 geçer çünkü daha oturmuş ve takım oyunu oynuyorlar.

Sayfa 30 / 54 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri