Bu maçlardan galibiyet bekliyoruz.
hocam rotasyonun sağlamsa hafta içine en itibarsız takımlarla hazırlık maçı yaptır hem kondisyon olur hem de taktiğe alışırlar zaten fikstür de zayıf
Takım hzursuz olmasın diye geri vites attım , bir daha kine affetmem , ibra'da olsa şimdilik yapıcı oldum .
Hocam 3 günde bir maç yapmakdan takımın canı çıktı , daha hiç 1 hafta arayla maç yapmadım bellkide oda etkiliyor daha sezonun başı 3 günde bir sürekli maç
Avrupada zorlu bir grup gelmiş ama çıkacağımıza inanıyorum. Ligde de üst sıralara ilerliyoruz, şu an iyi durumdayız bence.
Bu sezon şampiyonluk yarışının içindeyiz. Madrid ve Barcelona'nın formu biraz düşse sene sonu liderlik koltuğunda olabiliriz.
3 puan'a bu kadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum çok anormal bir maç oldu Filipe kırmızı kart gördükten sonra yedek sol bekimi oyuna aldım , girer girmez sakatlandı , mecburen sağ bekimi sol'a koydum , bu kez diğer sağ bekim kırmızı gördü her şeye rağmen 9 kişi galip geldik en kötü olan tarafı Real Madrid maçında iki tane önemli bekimde cezalı
![]()
hocam bursa ligde dağılmış![]()
Hocam Duje Cop ve Alen Halilovic'in profillerini paylaşır mısın istatistikleriyle birlikte ?
Bu arada hocam Bursa ile Avrupada bi kupa görüp bıraksaydın.
Son baktığımda biraz toparlamıştı , ben ayrıldığımda 4 yabancı var , şampiyon olduktan sonra takıma 7 yabancı daha almışlar , fena değil oyuncular ama her halde uyum sorunları başladı .
Bende ilk defa duydum dinamo zagrep 'de oynuyorlar mış google amca o şekilde söylüyor , akşam işten çıkınca bulabilrsem paylaşırım , Bursaya gelince Türkiye ligi sarmadı hocam ya sürekliliği yok 2,5 yıl da kupadan fazlasını bıraktık Bursa'ya zaten son yıl benim bıraktığım kadroyla şampiyon oldular .
Ligde bu çizgide gidip Real ve Barça'nın puan kayıplarında fire vermeden ilerlersek ikincilik için veya belki de şampiyonluk için bir şansımız olabilir.
Yabancı kısıtlamsından ziyade , benim dışımda ülkede transfer yapan takım yok denicek kadar az , hep aynı oyuncular FB- GS transfer yapmıyodu , yani normalde FB ve GS her yıl 25 - 30 Mn Euro'dan aşağı transfer yapmaz ama FM 'de çok ezik yapmışlar .
Son maçta biraz fazla dağıldık , Real ile içeride maç yapıcaz ama iki bekimiz cezalı en önemli stoperimiz 5 ay sakat , transferde defansı biraz es geçtik , sezon ortasına kadar eğer ilk 3 'den kopmazsak herşey olabilir ama ilk hedefim ŞL 'de Final
Takım yükselişe geçmiş yeniden.