Ligde bu çizgide gidip Real ve Barça'nın puan kayıplarında fire vermeden ilerlersek ikincilik için veya belki de şampiyonluk için bir şansımız olabilir.
Ligde bu çizgide gidip Real ve Barça'nın puan kayıplarında fire vermeden ilerlersek ikincilik için veya belki de şampiyonluk için bir şansımız olabilir.
Yabancı kısıtlamsından ziyade , benim dışımda ülkede transfer yapan takım yok denicek kadar az , hep aynı oyuncular FB- GS transfer yapmıyodu , yani normalde FB ve GS her yıl 25 - 30 Mn Euro'dan aşağı transfer yapmaz ama FM 'de çok ezik yapmışlar .
Son maçta biraz fazla dağıldık , Real ile içeride maç yapıcaz ama iki bekimiz cezalı en önemli stoperimiz 5 ay sakat , transferde defansı biraz es geçtik , sezon ortasına kadar eğer ilk 3 'den kopmazsak herşey olabilir ama ilk hedefim ŞL 'de Final
Takım yükselişe geçmiş yeniden.
Takım iyi gidiyor artık bu sene zor da olsa bir kupa lazım .
Süper oldu bu maç.
Tebrikler iyi galibiyet.
Real ve Barça uzun süreçte kolay kolay kaybetmeyen takımlar, onlarla mücadele edebilmenin en iyi yolu en az kayıpla devam etmek ve sonunu getirebilmek, Zor zanaat ama başarı için şart.
...
R.Madrid galibiyeti süper olmuş, takıma şampiyonluk için hazard - götze falan gibi extra bir yıldız lazım hocam bütçede artışta devre arası falan değerlendir bence onu.
Teşekkürler , dediğin gibi bu iki takım kaybetmeyen takımlar , ama onlara keybetsek bile diğer takımları yenersek sonuna kadar kovalarız şampiyonluğu , şampiyonluğun yolu küçük takımlardan geçiyor diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam
Devre arası takımı biraz daha güçlendirez ilaç oldu
Sezon sonu bu oyunculardan birini getirmeye çalışıcam , ama devre arası defansı sağlamlaştırıcam , özellikle Filipe sürekli kırmızı görüyor oraya sağlam bir sol bek almam lazım
Hocam Duje Cop ve Alen Halilovic'in profillerini paylaşır mısın istatistikleriyle birlikte demiştim ama unuttum galiba![]()
hocam sol bek için Lucas Digne ' ye bak bi istersen oyunun başında 18 yaşında şuan 22 falan olmuştur gelişmiştir de baya
![]()
hocam beklerin 3'ü de iyi tercih sana kalmış .
Digne yıllık 100 bin euro alıyormuş onu alırsan 400-500bine bağlarsın maaşı![]()