Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 30 / 68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Nesil
    2012

Fikstürümüz rahatladı.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu maçlardan galibiyet bekliyoruz.

Nesil
    2012

6.Hafta
    Bu maçtan sonra bazı oyuncularla aramız papazlaştı
    ,

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Bu maçlardan galibiyet bekliyoruz.

İnş. hocam artık bir seriye geçmeliyiz, takım iyice saçmalamaya başladı.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    6.Hafta
    Bu maçtan sonra bazı oyuncularla aramız papazlaştı
    ,

kimler ve neden hocam? tam da uyumu artırırken bu arada sen bana cuma falan geldiğin yerin save gamini paylaş ben de ilgilenirim bu hafta çook yoğunum hiç oynayamadım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    kimler ve neden hocam? tam da uyumu artırırken bu arada sen bana cuma falan geldiğin yerin save gamini paylaş ben de ilgilenirim bu hafta çook yoğunum hiç oynayamadım
    tamam hocam cuma yüklerim

Draxler ve İbrayla papaz olduk .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

tamam hocam cuma yüklerim

Draxler ve İbrayla papaz olduk .

ikisine de ceza ver yada özel görüşme yap ama benim önerim acil takımla görüş defansların biraz kulağını çek antrönör sensin ibrada kimmiş alt tarafı 2metre bir şey

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam rotasyonun sağlamsa hafta içine en itibarsız takımlarla hazırlık maçı yaptır hem kondisyon olur hem de taktiğe alışırlar zaten fikstür de zayıf

Nesil
    2012

ikisine de ceza ver yada özel görüşme yap ama benim önerim acil takımla görüş defansların biraz kulağını çek antrönör sensin ibrada kimmiş alt tarafı 2metre bir şey

Takım hzursuz olmasın diye geri vites attım , bir daha kine affetmem , ibra'da olsa şimdilik yapıcı oldum .

hocam rotasyonun sağlamsa hafta içine en itibarsız takımlarla hazırlık maçı yaptır hem kondisyon olur hem de taktiğe alışırlar zaten fikstür de zayıf
    Hocam 3 günde bir maç yapmakdan takımın canı çıktı , daha hiç 1 hafta arayla maç yapmadım bellkide oda etkiliyor daha sezonun başı 3 günde bir sürekli maç

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Takım hzursuz olmasın diye geri vites attım , bir daha kine affetmem , ibra'da olsa şimdilik yapıcı oldum .

Hocam 3 günde bir maç yapmakdan takımın canı çıktı , daha hiç 1 hafta arayla maç yapmadım bellkide oda etkiliyor daha sezonun başı 3 günde bir sürekli maç
    ben antreman yerine maç yaptırıyordum bir buçuk ayda üç taktiğim de 100 oldu ama ligde 8 maç 5g2b1m oldu sonra toparladık da neyse

Nesil
    2012

7.Hafta

Nesil
    2012

ben antreman yerine maç yaptırıyordum bir buçuk ayda üç taktiğim de 100 oldu ama ligde 8 maç 5g2b1m oldu sonra toparladık da neyse

Avrupada zorlu bir grup gelmiş ama çıkacağımıza inanıyorum. Ligde de üst sıralara ilerliyoruz, şu an iyi durumdayız bence.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Avrupada zorlu bir grup gelmiş ama çıkacağımıza inanıyorum. Ligde de üst sıralara ilerliyoruz, şu an iyi durumdayız bence.
    Gruptan çıkmayı garantiledik gibi hocam ligde de tranmanışa geçiceğimizi düşünüyorum ara ara düşüş olacak ama şuan için fena değiliz

Nesil
    2012

İlk yarı rakip 2 pozisyona girdi ikisiinde attı , 90 dakika 'da maç 10-3 'de bitebilirdi

Nesil
    2012

Bursa Ligde çöküşe geçmiş ,

Bu sezon şampiyonluk yarışının içindeyiz. Madrid ve Barcelona'nın formu biraz düşse sene sonu liderlik koltuğunda olabiliriz.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Bu sezon şampiyonluk yarışının içindeyiz. Madrid ve Barcelona'nın formu biraz düşse sene sonu liderlik koltuğunda olabiliriz.

İmkansız hocam , onlarla mücadele etmem için kadromda Hazard gibi bir oyuncum olması lazım , Barcelona o kadroyla bu yıl kimseye bırakmaz ligi 50 maçta bir kaybediyorlar geçen sezon nağmağlup 2 .oldular Şampiyonlar liginde de Dortmunda elenmişlerdi bu yıl onların yılı

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Perotti'den sonra Fazio'da gitti zaten defansda zafiyet gösteriyoduk buda üstüne tuz biber oldu

Nesil
    2012

Barça Bursa'yı da penaltıyla yıkmış

Nesil
    2012

3 puan'a bu kadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum çok anormal bir maç oldu Filipe kırmızı kart gördükten sonra yedek sol bekimi oyuna aldım , girer girmez sakatlandı , mecburen sağ bekimi sol'a koydum , bu kez diğer sağ bekim kırmızı gördü her şeye rağmen 9 kişi galip geldik en kötü olan tarafı Real Madrid maçında iki tane önemli bekimde cezalı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam bursa ligde dağılmış

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hocam Duje Cop ve Alen Halilovic'in profillerini paylaşır mısın istatistikleriyle birlikte ?

Bu arada hocam Bursa ile Avrupada bi kupa görüp bıraksaydın.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Hocam Duje Cop ve Alen Halilovic'in profillerini paylaşır mısın istatistikleriyle birlikte ?

hocam merak ettim adlarını duymuştum cidden nerede oynuyorlar ve nasıllar

Nesil
    2012

hocam bursa ligde dağılmış

Son baktığımda biraz toparlamıştı , ben ayrıldığımda 4 yabancı var , şampiyon olduktan sonra takıma 7 yabancı daha almışlar , fena değil oyuncular ama her halde uyum sorunları başladı .

Bende ilk defa duydum dinamo zagrep 'de oynuyorlar mış google amca o şekilde söylüyor , akşam işten çıkınca bulabilrsem paylaşırım , Bursaya gelince Türkiye ligi sarmadı hocam ya sürekliliği yok 2,5 yıl da kupadan fazlasını bıraktık Bursa'ya zaten son yıl benim bıraktığım kadroyla şampiyon oldular .

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Son baktığımda biraz toparlamıştı , ben ayrıldığımda 4 yabancı var , şampiyon olduktan sonra takıma 7 yabancı daha almışlar , fena değil oyuncular ama her halde uyum sorunları başladı .

Bende ilk defa duydum dinamo zagrep 'de oynuyorlar mış google amca o şekilde söylüyor , akşam işten çıkınca bulabilrsem paylaşırım , Bursaya gelince Türkiye ligi sarmadı hocam ya sürekliliği yok 2,5 yıl da kupadan fazlasını bıraktık Bursa'ya zaten son yıl benim bıraktığım kadroyla şampiyon oldular .

Biraz yabancı kısıtlamasından sıkıyor evet . Benimde Fenerbahçe ile vardı 4-5 tane oyuncum vardı alamıyordum kadroya adamlara yazık form tutmuşlar oynatamıyorum en azından kupada falan diyorum sonrada tribe giriyorlar niye ilk 11 değiliz diye

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde bu çizgide gidip Real ve Barça'nın puan kayıplarında fire vermeden ilerlersek ikincilik için veya belki de şampiyonluk için bir şansımız olabilir.

Nesil
    2012

Biraz yabancı kısıtlamasından sıkıyor evet . Benimde Fenerbahçe ile vardı 4-5 tane oyuncum vardı alamıyordum kadroya adamlara yazık form tutmuşlar oynatamıyorum en azından kupada falan diyorum sonrada tribe giriyorlar niye ilk 11 değiliz diye

Yabancı kısıtlamsından ziyade , benim dışımda ülkede transfer yapan takım yok denicek kadar az , hep aynı oyuncular FB- GS transfer yapmıyodu , yani normalde FB ve GS her yıl 25 - 30 Mn Euro'dan aşağı transfer yapmaz ama FM 'de çok ezik yapmışlar .

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Ligde bu çizgide gidip Real ve Barça'nın puan kayıplarında fire vermeden ilerlersek ikincilik için veya belki de şampiyonluk için bir şansımız olabilir.
    Son maçta biraz fazla dağıldık , Real ile içeride maç yapıcaz ama iki bekimiz cezalı en önemli stoperimiz 5 ay sakat , transferde defansı biraz es geçtik , sezon ortasına kadar eğer ilk 3 'den kopmazsak herşey olabilir ama ilk hedefim ŞL 'de Final

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Takım yükselişe geçmiş yeniden.

Sayfa 30 / 68 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Mesaj Yetkileri