Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

bende çok merak ediyorum messi ronaldinho c.ronaldo falan nası olcak tabi mükemmel grafik beklemiyorum çöp adam olsa bile razıyım ama az da olsa onlar olduğunu anlayalım...
    aslında herkesin beraber telaffuz ettiği üç beş bişey yapılsa sorun olmaz ama gerçekten bunları yapmak pek te kolay değil ama yapsalar yaparlardı bence bunlar satış politikası her sene bi kaç şey eklerler bu sayfalar dolusu anlattıklarımız FM 2030 da falan anca olur bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Neden bu kadar çok taktınız 3D'ye anlamadım. 2D biryere gitmiyor, istemiyorsanız o şekilde devam edersiniz...onu da beğenmiyorsanız cm01/02'deki gibi yazıları takip edin. Ne büyük sorun yaptınız hayret bişey...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Neden bu kadar çok taktınız 3D'ye anlamadım. 2D biryere gitmiyor, istemiyorsanız o şekilde devam edersiniz...onu da beğenmiyorsanız cm01/02'deki gibi yazıları takip edin. Ne büyük sorun yaptınız hayret bişey...
    Devrimler çok konuşulur..

Nesil
    2008
    Yer
    fm

3d olayına bir şekilde geçeceklerdi zaten. buna da ancak basit basit adamlarla başlanabilir. futbol oyunları da direkt fifa 2008 veya pes 2008'den başlamadı. zamanında commodore vardı adamlar sadece koşuyorlardı başka hiçbir hareket yapmıyorlardı. daha sonra sensible soccer çıktı, fifa çıktı vs. çok basitlerdi ama şu anki futbol oyunlarının gelişimini başlatanlar da onlar oldu. belki fm 2020 gerçek futbolcu suratlarıyla, bütün futbolcuların her hareketi oyuna eklenmiş şekilde çıkacak ama bunu geliştirmek için bir yerden başlamak gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bende görüşümü ifade ettim yazımda , ama gel görki haksızmışım herneyse dediğiniz gibi ortamı germenin alemi yok oyun çıkınca herşey netleşir..

3D olayına bir netlik getirmek istiyorum..3 senedir oyun motoru üzerinde çalıştıklarını söylemiştim ama %50 si bitmiş diyorsunuz doğrudur zaten biten %50 oyun motorunun mantık kısmı kalan %50 side futbolcu animasyonları olucak , belki taraftarlarda olur(umarım) , yedek klubesindede değişmlere olabilir..ve video da da görüldüğü gibi saha kenarındaki reklam panolarında RGB yazıo zannedersem oralarada reklamlar gelebilir..

Birde tekrar söyliyeyim 3D nin 2D den mantık olarak veya oynanış olarak farkı Yok sadece saha görünüşünü yatık yapıp , o yuvarlak oyuncuları çöp adam şekline getirdiler yani bi messi ,ronaldonun hareketlerini beklemeyin, bu sadece kafaları voleleri daha net şekilde görmemiz için yapılmış birşey tabi artı olarak çeşitli bir çok animasyonda eklenicek..

Düşündüğüm kadarıylada grafiker arkadaşlarımız saha içinde grafikleri değiştirebilirler..PES te nası yama yapılıyorsa, bu sayede kale ağları , top, oyuncu modellemeleri ve reklam panoları gibi şeylerde değişiklik olabilir..

Gelecek aylarda göreceğiz ne olup biteceğini..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Oyun ne zaman çıkıyor belli mi ??

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Kasım yazıyor diye duydum ama geçen sene Ekimde çıktı diye hatırlıyorum.

Ayy, emin değilim

ardakaşlar bu 3d motoru ile sistem gereksinimleride artar artık acaba ne isteyecek

3d ye geçiş yapıyorsan sen piyasadaki oyuncuların çok çok büyük kısmının özellikle yüzü ve fiziğini benzetmen lazımki 2d'de olduğu gibi inandırıcı olsun bizde oturup izleyelim.Bence 3d de en önemli 2 özellikle ütte söylediğim gibi oyuncu benzerliği ki binlerce oyuncu için zor bir iş olacak ikincisi ise sürekli tekrar eden hareketler olmamassı yani 3 ay oynayı 3-4 sezon geçirdikten sonra sıkılmayalım.Bu sorunu nasıl çözerler düşünüyorum FİFA,PES gibi oyunların bu benzerliği oyuncuların %5i için sağlıyabildiğini görünce çıkamıyorum işin içinden.FM'de liglerin 1.lig oyuncuları ve potansiyelli gençlerinin en azından %80 bir benzerlik sağlanmalı.evet diyebilirsizki öle çok komplike bir 3d olmicak ozamanda görüntüler olabildiğince benzetilmeye çalışılmalıdır.Bu oyunun geleceği için çok önemli bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyun 14 Kasım da çıkacak..2. video nun başında adam söylüyor ayrıca sonunda da belirtiyor zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

anlamadığım bişey var..nedir bu 3d düşmanlığı.2d seçeneği var mı??? var..
    isteyen 3d nin nasıl olduğuna bile bakmadan 2d ile devam edebiliyor mu evet..
    öyleyse sorun ne..??

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by serwan View Post
    anlamadığım bişey var..nedir bu 3d düşmanlığı.2d seçeneği var mı??? var..
    isteyen 3d nin nasıl olduğuna bile bakmadan 2d ile devam edebiliyor mu evet..
    öyleyse sorun ne..??
    sana katılıyorum arkadaşım. istiyen 2d oynar isteyen 3d adamlar herşeyi düşünmüş. tahminimce tüm FM severler bu oyunun önünden kalkamayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

maç motorundan ziyade transfer sistemi ve medya da çok önemli. ikisinin de değiştirildiği söyleniyor ama nekadar kullanışlı olduğunu oyun çıkınca göreceğiz. örneğin basın toplantısı düzenlemek opsiyonel değil de zorunlu olursa ve yine hep aynı şeyler sorulacaksa bu özellik oyuncuyu oyuna bağlamak yerine oyunu oynanmaz hale getirir.
    Last edited by Coupet : 04.Eylül.2008 at 21:48

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

3Dye güvenen yok,beğenen var.Ben beğendim ve oyunu sabırsızLıkLa bekLiyorum bunda bir şey yok.Daha sadece resimLeri görerek "oyunu görünce göreceksiniz 3Dyi" demek çok saçma geLdi bana.
    Bu mesajımda siLinmiş.

arkadaşlar 14 kasımdan once bir sürpriz olması mümkün mü biran önce oynamak istiyorum bu oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de orijinal oyunun fiyatı sizce kaç para olur?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Türkiye'de orijinal oyunun fiyatı sizce kaç para olur?
    80-85 YTL arası olur diye düşünüyorum ama belki turksportal bize bir güzellik yapar..(Bize kolaylık sağlıyacaklarını söylemişlerdi umarım fiyat olarakta yapabilirler..Ama kesinlikle bir pre-order bekliyorum turksportaldan)

14 kasımmdamı cıkyor:S:S cok varya:S

512 mb ram ve 256 mb ekran kartı sizce bu oyunu calıstırmaya yeter mi?

Quote Originally Posted by cskinq View Post
    512 mb ram ve 256 mb ekran kartı sizce bu oyunu calıstırmaya yeter mi?
    RAM'in idare eder. Ekran kartının kaç MB olduğunun bir önemi yok. Modeli önemli.

@ABOO: Çok teşekkürler. Okuyorum şimdi. Siteyede böyle ayrıntılı bir FM 2009 yazısı konursa çok güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanını ayırıp çevirdiğin için teşekkür ederim;;; forum üyesi de bizim korktuğumuz şeyleri yazmış Yönetici de Asistan Managerlerin oyuna daha çok katkı yapacağını anlatmış....Teşekkürler..Bu arada Türksportal Ekibi bu oyunla ilgili geni bir rehber yapar değil mi oyun ç.ıktın en fazla 3 hafta içinde çünkğü alışmak zaman alacak gibi geliyor özellikle transfer bölümüne...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ya bazı arkadaşlar LMA Manager ile FM'yi karşılaştırmış. LMA sizce FM'nin rakibi olabilir mi? LMA kim ya? Sadece kuzenimde görmüştüm oyunu ve dalga geçiyordum "Böyle bir oyun mu var? Bu ne biçim oyun" falan diyordum.

LMA Manager nere, Football Manager nere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum LMA Manager FM'nin tırnağına makas bile olamaz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

isteyen 3d oynar isteyen 2d bu konuyu büyütmeye gerek yok ama 3d yi denedikten snra hiç kimsenin 2d nin lafını bile etmeyeceğine eminim,14 kasım gerçketen çok geç sabırsızlanmaya başladım

Fm ile Lma manager'ı karşılaştırmak kesinlikle yanlış olur ancak 3D konusunda başarılıydı Lma bunu belirtmeye çalışıyorum.Lma yaparsa Fm alasını yapar.

Eğer 14 kasımda fm 09 cıkaması halinde(dahada erken olabilir)turksportal yetkililerine sormak istiyorum bu oyunun turkçe yamasını tahminen hangi ayda cıkarırlar.(medyayla daha içli dışlı olduğumuz için türkçe çok önemli ,sözlüklede nereye kadar)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık;Bir göz ekranda diğer göz sözlükte... Bir el mouse'da bir el sözlükte... Ağız da bir yandan Bitiricilik 16 diye fısıldamalar, bir yandan da anne tamam yemeğe geliyorum diye bağırmalar... Umarım Türkçe yama ve ya rehber erken çıkar...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    34

512 MB RAM, 512 MB GeForce Ekran Kartı Yeterlimidir?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    512 MB RAM, 512 MB GeForce Ekran Kartı Yeterlimidir?
    bence yeter fakat 3d nin nasıl bir yapısı olacağını bilmiyoruz belki şu an 512 ne kadar kastırıyorsa 09 vers. de 1 gb ram o kadar kastıracak daha olmadı 256 fln eklersin
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Minimum Sistem Gereksinimleri

1.3 GHz Intel Pentium III ya da üstü bir işlemci
    512 MB RAM, 1024 MB önerilir (Seçilen lig sayısına bağlı olarak performans değişir)
    64 MB (AGP/PCI-E) Ekran Kartı
    4.500 MB kullanılabilir Hard-Disk alanı
    8x DVD-ROM Sürücü
    DirectX 9.0c uyumlu Ses kart

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Örneğin benim ki;

GeForce 8600 GT(256 MB)
    AMD Sempron Processor 2800+
    1.60 GHZ
    2 GB RAM

bunlarla çok rahat bir şekilde oynayabileceğimi düşünüyorum zira FM 2008'de 8+2 ile bile kasmıyor bu bilgisayarda...
    Last edited by Nocna Mora : 05.Eylül.2008 at 00:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 30 / 34 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri